ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

leftardi idu dalje... o državnom trošku

Page 4 of 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next

Go down

leftardi idu dalje... o državnom trošku - Page 4 Empty Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku

Post by RayMabus 7/1/2016, 12:54

STAVIO BI JA NJU U RUDNIK DA RADI I TO GODINAMA PA KAD BI IZAŠLA ODGOJ DJETETA BI JOJ BIO PJESMA NASPRAM TOGA.

NAJOBICNIJA RAZMAŽENA EMANICPIRANA KENJA.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

leftardi idu dalje... o državnom trošku - Page 4 Empty Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku

Post by Guest 7/1/2016, 12:56

Tema za Longija...bujrum :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 7/1/2016, 13:01

RayMabus wrote:od mladih dana nisam sanjala ni bijelu vjenčanicu ni hrpu dječice

Moglo bi se reći da sam htjela dijete iz filozofskog razloga. Također,  željela sam biti fer bračni drug spram supruga koji je oduvijek želio imati obitelj i djecu.
Htjela je dijete iz jednog razloga koji je utkan u DNK ,samo ona ne želi priznati da su je najprimitivniji nagoni savladali pa sere o filozofiji kako bi ispala pametna.
Svrha života je sam život od jednostaničnih organizama pa do slona,svi se razmnožavaju i sve se vrti oko toga primitivnog nagona. Ako ne produžiš vrstu izostao je temeljni smisao tvog postojanja,sve drugo je manje važno.
Život je najvažniji.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/1/2016, 13:01

Nije to tema za mene nego je to današnja realnost i to se meni desilo.

Mamine princeze , pa onda faks pa onda opet neki poslić koji nije fizicki ....e sad dijete to je u suštini fizkala a ova to nikad nije radila i onda je to JADNA JA.

MA PUŠI K.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/1/2016, 13:03

danni1 wrote:
RayMabus wrote:od mladih dana nisam sanjala ni bijelu vjenčanicu ni hrpu dječice

Moglo bi se reći da sam htjela dijete iz filozofskog razloga. Također,  željela sam biti fer bračni drug spram supruga koji je oduvijek želio imati obitelj i djecu.
Htjela je dijete iz jednog razloga koji je utkan u DNK ,samo ona ne želi priznati da su je najprimitivniji nagoni savladali pa sere o filozofiji kako bi ispala pametna.
Svrha života je sam život od jednostaničnih organizama pa do slona,svi se razmnožavaju i sve se vrti oko toga primitivnog nagona. Ako ne produžiš vrstu izostao je temeljni smisao tvog postojanja,sve drugo je manje važno.
Život je najvažniji.

točno. svi na kraju žele imati 1-2-3 djece baš svi. čak žene puno više nego muški. možda netko u ranim dvadesetim kaže, "ne želim djecu"(ženske), ali kako dolaze 30ete , onda se gledaju oploditi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/1/2016, 13:04

Ja sam to prozvao razmažena emanicpirana kenja ili skraceno emanicpirana kenja.

Pa dijete je u suštini teška fizikala , teški fizicki rad.

Ove vam nisu nikad radile teške fizicke poslove , mamine maze pa onda faks il tako nešto pa onda neki poslic koji su za žene opet nisu fizikala teška ....i sad jbga dijete ....E TO JE BRAJO MOJ RUDNIK.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/1/2016, 13:06

Neoliberalni portugalac wrote:
danni1 wrote:

Život je najvažniji.

točno. svi na kraju žele imati 1-2-3 djece baš svi. čak žene puno više nego muški. možda netko u ranim dvadesetim kaže, "ne želim djecu"(ženske), ali kako dolaze 30ete , onda se gledaju oploditi
Šta će ti ova od 30 godina ?

TO JE OSOBA KOJA NIJE DESET GODINA TJ CIJELI SVOJ ŽIVOT FIZICKI TEŠKO RADILA.

DIJETE JE TEŠKA FIZIKALA.

SINE MILI KAD RODI A NAKON DESET GODINA I ŠTA NIKAD U ŽIVOTU NIJE RADILA U RUDNIKU OVA CE TI SE POPET NAGLAVU.

ŽENI MLAĐU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/1/2016, 13:09

ILI OŽENI ŽENSKU KOJA JE MLADA RODILA TJ VEC JE ODGOJILA JEDNO DITE JER JE DITE U OSNOVI TEŠKA FIZIKALA A NJIHOVO DRKANJE PO UREDIMA I LAKIM POSLOVIMA KOJI NISU FIZICKI TO NIJE.

ŽENSKA OD 30 GODINA JE NERADNIK.

ONE NE RADE FIZICKE TEŠKE POSLOVE.

SAMO JE DIJETE TEŠKI FIZICKI POSAO ZA NJIH.

SAD ZAMISLI ŠTA JE TAKVOJ NAKON DESET GODINA ŠTA NIJE RADILA NIŠTA TEŠKO FIZICKI KAD DOBIJE DIJETE PA SHVATI ŠTA JE TO.

SMAK SVITA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/1/2016, 13:13

ZAŠTO SE JA PONAŠAM OVAKO GUBAVO PREMA NJIMA A ONDA SE ONE CUDE ŠTA JA NECU KURZEM DA MAKNEM.

PA ZNAM ŠTA JE TO.

ONE MISLE DA SU NEKE RADNICE A SJEDENJE U UREDU I NIJE FIZICKI TEŠKI RAD.

A BEBA JE.

AJMO MICI DUPE TRCI ZA MENOM ,,,,OZNOJI SE HEBEN TI MALTER EMANICPIRANU.

KENJO RAZMAŽENA I UMIŠLJENA.

STOKO NERADNICKA.,
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 7/1/2016, 15:11

ostap.phender wrote:
marcellus wrote:Stručno mišljenje moje prijateljice, inače dječji psiholog u ustanovi za djecu s teškoćama...

"ovo je prestrašan članak, ne mogu uopće pobrojiti razloge, ova žena je narcistični sociopat"
A kakvo je onda mišljenje dotične psihologice o tvom psihopatskom narcizmu? ...if we may humbly ask... 👅

psihologica je osim što je imam u virtuali i osobna prijateljica, recimo. Misli da sam posve normalan, i sviđa joj se to što pišem. Ali ona se bavi djecom, šta ona zna o odraslima... ti kao propali muzičar si kvalificiraniji za napravit nečiji psihoprofil...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 7/1/2016, 15:11

gargamel0101 wrote:
dawson wrote:Pa sad, netko voli dicu više, netko manje, ne vidim problem.
Ali ona razbija tabue.

wau, kako cool... (ako ti je 15 godina)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by gargamel0101 7/1/2016, 15:14

marcellus wrote:
gargamel0101 wrote:
Ali ona razbija tabue.

Ne kužim? To je meni usmjereno ili je to više onako? Ja sam ono gore napisao više sarkastično.

Last edited by gargamel0101 on 7/1/2016, 15:15; edited 1 time in total
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 7/1/2016, 15:15

gargamel0101 wrote:
marcellus wrote:
gargamel0101 wrote:
Ali ona razbija tabue.

Ne kužim? To je meni usmjereno ili je to više onako?

njoj...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 7/1/2016, 15:15

al ono ona je samoj sebi tak ibercool i pametna...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 7/1/2016, 15:16

Ero wrote:
Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Ta ženskica je bolesna. Reprodukcija je poželjna  i svojstvena  svim živim bićima na Zemlji.
Da veleumno dodam...A koji Qurac bi ju trebao Ispunjavati,po rodjenju djeteta???
Bicez je sebicna i opet podsvjesno sebe stavlja na prvo mjesto,prije djeteta...Svjesno nije niti za qrc...PLJUC..!!! No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 7/1/2016, 15:16

Inače ne razumijem to o djeci i postignućima. Djeca su valjda ljubav, a ne postignuće... odakle ta patologija da svi moramo težiti nekim "postignućima"?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by gargamel0101 7/1/2016, 15:16

marcellus wrote:al ono ona je samoj sebi tak ibercool i pametna...
Pa da i ima potrebu "razbijati tabue". E sad, em što to nije tabu jer postoji post-natalna depresija, em štopostoje ljudi koji ne vole djecu i sve to zna već jako dugo.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 7/1/2016, 15:19

bogomdani wrote:
Ero wrote:
Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Ta ženskica je bolesna. Reprodukcija je poželjna  i svojstvena  svim živim bićima na Zemlji.
Da veleumno dodam...A koji Qurac bi ju trebao Ispunjavati,po rodjenju djeteta???
Bicez je sebicna i opet podsvjesno sebe stavlja na prvo mjesto,prije djeteta...Svjesno nije niti za qrc...PLJUC..!!! No

da, u cijelom tom "ja pa ja pa samo ja i onda opet još malo mene" ona se na dijete zapravo niti ne osvrće, bolesno narcisoidan tekst o samoj sebi, a dijete je tu neki objekt, o djetetu nismo saznali baš ništa, niti nju uopće brine kako se osjeća to dijete, ne pokazuje baš nikakav interes za njega, samo traži "razumijevanje" za sebe i svoje "jade"... upičkumaterinu rodila si pa što sad da ti dignemo spomenik? Dobro i moja je žena pred porod bila u panici, pa kako ću ja to, pa hoću li znati, pa hoću li moći... reko kako su sve druge žene otkad je svijeta i vijeka znale tak ćeš i ti... ne treba ti doktorat za to, ak su mogle nepismene babe odgajat djecu možeš i ti sa svim svojim školama... mislim, normalno je da imaš brige, ali nije normalno biti tako glupo sebičan, usmjeren samo na sebe...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 7/1/2016, 15:21

gargamel0101 wrote:
Pa da i ima potrebu "razbijati tabue". E sad, em što to nije tabu jer postoji post-natalna depresija, em štopostoje ljudi koji ne vole djecu i sve to zna već jako dugo.

pa dobro imam i ja potrebu tu i tamo razbijat glave, naročito kad su ekstremno glupe, onako neka moja unutarnja emocionalna potreba, pa ne idem okolo s toljagom, civiliziran sam čovjek jebiga...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 7/1/2016, 15:22

bogomdani wrote:
Ero wrote:

kurac sigurno ne, po rođenju neko vrijeme nijedna žena ga ne želi vidjeti...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 7/1/2016, 15:22

piše da je prestala dojiti jer nije imala više mlijeka

a prilikom laktacije i dojenja luči se ujedno i hormon oksitocin koji je odgovoran za stvaranje osjećaja povezanosti između majke i djeteta
tako da postoji medicinsko objašnjenje zašto ona ne osjeća ništa, tj. ništa slično kako to opisuju druge žene

kod brojnih životinja majka može odbaciti mlado ukoliko ono ne miriše na određen način, tj. npr. ako ga je čovjek dirao u leglu

no htio sam nešto drugo komentirati, a to je da izopćavanjem članova društva koji rade greške i njihovom stigmatizacijom sami sebi stvarate neprijatelje i opoziciju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics