Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Obzirom da je index doznao za izjavu, ona je automatski pod znakom pitanja.
S druge strane poznavajući notornog Karamarka ne bi uopće čudilo.
S druge strane poznavajući notornog Karamarka ne bi uopće čudilo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
za negdje 4 godine.epikur37 wrote:Kad su izbori?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
....možda pita kad su u esdepeju....hehehekaja_333 wrote:za negdje 4 godine.epikur37 wrote:Kad su izbori?
guma_1-
2015-09-02
Podmeću mu jer je Rvat, domoljub, branitelj i zna se prekrižitiguma_1 wrote:....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
E to i mene zanima. To triba pitati ovu budaletinu karačmarka.
Jučer došao na vlast a već bi pokrenio gradjanski rat.
Guest- Guest
Teže debilana u režiji indexa, čista glupost.epikur37 wrote:OD jučer u 14.30 pregovaralo se o sudbini ministra Mije Crnoje u Banskim dvorima. Sastanak je trajao sve do 1.30 ujutro, nakon čega je novinarima priopćeno da u srijedu odluka o smjeni neće biti donesena. Kako saznajemo iz Vlade, razgovori se nastavljaju u četvrtak.
> ODLUKA U ČETVRTAK POPODNE Orešković traži stručnjake da naprave izvještaj o Crnoji
Doznajemo kako su u srijedu provjeravali sve papire, a to će nastaviti i danas na sjednici vlade kojoj Crnoja neće prisustvovati.
Dosad su se konzultirali Vladini pravnici, a jučer su u pomoć pozvali i vanjske eksperte koji će sačiniti izvještaj o cijelom slučaju.x
"Taj dokument bi premijeru i dvojici potpredsjednika dati sliku jesu li i koliko kršeni zakoni. Kad dobiju izvještaj donijet će odluku o sudbini ministra. Žele naglasiti da su bili temeljiti. Ne žele suditi na temelju medijskih napisa niti na temelju svojih ili Crnojinih procjena. Nego na temelju ekspertnog izvještaja.", rekao je novinarima u Vladi Miljenko Manjkas.
Kako je doznao Index od jednog od sudionika na sastanku, Tomislav Karamarko zaprijetio je Oreškoviću i Petrovu riječima: "Branitelji će pokrenuti rat ako smijenite Crnoju".
Odluka se očekuje nakon sjednice Vlade, negdje oko 15 sati.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/odluka-o-crnoji-danas-popodne-karamarko-zaprijetio-branitelji-ce-pokrenuti-rat-ako-ga-smijenite/871187.aspx
Guest- Guest
Ako se ovi indijanci budu ovako krvili, za 6 meseci.kaja_333 wrote:za negdje 4 godine.epikur37 wrote:Kad su izbori?
ja mislim da ne, sada. tako bi pokazali da medijski linč ima učinka.marcellus wrote:usto, karamarko je javno rekao da će ga maknut ako mu se išta dokaže, osobno mislim da bi trebali bez puno rasprave
2015-08-15
Pa s obzirom da pišem na hrvatskom, da. Ti si više četnik kao takav.marcellus wrote:Eva wrote:Nisam baš nazi grammar, ali ovo bode oči. Hrvatski je veže.marcellus wrote:udba wrote:Ovo je neprovjerena informacija i svjesno podrivanje bratstva i jedinstva članova Domoljubne koalicije.
Karamarko mora stati u obranu čovjeka kojeg je sam postavio, ali sad mu je najbolje ga maknuti uz priopćenje da to radi zato da taj slučaj ne oduzima energiju Oreškovićevoj Vladi, a ne zbog orjunaške hajke.
jasno, pa to i jest razlog zašto bi ga ja maknuo da sam karamarko, vezuje ruke vladi, kako ćeš freda u prdekanu strpat za lažiranje invalidnosti kad ovaj mamlaz radi isto
ti si više naci kao takav.
Guest- Guest
...i to....a vi drugo ne znate, nego samo vrijeđat. Pa kaj to sramota kaj se čovek zna prekrižit jebemu?!? Jel sramota kaj je branitelj?! Opet počelo peći, a? :))Eva wrote:Podmeću mu jer je Rvat, domoljub, branitelj i zna se prekrižitiguma_1 wrote:....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
2015-09-02
kaja_333 wrote:ja mislim da ne, sada. tako bi pokazali da medijski linč ima učinka.marcellus wrote:usto, karamarko je javno rekao da će ga maknut ako mu se išta dokaže, osobno mislim da bi trebali bez puno rasprave
ne bi, pa neće im doć mlado od glavaševića umjesto crnoje
Sve češće uhvatim sebe kako razmišljam o krajnjim pitanjima.
Tko sam ja? Što je Hrvat? Imam li smisao? Postojim li?
Tko sam ja? Što je Hrvat? Imam li smisao? Postojim li?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije naravno, budi kaj oćeš. Ali ak je jedina kvalifikacija onda je.guma_1 wrote:...i to....a vi drugo ne znate, nego samo vrijeđat. Pa kaj to sramota kaj se čovek zna prekrižit jebemu?!? Jel sramota kaj je branitelj?! Opet počelo peći, a? :))Eva wrote:Podmeću mu jer je Rvat, domoljub, branitelj i zna se prekrižitiguma_1 wrote:....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
Guest- Guest
znam, ali ne sada, treba ga promjeniti kasnije.marcellus wrote:kaja_333 wrote:ja mislim da ne, sada. tako bi pokazali da medijski linč ima učinka.marcellus wrote:usto, karamarko je javno rekao da će ga maknut ako mu se išta dokaže, osobno mislim da bi trebali bez puno rasprave
ne bi, pa neće im doć mlado od glavaševića umjesto crnoje
2015-08-15
Ne nije, nema važnije kvalifikacije od domoljuba i branitelja.Eva wrote:Nije naravno, budi kaj oćeš. Ali ak je jedina kvalifikacija onda je.guma_1 wrote:...i to....a vi drugo ne znate, nego samo vrijeđat. Pa kaj to sramota kaj se čovek zna prekrižit jebemu?!? Jel sramota kaj je branitelj?! Opet počelo peći, a? :))Eva wrote:Podmeću mu jer je Rvat, domoljub, branitelj i zna se prekrižitiguma_1 wrote:....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
danni1-
2014-04-16
bas mi je nekako žao što neće biti registar izdajnika, rado bi vidjela sanadera na 1. mjestu , jedinog HDZovca kojega jugoslaveni, peta kolona i četnici obožavaju. i mesića.
2015-08-15
Odlična stručnost i zanimanje. No, nestat će ubrzo, čim MMF preuzme kontrolu nad financijama. Nevidljiva ruka bu sve to porihtala, kak voli Miha reć.danni1 wrote:Ne nije, nema važnije kvalifikacije od domoljuba i branitelja.Eva wrote:Nije naravno, budi kaj oćeš. Ali ak je jedina kvalifikacija onda je.guma_1 wrote:...i to....a vi drugo ne znate, nego samo vrijeđat. Pa kaj to sramota kaj se čovek zna prekrižit jebemu?!? Jel sramota kaj je branitelj?! Opet počelo peći, a? :))Eva wrote:Podmeću mu jer je Rvat, domoljub, branitelj i zna se prekrižitiguma_1 wrote:....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
Guest- Guest
Jebiga. Ispade da glavni izdajnici potiču iz HDZ. Izgleda da je sve samo pitanje vremena.kaja_333 wrote:bas mi je nekako žao što neće biti registar izdajnika, rado bi vidjela sanadera na 1. mjestu , jedinog HDZovca kojega jugoslaveni, peta kolona i četnici obožavaju. i mesića.
Stručnost i zanimanje te samo stavlja u ropski položaj neke korporacije. Svi ste vi samo marionete te nevidljive ruke,samo domoljublje osigurava slobodu. Domoljubi i branitelji su donijeli slobodu a onda ste vi kvalificirani sve prodali i ukaljali.Eva wrote:Odlična stručnost i zanimanje. No, nestat će ubrzo, čim MMF preuzme kontrolu nad financijama. Nevidljiva ruka bu sve to porihtala, kak voli Miha reć.danni1 wrote:Ne nije, nema važnije kvalifikacije od domoljuba i branitelja.Eva wrote:Nije naravno, budi kaj oćeš. Ali ak je jedina kvalifikacija onda je.guma_1 wrote:...i to....a vi drugo ne znate, nego samo vrijeđat. Pa kaj to sramota kaj se čovek zna prekrižit jebemu?!? Jel sramota kaj je branitelj?! Opet počelo peći, a? :))Eva wrote:Podmeću mu jer je Rvat, domoljub, branitelj i zna se prekrižitiguma_1 wrote:....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
danni1-
2014-04-16
Aloha, pa to je i bio cilj samostalnosti da bi se ostvaril san o novom hrvatskom plemstvu.danni1 wrote:Stručnost i zanimanje te samo stavlja u ropski položaj neke korporacije. Svi ste vi samo marionete te nevidljive ruke,samo domoljublje osigurava slobodu. Domoljubi i branitelji su donijeli slobodu a onda ste vi kvalificirani sve prodali i ukaljali.Eva wrote:Odlična stručnost i zanimanje. No, nestat će ubrzo, čim MMF preuzme kontrolu nad financijama. Nevidljiva ruka bu sve to porihtala, kak voli Miha reć.danni1 wrote:Ne nije, nema važnije kvalifikacije od domoljuba i branitelja.Eva wrote:Nije naravno, budi kaj oćeš. Ali ak je jedina kvalifikacija onda je.guma_1 wrote:...i to....a vi drugo ne znate, nego samo vrijeđat. Pa kaj to sramota kaj se čovek zna prekrižit jebemu?!? Jel sramota kaj je branitelj?! Opet počelo peći, a? :))Eva wrote:Podmeću mu jer je Rvat, domoljub, branitelj i zna se prekrižitiguma_1 wrote:....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
Guest- Guest
Sve pismene u lance i na robiju.danni1 wrote:Stručnost i zanimanje te samo stavlja u ropski položaj neke korporacije. Svi ste vi samo marionete te nevidljive ruke,samo domoljublje osigurava slobodu. Domoljubi i branitelji su donijeli slobodu a onda ste vi kvalificirani sve prodali i ukaljali.Eva wrote:Odlična stručnost i zanimanje. No, nestat će ubrzo, čim MMF preuzme kontrolu nad financijama. Nevidljiva ruka bu sve to porihtala, kak voli Miha reć.danni1 wrote:Ne nije, nema važnije kvalifikacije od domoljuba i branitelja.Eva wrote:Nije naravno, budi kaj oćeš. Ali ak je jedina kvalifikacija onda je.guma_1 wrote:...i to....a vi drugo ne znate, nego samo vrijeđat. Pa kaj to sramota kaj se čovek zna prekrižit jebemu?!? Jel sramota kaj je branitelj?! Opet počelo peći, a? :))Eva wrote:Podmeću mu jer je Rvat, domoljub, branitelj i zna se prekrižitiguma_1 wrote:....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
Page 3 of 9