Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Crnoja ne daj se!
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
To je glupost...crnoja nema takvu podrsku od branitelja..uostalom to su na jedan nacin i klemm i glogoski priznali...nedolaskom na primopredaju u ministarstvu
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
kaja_333 wrote:ja mislim da ne, sada. tako bi pokazali da medijski linč ima učinka.marcellus wrote:usto, karamarko je javno rekao da će ga maknut ako mu se išta dokaže, osobno mislim da bi trebali bez puno rasprave
Je pa niš strašno se nije desilo. Evo čovik je sad kad su ga uhvatiti čak voljan prirez platiti, ono baš ako se mora :)
catabbath-
2015-08-22
Jbg..on se bar ponudio platit..dok matija babic nije za dugovanje poreza vec je rekao to ce njemu drzava prebit...dawson wrote:kaja_333 wrote:ja mislim da ne, sada. tako bi pokazali da medijski linč ima učinka.marcellus wrote:usto, karamarko je javno rekao da će ga maknut ako mu se išta dokaže, osobno mislim da bi trebali bez puno rasprave
Je pa niš strašno se nije desilo. Evo čovik je sad kad su ga uhvatiti čak voljan prirez platiti, ono baš ako se mora :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jbg..on se bar ponudio platit..dok matija babic nije za dugovanje poreza vec je rekao to ce njemu drzava prebit...dawson wrote:kaja_333 wrote:ja mislim da ne, sada. tako bi pokazali da medijski linč ima učinka.marcellus wrote:usto, karamarko je javno rekao da će ga maknut ako mu se išta dokaže, osobno mislim da bi trebali bez puno rasprave
Zato ja ni Babića ne bi stavio za sekretara braniockih poslova. Najbolje bi lego za tu funkciju Bandić ili Grčić.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
:D
2014-04-12
Reče Edward L. Bernays, otac, kum, did i prandid modernog PR-a: - If we understand the mechanism and motives of the group mind, it is now possible to control and regiment the masses according to our will without them knowing it...marcellus wrote:Totenkopf wrote:zapravo je sam sebe pokopao ovim izjavama u zadnjih par dana, a prekršaji ko prekršaji, ništa posebno...
čovjek je hodajuća PR katastrofa
Drug Marko ima tu lagan zadatak. Mehanizam hrvatske kolektivne svijesti je jednostavno definirati: - Jesil' manga, ili nisi? Ako je manga, onda je bog i batina. A ako nije manga, onda ga hrvatska kolektivna svijest (bilo lijeva, bilo desna) neće poštovati. Dakle, u pitanju je no brainer: Mijo ostaje :D
Guest- Guest
A realno tip se gadno zajebao, mogao je anonimno uživati u povlasticama koje ugrabio na ovaj ili onaj način a sad kad su ga krenuli secirati čovik ostao u šoku, nije mu jasno kako to šta je sve izmuljao nije baš ok :)
Last edited by dawson on 28/1/2016, 11:33; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Koliko ima frakcija u toj populaciji? Vjerujem više neg u mitozi diobe stanica. Ono, puno krokodila a mala bara.vuksadinare wrote:To je glupost...crnoja nema takvu podrsku od branitelja..uostalom to su na jedan nacin i klemm i glogoski priznali...nedolaskom na primopredaju u ministarstvu
Guest- Guest
@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
2014-04-12
Može se reć prva žrtva jedne od pet točaka Karamarkova programa. Sjeba ga DIGITALIZACIJA.dawson wrote:A realno tip se gadno zajebao, mogao je anonimno uživati u povlasticama koje ugrabio na ovaj ili onaj način a sad kad su ga krenuli secirati čovik ostao u šoku, nije mu jasno kako to šta je sve izbuljano nije baš ok :)
Guest- Guest
Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
Guest- Guest
Tko je protiv Crnoje taj stavlja, na samom startu, klipove u tockove novoj vladi koja nije srbojugocetnickokomunisticka! Sada, kada konacno u vladi imate ministre koji znaju da se "prekrize", udbaska zmija ponovo pomalja glavu!
Crnoja - podrska! :)
Crnoja - podrska! :)
Crnoju se triba sminiti. Kot prvo, ostvaril je braniteljski kredit za gradnju hiže i presplatno dobil gradjevinsko zemljišće va Samoboru, a imal je jur nekretninu (stan) va svojem vlašću (??) i drugo - od obće nesposobnosti za delo do profesionalne nesposobnosti za delo kako bi mogal biti menovan ministrom?? Pa to se isto prigovaralo Matiću?!! Ča ni?? Da nij' tragično bilo bi smišno! Gdo je taj ki je svoj podpis dal za Crnojin predlog?? Nek se zamisli kakovu šćetu dela braniteljem s ovakovimi ljudmi kot ča je Crnoja.
Stribor-
2015-09-22
Crnojin je gen kameni tuteka nekih 20 tisuća godina. Digitalizacija se pak pojavila zadnjih 3,5 sekundi ljudske civilizacije. Di će tu nekakve binarne strukture protiv gospe međugorske, jesi ti s pameti sišla?Eva wrote:Može se reć prva žrtva jedne od pet točaka Karamarkova programa. Sjeba ga DIGITALIZACIJA.dawson wrote:A realno tip se gadno zajebao, mogao je anonimno uživati u povlasticama koje ugrabio na ovaj ili onaj način a sad kad su ga krenuli secirati čovik ostao u šoku, nije mu jasno kako to šta je sve izbuljano nije baš ok :)
Guest- Guest
Meni se cini da prije karamarko radi na tome kako da eliminira zokija(i obrnuto)...ak ne iz zivota ono bar u bajbuk ili iz hrvatske...bez zajebancije ja sam cuo od provjerenog covjeka da mesic nikad karamarku oprostio izdaju a znamo kakvo je meske zlopamtilo i koristi zokija kao svog drugog ucenika da mu se sveti...kazem bez zajebancije...
2015-09-08
Ja obožavam vidjeti kad netko tko je glup postane uspješan.
Znači da bi možda i od mene nekad moglo nešto biti.
Znači da bi možda i od mene nekad moglo nešto biti.
Last edited by crvenkasti on 28/1/2016, 11:49; edited 1 time in total (Reason for editing : 2)
crvenkasti-
2014-04-17
precizna je u glavi..nemam je kad detaljizirati tuostap.phender wrote:Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
.to ces ti za mene,ukazujem ti povjerenje :D
Pitam se je li Crnoja Karamarkova greska ili namjera/?
2014-04-12
Karačmarko vs. Zorangutan. Tko ima jači želudac, hamleta li mu od muda?! Zajeban je drug Zoka, ali nekako mi se ne čini da je spreman tako daleko ići kao samozatajni udbaš. Taj je prošao rigorozne partijske škole i premazan je svim kolomazima :Pvuksadinare wrote:Meni se cini da prije karamarko radi na tome kako da eliminira zokija(i obrnuto)...ak ne iz zivota ono bar u bajbuk ili iz hrvatske...bez zajebancije ja sam cuo od provjerenog covjeka da mesic nikad karamarku oprostio izdaju a znamo kakvo je meske zlopamtilo i koristi zokija kao svog drugog ucenika da mu se sveti...kazem bez zajebancije...
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
Page 4 of 9