ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 41 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by veber 15/1/2022, 22:55

doduše bilo je sexa u tornjevima bauis maurya, ali to pogubno završi za jebača prilikom poroda nasljednika.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 15/1/2022, 23:05

Ken Parker, Mister No i aj Tex...

Jedino Tex daje nove brojeve još uvijek, izašao je novi color, ima na tisku sutra kupim.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 15/1/2022, 23:07

Venus wrote:
epikur37 wrote:
T. wrote:
Kada će četvrta?

vratio sam se alkoholu

...koji je pak toliko toksičan da se cijelo tijelo oporavlja tjednima nakon samo jednog "pretjeranog" unosa. 
I niko da zucne protiv alkohola, dapače društveno je prihvatljiv, frajer si kad si "enolog"..

Immune System:
Drinking too much can weaken your immune system, making your body a much easier target for disease.  Chronic drinkers are more liable to contract diseases like pneumonia and tuberculosis than people who do not drink too much.  Drinking a lot on a single occasion slows your body’s ability to ward off infections – even up to 24 hours after getting drunk.
https://www.niaaa.nih.gov/alcohols-effects-health/alcohols-effects-body

Cijepljenje+lijekovi+pušenje+alkohol su inače luđacima dobitna kombinacija za mržnju prema antivakserima koji ih eto ugrožavaju.
To se oporavljaju makrobiotičari tjednima. 
Evo ja taman doša s posla, pijet gra& ječam, domaće suvo meso, samo da mogu popit po litre. Da sam priskočio suvo meso, moga sam samo jednu čašu.
Kakvi amateri ..

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber 15/1/2022, 23:07

Venus wrote:
veber wrote:
Venus wrote:

hahhah di ćete mi tako gadit omiljene likove iz stripova..

Doduše, meni su bili no.1 komandant Mark, bradonja Bluff, žalosna sova i ljubomorna bionda Betti. Mislim da sam zbog nje u ranoj mladosti počela prezirati ljubomorne žene.. :D
a kapetan miki? i frend mu?

Ok, voljela sam i njega čitat. 
Ljestvica mi je bila ovakva: 1. Komandant Mark i Alan Ford .... Blek Stena, Zagor, Kapetan Miki. Marti Misterija mi nije pasala tad.
nikaj corto, jeemaiah, nošeni vjetrom?
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by T. 15/1/2022, 23:08

epikur37 wrote:Ken Parker, Mister No i aj Tex...

Jedino Tex daje nove brojeve još uvijek, izašao je novi color, ima na tisku sutra kupim.
Treća kaže struka nešto malo, ali zato je tu četvrta... :tu
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 15/1/2022, 23:10

T. wrote:
epikur37 wrote:Ken Parker, Mister No i aj Tex...

Treća kaže struka nešto malo, ali zato je tu četvrta... :tu

mi o stripovima a tic-toc korona klipovi
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/1/2022, 23:14

veber wrote:
T. wrote:
veber wrote:
to ja tvrdim odavno. tko po zimi hoda u kožnom prsluku.
A šubara?
Em je dakle peder, em srbin...
Ok to je isto, samo da prisnažim...
nosi ju zato jer je ćelav.

di su socijalne službe?
pijanac i peder s maloljetnikom.

di je ona krmača markićka?

sve to leglo pedera. 

osim tex willera i corta, tko je još bio jebač?

(dilan dog, ali živi s grochom)

I komandat Mark je hetero. Ima curu Beti. S njom je već 50 godina.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 15/1/2022, 23:15

veber wrote:
Venus wrote:
veber wrote:

Ljestvica mi je bila ovakva: 1. Komandant Mark i Alan Ford .... Blek Stena, Zagor, Kapetan Miki. Marti Misterija mi nije pasala tad.
Jedino su Marti Misterija i Dilan imali seksualni život. Ovo ostalo ništa sex, droga, alkohol... Plus elementi pedofilije Blek i Rodni, pederluka Zagor i Čiko,...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by epikur37 15/1/2022, 23:17

Miki ima Suzzy

u bonelija uopće nema pedera

marvelovi junaci su sterilni i pederasti
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kic 15/1/2022, 23:43

mutava baštarda wrote:
veber wrote:
Venus wrote:
veber wrote:

Jedino su Marti Misterija i Dilan imali seksualni život. Ovo ostalo ništa sex, droga, alkohol... Plus elementi pedofilije Blek i Rodni, pederluka Zagor i Čiko,...
Korona novosti i spoznaje - Page 41 Screen93
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by veber 15/1/2022, 23:44

epikur37 wrote:Miki ima Suzzy

u bonelija uopće nema pedera

marvelovi junaci su sterilni i pederasti
a, zato se ti pališ na tu ekipu.

kaj si poskrivečki gledao?
supermena ili spajdermena?

koji je više izazivao želju kod tebe?

(većina pedera ima ženu, djecu, idu na misu i kunu se u konzervativne vrijednosti)
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 15/1/2022, 23:48

mutava baštarda wrote:
veber wrote:
Venus wrote:

a corto, curdy. čak je i jeremiah mijenjao ženske.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 15/1/2022, 23:52

Korona novosti i spoznaje - Page 41 03-djj10

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 16/1/2022, 00:00

Korona novosti i spoznaje - Page 41 01-zar10

da se vratimo temi

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/1/2022, 00:04

veber wrote:
mutava baštarda wrote:
veber wrote:
a corto, curdy. čak je i jeremiah mijenjao ženske.
Corto na pučini ( potraži rimu ) s mornarima... Žao mi je, ali van stereotipa kapetana s papigom na ramenu i nogom od hrastovine.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 00:41

mutava baštarda wrote:
Venus wrote:
epikur37 wrote:

vratio sam se alkoholu

...koji je pak toliko toksičan da se cijelo tijelo oporavlja tjednima nakon samo jednog "pretjeranog" unosa. 
I niko da zucne protiv alkohola, dapače društveno je prihvatljiv, frajer si kad si "enolog"..

Immune System:
Drinking too much can weaken your immune system, making your body a much easier target for disease.  Chronic drinkers are more liable to contract diseases like pneumonia and tuberculosis than people who do not drink too much.  Drinking a lot on a single occasion slows your body’s ability to ward off infections – even up to 24 hours after getting drunk.

Cijepljenje+lijekovi+pušenje+alkohol su inače luđacima dobitna kombinacija za mržnju prema antivakserima koji ih eto ugrožavaju.
Evo ja taman doša s posla, pijet gra& ječam, domaće suvo meso, samo da mogu popit po litre. Da sam priskočio suvo meso, moga sam samo jednu čašu.
Kakvi amateri ..

Oni koji piju redovito ti se ni ne oporavljaju  :| Sakoman kaže da su alkosi oni koji su redoviti konzumenti. Prema njegovoj definiciji, ako cicaš svakodnevno, ovisnik si. Žalim, don't shoot the messenger. 

E ovo kako se ti rugaš "makrobiotičarima" da su amateri, to je baš to, ruganje jer su cugeri frajeri. Rakijanje u pipetama, hahaha

I na pravoj smo temi. Nakon što alkohol siebe organizam po svim razinama, kad na takav dođe bilo koji virus, alarm je upaljen. 

I da se razumijemo, ja apsolutno podržavam slobodu da svatko bira za sebe što god želi, pa čak i da pije koliko god da je bidan žedan.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2022, 00:46

veber wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 41 01-zar10

da se vratimo temi

Ah, ta vječita muška težnja za doživotnim dojenjem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 16/1/2022, 00:49

Venus wrote:
mutava baštarda wrote:
Venus wrote:

Immune System:

Kakvi amateri ..

Oni koji piju redovito ti se ni ne oporavljaju  :| Sakoman kaže da su alkosi oni koji su redoviti konzumenti. Prema njegovoj definiciji, ako cicaš svakodnevno, ovisnik si. Žalim, don't shoot the messenger. 

E ovo kako se ti rugaš "makrobiotičarima" da su amateri, to je baš to, ruganje jer su cugeri frajeri. Rakijanje u pipetama, hahaha

I na pravoj smo temi. Nakon što alkohol siebe organizam po svim razinama, kad na takav dođe bilo koji virus, alarm je upaljen. 

I da se razumijemo, ja apsolutno podržavam slobodu da svatko bira za sebe što god želi, pa čak i da pije koliko god da je bidan žedan.  :)
nikako da se dogovore.
s jedne strane vele da je ispijanje dobro, s druge da je ravno narkomaniji.
(sakoman si nemre nećakinju dovesti u red)

u prosjeku francuzi najviše loču vino, a imaju najmanje srčanih udara kao i moždanih.

nijemci poloču onog piva, pa im nije nikaj. belgijanci od pete godine loču i opet im nije nikaj.

prije bi se reklo da je stvar u prežderavanju i sjedenju.
čovjek je uvijek bio na pol gladan i nikada nije sjedio.

zadnjih 200 godina smo u pretjeranoj hrani i sjedenju.

isto tako ako su alkosi koji stalno piju, tako su i ovisnici koji stalno jedu.
bez hrane možeš 72h s tri litre vode.

problem su devijatni.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 16/1/2022, 00:50

ebenica wrote:
Glupkakurac wrote:.. Lauc je odgovoran utoliko jer se nikad nije izrijekom ogradio od općenitog narativa kako se radi o sasvim bezazlenom virusu, a situacija na terenu govori upravo suprotno, nego je spremno ubacivao gorivo u vatru za one pojedince koji od početka relativiziraju i negiraju problem pa se ne pridržavaju ni općenitih mjera, hodaju okolo sa simptomima ili već potvrđenom zarazom, a koja na neke djeluje skoro bezazleno, ali za razmjerno velik broj ljudi je ne samo opasna, nego i fatalna..
ai prestani srat i nađi te njegove izjave. čovjek od početka govori isto: da trebamo odredit tko je ugrožena skupina i te zaštiti na svaki mogući način i da smo to radili, odredili da u kritične skupine spadaju stariji do 60 sa komorbiditetima i na njih usmjerili svu moguću pažnju, znanje i resurse takvi nam ne bi punili bolnice i samim time bi bolnice bile rasterećene.
a kaj smo mi radili? cijepili smo svaki jebeni kurac koji hoda, usmjerili smo pažnju na one kojima nemre bit niš, njih smo forsirali, na njih su se donosile mjere ili ti misliš da takvi pune kafiće do ponoći? ili idu u kina? cijepili smo jednog usranog epikura kojem nemre bit niš da isti može gulit usranog zeca u dvorištu na ogradi k'o da je usred tuzle a ne u dalmaciji u gradu. da može trčat i ronjat.
koji kurac sereš non jebeni stop? to kai ti pišeš veze nema s ničim bokte usranog poremećenog.

Svi su ugrožena skupina. Čak se niti ne zna još koje sve trajne posljedice na organizmu virus ostavlja, no dobro... I ne, nismo cijepili svaki kurac koji hoda, a u usporedbi s više procjepljenim državama imamo veći broj teških slučajeva i umrlih, baš zanimljivo. Daj opiši kako bi ti to izolirao i zaštitio ugrožene skupine, odnosno čak ih i detektirao, a pogotovo u jeku pandemije. Namjera masovnog cjepljenja je bila, oduzeti virusu koliko god je moguće manevarski prostor da napravi štetu velikom dijelu populacije. Reci slobodno, strah te je... I mene je bilo, sve pet, nitko nije imun na priče o mogućim nuspojavama. A još kad uzmeš u obzir naš stožer i našu poslovično razumnu opću populaciju koja između ostalog i glasovanjem na izborima dokazuje koliko je suvisla i koji su sposobni i neku benignu globalnu krizu pretvoriti u katastrofu, imamo rezultat kakav imamo, raspadnuti zdravstveni sustav, tisuće mrtvih i tko zna koliko trajnih invalida. Da je netko kod nas i imao dijaboličan plan, treba mu čestitati na rezultatu. Uspio je. Eh, da... I serem samo kad skužim da si gladan... Znam da voliš jesti govna.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by red wolf 16/1/2022, 00:50

Napravio sam kao i svake godine isto. Cijepio se protiv gripe. Prvu godinu kad je krenuo Covid i nadalje. I to je to.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 16/1/2022, 00:50

Sad čekam četvrtu dozu. Ta će biti baš za Omikron.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics