ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!

Page 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena! - Page 4 Empty Re: Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!

Post by Stanojko 28/1/2016, 11:02

Crnoja ne daj se!

Stanojko

2014-05-05

Back to top Go down

Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena! - Page 4 Empty Re: Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!

Post by dzango 28/1/2016, 11:02

Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ne daj se Ines.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Stanojko 28/1/2016, 11:05

Je suis Crnoja! :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/1/2016, 11:12

To je glupost...crnoja nema takvu podrsku od branitelja..uostalom to su na jedan nacin i klemm i glogoski priznali...nedolaskom na primopredaju u ministarstvu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by catabbath 28/1/2016, 11:15

kaja_333 wrote:
marcellus wrote:usto, karamarko je javno rekao da će ga maknut ako mu se išta dokaže, osobno mislim da bi trebali bez puno rasprave
ja mislim da ne, sada. tako bi pokazali da medijski linč ima učinka.

Je pa niš strašno se nije desilo. Evo čovik je sad kad su ga uhvatiti čak voljan prirez platiti, ono baš ako se mora :)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/1/2016, 11:18

dawson wrote:
kaja_333 wrote:
marcellus wrote:usto, karamarko je javno rekao da će ga maknut ako mu se išta dokaže, osobno mislim da bi trebali bez puno rasprave

Je pa niš strašno se nije desilo. Evo čovik je sad kad su ga uhvatiti čak voljan prirez platiti, ono baš ako se mora :)
Jbg..on se bar ponudio platit..dok matija babic nije za dugovanje poreza vec je rekao to ce njemu drzava prebit...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by udba 28/1/2016, 11:19

vuksadinare wrote:
dawson wrote:
kaja_333 wrote:

Jbg..on se bar ponudio platit..dok matija babic nije za dugovanje poreza vec je rekao to ce njemu drzava prebit...

Zato ja ni Babića ne bi stavio za sekretara braniockih poslova. Najbolje bi lego za tu funkciju Bandić ili Grčić.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by L'âme 28/1/2016, 11:23

dzango wrote:
Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ne daj se Ines.
Crnoja, ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
:D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 28/1/2016, 11:28

marcellus wrote:
Totenkopf wrote:zapravo je sam sebe pokopao ovim izjavama u zadnjih par dana, a prekršaji ko prekršaji, ništa posebno...

čovjek je hodajuća PR katastrofa
Reče Edward L. Bernays, otac, kum, did i prandid modernog PR-a: - If we understand the mechanism and motives of the group mind, it is now possible to control and regiment the masses according to our will without them knowing it...

Drug Marko ima tu lagan zadatak. Mehanizam hrvatske kolektivne svijesti je jednostavno definirati: - Jesil' manga, ili nisi? Ako je manga, onda je bog i batina. A ako nije manga, onda ga hrvatska kolektivna svijest (bilo lijeva, bilo desna) neće poštovati. Dakle, u pitanju je no brainer: Mijo ostaje :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 28/1/2016, 11:31

A realno tip se gadno zajebao, mogao je anonimno uživati u povlasticama koje ugrabio  na ovaj ili onaj način a sad kad su ga krenuli secirati čovik ostao u šoku, nije mu jasno kako to šta je sve izmuljao nije baš ok :)

Last edited by dawson on 28/1/2016, 11:33; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/1/2016, 11:31

vuksadinare wrote:To je glupost...crnoja nema takvu podrsku od branitelja..uostalom to su na jedan nacin i klemm i glogoski priznali...nedolaskom na primopredaju u ministarstvu
Koliko ima frakcija u toj populaciji? Vjerujem više neg u mitozi diobe stanica. Ono, puno krokodila a mala bara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 28/1/2016, 11:32

@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 28/1/2016, 11:33

dawson wrote:A realno tip se gadno zajebao, mogao je anonimno uživati u povlasticama koje ugrabio  na ovaj ili onaj način a sad kad su ga krenuli secirati čovik ostao u šoku, nije mu jasno kako to šta je sve izbuljano nije baš ok :)
Može se reć prva žrtva jedne od pet točaka Karamarkova programa. Sjeba ga DIGITALIZACIJA.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/1/2016, 11:40

maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko 28/1/2016, 11:43

Tko je protiv Crnoje taj stavlja, na samom startu, klipove u tockove novoj vladi koja nije srbojugocetnickokomunisticka! Sada, kada konacno u vladi imate ministre koji znaju da se "prekrize", udbaska zmija ponovo pomalja glavu!

Crnoja - podrska! :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Stribor 28/1/2016, 11:44

Crnoju se triba sminiti. Kot prvo, ostvaril je braniteljski kredit za gradnju hiže i presplatno dobil gradjevinsko zemljišće va Samoboru, a imal je jur nekretninu (stan) va svojem vlašću (??) i drugo - od obće nesposobnosti za delo do profesionalne nesposobnosti za delo kako bi mogal biti menovan ministrom?? Pa to se isto prigovaralo Matiću?!! Ča ni?? Da nij' tragično bilo bi smišno! Gdo je taj ki je svoj podpis dal za Crnojin predlog?? Nek se zamisli kakovu šćetu dela braniteljem s ovakovimi ljudmi kot ča je Crnoja.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/1/2016, 11:44

Eva wrote:
dawson wrote:A realno tip se gadno zajebao, mogao je anonimno uživati u povlasticama koje ugrabio  na ovaj ili onaj način a sad kad su ga krenuli secirati čovik ostao u šoku, nije mu jasno kako to šta je sve izbuljano nije baš ok :)
Može se reć prva žrtva jedne od pet točaka Karamarkova programa. Sjeba ga DIGITALIZACIJA.
Crnojin je gen kameni tuteka nekih 20 tisuća godina. Digitalizacija se pak pojavila zadnjih 3,5 sekundi ljudske civilizacije. Di će tu nekakve binarne strukture protiv gospe međugorske, jesi ti s pameti sišla?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/1/2016, 11:44

Meni se cini da prije karamarko radi na tome kako da eliminira zokija(i obrnuto)...ak ne iz zivota ono bar u bajbuk ili iz hrvatske...bez zajebancije ja sam cuo od provjerenog covjeka da mesic nikad karamarku oprostio izdaju a znamo kakvo je meske zlopamtilo i koristi zokija kao svog drugog ucenika da mu se sveti...kazem bez zajebancije...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/1/2016, 11:48

Ja obožavam vidjeti kad netko tko je glup postane uspješan.

Znači da bi možda i od mene nekad moglo nešto biti.

Last edited by crvenkasti on 28/1/2016, 11:49; edited 1 time in total (Reason for editing : 2)
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 28/1/2016, 11:48

ostap.phender wrote:
maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.
precizna je u glavi..nemam je kad detaljizirati tu
.to ces ti za mene,ukazujem ti povjerenje :D
Pitam se je li Crnoja Karamarkova greska ili namjera/?

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 28/1/2016, 11:51

vuksadinare wrote:Meni se cini da prije karamarko radi na tome kako da eliminira zokija(i obrnuto)...ak ne iz zivota ono bar u bajbuk ili iz hrvatske...bez zajebancije ja sam cuo od provjerenog covjeka da mesic nikad karamarku oprostio izdaju a znamo kakvo je meske zlopamtilo i koristi zokija kao svog drugog ucenika da mu se sveti...kazem bez zajebancije...
Karačmarko vs. Zorangutan. Tko ima jači želudac, hamleta li mu od muda?! Zajeban je drug Zoka, ali nekako mi se ne čini da je spreman tako daleko ići kao samozatajni udbaš. Taj je prošao rigorozne partijske škole i premazan je svim kolomazima :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics