leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 6 of 22
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
Kao da je onda čudno da misli da si ti normalan...marcellus wrote:ostap.phender wrote:Nuff said about her professional savviness...marcellus wrote:ostap.phender wrote:A kakvo je onda mišljenje dotične psihologice o tvom psihopatskom narcizmu? ...if we may humbly ask...marcellus wrote:Stručno mišljenje moje prijateljice, inače dječji psiholog u ustanovi za djecu s teškoćama...
"ovo je prestrašan članak, ne mogu uopće pobrojiti razloge, ova žena je narcistični sociopat"
psihologica je osim što je imam u virtuali i osobna prijateljica, recimo. Misli da sam posve normalan, i sviđa joj se to što pišem....
jebiga žena je zatucana...
Guest- Guest
marcellus wrote:Ne trebaju ti djeca da znaš da je rađanje biološka funkcija.
Vidi vraga, nekima nije i ne sviđa im se.
Trinity-
2014-04-17
Takve Jahve izd'o direktive,Eva wrote:Naravno, muka ih je napraviti. Roditi je peace of cakemarcellus wrote:Eva wrote:Joj, kakat ću Dva mlatimudana o rađanju i porođajnom stresu. Skup imaju prek 100 godina i jedva 1 dijete. Stručnjaci u piksu! U kaj je vama život otišel, ako ćemo ga mjerit spermom, kak vi želite ženama, jajnim stanicama?marcellus wrote:bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
Tijekom vremena su se zene povampirile iz dosade,niceg drugog i pocele traziti svoja prava..Pa Irud te Ebao,koju bi ti pogacu povrh kruha??
nekad se po odsluzenju voske islo na studij i upoznalo curu,malo se setalo,zavrsio studij,nasao posao i uzeli se ljudi,rodili djecu i zivjeli za obitelj,tko nije isao na faks,nasao je posel i ista shema..
Ma ne znam gdje uopce pronalaze ovakve govnjare,koje misle da su zaduzile covjecanstvo,time sto su samo obavile prirodnu funkciju,najcesce i jedinu koja im daje neki smisao postojanja..
Da, biološka funkcija, a ne postignuće...
nema veze s tim kaj ja imam i on. Ne trebaju ti djeca da znaš da je rađanje biološka funkcija. A postignuće je odgojiti i podignuti tu djecu u normalne ljude. Jel nekom najveće ili ne, ne mora ni bit. Ali rađanje samo po sebi nije postignuće...
Zbog jabuke samo vi ste krive
Guest- Guest
Eva wrote:Naravno, muka ih je napraviti. Roditi je peace of cakemarcellus wrote:Eva wrote:Joj, kakat ću Dva mlatimudana o rađanju i porođajnom stresu. Skup imaju prek 100 godina i jedva 1 dijete. Stručnjaci u piksu! U kaj je vama život otišel, ako ćemo ga mjerit spermom, kak vi želite ženama, jajnim stanicama?marcellus wrote:bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
Tijekom vremena su se zene povampirile iz dosade,niceg drugog i pocele traziti svoja prava..Pa Irud te Ebao,koju bi ti pogacu povrh kruha??
nekad se po odsluzenju voske islo na studij i upoznalo curu,malo se setalo,zavrsio studij,nasao posao i uzeli se ljudi,rodili djecu i zivjeli za obitelj,tko nije isao na faks,nasao je posel i ista shema..
Ma ne znam gdje uopce pronalaze ovakve govnjare,koje misle da su zaduzile covjecanstvo,time sto su samo obavile prirodnu funkciju,najcesce i jedinu koja im daje neki smisao postojanja..
nema veze s tim kaj ja imam i on. Ne trebaju ti djeca da znaš da je rađanje biološka funkcija. A postignuće je odgojiti i podignuti tu djecu u normalne ljude. Jel nekom najveće ili ne, ne mora ni bit. Ali rađanje samo po sebi nije postignuće...
Nije, peace of cake je napraviti ih :) ali odgoj i podizanje je već nešto drugo, i postignuće je ako ti djeca ispadnu normalna na kraju.
Trinity wrote:marcellus wrote:Ne trebaju ti djeca da znaš da je rađanje biološka funkcija.
Vidi vraga, nekima nije i ne sviđa im se.
nije biološla funkcija? A što je onda? Da ne bi digli spomenik svakoj koja je rodila jer to nije biološka funkcija nego postignuće? Rađanje jest, sviđalo se kome ili ne, jedna od bioloških funkcija... što jasno ne znači da svaka žena mora rodit, ali niti jedna normalna žena neće reć ono što je ona rekla...
Ne brini kad dođe u devet,marcellus wrote:Eva wrote:Naravno, muka ih je napraviti. Roditi je peace of cakemarcellus wrote:Eva wrote:Joj, kakat ću Dva mlatimudana o rađanju i porođajnom stresu. Skup imaju prek 100 godina i jedva 1 dijete. Stručnjaci u piksu! U kaj je vama život otišel, ako ćemo ga mjerit spermom, kak vi želite ženama, jajnim stanicama?marcellus wrote:bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
Nije, peace of cake je napraviti ih :) ali odgoj i podizanje je već nešto drugo, i postignuće je ako ti djeca ispadnu normalna na kraju.
Bit će već pet minuta trudna
Guest- Guest
Trinity wrote:Btw, očevi, koliko vam je trebalo da osjetite tu silnu očinsku ljubav prema djetetu?
Ili vi to ne morate, ali majke moraju jer vi to tako kažete?
tko kaže da majke moraju??? Stvar je u tome da je ova tuka glupa ko kurac... usto i beskrajno sebična, jer bidna mora kuhati i pospremat šta oće koji kurac medalju? Ko ju je tjerao rodit ako joj je to tlaka?
marcellus wrote:Nije, peace of cake je napraviti ih :) ali odgoj i podizanje je već nešto drugo, i postignuće je ako ti djeca ispadnu normalna na kraju.
Pa koliko sam ja shvatila iz teksta, mlada majka o samom porodu i ne govori, svjesna je velike odgovornosti koja je pred njom i čega se sve mora odreći i nije rekla da neće, dapače mislim da joj dijete nije ni gladno ni zapišano niti da će ikada biti zanemareno.
Samo je sada malo i zahtijeva 24-satnu brigu, pa ćemo joj zamjeriti jer joj to teško pada i što je to javno izrekla.
Pa ne može svaka biti žena-majka-kraljica.
Trinity-
2014-04-17
Kao prvo, nisi odgovorio na pitanje.marcellus wrote:Trinity wrote:Btw, očevi, koliko vam je trebalo da osjetite tu silnu očinsku ljubav prema djetetu?
tko kaže da majke moraju??? Stvar je u tome da je ova tuka glupa ko kurac... usto i beskrajno sebična, jer bidna mora kuhati i pospremat šta oće koji kurac medalju? Ko ju je tjerao rodit ako joj je to tlaka?
I meni je kuhanje i spremanje tlaka, baš glup posao .
Trinity-
2014-04-17
Ma koja crna 'žena-majka-kraljica'. Pa kaj nije rekel dugmetaš Silvije Berger: kurva-djevica?Trinity wrote:marcellus wrote:Nije, peace of cake je napraviti ih :) ali odgoj i podizanje je već nešto drugo, i postignuće je ako ti djeca ispadnu normalna na kraju.
Pa koliko sam ja shvatila iz teksta, mlada majka o samom porodu i ne govori, svjesna je velike odgovornosti koja je pred njom i čega se sve mora odreći i nije rekla da neće, dapače mislim da joj dijete nije ni gladno ni zapišano niti da će ikada biti zanemareno.
Samo je sada malo i zahtijeva 24-satnu brigu, pa ćemo joj zamjeriti jer joj to teško pada i što je to javno izrekla.
Guest- Guest
Trinity wrote:marcellus wrote:Nije, peace of cake je napraviti ih :) ali odgoj i podizanje je već nešto drugo, i postignuće je ako ti djeca ispadnu normalna na kraju.
to dijete već je emocionalno zanemareno, jer majka brine samo o svojim emocijama i svojim "postignućima", a ne djetetovim
Trinity wrote:Kao prvo, nisi odgovorio na pitanje.marcellus wrote:Trinity wrote:Btw, očevi, koliko vam je trebalo da osjetite tu silnu očinsku ljubav prema djetetu?
I meni je kuhanje i spremanje tlaka, baš glup posao .
e pa meni nije, ja volim kuhat, i nije mi neka tlaka pospremit stan... tlaka je imat muža koji te tuče i pije, recimo...
Najjaca je ipak skupina majka koje se hvale najboljim osjecsjem na svijetu-dojenjem.:D
2014-04-12
I da, odgovorio sam ti: rađanje je biološka funkcija, ne nekom nego svima. Svim ženama je to biološka funkcija, naravno nisu sve biološki funkcionalne niti svaka žena želi roditi, neke se te funkcije odriču, njihova stvar... bolje i to nego bit ko ova kokoš... koja će stalno djetetu pod nos trpat kako je ona mučenica zbog njega, kako ona sebe ne može "ostvarit" i kako se ona zbog njega "žrtvovala"...
Opet,jesi li bas sigurna??Trinity wrote:Možda imaš, ali ne znaš ni ti, niti ga odgajaš.
Guest- Guest
A to su dakle tvoji kompleksi ?marcellus wrote:... koja će stalno djetetu pod nos trpat kako je ona mučenica zbog njega, kako ona sebe ne može "ostvarit" i kako se ona zbog njega "žrtvovala"...
Guest- Guest
Pa vele da se od dojenja može svršit :Pmaggie13 wrote:Najjaca je ipak skupina majka koje se hvale najboljim osjecsjem na svijetu-dojenjem.:D
Guest- Guest
I ja to volim,a velik sam...maggie13 wrote:Najjaca je ipak skupina majka koje se hvale najboljim osjecsjem na svijetu-dojenjem.:D
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ajde suti Zeno...Niti porod vise nije porod..krknu vam epiduralnu,i klizne iz vas kao safun,uostalom to vam je funkcija,sto bi ti ..hvalospjeve..doduse,ti imas troje,pa imas i naklon Moškijah,kao vrlo korisna zenka..Eva wrote:Naravno, muka ih je napraviti. Roditi je peace of cakemarcellus wrote:Eva wrote:Joj, kakat ću Dva mlatimudana o rađanju i porođajnom stresu. Skup imaju prek 100 godina i jedva 1 dijete. Stručnjaci u piksu! U kaj je vama život otišel, ako ćemo ga mjerit spermom, kak vi želite ženama, jajnim stanicama?marcellus wrote:bogomdani wrote:Radjanje je primarna zenska funkcija i uloga u drustvu,odredio to bog,ili priroda..Ionako bi jos stanovali u Pecinama,da je drustvo ovisilo o zenama---
Guest- Guest
Pa cure svrsavaju i kako ih pljeskas po sisama,naravno prvotno moraju biti dobro narajcane...ostap.phender wrote:Pa vele da se od dojenja može svršit :Pmaggie13 wrote:Najjaca je ipak skupina majka koje se hvale najboljim osjecsjem na svijetu-dojenjem.:D
Guest- Guest
Ma mo'š mislit osjećaja...maggie13 wrote:Najjaca je ipak skupina majka koje se hvale najboljim osjecsjem na svijetu-dojenjem.:D
Trinity-
2014-04-17
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 6 of 22