Korona novosti i spoznaje
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Korona novosti i spoznaje
Prozirno...pokerjocker wrote:wa se širi vijest kako je capakov sin nakon cjepljenja hitno prevezen u bolnicu i kako se liječnici bore za njegov život. dno antivakserskog dna..
Svi znamo da je takvo što nemoguće...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Korona novosti i spoznaje
veber wrote:nisam ničija mater, niti nemam neku volju nekom propovjedati.Noor wrote:stima, al...kaj ces kad ljudi imaju razlicite prioriteteveber wrote:noorka lajkala si mi post pa odgovaram preko njega.veber wrote:oni do 2000 i neke. donekle ako imaju svoju nekretninu. realno moj stari je pratio pola godine kućanstvo dok je živio sam u svom stanu i njemu bi ostalo 2000kn mjesečno, ali kaj ovima kaj imaju 2500. to je ispod svakog dostojanstva za ljude koji su radili cijeli život.Noor wrote:te mirovine ovdje su ispod svakog dostojanstva, da
realno čovjek ne treba puno.
ne sada odricati se pa krepat na drugi dan mirovine
velim epiju, novac nema nikakvu vrijednost dok ga nisi potrošio.
koji je ekvavilent njegovih nekretnina i mojeg najma broda?
samo stvar gledanja. on to gleda kao trošak, ja kao gušt.
njegovih sto eura i mojih sto eura nemaju istu vrijednost.
i onda se vratimo na osnovno da dok mi djeca nisu došla trošio bi na izlaske, cugu i koliko je nacizam dozvoljavao na kulturu.
sada s njima nisu mi nekaj značajno narasli troškovi. 500€ kaj sam slao ex sada dam direktno njima.ex i dalje šaljem, starom, burazima.
10=10 pisao ga ti 1+1+2+2+4=8+2 ili 10=10
epi će kao i moj frend kasno shvatiti da je život prozujao.
samo konstatiram.
ali vidim i okolinu.
neki kojima je bio prioritet 1 milja do 35 postalo im je opsesija 100 sa 50, kada se okrenu i pogledaju unazad skuže da nisu bili nigdje, nisu vidjeli nikaj, a socijalna interakcija im je svedena na nulu.
kao što si natipkala imamo različite prioritete.
(epi bi si prije jaja odgrizao nego skurio 350l benzina do hvara )
Novac se troši ulaganjem. A osjećaj oplođenog novca, posla koji se razvija, gradi i širi dalje je dobar osjećaj :)
Cijenim bolji nego nažderat se i nagaziti gas na gliseru i divljat po moru.
Privatno, moji gušti su vrlo skromni...iskreno volim kopati po vrtu, koja buteljica dobrog crnog vina, sitno za pod zub i sport.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:
ovakvu facu imao hijen kada ga uapsilo.
hehehehe, kaj i ovog apse?
zašto ga uhapsili?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Dobar... Faktčeknuo si mi jednu prenesenu vijest osobe s imenom i prezimenom, a nisi ostalih iljadu... Imaš učinak za zaštitu istine manji nego Pfizer na zaštitu od virusa.ljubo1212 wrote:veber wrote:ne ulazim u prepucavanja forumaša pogotovo kada nekog poznam.mutava baštarda wrote:Ljubo se napokon izdigao. Ima papir kojim može ući bez da mu guraju štapić u nos. Ali nije rečeno da mu sutra neće gurati u guzicu...veber wrote:ljubo. ne pratiš. niti ne živiš tu, odnosno tamo za tebe.ljubo1212 wrote:jesi akceptirao da tvoje švabe prihvaćaju kako meni tako epiju koji to ima plastificirano covid potvrdu iz hrvatske? onda možemo daljeveber wrote:ljubo, vraćamo se na ono;
testiraj se i sve pet.
ako se ne želiš cijepiti.
i opet sve pet.
samo kaj kradezej to malo krivo percipira.
kao i austrija
kao i slovenija.
dok nije zakonski propisano ne vidim zašto bi se cijepio.
zakon na nivou EU je propisao da nakon što ti istekne neki dokument, a nalaziš se na teritoriju druge članice duže od 6mj moraš preuzeti dokument članice u kojoj se nalaziš.
faking airbus traži me njemačku dozvolu što mi paše jer njemačka vrijedi 15 godina, osobna do promjene prebivališta ili odlaska u mirovinu, zdravstvena mi je do odlaska u mirovinu, dodatni AOK doživotan.
ali sve je to propisano zakonom. izglasano u parlamentu.
ovo što se dešava u austriji, sloveniji to je nacizam.
tvoja njemačka će kako se čini isto uzeti dio modela slovenije i austrije
nitko te ne tjera cjepiti, dok god daješ nos 2 puta tjedno na testiranje, sve 5
osim bavarske ide se prema tome da se sve ukine. testovi, potvrde.
cijepljenje je isključivo dobrovoljno.
s druge strane raste animozitet prema šugavoj bavarskoj zbog stava da alahuekbar s poljske granice prihvate i nasele u njemačkoj.
razmišlja se i o sankcijama na nivou savezne države.
to kaj si ti prebolio ili se cijepio tvoja je stvar.
ja ne negiram covid
nisam antivaxer jer sam u lipnju ili srpnju primio protiv tetanusa.
kada sam trebao ići u afriku nafilali me protiv svega.
protiv sam nečeg što se nameće i nečeg što nije testirano u nekoj dužoj vremenskoj liniji i na većem broju testera.
samo to.
a, da bi/će me cjepivo ubiti-vjerovatno ne.
prilično sam pH neutralan, malo više naginjem neka se vi cjepite pa da vidimo za godinu dvije kaj bu bilo.
(u jna nas nitko nije pitao oš/neš spičili i mogao si amanitu manđat)
tako da može se to zvati subjektivizam ali opet ne bum ulazio u te međusobne "obračune".
nisam nekaj isključiv...
pusti, sitni zaplotnjak, dobio par puta po ušima jer širi laži po ovoj temi, pa sad gleda kako bi grizao za žnjut, onako s kraja
T. wrote:Prozirno...pokerjocker wrote:wa se širi vijest kako je capakov sin nakon cjepljenja hitno prevezen u bolnicu i kako se liječnici bore za njegov život. dno antivakserskog dna..
Svi znamo da je takvo što nemoguće...
:))
Eri za avatar idealno :)veber wrote:
krivom se zamjerio.pokerjocker wrote:veber wrote:
zašto ga uhapsili?
veber-
2014-12-30
bulazniš po običaju.epikur37 wrote:veber wrote:nisam ničija mater, niti nemam neku volju nekom propovjedati.Noor wrote:stima, al...kaj ces kad ljudi imaju razlicite prioriteteveber wrote:noorka lajkala si mi post pa odgovaram preko njega.veber wrote:oni do 2000 i neke. donekle ako imaju svoju nekretninu. realno moj stari je pratio pola godine kućanstvo dok je živio sam u svom stanu i njemu bi ostalo 2000kn mjesečno, ali kaj ovima kaj imaju 2500. to je ispod svakog dostojanstva za ljude koji su radili cijeli život.Noor wrote:te mirovine ovdje su ispod svakog dostojanstva, da
i onda se vratimo na osnovno da dok mi djeca nisu došla trošio bi na izlaske, cugu i koliko je nacizam dozvoljavao na kulturu.
sada s njima nisu mi nekaj značajno narasli troškovi. 500€ kaj sam slao ex sada dam direktno njima.ex i dalje šaljem, starom, burazima.
samo konstatiram.
ali vidim i okolinu.
neki kojima je bio prioritet 1 milja do 35 postalo im je opsesija 100 sa 50, kada se okrenu i pogledaju unazad skuže da nisu bili nigdje, nisu vidjeli nikaj, a socijalna interakcija im je svedena na nulu.
Novac se troši ulaganjem. A osjećaj oplođenog novca, posla koji se razvija, gradi i širi dalje je dobar osjećaj :)
Privatno, moji gušti su vrlo skromni...iskreno volim kopati po vrtu, koja buteljica dobrog crnog vina, sitno za pod zub i sport.
kada skuriš 350l za jedan sat znat ćeš koliko je 500€.
ovo sve tvoje je kiki.
ti sebe uvjeravaš da su ti gušti skromni, piješ loše vino, pod zub iz lidla a kopaš po tuđem vrtu.
skužit ćeš to kao i neki moji frendovi kada ćeš biti produhovljen.
za 53i ću napraviti feštu. pozvan si.
ali sa ženom. obavezno i djeca mogu, bit će organizirano sve.
animir dam e za djecu i starce i one koji se tako osjećaju.
veber-
2014-12-30
Zegejci ... ne-će-te-na-spro-vo-de-bez-CO-VID-po-tvr-deeeeeee .... aaahahahaha.
Guest- Guest
pokerjocker wrote:veber wrote:
zašto ga uhapsili?
Tko je Hijen ...?
Guest- Guest
pa jbt ne posjećujem airbus, nego nešto javnih ustanova i privat firmi, na njihov pozivveber wrote:ljubo, ne da mi se natezati.ljubo1212 wrote:lepi, ja sam tu češće nego što bi htio, i sad još traže da idem barem 3x do kraja godine, covid potvrda riješava sve što treba, bez gnjavaža jer nisam nastanjen ili zaposlen tuveber wrote:ljubo. ne pratiš. niti ne živiš tu, odnosno tamo za tebe.ljubo1212 wrote:jesi akceptirao da tvoje švabe prihvaćaju kako meni tako epiju koji to ima plastificirano covid potvrdu iz hrvatske? onda možemo daljeveber wrote:ljubo, vraćamo se na ono;
testiraj se i sve pet.
i opet sve pet.
kao i austrija
kao i slovenija.
zakon na nivou EU je propisao da nakon što ti istekne neki dokument, a nalaziš se na teritoriju druge članice duže od 6mj moraš preuzeti dokument članice u kojoj se nalaziš.
faking airbus traži me njemačku dozvolu što mi paše jer njemačka vrijedi 15 godina, osobna do promjene prebivališta ili odlaska u mirovinu, zdravstvena mi je do odlaska u mirovinu, dodatni AOK doživotan.
s druge strane raste animozitet prema šugavoj bavarskoj zbog stava da alahuekbar s poljske granice prihvate i nasele u njemačkoj.
ja ne negiram covid
protiv sam nečeg što se nameće i nečeg što nije testirano u nekoj dužoj vremenskoj liniji i na većem broju testera.
samo to.
prilično sam pH neutralan, malo više naginjem neka se vi cjepite pa da vidimo za godinu dvije kaj bu bilo.
i nisam trebao tvoje traktate, rekao sam da nisi u pravu da epiju ne vrijedi covid potvrda i to je sve
ja sam naveo grad.
moja djeca su došla s potvrdom i nakon prijave kod mene rekli im da mačku o rep i da moraju, ali moraju, obaviti test. ja radim svaka tri dana, kao i cijepljeni, kao i preboljeli. isto vrijedi za upravu i za zadnjeg koji čisti. svi idemo svaki treći dan u ciklusima. ambulanta radi 24h i ovisno o smjeni ljudi se testiraju.
ti, epi, marc, kaya možete mačku o rep da ćete ući s njemačkom potvrdom da ste cijepljeni.
za sve vrijedi jednako pravilo. testiranje u airbus-u o trošku airbusa. da mi dođeš u posjet prvo bi ti štapić napiknuli u nos.
dostavljači hrane ostavljaju istu na parkingu.
dijelovi se isporučuju na bivšem parkingu. dnevno 100ak šlepera se tamo istovaruje, špedicija ide od kabine do kabine.
i opet 20% ima koronu.
i ostajem 4 radna dana i dan vikenda,
a što misliš zašto se ovo zove eu digitalna covid potvrda? i da, pitaju me za istu, i u restoranima
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
veber wrote:bulazniš po običaju.epikur37 wrote:veber wrote:nisam ničija mater, niti nemam neku volju nekom propovjedati.Noor wrote:stima, al...kaj ces kad ljudi imaju razlicite prioriteteveber wrote:noorka lajkala si mi post pa odgovaram preko njega.veber wrote:oni do 2000 i neke. donekle ako imaju svoju nekretninu. realno moj stari je pratio pola godine kućanstvo dok je živio sam u svom stanu i njemu bi ostalo 2000kn mjesečno, ali kaj ovima kaj imaju 2500. to je ispod svakog dostojanstva za ljude koji su radili cijeli život.Noor wrote:te mirovine ovdje su ispod svakog dostojanstva, da
samo konstatiram.
ali vidim i okolinu.
kada skuriš 350l za jedan sat znat ćeš koliko je 500€.
ovo sve tvoje je kiki.
ti sebe uvjeravaš da su ti gušti skromni, piješ loše vino, pod zub iz lidla a kopaš po tuđem vrtu.
skužit ćeš to kao i neki moji frendovi kada ćeš biti produhovljen.
za 53i ću napraviti feštu. pozvan si.
ali sa ženom. obavezno i djeca mogu, bit će organizirano sve.
animir dam e za djecu i starce i one koji se tako osjećaju.
Valjda se svijet dijeli na nas skromne koji stvaramo i vas neskromne koji rastvarate ;)
Hvala na pozivu!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaj bumo se sada ko djeca natezali čiji je manji?ljubo1212 wrote:pa jbt ne posjećujem airbus, nego nešto javnih ustanova i privat firmi, na njihov pozivveber wrote:ljubo, ne da mi se natezati.ljubo1212 wrote:lepi, ja sam tu češće nego što bi htio, i sad još traže da idem barem 3x do kraja godine, covid potvrda riješava sve što treba, bez gnjavaža jer nisam nastanjen ili zaposlen tuveber wrote:ljubo. ne pratiš. niti ne živiš tu, odnosno tamo za tebe.ljubo1212 wrote:jesi akceptirao da tvoje švabe prihvaćaju kako meni tako epiju koji to ima plastificirano covid potvrdu iz hrvatske? onda možemo daljeveber wrote:ljubo, vraćamo se na ono;
testiraj se i sve pet.
i opet sve pet.
kao i austrija
kao i slovenija.
ja ne negiram covid
samo to.
i nisam trebao tvoje traktate, rekao sam da nisi u pravu da epiju ne vrijedi covid potvrda i to je sve
ja sam naveo grad.
moja djeca su došla s potvrdom i nakon prijave kod mene rekli im da mačku o rep i da moraju, ali moraju, obaviti test. ja radim svaka tri dana, kao i cijepljeni, kao i preboljeli. isto vrijedi za upravu i za zadnjeg koji čisti. svi idemo svaki treći dan u ciklusima. ambulanta radi 24h i ovisno o smjeni ljudi se testiraju.
ti, epi, marc, kaya možete mačku o rep da ćete ući s njemačkom potvrdom da ste cijepljeni.
za sve vrijedi jednako pravilo. testiranje u airbus-u o trošku airbusa. da mi dođeš u posjet prvo bi ti štapić napiknuli u nos.
dostavljači hrane ostavljaju istu na parkingu.
dijelovi se isporučuju na bivšem parkingu. dnevno 100ak šlepera se tamo istovaruje, špedicija ide od kabine do kabine.
i opet 20% ima koronu.
i ostajem 4 radna dana i dan vikenda,
a što misliš zašto se ovo zove eu digitalna covid potvrda? i da, pitaju me za istu, i u restoranima
dio mojih ulazaka u restorane je kao stalni gost.
nijemci su opet vratili besplatno tstiranje jer je otpor ljudi prema cijepljenju velik. i dalje je oko 67%
možemo se mi natezati do sutra.
činjenica da potvrde postoje isto tako da se baš ne provjeravaju.
pazi, nitko u airbusu se ne zajebava da će meni dati negativan test.
ali me nitko ne tjera da se cjepim.
restoran je vanjski, nitko te ne pita da li si cijepljen.
računaj da oko 1500 ljudi u smjeni jede, a airbus dotira s 14€ po gablecu.
na kraju samo je lova u pitanju.
i kaj misliš da ti napravim fish kao puzzle?
od titana.
metar na tri ?
veber-
2014-12-30
opet zamjena teza.epikur37 wrote:
Valjda se svijet dijeli na nas skromne koji stvaramo i vas neskromne koji rastvarate ;)
Hvala na pozivu!
skromnost nepridonosi društvu.
crkve nisu gradili skromni i siromašni već bogati i razmetni.
siromaštvo i skromnost vode svijet u propast.
ali ti nisi niti siromašan niti skroman.
veber-
2014-12-30
Kako nije skroman a račun za vodu 0 hrk?veber wrote:opet zamjena teza.epikur37 wrote:
Hvala na pozivu!
T.- Posts : 17557
2014-04-14
sitničarišT. wrote:Kako nije skroman a račun za vodu 0 hrk?veber wrote:opet zamjena teza.epikur37 wrote:
Hvala na pozivu!
nakon treće prijave spojio se ispred brojila.
prestao je susjedu mažnjavat.
alahekbarsofortmozartkuglekristoseeeerooodiiiii
uzmite i vi vodu ona je tijelo moje i susjed nema kaj prigovarati.
veber-
2014-12-30
[size=44]Dr Fauci izdao hitno upozorenje svim cijepljenima
[size=64][/size]
Robert MARIĆ
16.11.21
116komentara
16,757
SAD se skoro dvije godine bori protiv pandemije COVID-a. Iako smo se svi nadali da će virus do sada biti iskorijenjen, nakon pune godine od uvođenja visoko učinkovitih cjepiva, usporavanje stope cijepljenja i varijanta brzog širenja održali su pandemiju u punom jeku tijekom ljeta. Prema Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), samo je 58,5 posto stanovništva SAD-a potpuno cijepljeno, što ostavlja više od 60 milijuna ljudi necijepljeno unatoč tome što ispunjavaju uvjete. No, dok zdravstveni dužnosnici upozoravaju da su necijepljeni trenutno najviše izloženi riziku, neki stručnjaci sada kažu da bi cijepljeni ljudi također trebali biti na oprezu.
Dana 12. studenoga, savjetnik Bijele kuće za COVID-19 Anthony Fauci, dr. med., pojavio se u podcastu The New York Timesa The Daily kako bi raspravljao o trenutnom stanju koronavirusa u SAD-u. Prema Faucijevim riječima, dužnosnici sada počinju uočavati slabljenje imuniteta protiv oboje infekcija i hospitalizacija nekoliko mjeseci nakon početnog cijepljenja. Stručnjak za zarazne bolesti ukazao je na podatke koji dolaze iz Izraela, za koje je primijetio da su otprilike mjesec do mjesec i pol ispred SAD-a u smislu epidemije.“Oni vide slabljenje imuniteta ne samo protiv infekcija, već i protiv hospitalizacije i donekle smrti, koja sada počinje uključivati sve dobne skupine. Nisu samo starije osobe”, rekao je Fauci. “Opada do te mjere da vidimo sve više i više ljudi koji dobivaju tzv. “probojne“ infekcije, a sve više i više onih ljudi koji dobivaju probojne infekcije završavaju u bolnici.”
Kao rezultat ovih otkrića, Fauci je upozorio da bi cijepljeni ljudi trebali dobiti dopunsku vakcinu, jer bi to zapravo moglo biti važnije nego što su zdravstveni dužnosnici prvi shvatili. “Ako se osvrnemo na ovo, može se reći, znate, nije kao da je booster bonus, ali bi booster zapravo mogao biti bitan dio primarnog režima koji bi ljudi trebali imati”, rekao je na podcastu.
Fauci je dalje rekao: “Mislim da će booster biti apsolutno bitna komponenta našeg odgovora, ne bonus, ne luksuz, već apsolutno bitan dio programa.”[/size]
2015-08-08
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje