leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
marcellus wrote:al ono ona je samoj sebi tak ibercool i pametna...
piše da je prestala dojiti jer nije imala više mlijeka
a prilikom laktacije i dojenja luči se ujedno i hormon oksitocin koji je odgovoran za stvaranje osjećaja povezanosti između majke i djeteta
tako da postoji medicinsko objašnjenje zašto ona ne osjeća ništa, tj. ništa slično kako to opisuju druge žene
kod brojnih životinja majka može odbaciti mlado ukoliko ono ne miriše na određen način, tj. npr. ako ga je čovjek dirao u leglu
no htio sam nešto drugo komentirati, a to je da izopćavanjem članova društva koji rade greške i njihovom stigmatizacijom sami sebi stvarate neprijatelje i opoziciju
Guest- Guest
Upravo tako..Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---marcellus wrote:bogomdani wrote:Da veleumno dodam...A koji Qurac bi ju trebao Ispunjavati,po rodjenju djeteta???Ero wrote:Ta ženskica je bolesna. Reprodukcija je poželjna i svojstvena svim živim bićima na Zemlji.Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Bicez je sebicna i opet podsvjesno sebe stavlja na prvo mjesto,prije djeteta...Svjesno nije niti za qrc...PLJUC..!!!
da, u cijelom tom "ja pa ja pa samo ja i onda opet još malo mene" ona se na dijete zapravo niti ne osvrće, bolesno narcisoidan tekst o samoj sebi, a dijete je tu neki objekt, o djetetu nismo saznali baš ništa, niti nju uopće brine kako se osjeća to dijete, ne pokazuje baš nikakav interes za njega, samo traži "razumijevanje" za sebe i svoje "jade"... upičkumaterinu rodila si pa što sad da ti dignemo spomenik? Dobro i moja je žena pred porod bila u panici, pa kako ću ja to, pa hoću li znati, pa hoću li moći... reko kako su sve druge žene otkad je svijeta i vijeka znale tak ćeš i ti... ne treba ti doktorat za to, ak su mogle nepismene babe odgajat djecu možeš i ti sa svim svojim školama... mislim, normalno je da imaš brige, ali nije normalno biti tako glupo sebičan, usmjeren samo na sebe...
Tijekom vremena su se zene povampirile iz dosade,niceg drugog i pocele traziti svoja prava..Pa Irud te Ebao,koju bi ti pogacu povrh kruha??
nekad se po odsluzenju voske islo na studij i upoznalo curu,malo se setalo,zavrsio studij,nasao posao i uzeli se ljudi,rodili djecu i zivjeli za obitelj,tko nije isao na faks,nasao je posel i ista shema..
Ma ne znam gdje uopce pronalaze ovakve govnjare,koje misle da su zaduzile covjecanstvo,time sto su samo obavile prirodnu funkciju,najcesce i jedinu koja im daje neki smisao postojanja..
Guest- Guest
stovise,ima razlog ztasto po porodu odmah odnose dijete od Matere..uslijed pretrpljenih boli i stresa poroda,nerijetko su majke znale nauditi djetetu,no to je vec neka proslost..marcellus wrote:bogomdani wrote:Da veleumno dodam...A koji Qurac bi ju trebao Ispunjavati,po rodjenju djeteta???Ero wrote:Ta ženskica je bolesna. Reprodukcija je poželjna i svojstvena svim živim bićima na Zemlji.Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
kurac sigurno ne, po rođenju neko vrijeme nijedna žena ga ne želi vidjeti...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
Tijekom vremena su se zene povampirile iz dosade,niceg drugog i pocele traziti svoja prava..Pa Irud te Ebao,koju bi ti pogacu povrh kruha??
nekad se po odsluzenju voske islo na studij i upoznalo curu,malo se setalo,zavrsio studij,nasao posao i uzeli se ljudi,rodili djecu i zivjeli za obitelj,tko nije isao na faks,nasao je posel i ista shema..
Ma ne znam gdje uopce pronalaze ovakve govnjare,koje misle da su zaduzile covjecanstvo,time sto su samo obavile prirodnu funkciju,najcesce i jedinu koja im daje neki smisao postojanja..
Da, biološka funkcija, a ne postignuće...
bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija
ima još 6 primarnih funkcija koje žena mora ispuniti, rađanje nije jedina
S gledišta biologije, život je karakteristika organizama, koji pokazuju sve ili većinu sljedećih osobina: [1]
1. Homeostaza: Označava održavanje stalnih uvjeta u unutarnjoj okolini stanica. Gotovo svi organi i tkiva u tijelu vrše funkcije koje doprinose održavanju ovih stalnih uvjeta.
2. Organizacija: Tijelo živih organizama građeno je od od jedne ili više stanica, koje su osnovne jedinice života.
3. Metabolizam: Skup kemijskih reakcija koje se odvijaju u živom organizmu, kako bi se održao život. Živa bića trebaju energiju za održavanje interne organizacije (homeostaza) i za proizvodnju drugih procesa vezanih za održavanje na životu.
4. Rast: Izgradnja tijela i povećanje volumena tijela.
5. Prilagodba: Sposobnost mijenjanja tijekom vremena kao odgovor na promjene u okolišu. Ova sposobnost od temeljne je važnosti za proces evolucije.
6. Reagiranje na podražaje: Može biti vrlo raznoliko, od jednostavnih kontrakcija jednostaničnih organizama na vanjske kemikalije, do složenih reakcija koje uključuju sva osjetila višestaničnih organizama.
7. Razmnožavanje: Sposobnost proizvodnje novih pojedinačnih organizama, bilo nespolnim putem iz jednog organizma roditelja ili spolnim odnosom dva organizma.
Živa bića se djele na 6 carstava: Životinje, Biljke, Gljive, Praživotinje, Bakterije i Alge.
Last edited by deda na aparatima on Thu 7 Jan - 15:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nuff said about her professional savviness...marcellus wrote:ostap.phender wrote:A kakvo je onda mišljenje dotične psihologice o tvom psihopatskom narcizmu? ...if we may humbly ask...marcellus wrote:Stručno mišljenje moje prijateljice, inače dječji psiholog u ustanovi za djecu s teškoćama...
"ovo je prestrašan članak, ne mogu uopće pobrojiti razloge, ova žena je narcistični sociopat"
psihologica je osim što je imam u virtuali i osobna prijateljica, recimo. Misli da sam posve normalan, i sviđa joj se to što pišem....
Guest- Guest
ostap.phender wrote:Nuff said about her professional savviness...marcellus wrote:ostap.phender wrote:A kakvo je onda mišljenje dotične psihologice o tvom psihopatskom narcizmu? ...if we may humbly ask...marcellus wrote:Stručno mišljenje moje prijateljice, inače dječji psiholog u ustanovi za djecu s teškoćama...
"ovo je prestrašan članak, ne mogu uopće pobrojiti razloge, ova žena je narcistični sociopat"
psihologica je osim što je imam u virtuali i osobna prijateljica, recimo. Misli da sam posve normalan, i sviđa joj se to što pišem....
jebiga žena je zatucana, konzervativna i neprogresivna... voli djecu i životinje, umjesto da obožava pedere i crnce... luđakinja. Ali znaš kako je netko lijepo rekao, Bog je stvorio majke jer on ne stiže kod svakoga.
od mladih dana nisam sanjala ni bijelu vjenčanicu ni hrpu dječice
Ni ja isto, i nisam se udala u bijeloj vjenčnici i nemam hrpu dječice (kao ni većina forumaša), imam samo jedno i ne rastapam se kad vidim malu djecu.
Bit će da sam i ja za psihijatra.
Trinity-
2014-04-17
gut... ..ovakve samozive šlampe,bas treba dati onakvim coporima pasa kao u Kolnu,da joj daju smisao postojanja i osjecaj ispunjenja...marcellus wrote:ostap.phender wrote:Nuff said about her professional savviness...marcellus wrote:ostap.phender wrote:A kakvo je onda mišljenje dotične psihologice o tvom psihopatskom narcizmu? ...if we may humbly ask...marcellus wrote:Stručno mišljenje moje prijateljice, inače dječji psiholog u ustanovi za djecu s teškoćama...
jebiga žena je zatucana, konzervativna i neprogresivna... voli djecu i životinje, umjesto da obožava pedere i crnce... luđakinja. Ali znaš kako je netko lijepo rekao, Bog je stvorio majke jer on ne stiže kod svakoga.
Guest- Guest
tebi treba jos naštantzati jedno dvoje...jos si funkcionalna..Trinity wrote:od mladih dana nisam sanjala ni bijelu vjenčanicu ni hrpu dječice
Ni ja isto, i nisam se udala u bijeloj vjenčnici i nemam hrpu dječice (kao ni većina forumaša), imam samo jedno i ne rastapam se kad vidim malu djecu.
Bit će da sam i ja za psihijatra.
Guest- Guest
Kad budeš imao barem jedno, javi se.
Do tada nemaš pravo glasa.
Trinity-
2014-04-17
Btw, očevi, koliko vam je trebalo da osjetite tu silnu očinsku ljubav prema djetetu?
Ili vi to ne morate, ali majke moraju jer vi to tako kažete?
Trinity-
2014-04-17
eto na... jel zasigurno znas da nemam???Trinity wrote:Kad budeš imao barem jedno, javi se.
Guest- Guest
Ja sam kao ponosni Puran,voljeti i dati sve za Djete i Majku je imperativ.. :spear:Trinity wrote:Btw, očevi, koliko vam je trebalo da osjetite tu silnu očinsku ljubav prema djetetu?
Guest- Guest
Joj, kakat ću Dva mlatimudana o rađanju i porođajnom stresu. Skup imaju prek 100 godina i jedva 1 dijete. Stručnjaci u piksu! U kaj je vama život otišel, ako ćemo ga mjerit spermom, kak vi želite ženama, jajnim stanicama?marcellus wrote:bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
Guest- Guest
Možda imaš, ali ne znaš ni ti, niti ga odgajaš.
Trinity-
2014-04-17
Eva wrote:Joj, kakat ću Dva mlatimudana o rađanju i porođajnom stresu. Skup imaju prek 100 godina i jedva 1 dijete. Stručnjaci u piksu! U kaj je vama život otišel, ako ćemo ga mjerit spermom, kak vi želite ženama, jajnim stanicama?marcellus wrote:bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
Trinity-
2014-04-17
Eva wrote:Joj, kakat ću Dva mlatimudana o rađanju i porođajnom stresu. Skup imaju prek 100 godina i jedva 1 dijete. Stručnjaci u piksu! U kaj je vama život otišel, ako ćemo ga mjerit spermom, kak vi želite ženama, jajnim stanicama?marcellus wrote:bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
nema veze s tim kaj ja imam i on. Ne trebaju ti djeca da znaš da je rađanje biološka funkcija. A postignuće je odgojiti i podignuti tu djecu u normalne ljude. Jel nekom najveće ili ne, ne mora ni bit. Ali rađanje samo po sebi nije postignuće...
Naravno, muka ih je napraviti. Roditi je peace of cakemarcellus wrote:Eva wrote:Joj, kakat ću Dva mlatimudana o rađanju i porođajnom stresu. Skup imaju prek 100 godina i jedva 1 dijete. Stručnjaci u piksu! U kaj je vama život otišel, ako ćemo ga mjerit spermom, kak vi želite ženama, jajnim stanicama?marcellus wrote:bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
nema veze s tim kaj ja imam i on. Ne trebaju ti djeca da znaš da je rađanje biološka funkcija. A postignuće je odgojiti i podignuti tu djecu u normalne ljude. Jel nekom najveće ili ne, ne mora ni bit. Ali rađanje samo po sebi nije postignuće...
Guest- Guest
Ajde samo malo pričekaj dok ti tvoja Oksana ne spusti kajlu . Pa da onda vidiš čija nana crnu vunu predebogomdani wrote:Ja sam kao ponosni Puran,voljeti i dati sve za Djete i Majku je imperativ.. :spear:Trinity wrote:Btw, očevi, koliko vam je trebalo da osjetite tu silnu očinsku ljubav prema djetetu?
Guest- Guest
Kao da je onda čudno da misli da si ti normalan...marcellus wrote:ostap.phender wrote:Nuff said about her professional savviness...marcellus wrote:ostap.phender wrote:A kakvo je onda mišljenje dotične psihologice o tvom psihopatskom narcizmu? ...if we may humbly ask...marcellus wrote:Stručno mišljenje moje prijateljice, inače dječji psiholog u ustanovi za djecu s teškoćama...
jebiga žena je zatucana...
Guest- Guest
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 5 of 22