leftardi idu dalje... o državnom trošku
Page 3 of 22
Page 3 of 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Re: leftardi idu dalje... o državnom trošku
Tvoji mora da su Indijanci. Oću reći 'indigenous peoples of the Americas', političke li mu korektnostiTrinity wrote:Nemoj ti meni, kao da ne znam...djeca su se zamatala tako da nisu mogla nikuda ni rukama ni nogama ...ostap.phender wrote:Ma jok, brinuli se o njima ovi stariji, do 4 godine. Ovi od četiri do šest su već morali voditi stoku na pašu. A stariji od 6 s odraslima na njivu..Trinity wrote:A djecu zamotala kao vekne kruha i ostavila same doma.ostap.phender wrote:Ma kakvih 40 dana? Moja baba od njih 11ero, dvoje istovarila okapajući krumpire. A dva dana kasnije opet na njivu. I čak ih je pet preživjelo do odraslog doba :)Ero wrote:Bolest, nego šta.
Razumijem ja ono da treba dijete u početku hraniti i povijati na par sati, što će reći
da je i spavanje mlade mame ograničeno na isto vrijeme. Ako kod toga nema pomoć,
naravno.Kod mene na selu je porodilja imala obavezu nakon poroda 40 dana ležati u krevetu.
Danas bi ju optužili za zanemarivnje.
Guest- Guest
Prvo joj je dijete i naravno da joj je sve poremetilo.Ne znaš šta te čeka dok ne rodiš.
Trinity-
2014-04-17
Da, i kome buš ostavil te silne nekretnine? Mogel si dosada već 7-8 klinaca napravit i nisi se trebal ženit. Je, da ti ni žao dijelit sa svojom djecomRayMabus wrote:ha ha ha moj egoizam je umjetni ...on je tu kao reakcija na njihov.Eva wrote:Ti si zadnji koji joj može egoizam prigovorit, nesretniče!RayMabus wrote:EGOIZAM.
Pazi žali se da se ne može više seksat s mužem kako oce nego ovo ono .....ha ha ha ha vidiš ti šta ti je to.
Guest- Guest
Uglavnom pismo emanicpirane kenje a ne majke. Ona je samo biološki majka i to jer eto kao ugodit će mužu a inace nju to ne zanima nego onako usput i sad joj je to tlaka i poremetilo uživanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ha ha ha šta me brige kome ću ostavit. Jebe me se za to pitanje. Prodat ću ih.Eva wrote:Da, i kome buš ostavil te silne nekretnine? Mogel si dosada već 7-8 klinaca napravit i nisi se trebal ženit. Je, da ti ni žao dijelit sa svojom djecomRayMabus wrote:ha ha ha moj egoizam je umjetni ...on je tu kao reakcija na njihov.Eva wrote:Ti si zadnji koji joj može egoizam prigovorit, nesretniče!RayMabus wrote:EGOIZAM.
Pazi žali se da se ne može više seksat s mužem kako oce nego ovo ono .....ha ha ha ha vidiš ti šta ti je to.
2014-04-11
Nisu, Slavonci...a ti nisi dobro informiran, kako bi dijete od 4 godine pazilo na ono od dva dana?ostap.phender wrote:Tvoji mora da su Indijanci. Oću reći 'indigenous peoples of the Americas', političke li mu korektnostiTrinity wrote:Nemoj ti meni, kao da ne znam...djeca su se zamatala tako da nisu mogla nikuda ni rukama ni nogama ...ostap.phender wrote:Ma jok, brinuli se o njima ovi stariji, do 4 godine. Ovi od četiri do šest su već morali voditi stoku na pašu. A stariji od 6 s odraslima na njivu..Trinity wrote:A djecu zamotala kao vekne kruha i ostavila same doma.ostap.phender wrote:Ma kakvih 40 dana? Moja baba od njih 11ero, dvoje istovarila okapajući krumpire. A dva dana kasnije opet na njivu. I čak ih je pet preživjelo do odraslog doba :)Ero wrote:Bolest, nego šta.
Razumijem ja ono da treba dijete u početku hraniti i povijati na par sati, što će reći
da je i spavanje mlade mame ograničeno na isto vrijeme. Ako kod toga nema pomoć,
naravno.Kod mene na selu je porodilja imala obavezu nakon poroda 40 dana ležati u krevetu.
Trinity-
2014-04-17
Moj gen (I1b*) je prema znanstvenom istraživanju star 24.000 godina.
Naslijedio sam ga i netko će moj imati kroz sljedećih 24.000 godina...ili do kraja
vremena. Dakle, s prenosom gena postajemo besmrtni...Ja se tako i osjećam.
Naslijedio sam ga i netko će moj imati kroz sljedećih 24.000 godina...ili do kraja
vremena. Dakle, s prenosom gena postajemo besmrtni...Ja se tako i osjećam.
Ne zanimaju me njeni problemi. DEMOKALIPSA HI HI HI
2014-04-11
Naselite Arape .....ovima se baš i ne rađa ....gonjaju karijeru u izlaske vanka ....oce bit vjecne cure.
2014-04-11
Nema rasprave i nema pregovora.
Jel ti se ne rađa ?
OK.
Slobodna volja.
Život ide dalje.
Jel ti se ne rađa ?
OK.
Slobodna volja.
Život ide dalje.
2014-04-11
A ti misliš da ih se pitalo: jel' 'oćeš i jel' moreš? Pa velim ti da je od njih 11 čak 5 preživjelo ;)Trinity wrote:Nisu, Slavonci...a ti nisi dobro informiran, kako bi dijete od 4 godine pazilo na ono od dva dana?ostap.phender wrote:Tvoji mora da su Indijanci. Oću reći 'indigenous peoples of the Americas', političke li mu korektnostiTrinity wrote:Nemoj ti meni, kao da ne znam...djeca su se zamatala tako da nisu mogla nikuda ni rukama ni nogama ...ostap.phender wrote:Ma jok, brinuli se o njima ovi stariji, do 4 godine. Ovi od četiri do šest su već morali voditi stoku na pašu. A stariji od 6 s odraslima na njivu..Trinity wrote:A djecu zamotala kao vekne kruha i ostavila same doma.ostap.phender wrote:Ma kakvih 40 dana? Moja baba od njih 11ero, dvoje istovarila okapajući krumpire. A dva dana kasnije opet na njivu. I čak ih je pet preživjelo do odraslog doba :)Ero wrote:Bolest, nego šta.
Guest- Guest
Sve svoje ostavljam sebi!RayMabus wrote:ha ha ha šta me brige kome ću ostavit. Jebe me se za to pitanje. Prodat ću ih.Eva wrote:Da, i kome buš ostavil te silne nekretnine? Mogel si dosada već 7-8 klinaca napravit i nisi se trebal ženit. Je, da ti ni žao dijelit sa svojom djecomRayMabus wrote:ha ha ha moj egoizam je umjetni ...on je tu kao reakcija na njihov.Eva wrote:Ti si zadnji koji joj može egoizam prigovorit, nesretniče!RayMabus wrote:EGOIZAM.
Guest- Guest
Previše se ti zamaraš sa lovom.Eva wrote:Sve svoje ostavljam sebi!RayMabus wrote:ha ha ha šta me brige kome ću ostavit. Jebe me se za to pitanje. Prodat ću ih.Eva wrote:Da, i kome buš ostavil te silne nekretnine? Mogel si dosada već 7-8 klinaca napravit i nisi se trebal ženit. Je, da ti ni žao dijelit sa svojom djecomRayMabus wrote:ha ha ha moj egoizam je umjetni ...on je tu kao reakcija na njihov.Eva wrote:Ti si zadnji koji joj može egoizam prigovorit, nesretniče!RayMabus wrote:EGOIZAM.
2014-04-11
Omnia mea...Eva wrote:Sve svoje ostavljam sebi!RayMabus wrote:ha ha ha šta me brige kome ću ostavit. Jebe me se za to pitanje. Prodat ću ih.Eva wrote:Da, i kome buš ostavil te silne nekretnine? Mogel si dosada već 7-8 klinaca napravit i nisi se trebal ženit. Je, da ti ni žao dijelit sa svojom djecomRayMabus wrote:ha ha ha moj egoizam je umjetni ...on je tu kao reakcija na njihov.Eva wrote:Ti si zadnji koji joj može egoizam prigovorit, nesretniče!RayMabus wrote:EGOIZAM.
Guest- Guest
Nemojte rađat molim vas. Budite vjecne emancipirane kenje. Idemo u demografski krah.
KAO DA ĆE VAS KO MOLIT IŠTA.
SAMO GAZI.
KAO DA ĆE VAS KO MOLIT IŠTA.
SAMO GAZI.
2014-04-11
Jadna ja rodila, Jadna ja meni je to tlaka. Jadna ja nema seksa sa mužem ko prije. Jadna ja jadna ja jadna ja .....AJ GONI U PICKU MATERINU.
2014-04-11
NEMOJ RODIT ĆERCE NIŠTA I POŠTEDI SVIJET SVOJEGA KUKANJA.
MA GONI U TRI PM.
ETO TAKO.
MA GONI U TRI PM.
ETO TAKO.
2014-04-11
Znam što se sa njom događa, nije jedina....No način kako javnosti objašnjava svoje zdravstvene probleme je milo rečeno čudan.Trinity wrote:Prvo joj je dijete i naravno da joj je sve poremetilo.Ne znaš šta te čeka dok ne rodiš.
Trebala je skupiti više hrabrosti i govoriti o svom mužu. On je nikakav.
Zakljucaj temu. Kukanje emanicpiranih razmaženih kenja me ne zanima. Ova bi najradije do cetrdesete uživala. Pola ih je takvih. SVE TO TREBA SATRAT SKUPA SA DRUŠTVOM KOJE IH SAŽALJEVA I ODGAJA TAKVE.
2014-04-11
STAVIO BI JA NJU U RUDNIK DA RADI I TO GODINAMA PA KAD BI IZAŠLA ODGOJ DJETETA BI JOJ BIO PJESMA NASPRAM TOGA.
NAJOBICNIJA RAZMAŽENA EMANICPIRANA KENJA.
NAJOBICNIJA RAZMAŽENA EMANICPIRANA KENJA.
2014-04-11
Page 3 of 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Leftardi se tuku
» Naši progresivni leftardi
» Opet leftardi brane demokraciju
Page 3 of 22