Analiza: Rusija će izgubiti rat
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Analiza: Rusija će izgubiti rat
planetarnu šizofreniju su dobro snimili rusi a sad i srbijanderi ,,, pa su glupani umislili da kao žabe mogu dignut nogu da ih podkujiu
odnosno ,,,glumeći žrtvu misle svojom šizofrenijom osvojiti planetu ,,,, to je bolesno
to je i židove odvelo u apokalipsu na svim nivoima
to je ka ove budaletine šta glume da su manite za mirovinu pa na kraju 99% njih pomanita
što neosnovano snuješ,,,, to postaneš
odnosno ,,,glumeći žrtvu misle svojom šizofrenijom osvojiti planetu ,,,, to je bolesno
to je i židove odvelo u apokalipsu na svim nivoima
to je ka ove budaletine šta glume da su manite za mirovinu pa na kraju 99% njih pomanita
što neosnovano snuješ,,,, to postaneš
Gast- Guest
Krasimir wrote:zoro avenger wrote:Ja pak ne mogu volit znak pod kojim su se razarali Vukovar, Dubrovnik , nešto malo moj Split, itd. itd.....Krasimir wrote:marcellus wrote:Krasimir wrote:zganci_i_jetrica wrote:Pa kaj ni tovariš Ćita bil podmetnuti ruski špijun, a pravi Broz zginul na ruskom frontu?marcellus wrote:meni bizarno da tovariš koba ima jugozastavu na avataru
ono ili si za titu ili si za staljina nema malo vamo malo tamo
ajde koba pravac goli
Jedino bizarno danas jest što Hrvatska sama sebi radi za račun američkih i briselsko-švapskih pederčina. A to što naš nounar ne zna razliku između zastave SFRJ i zastave SRH, e to je već drugi par cipela. Vjerojatno kognitivni pad.
Evo promijenih avatar pa da se opet ne zabuni.
sve to s petokrakom je sfrj
Znao sam da mi je s Panamom uvijek nešto sumnjivo bilo.
Ali moramo bit legalisti. Taj znak je danas u Hrvatskoj dozvoljen. Tako žele hdz i sdp. A mi smo ipak demokratska zemlja u kojoj se poštiva volja većine.
Pa ga moramo istrpit. Takav nam je trenutni horoskop.
Pod zastavom i grbom SRH 1991. se nije razarala Hrvatska u Domovinskom ratu. Ali pod tim znakovljem jest počeo rastanak s Jugoslavijom poslije raspada SK na 14. kongresa 1990. Mada .... ionako je čejenima sve to bilo ustaško. Njima je i Račan bio ustaša.
Jedine zasluge je imao shto je rodjen u jednom schwapskom logoru,tamo ga napravio neki strazar schwabo,pa nece iver daleko od panja.Mozda nije bio Ujkan ali je ochito i po izgledu i po mentalitetu bio schwapche.
A sad da se vratim na temu::))
Kako je milina slusati kada pricaju pametni ljudi pa makar i na ovom jebenom engleskom jeziku,bolje nego slushati hrvatska "domoljubna" govna koja osim svojih zelja nishta drugo ne znaju napisati na ovom forumu.Gamad nauchila slushati "Zelje i pozdrave u komunizmu pa sad misle da je to moguce i u njihovoj vukojebini:::)) .
Dakle,praznik za ushi ali samo za one pismene a ne seljake sa kamenjara koji ni svoj jezik ne znaju.
Doduse ,mogu sa G.T. prevesti shto misle ameri o razgovorima njihovih sugradjana i poznavalaca politichkih prilika u svijetu a posebno o Ukrajini.
TODAY’S CHAT WITH JUDGE NAPOLITANO RE PROSPECTS FOR UKRAINE’S COUNTER OFFENSIVE
https://sonar21.com/todays-chat-with-judge-napolitano-re-prospects-for-ukraines-counter-offensive/
Mentalna budaletina je prvak svijeta u broju napisanih gluposti po kvadratnom centimetru
marcellus and michaellcmacha like this post
A čemu sad cijepat dlaku? Ako je Hrvat, onda je i ustaša, šta se tu ima filozofirat? A s obzirom da je Tile bio najveći Hrvat, on je tako bio i najveći ustaša. Pa nije mu Jovanka tako bez razloga tepala: - Moj ustaša!Krasimir wrote:Pod zastavom i grbom SRH 1991. se nije razarala Hrvatska u Domovinskom ratu. Ali pod tim znakovljem jest počeo rastanak s Jugoslavijom poslije raspada SK na 14. kongresa 1990. Mada .... ionako je čejenima sve to bilo ustaško. Njima je i Račan bio ustaša.zoro avenger wrote:Ja pak ne mogu volit znak pod kojim su se razarali Vukovar, Dubrovnik , nešto malo moj Split, itd. itd.....Krasimir wrote:Znao sam da mi je s Panamom uvijek nešto sumnjivo bilo.marcellus wrote:sve to s petokrakom je sfrjKrasimir wrote:Jedino bizarno danas jest što Hrvatska sama sebi radi za račun američkih i briselsko-švapskih pederčina. A to što naš nounar ne zna razliku između zastave SFRJ i zastave SRH, e to je već drugi par cipela. Vjerojatno kognitivni pad.zganci_i_jetrica wrote:Pa kaj ni tovariš Ćita bil podmetnuti ruski špijun, a pravi Broz zginul na ruskom frontu?marcellus wrote:meni bizarno da tovariš koba ima jugozastavu na avataru
ono ili si za titu ili si za staljina nema malo vamo malo tamo
ajde koba pravac goli
Evo promijenih avatar pa da se opet ne zabuni.
Ali moramo bit legalisti. Taj znak je danas u Hrvatskoj dozvoljen. Tako žele hdz i sdp. A mi smo ipak demokratska zemlja u kojoj se poštiva volja većine.
Pa ga moramo istrpit. Takav nam je trenutni horoskop.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
» TITO: Sve mozemo izgubiti za sest meseci
» Plenki na jučerašnjoj utakmici: Ako želiš pobijediti ne smiješ izgubiti
» Hrvatska će u idućih 30 godina izgubiti cijeli jedan Zagreb
» Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
» TITO: Sve mozemo izgubiti za sest meseci
» Plenki na jučerašnjoj utakmici: Ako želiš pobijediti ne smiješ izgubiti
» Hrvatska će u idućih 30 godina izgubiti cijeli jedan Zagreb
Page 9 of 9