Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Ako je držeća...veber wrote:Dok ne vidim, ne vjerujem.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Svi promjenili avatare, a od slike ni c.
Megi di je slika, obecala si.
Tko ju je upoznao? Mozda je neka bakica.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Perverznjak.dzango wrote:Ako je držeća...veber wrote:Dok ne vidim, ne vjerujem.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
2014-12-30
Probirač.veber wrote:Perverznjak.dzango wrote:Ako je držeća...veber wrote:Dok ne vidim, ne vjerujem.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
veber wrote:Imas kucu, vrati stan!sitting_bull wrote:epikur37 wrote:"Taj dokument bi premijeru i dvojici potpredsjednika dati sliku jesu li i koliko kršeni zakoni.
ne treba nikakav dokument da bi se prepoznalo sljedeće:
1. crnoja je uzeo i kredit i građevinsko zemljište iako je imao riješeno stambeno pitanje
2. time je izravno onemogućio nekog drugog branitelja da riješi svoje stambeno pitanje
Cime je onemogucio?
stan je privatno vlasništvo dobiveno u naslijeđe prije nego je tražio i dobio kredit!
znači: crnoja može uz vlasništvo stana uzeti lovu i zemljište, a neki branitelj bez stana i kuće muda labudova?!
samo cirkusant đuro sa 24.000 kuna mjesečno može podržavati takvog braniteljskog pajdaša...
sitting_bull-
2015-09-28
Koliko ste ozbiljni kupci? Imam je Meginu sliku. Mi smo na skypu frendice.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Guest- Guest
Ti i kad se sexaš mora da stenješ "Mihaaaaa, aaaaahhhhhh, Mihaaaaaa, jače Mihaaaaaaa"Eva wrote:A kaj veli Miha? Oni se i osobno poznaju, i Miha stoji iza njega. Zakaj obamnjuješ i lažeš ovaj napaćeni narod? Ti si đubre mučko i provokatorskomarcellus wrote:Index sere, a branitelje iz šatora, iz prve ruke, boli kurac za Crnoju
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Kupci? Ljubav se ne placa! :)Eva wrote:Koliko ste ozbiljni kupci? Imam je Meginu sliku. Mi smo na skypu frendice.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Ta je još najskupljaStanojko wrote:Kupci? Ljubav se ne placa! :)Eva wrote:Koliko ste ozbiljni kupci? Imam je Meginu sliku. Mi smo na skypu frendice.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Guest- Guest
A ima puno vokala, da, da.marcus-t wrote:Ti i kad se sexaš mora da stenješ "Mihaaaaa, aaaaahhhhhh, Mihaaaaaa, jače Mihaaaaaaa"Eva wrote:A kaj veli Miha? Oni se i osobno poznaju, i Miha stoji iza njega. Zakaj obamnjuješ i lažeš ovaj napaćeni narod? Ti si đubre mučko i provokatorskomarcellus wrote:Index sere, a branitelje iz šatora, iz prve ruke, boli kurac za Crnoju
Guest- Guest
Ti joj držiš sveću?marcus-t wrote:Ti i kad se sexaš mora da stenješ "Mihaaaaa, aaaaahhhhhh, Mihaaaaaa, jače Mihaaaaaaa"Eva wrote:A kaj veli Miha? Oni se i osobno poznaju, i Miha stoji iza njega. Zakaj obamnjuješ i lažeš ovaj napaćeni narod? Ti si đubre mučko i provokatorskomarcellus wrote:Index sere, a branitelje iz šatora, iz prve ruke, boli kurac za Crnoju
Da mi je da vidim to skajpovanje.Eva wrote:Koliko ste ozbiljni kupci? Imam je Meginu sliku. Mi smo na skypu frendice.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Evo je u dvorištu di vježba za susret s vama.
Guest- Guest
Ja ako ga potegnem, odmah ću da vam zapušim usta obema.
Ne verujem ti. Megi je meni obecala pajceka i da ce bracu da posalje u bioskop. U ta taaaa....Eva wrote:Evo je u dvorištu di vježba za susret s vama.
Pazi samo da i prase ne ode u bioskop.Stanojko wrote:Ne verujem ti. Megi je meni obecala pajceka i da ce bracu da posalje u bioskop. U ta taaaa....Eva wrote:Evo je u dvorištu di vježba za susret s vama.
:DEva wrote:Evo je u dvorištu di vježba za susret s vama.
Molim,zadrzite se na ovoj slici i obuzdajte mastu B-)
2014-04-12
jesam..dobro uvjezbana cekam goste 8-) ;PEva wrote:Jesi sve golubove posmicala?
2014-04-12
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
Page 7 of 9