Analiza: Rusija će izgubiti rat
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Analiza: Rusija će izgubiti rat
Krasimir wrote:marcellus wrote:Krasimir wrote:zganci_i_jetrica wrote:Pa kaj ni tovariš Ćita bil podmetnuti ruski špijun, a pravi Broz zginul na ruskom frontu?marcellus wrote:meni bizarno da tovariš koba ima jugozastavu na avataru
ono ili si za titu ili si za staljina nema malo vamo malo tamo
ajde koba pravac goli
Jedino bizarno danas jest što Hrvatska sama sebi radi za račun američkih i briselsko-švapskih pederčina. A to što naš nounar ne zna razliku između zastave SFRJ i zastave SRH, e to je već drugi par cipela. Vjerojatno kognitivni pad.
Evo promijenih avatar pa da se opet ne zabuni.
sve to s petokrakom je sfrj
Znao sam da mi je s Panamom uvijek nešto sumnjivo bilo.
I Heineken je sumnjiv.
crvenkasti- Posts : 29699
2014-04-17
Ukrajinska kontraofanziva je samoubojstvo
Larry C. Johnson je američki bloger i bivši analitičar u Centralnoj obavještajnoj agenciji SAD-a. Suvlasnik je i izvršni direktor tvrtke BERG Associates, LLC (Business Exposure Reduction Group).
Johnson je četiri godine radio u CIA-i kao analitičar, a zatim je prešao u Ured za borbu protiv terorizma State Departmenta. Godine 1993. Johnson je napustio državni posao kako bi se pridružio privatnom sektoru, nastavivši graditi dvostruku karijeru poslovnog savjetnika i stručnjaka za obavještajna pitanja.
crvenkasti-
2014-04-17
zoro avenger wrote:Ja pak ne mogu volit znak pod kojim su se razarali Vukovar, Dubrovnik , nešto malo moj Split, itd. itd.....Krasimir wrote:marcellus wrote:Krasimir wrote:zganci_i_jetrica wrote:Pa kaj ni tovariš Ćita bil podmetnuti ruski špijun, a pravi Broz zginul na ruskom frontu?marcellus wrote:meni bizarno da tovariš koba ima jugozastavu na avataru
ajde koba pravac goli
Jedino bizarno danas jest što Hrvatska sama sebi radi za račun američkih i briselsko-švapskih pederčina. A to što naš nounar ne zna razliku između zastave SFRJ i zastave SRH, e to je već drugi par cipela. Vjerojatno kognitivni pad.
Ali moramo bit legalisti. Taj znak je danas u Hrvatskoj dozvoljen. Tako žele hdz i sdp. A mi smo ipak demokratska zemlja u kojoj se poštiva volja većine.
Pa ga moramo istrpit. Takav nam je trenutni horoskop.
Pod zastavom i grbom SRH 1991. se nije razarala Hrvatska u Domovinskom ratu. Ali pod tim znakovljem jest počeo rastanak s Jugoslavijom poslije raspada SK na 14. kongresa 1990. Mada .... ionako je čejenima sve to bilo ustaško. Njima je i Račan bio ustaša.
Mislio sam na crvenu petokraku.Krasimir wrote:
Pod zastavom i grbom SRH 1991. se nije razarala Hrvatska u Domovinskom ratu.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Krasimir wrote:marcellus wrote:Krasimir wrote:zganci_i_jetrica wrote:Pa kaj ni tovariš Ćita bil podmetnuti ruski špijun, a pravi Broz zginul na ruskom frontu?marcellus wrote:meni bizarno da tovariš koba ima jugozastavu na avataru
ajde koba pravac goli
I Heineken je sumnjiv.
Nego što nego sumnjiv.
A i ministar nam unutarnjih poslova naše kolonije koji se odaziva na prezime Božinović se neki dan kurčio ispod ovoga.
zoro avenger wrote:Mislio sam na crvenu petokraku.Krasimir wrote:
Uzeo sam sebi slobodu selektirati to. Ako je na hrvatskim simbolima more. Ako je na jugosimbolima - ne mere.
Isto kao i prvo bijelo polje na grbu. Ako je sa slovom U - ne more. Ako je grb s prvim bijelim poljem, a bez ustaških dodataka - more.
Meni je srpska trobojnica neprihvatljiva u bilo kojem obliku. S bilo čime na njoj ili bez ičega. Isto tako i jugoslavenska.
Eto, sred Hrvatske se vije srpska, čak i ona s četiri ognjila ili ocila ili kako to već zovu jerbo vlada hrvatsko-srpska koalicija.
Užgam li ju, ode mi 4 000 eurića.
Službenik-
2022-02-24
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Šandor Winnetou likes this post
marcellus wrote:petokraka - zločinački simbol
Imaš ih X 12 na zastavi EU. I tri crvene na zastavi Washington D.C.-a.
Krasimir wrote:marcellus wrote:petokraka - zločinački simbol
Imaš ih X 12 na zastavi EU. I tri crvene na zastavi Washington D.C.-a.
zna se koja petokraka
2022-02-24
I ja sam sebi uzeo za pravo da je ne volim nakon svega vidjeti.Krasimir wrote:zoro avenger wrote:Mislio sam na crvenu petokraku.Krasimir wrote:
Uzeo sam sebi slobodu selektirati to. Ako je na hrvatskim simbolima more. Ako je na jugosimbolima - ne mere.
Isto kao i prvo bijelo polje na grbu. Ako je sa slovom U - ne more. Ako je grb s prvim bijelim poljem, a bez ustaških dodataka - more.
Meni je srpska trobojnica neprihvatljiva u bilo kojem obliku. S bilo čime na njoj ili bez ičega. Isto tako i jugoslavenska.
Eto, sred Hrvatske se vije srpska, čak i ona s četiri ognjila ili ocila ili kako to već zovu jerbo vlada hrvatsko-srpska koalicija.
Užgam li ju, ode mi 4 000 eurića.
I sad ću si uzeti za pravo da odem na neko vrijeme s foruma, kako se takvi poput tebe nebi i dalje naslađvali mojom raspravom s kolegama s kojima sam 5 godina imao glavu u torbi zbog ondašnjeg zajedničkog cilja, a sad se oko drugih država ne slažemo.
Guest- Guest
nema bitnih pomaka vec pola godine, no tu su analiticari koji odrzavaju pozeljnu razinu tenzije
Rusija ce izgubiti rat, kazu.
To je jedna od mogucnosti.
Za sad nije pobijedila, a hoce li bas izgubiti tek ce vrijeme pokazati.
Osobno ne vjerujem u potpuni poraz rusije, prije ce biti primorana na nepovoljan mirovni ugovor.
Rusija ce izgubiti rat, kazu.
To je jedna od mogucnosti.
Za sad nije pobijedila, a hoce li bas izgubiti tek ce vrijeme pokazati.
Osobno ne vjerujem u potpuni poraz rusije, prije ce biti primorana na nepovoljan mirovni ugovor.
dijagram-
2015-08-09
Dobra karikatura iz Global Timesa:
"Dok SAD raspiruje vatru ukrajinske krize, Kina poziva na prekid vatre."
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Dobra karikatura iz Global Timesa:
šta sve postane istina kad budala govori,,,,maketiisusove
Gast- Guest
škutor wrote:crvenkasti wrote:Dobra karikatura iz Global Timesa:
Četničko govno ne zna da ui voda proširuje požar izazvan dolijevanjem benzina isto koliko i benzin?
Razlog?
Benzin je lako hlapljiva tekućina.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:škutor wrote:crvenkasti wrote:Dobra karikatura iz Global Timesa:
Četničko govno ne zna da ui voda proširuje požar izazvan dolijevanjem benzina isto koliko i benzin?
Razlog?
Trebali bi i Kinezi doliti još benzina, tako da govno bude sretno.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Speare Shaker wrote:škutor wrote:crvenkasti wrote:Dobra karikatura iz Global Timesa:
Razlog?
Trebali bi i Kinezi doliti još benzina, tako da govno bude sretno.
Pa i dolijevaju, ali ostaje misterij zašto govna i dalje nisu sretna?
Valjda zato jer nisu sposobna doliti benzna na način da prošire požar.
Tko im je kriv kada su jadni idioti koje podržavaju još jadniji idioti.
Guest- Guest
planetarnu šizofreniju su dobro snimili rusi a sad i srbijanderi ,,, pa su glupani umislili da kao žabe mogu dignut nogu da ih podkujiu
odnosno ,,,glumeći žrtvu misle svojom šizofrenijom osvojiti planetu ,,,, to je bolesno
to je i židove odvelo u apokalipsu na svim nivoima
to je ka ove budaletine šta glume da su manite za mirovinu pa na kraju 99% njih pomanita
što neosnovano snuješ,,,, to postaneš
odnosno ,,,glumeći žrtvu misle svojom šizofrenijom osvojiti planetu ,,,, to je bolesno
to je i židove odvelo u apokalipsu na svim nivoima
to je ka ove budaletine šta glume da su manite za mirovinu pa na kraju 99% njih pomanita
što neosnovano snuješ,,,, to postaneš
Gast- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
» TITO: Sve mozemo izgubiti za sest meseci
» Plenki na jučerašnjoj utakmici: Ako želiš pobijediti ne smiješ izgubiti
» Hrvatska će u idućih 30 godina izgubiti cijeli jedan Zagreb
» Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
» TITO: Sve mozemo izgubiti za sest meseci
» Plenki na jučerašnjoj utakmici: Ako želiš pobijediti ne smiješ izgubiti
» Hrvatska će u idućih 30 godina izgubiti cijeli jedan Zagreb
Page 8 of 9