Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
Page 1 of 1
Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
http://www.vecernji.hr/vijesti/potpora-vladi-hdz-u-i-sdp-u-pada-a-zivi-zid-i-most-na-razini-kao-u-svibnju-1250521
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
...sve je dogovoreno nema brige...ionako zajedno imaju vise da su sad izbori nego ŽZ i MOst zajedno..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
» Svima potpora pada posebno Milanovicu.Kolakusicu potpora jako raste
» Markušica: četnici i HDZ-e u velikoj koaliciji
» Berni:'Hebo Račana..ja kažem odlučno nikad koaliciji sa HDZ-om..stvarno tako mislim ali najozbiljnije'
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Svima potpora pada posebno Milanovicu.Kolakusicu potpora jako raste
» Markušica: četnici i HDZ-e u velikoj koaliciji
» Berni:'Hebo Račana..ja kažem odlučno nikad koaliciji sa HDZ-om..stvarno tako mislim ali najozbiljnije'
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
Page 1 of 1