leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 2 of 22
Page 2 of 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
Šta bi bila bolesna ?Ero wrote:Ta ženskica je bolesna. Reprodukcija je poželjna i svojstvena svim živim bićima na Zemlji.Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Koliko vidim odgovorna je, vjerojatno je već noćima neispavana i život joj se sveo na prematanje, hranjenje, kuhanje pa opet iz početka.
Naravno da to zaglupljuje ako nema vremena išta pročitati ili se čak na miru otuširati (ja sam moju, dok je bila mala, za vrijeme tuširanja u kolica i u kupaonu ), jer su selo i sve tetke i babe bile daleko.
Šta bi trebala reći da joj nema ništa ljepše nego kad ju dječji plač probudi nekoliko puta u noći?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
A djecu zamotala kao vekne kruha i ostavila same doma.ostap.phender wrote:Ma kakvih 40 dana? Moja baba od njih 11ero, dvoje istovarila okapajući krumpire. A dva dana kasnije opet na njivu. I čak ih je pet preživjelo do odraslog doba :)Ero wrote:Bolest, nego šta.
Razumijem ja ono da treba dijete u početku hraniti i povijati na par sati, što će reći
da je i spavanje mlade mame ograničeno na isto vrijeme. Ako kod toga nema pomoć,
naravno.Kod mene na selu je porodilja imala obavezu nakon poroda 40 dana ležati u krevetu.
Danas bi ju optužili za zanemarivnje.
Trinity-
2014-04-17
Ma kakvi, sve sama delam.ostap.phender wrote:Lako tebi kad možeš za djecu platit dadilju. Pa dojilju. Pa sluškinju. A za muža 'flafiru' ...Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Guest- Guest
And we thought yours was an affluent family...Eva wrote:Ma kakvi, sve sama delam.ostap.phender wrote:Lako tebi kad možeš za djecu platit dadilju. Pa dojilju. Pa sluškinju. A za muža 'flafiru' ...Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Guest- Guest
c) oko polovica žena ne smatra majčinstvo svojim najvećim životnim postignućem
d) većina žena majčinstvo ne smatra svojom životnom svrhom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Još ga proučava. Kaj misliš zakaj se druži s njim? On joj je umjesto zamorca na kojem dela experimente.ostap.phender wrote:A kakvo je onda mišljenje dotične psihologice o tvom psihopatskom narcizmu? ...if we may humbly ask...marcellus wrote:Stručno mišljenje moje prijateljice, inače dječji psiholog u ustanovi za djecu s teškoćama...
"ovo je prestrašan članak, ne mogu uopće pobrojiti razloge, ova žena je narcistični sociopat"
Guest- Guest
Dobro i kaže .....a sad cemo pobit pola Evrope ww3.RayMabus wrote:c) oko polovica žena ne smatra majčinstvo svojim najvećim životnim postignućem
2014-04-11
Ma jok, brinuli se o njima ovi stariji, do 4 godine. Ovi od četiri do šest su već morali voditi stoku na pašu. A stariji od 6 s odraslima na njivu...Trinity wrote:A djecu zamotala kao vekne kruha i ostavila same doma.ostap.phender wrote:Ma kakvih 40 dana? Moja baba od njih 11ero, dvoje istovarila okapajući krumpire. A dva dana kasnije opet na njivu. I čak ih je pet preživjelo do odraslog doba :)Ero wrote:Bolest, nego šta.
Razumijem ja ono da treba dijete u početku hraniti i povijati na par sati, što će reći
da je i spavanje mlade mame ograničeno na isto vrijeme. Ako kod toga nema pomoć,
naravno.Kod mene na selu je porodilja imala obavezu nakon poroda 40 dana ležati u krevetu.
Guest- Guest
EGOIZAM.
Pazi žali se da se ne može više seksat s mužem kako oce nego ovo ono .....ha ha ha ha vidiš ti šta ti je to.
Pazi žali se da se ne može više seksat s mužem kako oce nego ovo ono .....ha ha ha ha vidiš ti šta ti je to.
2014-04-11
Samo duhom i fizičkom ljepotomostap.phender wrote:And we thought yours was an affluent family...Eva wrote:Ma kakvi, sve sama delam.ostap.phender wrote:Lako tebi kad možeš za djecu platit dadilju. Pa dojilju. Pa sluškinju. A za muža 'flafiru' ...Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Guest- Guest
Ti si zadnji koji joj može egoizam prigovorit, nesretniče!RayMabus wrote:EGOIZAM.
Guest- Guest
ha ha ha moj egoizam je umjetni ...on je tu kao reakcija na njihov.Eva wrote:Ti si zadnji koji joj može egoizam prigovorit, nesretniče!RayMabus wrote:EGOIZAM.
2014-04-11
Nemoj ti meni, kao da ne znam...djeca su se zamatala tako da nisu mogla nikuda ni rukama ni nogama i ostavljala sama doma, ovi što su hodali, sa starijima na njivu i motičica u ruku...mlađe su zanemarivali, ove starije već iskorištavali za rad...ostap.phender wrote:Ma jok, brinuli se o njima ovi stariji, do 4 godine. Ovi od četiri do šest su već morali voditi stoku na pašu. A stariji od 6 s odraslima na njivu..Trinity wrote:A djecu zamotala kao vekne kruha i ostavila same doma.ostap.phender wrote:Ma kakvih 40 dana? Moja baba od njih 11ero, dvoje istovarila okapajući krumpire. A dva dana kasnije opet na njivu. I čak ih je pet preživjelo do odraslog doba :)Ero wrote:Bolest, nego šta.
Trinity-
2014-04-17
Lijepo je napisala , sve pet a sad cemo vas pobiti.
2014-04-11
Je, je, a kaj je s onom vrećom zlata?Eva wrote:Samo duhom i fizičkom ljepotomostap.phender wrote:And we thought yours was an affluent family...Eva wrote:Ma kakvi, sve sama delam.ostap.phender wrote:Lako tebi kad možeš za djecu platit dadilju. Pa dojilju. Pa sluškinju. A za muža 'flafiru' ...Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Guest- Guest
Zadnji par godina sam prolazio kroz mnogo težu situaciju ... Razbolila mi se bila gospođa.Trinity wrote:Šta bi bila bolesna ?Ero wrote:Ta ženskica je bolesna. Reprodukcija je poželjna i svojstvena svim živim bićima na Zemlji.Eva wrote:Ta ženskica je razmažena i sebična. Problem bi joj bil i pes jer ga treba šetat.
Koliko vidim odgovorna je, vjerojatno je već noćima neispavana i život joj se sveo na prematanje, hranjenje, kuhanje pa opet iz početka.
Naravno da to zaglupljuje ako nema vremena išta pročitati ili se čak na miru otuširati (ja sam moju, dok je bila mala, za vrijeme tuširanja u kolica i u kupaonu ), jer su selo i sve tetke i babe bile daleko.
Šta bi trebala reći da joj nema ništa ljepše nego kad ju dječji plač probudi nekoliko puta u noći?
Piškit na pola sata (24/7), ali nije bila u stanju doći do WCa.Trebalo je doći do WCa....
A onda gaćice doli-gaćice gori i natrag u postelju...Toliko ih nisam dao doli kroz cili moj život.
Taman stisnem oči, a ono jope: -Ero, lulat...
A di sve ostalo...nabava, kuhat, pranje...jedino peglao nisam.
Ljubav sve može i sve pobjeđuje...
Last edited by Ero on 7/1/2016, 12:35; edited 1 time in total
Sve u svemu, bilo me strah; od mladih dana nisam sanjala ni bijelu vjenčanicu ni hrpu dječice, a nisam baš ni imala kvalitetne roditeljske uzore. Imati dijete sam poželjela zavoljevši svog supruga. Fascinirala me ideja da će iz naše ljubavi nastati novo ljudsko biće. Moglo bi se reći da sam htjela dijete iz filozofskog razloga. Također, željela sam biti fer bračni drug spram supruga koji je oduvijek želio imati obitelj i djecu.
2014-04-11
od mladih dana nisam sanjala ni bijelu vjenčanicu ni hrpu dječice
Moglo bi se reći da sam htjela dijete iz filozofskog razloga. Također, željela sam biti fer bračni drug spram supruga koji je oduvijek želio imati obitelj i djecu.
Moglo bi se reći da sam htjela dijete iz filozofskog razloga. Također, željela sam biti fer bračni drug spram supruga koji je oduvijek želio imati obitelj i djecu.
2014-04-11
Dijete joj je poremetilo planove. NIje kao pas.
2014-04-11
Tvoji mora da su Indijanci. Oću reći 'indigenous peoples of the Americas', političke li mu korektnostiTrinity wrote:Nemoj ti meni, kao da ne znam...djeca su se zamatala tako da nisu mogla nikuda ni rukama ni nogama ...ostap.phender wrote:Ma jok, brinuli se o njima ovi stariji, do 4 godine. Ovi od četiri do šest su već morali voditi stoku na pašu. A stariji od 6 s odraslima na njivu..Trinity wrote:A djecu zamotala kao vekne kruha i ostavila same doma.ostap.phender wrote:Ma kakvih 40 dana? Moja baba od njih 11ero, dvoje istovarila okapajući krumpire. A dva dana kasnije opet na njivu. I čak ih je pet preživjelo do odraslog doba :)Ero wrote:Bolest, nego šta.
Guest- Guest
Page 2 of 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 2 of 22