Korona novosti i spoznaje
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Sad čekam četvrtu dozu. Ta će biti baš za Omikron.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
i pride sam prilično siguran, da je jako malo pravih alkića dohvatila korona.
2014-12-30
darth_vader likes this post
Teško. Alkohol uništava imunitet ljudskog tijela.veber wrote:i pride sam prilično siguran, da je jako malo pravih alkića dohvatila korona.
red wolf-
2016-02-10
Vidi, priznajem, prošle dvi godine vino mi je bilo katastrofa. Žena popizdila na mene, pok. ćaća joj vinogradar. Pošto je brak došao u pitanje odem ove godine napravit Plavac s Pelješca. I tako, pet stolitara vina u konobi. Iduće godine, ako ne bude kakav smak svita ću još više pa ću flaširat jer mi je 5 stolitara malo.Venus wrote:mutava baštarda wrote:To se oporavljaju makrobiotičari tjednima.Venus wrote:
...koji je pak toliko toksičan da se cijelo tijelo oporavlja tjednima nakon samo jednog "pretjeranog" unosa.
I niko da zucne protiv alkohola, dapače društveno je prihvatljiv, frajer si kad si "enolog"..
Immune System:
Drinking too much can weaken your immune system, making your body a much easier target for disease. Chronic drinkers are more liable to contract diseases like pneumonia and tuberculosis than people who do not drink too much. Drinking a lot on a single occasion slows your body’s ability to ward off infections – even up to 24 hours after getting drunk.
https://www.niaaa.nih.gov/alcohols-effects-health/alcohols-effects-body
Cijepljenje+lijekovi+pušenje+alkohol su inače luđacima dobitna kombinacija za mržnju prema antivakserima koji ih eto ugrožavaju.
Evo ja taman doša s posla, pijet gra& ječam, domaće suvo meso, samo da mogu popit po litre. Da sam priskočio suvo meso, moga sam samo jednu čašu.
Kakvi amateri ..
Oni koji piju redovito ti se ni ne oporavljaju Sakoman kaže da su alkosi oni koji su redoviti konzumenti. Prema njegovoj definiciji, ako cicaš svakodnevno, ovisnik si. Žalim, don't shoot the messenger.
E ovo kako se ti rugaš "makrobiotičarima" da su amateri, to je baš to, ruganje jer su cugeri frajeri. Rakijanje u pipetama, hahaha
I na pravoj smo temi. Nakon što alkohol siebe organizam po svim razinama, kad na takav dođe bilo koji virus, alarm je upaljen.
I da se razumijemo, ja apsolutno podržavam slobodu da svatko bira za sebe što god želi, pa čak i da pije koliko god da je bidan žedan.
veber wrote:nikako da se dogovore.Venus wrote:
Oni koji piju redovito ti se ni ne oporavljaju Sakoman kaže da su alkosi oni koji su redoviti konzumenti. Prema njegovoj definiciji, ako cicaš svakodnevno, ovisnik si. Žalim, don't shoot the messenger.
E ovo kako se ti rugaš "makrobiotičarima" da su amateri, to je baš to, ruganje jer su cugeri frajeri. Rakijanje u pipetama, hahaha
I na pravoj smo temi. Nakon što alkohol siebe organizam po svim razinama, kad na takav dođe bilo koji virus, alarm je upaljen.
I da se razumijemo, ja apsolutno podržavam slobodu da svatko bira za sebe što god želi, pa čak i da pije koliko god da je bidan žedan.
s jedne strane vele da je ispijanje dobro, s druge da je ravno narkomaniji.
(sakoman si nemre nećakinju dovesti u red)
u prosjeku francuzi najviše loču vino, a imaju najmanje srčanih udara kao i moždanih.
nijemci poloču onog piva, pa im nije nikaj. belgijanci od pete godine loču i opet im nije nikaj.
prije bi se reklo da je stvar u prežderavanju i sjedenju.
čovjek je uvijek bio na pol gladan i nikada nije sjedio.
zadnjih 200 godina smo u pretjeranoj hrani i sjedenju.
isto tako ako su alkosi koji stalno piju, tako su i ovisnici koji stalno jedu.
bez hrane možeš 72h s tri litre vode.
problem su devijatni.
Ovo što govoriš po državama se baš ne slažem, malo si ti to puno poopćio.
Ovisnost mogu biti i hrana i alkohol, slažem se, i drugačije djeluju, s time da alkohol ekspress zatruje organizam. Ljudi niti ne prate nuspojave, zaboravnost i promjena osobnosti su samo neke od njih.
Guest- Guest
i heroin, pa eto. i ti i longi i dalje pišete.red wolf wrote:Teško. Alkohol uništava imunitet ljudskog tijela.veber wrote:i pride sam prilično siguran, da je jako malo pravih alkića dohvatila korona.
doduše ovisi o ketadonima koliko su vam smisleni upisi, ali pobijate teoriju da se rikne odmah.
veber-
2014-12-30
Ti si nada čovječanstva. Tebe čuvamo za simered wolf wrote:Sad čekam četvrtu dozu. Ta će biti baš za Omikron.
Ja nisam čovjek. Moje tijelo jest.veber wrote:i heroin, pa eto. i ti i longi i dalje pišete.red wolf wrote:Teško. Alkohol uništava imunitet ljudskog tijela.veber wrote:i pride sam prilično siguran, da je jako malo pravih alkića dohvatila korona.
doduše ovisi o ketadonima koliko su vam smisleni upisi, ali pobijate teoriju da se rikne odmah.
Last edited by red wolf on 16/1/2022, 00:57; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ja nisam čovjek. Moje tijelo jest.mutava baštarda wrote:Ti si nada čovječanstva. Tebe čuvamo za simered wolf wrote:Sad čekam četvrtu dozu. Ta će biti baš za Omikron.
red wolf-
2016-02-10
veber wrote:i pride sam prilično siguran, da je jako malo pravih alkića dohvatila korona.
Interesantno, ali za niti jednog kronera ne znam da je partija ća... A mladi dečko s astmom zato je. Kakve li sve bezobrazne i maliciozne opaske neću ovdje pročitati..
darth_vader-
2014-04-17
NEma veze, kad je sjeme u pitanju, osim ako se ne baviš i bezgrešnim začećima.red wolf wrote:Ja nisam čovjek. Moje tijelo jest.mutava baštarda wrote:Ti si nada čovječanstva. Tebe čuvamo za simered wolf wrote:Sad čekam četvrtu dozu. Ta će biti baš za Omikron.
Savršeno se uklapaš u definiciju glupana...red wolf wrote:Sad čekam četvrtu dozu. Ta će biti baš za Omikron.
Ponavljaš uvijek jednu te istu stvar očekujući drugačiji rezultat...
4x, mašala...
T.- Posts : 17602
2014-04-14
Ne. To je bio Isus. Ja nemam veze s time.mutava baštarda wrote:NEma veze, kad je sjeme u pitanju, osim ako se ne baviš i bezgrešnim začećima.red wolf wrote:Ja nisam čovjek. Moje tijelo jest.mutava baštarda wrote:
Ti si nada čovječanstva. Tebe čuvamo za sime
red wolf-
2016-02-10
veber wrote:i pride sam prilično siguran, da je jako malo pravih alkića dohvatila korona.
Veliš ti, neće na teturajućeg zombija ni korona..
Guest- Guest
Moje tijelo je prebolilo koronu kad vi još niste znali za nju.T. wrote:Savršeno se uklapaš u definiciju glupana...red wolf wrote:Sad čekam četvrtu dozu. Ta će biti baš za Omikron.
Ponavljaš uvijek jednu te istu stvar očekujući drugačiji rezultat...
4x, mašala...
red wolf-
2016-02-10
Dezinfekcija, nju struka često napominjeVenus wrote:veber wrote:i pride sam prilično siguran, da je jako malo pravih alkića dohvatila korona.
Znam da si na odjelu s vanzemaljcima...red wolf wrote:Ne. To je bio Isus. Ja nemam veze s time.mutava baštarda wrote:NEma veze, kad je sjeme u pitanju, osim ako se ne baviš i bezgrešnim začećima.red wolf wrote:
Ja nisam čovjek. Moje tijelo jest.
pogledaj podatke od država, koliki je prosjek uz masnu hranu i alkohol?Venus wrote:veber wrote:nikako da se dogovore.Venus wrote:
s jedne strane vele da je ispijanje dobro, s druge da je ravno narkomaniji.
(sakoman si nemre nećakinju dovesti u red)
u prosjeku francuzi najviše loču vino, a imaju najmanje srčanih udara kao i moždanih.
nijemci poloču onog piva, pa im nije nikaj. belgijanci od pete godine loču i opet im nije nikaj.
prije bi se reklo da je stvar u prežderavanju i sjedenju.
čovjek je uvijek bio na pol gladan i nikada nije sjedio.
zadnjih 200 godina smo u pretjeranoj hrani i sjedenju.
isto tako ako su alkosi koji stalno piju, tako su i ovisnici koji stalno jedu.
bez hrane možeš 72h s tri litre vode.
problem su devijatni.
Ovo što govoriš po državama se baš ne slažem, malo si ti to puno poopćio.
Ovisnost mogu biti i hrana i alkohol, slažem se, i drugačije djeluju, s time da alkohol ekspress zatruje organizam. Ljudi niti ne prate nuspojave, zaboravnost i promjena osobnosti su samo neke od njih.
očito imaš neko loše iskustvo u obitelji pa onda pišeš o štetnosti alkohola.
alkohol je štetan, ako ne znaš stat ili ako si po prirodi agresivan, pa ti je okidač.
nekome je sedativ.
ja popijem litru kave dnevno i kaj sada, po novim istraživanjima je štetna.
mogu popit i litru vina, učinak je isti.
nikakav.
sada prije spavanja skuhao sam si kavu.
sve su to pizdarije.
oni na zidiću su notorni. tipa jastreb ili sora.
epi se napije od dva gemišta.
veber-
2014-12-30
To ti je stvar "putovanja"...Znanje vam je dano filmom K-Pax...mutava baštarda wrote:Znam da si na odjelu s vanzemaljcima...red wolf wrote:Ne. To je bio Isus. Ja nemam veze s time.mutava baštarda wrote:
NEma veze, kad je sjeme u pitanju, osim ako se ne baviš i bezgrešnim začećima.
red wolf-
2016-02-10
mutava baštarda wrote:Dezinfekcija, nju struka često napominjeVenus wrote:veber wrote:i pride sam prilično siguran, da je jako malo pravih alkića dohvatila korona.
"Struka" zna bit počesto žedna, zadimljena i s bijelim oko nosa, tako da nije čudo da smo se svakakvih savjeta naslušali i načitali zadnje dvi godine...svaka čast izuzecima.
Guest- Guest
Vjerujući budalama, a ne znanosti, više od 13 tisuća ljudi je u ovoj zemlji umrlo od korone.
red wolf-
2016-02-10
darth_vader likes this post
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje