leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
marcellus wrote:epikur37 wrote:A da ne govorim o tome madarina na podu, nutela se porevrnula, mali se upravo usrao i plače a mala se popela na šank i drži tanjur...istovremeno ti krećeš prema njoj i ugaziš na kivi....:D
+ imaš 5 minuta da se spremiš za posao :D
najbolje je ipak kad ujutro bauljaš po kavu i nagaziš na plastičnu igračku... divan osjećaj
I onda mi dođe neka baba i veli mala djeca mala briga velika djeca velika briga...
Ma hajde samo da prohoda i krene u školu i voz...
Ovako nosi, hrani, gnjavi...ajme okilavit
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mala djeca su puna iznenađenja.. recimo kad sam imala nekih 2-3 godine, mama mi je pokazala kako se maže s kremom za lice, pa je i mene malo namazala.. rezultat: nekoliko dana nakon toga otvorila sam kuhinjski ormarić, unutra pronašla posudu s mašću i uredno se namazala od glave do pete, 'kao mama'.. poslije su me namakali u šamponu i odmašćivali cijelo popodne :Dmarcellus wrote:moja je nedavno počela tražit da joj daš jednu žlicu dok jede... ono kao sama se hrani... naravno, ostala bi gladna da mama ne hrani drugom žlicom, ali dobro dođe za katapultiranje hrane na tepih...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
vjeruj meni.epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:A da ne govorim o tome madarina na podu, nutela se porevrnula, mali se upravo usrao i plače a mala se popela na šank i drži tanjur...istovremeno ti krećeš prema njoj i ugaziš na kivi....:D
najbolje je ipak kad ujutro bauljaš po kavu i nagaziš na plastičnu igračku... divan osjećaj
I onda mi dođe neka baba i veli mala djeca mala briga velika djeca velika briga...
malo dite, mala briga.
veće dite, veća briga.
2014-12-30
Pa koliko si postova na ovu temu napisao ...i je...marcellus wrote:r_nevjesta wrote:mda, dosad je to bila teška tajna, nešto kao omertà.. u javnosti nitko ništa nije znao o tome, ova revolucionarka nas je sad ful prosvijetlilaTrinity wrote:Na netu su svi savršeni.
Osim ove mlade majke koja javno priznala da baš nije sve bajka.
da meni je to totalno šok ono...
Trinity-
2014-04-17
ovo je još poezija, ček' kad je uhvati pubertet i izlasci, pa kad dođe presvlačenje u podrumu ili kod prijateljiceTrinity wrote:pa marcellus ne može doći k sebi...:)
iz kuće izađe fina i pristojna klinka, a van ode vamp na štiklama :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
veber wrote:vjeruj meni.epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:A da ne govorim o tome madarina na podu, nutela se porevrnula, mali se upravo usrao i plače a mala se popela na šank i drži tanjur...istovremeno ti krećeš prema njoj i ugaziš na kivi....:D
malo dite, mala briga.
veće dite, veća briga.
e ali sigurno manje posla
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neće njegova, ne...:Pr_nevjesta wrote:ovo je još poezija, ček' kad je uhvati pubertet i izlasci, pa kad dođe presvlačenje u podrumu ili kod prijateljiceTrinity wrote:pa marcellus ne može doći k sebi...:)
Trinity-
2014-04-17
a tata vučiće s luparom dočeka.r_nevjesta wrote:ovo je još poezija, ček' kad je uhvati pubertet i izlasci, pa kad dođe presvlačenje u podrumu ili kod prijateljiceTrinity wrote:pa marcellus ne može doći k sebi...:)
umjesto sačme, sol nafilam...
2014-12-30
zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Guest- Guest
ma nećeš ti ni znati, preveslat će te samo takoveber wrote:a tata vučiće s luparom dočeka.r_nevjesta wrote:ovo je još poezija, ček' kad je uhvati pubertet i izlasci, pa kad dođe presvlačenje u podrumu ili kod prijateljiceTrinity wrote:pa marcellus ne može doći k sebi...:)
Trinity-
2014-04-17
ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Trinity-
2014-04-17
misliš?Trinity wrote:ma nećeš ti ni znati, preveslat će te samo takoveber wrote:a tata vučiće s luparom dočeka.r_nevjesta wrote:ovo je još poezija, ček' kad je uhvati pubertet i izlasci, pa kad dođe presvlačenje u podrumu ili kod prijateljiceTrinity wrote:pa marcellus ne može doći k sebi...:)
vjerovatno, no lupara uvijek glavu čuva :D
2014-12-30
ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
još ćeš ih taksirat u koje doba noći :)veber wrote:misliš?Trinity wrote:ma nećeš ti ni znati, preveslat će te samo takoveber wrote:a tata vučiće s luparom dočeka.r_nevjesta wrote:ovo je još poezija, ček' kad je uhvati pubertet i izlasci, pa kad dođe presvlačenje u podrumu ili kod prijateljiceTrinity wrote:pa marcellus ne može doći k sebi...:)
vjerovatno, no lupara uvijek glavu čuva :D
Trinity-
2014-04-17
Itekako puno znam. ..Mame zloceste izmore djecu aktivnostima tako da poslije one mogu Ispunjavavati svoj smisao i postojanje.. ..ne bi vjerovala sto je jedna nedojebana mlada Majka,radila dok je kci za ruku drzala..Eeeeee,moja Triny,jesi gledala Lord of the Rings??.. ako jesi,znas kad netko natakne onaj Prsten,i predje u zonu sijena,e tako i zene..dok se uhvate bogomdanoe Kite,nacisto se unezvere i cine jako monstruozne stvari...da,da...Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Guest- Guest
ne seribogomdani wrote:Itekako puno znam. ..Mame zloceste izmore djecu aktivnostima tako da poslije one mogu Ispunjavavati svoj smisao i postojanje.. ..ne bi vjerovala sto je jedna nedojebana mlada Majka,radila dok je kci za ruku drzala..Eeeeee,moja Triny,jesi gledala Lord of the Rings??.. ako jesi,znas kad netko natakne onaj Prsten,i predje u zonu sijena,e tako i zene..dok se uhvate bogomdanoe Kite,nacisto se unezvere i cine jako monstruozne stvari...da,da...Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Trinity-
2014-04-17
cek ne zelis da pricam o pravoj prirodi Zena,kad se narajcaju do loodila?...to se ne smije reci??Trinity wrote:ne seribogomdani wrote:Itekako puno znam. ..Mame zloceste izmore djecu aktivnostima tako da poslije one mogu Ispunjavavati svoj smisao i postojanje.. ..ne bi vjerovala sto je jedna nedojebana mlada Majka,radila dok je kci za ruku drzala..Eeeeee,moja Triny,jesi gledala Lord of the Rings??.. ako jesi,znas kad netko natakne onaj Prsten,i predje u zonu sijena,e tako i zene..dok se uhvate bogomdanoe Kite,nacisto se unezvere i cine jako monstruozne stvari...da,da...Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Guest- Guest
pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Trinity-
2014-04-17
Ma da..jedno ti se slucajno zakinulo,pa sad mislis da imas pravo?? ,ajd oke ove cure i decki koji imaju 2,3 ili vise,tima respect...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
Guest- Guest
tko zna možda ga to trgne pa i on sa rujkom neš sad prek zime zametne...Trinity wrote:pozitivna ;)michaellcmacha wrote:ovo je zazvučalo ko diskriminacija.... ;)Trinity wrote:ti nemaš pravo glasa, šta ti znaš o djeci i mamama, iš...bogomdani wrote:zato Djeci treba pride ebati Mamu..da izrastu zdrava i dobro odgojena.. Svede se sve na onu poznatu: Zene ne znaju u biti sto hoce...
2015-08-08
neću.Trinity wrote:
još ćeš ih taksirat u koje doba noći :)
spadam u besćutne roditelje.
djeca moraju naučit živjet.
2014-12-30
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 13 of 22