ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Analiza: Rusija će izgubiti rat

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Analiza: Rusija će izgubiti rat - Page 9 Empty Re: Analiza: Rusija će izgubiti rat

Post by Gast 28/4/2023, 23:16

planetarnu šizofreniju su dobro snimili rusi a sad i srbijanderi ,,, pa su glupani umislili da kao žabe mogu dignut nogu da ih podkujiu

odnosno ,,,glumeći žrtvu misle svojom šizofrenijom osvojiti planetu ,,,, to je bolesno

to je i židove odvelo u apokalipsu na svim nivoima

to je ka ove budaletine šta glume da su manite za mirovinu pa na kraju 99% njih pomanita

što neosnovano snuješ,,,, to postaneš

Gast
Guest

Back to top Go down

Analiza: Rusija će izgubiti rat - Page 9 Empty Re: Analiza: Rusija će izgubiti rat

Post by mentalitet 29/4/2023, 00:03

Krasimir wrote:
zoro avenger wrote:
Krasimir wrote:
marcellus wrote:
Krasimir wrote:
zganci_i_jetrica wrote:
marcellus wrote:meni bizarno da tovariš koba ima jugozastavu na avataru 

ono ili si za titu ili si za staljina nema malo vamo malo tamo

ajde koba pravac goli
Pa kaj ni tovariš Ćita bil podmetnuti ruski špijun, a pravi Broz zginul na ruskom frontu?  :O

Jedino bizarno danas jest što Hrvatska sama sebi radi za račun američkih i briselsko-švapskih pederčina. A to što naš nounar ne zna razliku između zastave SFRJ i zastave SRH, e to je već drugi par cipela. Vjerojatno kognitivni pad.

Evo promijenih avatar pa da se opet ne zabuni.

sve to s petokrakom je sfrj

Znao sam da mi je s Panamom uvijek nešto sumnjivo bilo.
Ja pak ne mogu volit znak pod kojim su se razarali Vukovar, Dubrovnik , nešto malo moj Split, itd. itd.....

Ali moramo bit legalisti. Taj znak je danas u Hrvatskoj dozvoljen. Tako žele hdz i sdp. A mi smo ipak demokratska zemlja u kojoj se poštiva volja većine.
Pa ga moramo istrpit. Takav nam je trenutni horoskop.

Pod zastavom i grbom SRH 1991. se nije razarala Hrvatska u Domovinskom ratu. Ali pod tim znakovljem jest počeo rastanak s Jugoslavijom poslije raspada SK na 14. kongresa 1990. Mada .... ionako je čejenima sve to bilo ustaško. Njima je i Račan bio ustaša.

Jedine zasluge je imao shto je rodjen u jednom schwapskom logoru,tamo ga napravio neki strazar schwabo,pa nece iver daleko od panja.Mozda nije bio Ujkan ali je ochito i po izgledu i po mentalitetu bio schwapche.

A sad da se vratim na temu::))

Kako je milina slusati kada pricaju pametni ljudi pa makar i na ovom jebenom engleskom jeziku,bolje nego slushati hrvatska "domoljubna" govna koja osim svojih zelja nishta drugo ne znaju napisati na ovom forumu.Gamad nauchila slushati "Zelje i pozdrave u komunizmu pa sad misle da je to moguce i u njihovoj vukojebini:::)) .

Dakle,praznik za ushi ali samo za one pismene a ne seljake sa kamenjara koji ni svoj jezik ne znaju.

Doduse ,mogu sa G.T. prevesti shto misle ameri o razgovorima njihovih sugradjana i poznavalaca politichkih prilika u svijetu a posebno o Ukrajini.

TODAY’S CHAT WITH JUDGE NAPOLITANO RE PROSPECTS FOR UKRAINE’S COUNTER OFFENSIVE

https://sonar21.com/todays-chat-with-judge-napolitano-re-prospects-for-ukraines-counter-offensive/

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 29/4/2023, 00:34

Mentalna budaletina je prvak svijeta u broju napisanih gluposti po kvadratnom centimetru  No

Male
2017-12-31

marcellus and michaellcmacha like this post

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 29/4/2023, 10:25

Krasimir wrote:
zoro avenger wrote:
Krasimir wrote:
marcellus wrote:
Krasimir wrote:
zganci_i_jetrica wrote:
marcellus wrote:meni bizarno da tovariš koba ima jugozastavu na avataru 

ono ili si za titu ili si za staljina nema malo vamo malo tamo

ajde koba pravac goli
Pa kaj ni tovariš Ćita bil podmetnuti ruski špijun, a pravi Broz zginul na ruskom frontu?  :O
Jedino bizarno danas jest što Hrvatska sama sebi radi za račun američkih i briselsko-švapskih pederčina. A to što naš nounar ne zna razliku između zastave SFRJ i zastave SRH, e to je već drugi par cipela. Vjerojatno kognitivni pad.

Evo promijenih avatar pa da se opet ne zabuni.
sve to s petokrakom je sfrj
Znao sam da mi je s Panamom uvijek nešto sumnjivo bilo.
Ja pak ne mogu volit znak pod kojim su se razarali Vukovar, Dubrovnik , nešto malo moj Split, itd. itd.....

Ali moramo bit legalisti. Taj znak je danas u Hrvatskoj dozvoljen. Tako žele hdz i sdp. A mi smo ipak demokratska zemlja u kojoj se poštiva volja većine.
Pa ga moramo istrpit. Takav nam je trenutni horoskop.
Pod zastavom i grbom SRH 1991. se nije razarala Hrvatska u Domovinskom ratu. Ali pod tim znakovljem jest počeo rastanak s Jugoslavijom poslije raspada SK na 14. kongresa 1990. Mada .... ionako je čejenima sve to bilo ustaško. Njima je i Račan bio ustaša.
A čemu sad cijepat dlaku? Ako je Hrvat, onda je i ustaša, šta se tu ima filozofirat? A s obzirom da je Tile bio najveći Hrvat, on je tako bio i najveći ustaša. Pa nije mu Jovanka tako bez razloga tepala: - Moj ustaša!  cheers
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics