Korona novosti i spoznaje
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
darth_vader likes this post
veber wrote:
očito imaš neko loše iskustvo u obitelji pa onda pišeš o štetnosti alkohola.
alkohol je štetan, ako ne znaš stat ili ako si po prirodi agresivan, pa ti je okidač.
nekome je sedativ.
ja popijem litru kave dnevno i kaj sada, po novim istraživanjima je štetna.
mogu popit i litru vina, učinak je isti.
nikakav.
sada prije spavanja skuhao sam si kavu.
sve su to pizdarije.
oni na zidiću su notorni. tipa jastreb ili sora.
epi se napije od dva gemišta.
Od alkohola je više ljudi umrlo, zdravstveno oštećeno, više ljudi posvađano, rasturene obitelji, uništeni poslovi i brakovi nego što će ijedna korona ikad uspjeti baš zato jer je globalno poželjno piti (i lokat).
Sad će me forumski alkosi mrzit jer sam im rekla da su đankiji. Šteta trošit riječi na ovu temu.
Guest- Guest
veber wrote:pogledaj podatke od država, koliki je prosjek uz masnu hranu i alkohol?Venus wrote:veber wrote:
nikako da se dogovore.
s jedne strane vele da je ispijanje dobro, s druge da je ravno narkomaniji.
(sakoman si nemre nećakinju dovesti u red)
u prosjeku francuzi najviše loču vino, a imaju najmanje srčanih udara kao i moždanih.
nijemci poloču onog piva, pa im nije nikaj. belgijanci od pete godine loču i opet im nije nikaj.
prije bi se reklo da je stvar u prežderavanju i sjedenju.
čovjek je uvijek bio na pol gladan i nikada nije sjedio.
zadnjih 200 godina smo u pretjeranoj hrani i sjedenju.
isto tako ako su alkosi koji stalno piju, tako su i ovisnici koji stalno jedu.
bez hrane možeš 72h s tri litre vode.
problem su devijatni.
Ovo što govoriš po državama se baš ne slažem, malo si ti to puno poopćio.
Ovisnost mogu biti i hrana i alkohol, slažem se, i drugačije djeluju, s time da alkohol ekspress zatruje organizam. Ljudi niti ne prate nuspojave, zaboravnost i promjena osobnosti su samo neke od njih.
alkohol je štetan, ako ne znaš stat ili ako si po prirodi agresivan, pa ti je okidač.
nekome je sedativ.
nikakav.
sve su to pizdarije.
Piješ ponekad i da ne ubiješ nekog. Jednostavno je. Ja kad ločem najmanje mi je na pameti agresiva, samo se želim zataracati taj put, manja šteta, nego da izujem neku budalu. I onda par mjeseci bude mir. Ovo svakodnevno i na rate mi se ne da... Ono gemišt, dva... Koji kurac!? Staneš na pivu i popiješ jednu!? To je baš samo za pedere. I lezbe.
darth_vader-
2014-04-17
I elvisom...mutava baštarda wrote:Znam da si na odjelu s vanzemaljcima...red wolf wrote:Ne. To je bio Isus. Ja nemam veze s time.mutava baštarda wrote:
NEma veze, kad je sjeme u pitanju, osim ako se ne baviš i bezgrešnim začećima.
T.- Posts : 17600
2014-04-14
...Glupkakurac wrote:veber wrote:pogledaj podatke od država, koliki je prosjek uz masnu hranu i alkohol?Venus wrote:
Ovisnost mogu biti i hrana i alkohol, slažem se, i drugačije djeluju, s time da alkohol ekspress zatruje organizam. Ljudi niti ne prate nuspojave, zaboravnost i promjena osobnosti su samo neke od njih.
nekome je sedativ.
nikakav.
sve su to pizdarije.
Piješ ponekad i da ne ubiješ nekog. Jednostavno je. Ja kad ločem najmanje mi je na pameti agresiva, samo se želim zataracati taj put, manja šteta, nego da izujem neku budalu. I onda par mjeseci bude mir. Ovo svakodnevno i na rate mi se ne da... Ono gemišt, dva... Koji kurac!? Staneš na pivu i popiješ jednu!? To je baš samo za pedere. I lezbe.
Kaže 'oćemo na pivu'?
Šta ću s pivom bogteposra...
Ispod 6-7 ne počinjem opće...
Rađe kava...
2014-04-14
tvoj upis me podsjeća na mog starog koji je 40g pušio, nakon kaj je prestso pušit "dobio" je rak na plućima, uredno dvije kutije.Venus wrote:veber wrote:
nekome je sedativ.
nikakav.
sve su to pizdarije.
Od alkohola je više ljudi umrlo, zdravstveno oštećeno, više ljudi posvađano, rasturene obitelji, uništeni poslovi i brakovi nego što će ijedna korona ikad uspjeti baš zato jer je globalno poželjno piti (i lokat).
Sad će me forumski alkosi mrzit jer sam im rekla da su đankiji. Šteta trošit riječi na ovu temu.
a, ja imam frenda koji mi pokloni cohibe pa si zadimi, za dušu uz bijelo vino, ne one pederske fore s konjakom.
i onda taj isti moj otac uđe u dnevnu sobu i ide mi držat predavanje o štetnosti pušenja.
naravno da ga steram u tri pm i neka mi se skine.
nema goreg od bivšeg pušača
nema goreg od bivšeg alkoholičara
a, bogme
nema ni od debelih koji su smršavjeli.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
pa i ja kada popijem nisam agresiva, a još sam i naoružanGlupkakurac wrote:veber wrote:pogledaj podatke od država, koliki je prosjek uz masnu hranu i alkohol?Venus wrote:
nekome je sedativ.
nikakav.
sve su to pizdarije.
piješ iz gušta, kao što pojedeš iz gušta, pojebeš iz gušta.
realno po glavi ako trojica izađu nakon posla na pivo, to su tri piva.
isti ta trojica se moraju pojaviti na poslu gdje je nulta tolerancija na alkohol.
po sakomanu su 75% radnika airbusa alkići i 125% uprave-oni smiju cugat i na poslu.
Last edited by veber on 16/1/2022, 01:40; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
Samo sam jedan bivši...
Ovo drugo, aktualni...
zajebi te pravničke fore.T. wrote:Aj i nisam tako loš...
Samo sam jedan bivši...
Ovo drugo, aktualni...
kaj si bivši?
od žene?
cigarete?
alkohola nisi.
veber-
2014-12-30
Ne pušim ima skoro 3 godine...veber wrote:zajebi te pravničke fore.T. wrote:Aj i nisam tako loš...
Samo sam jedan bivši...
Ovo drugo, aktualni...
kaj si bivši?
od žene?
cigarete?
alkohola nisi.
Sada grijem...
2014-04-14
neki štetnik poput njega samog, takvih ološara sam se ja nagledao na kriminalistici i oni se uvijek prepoznaju... onog pak koji mu je dao domovnicu e taj bi popio 5,45... u rame, pa nek iziđe gdje godebenica wrote:ti i takvi poput tebe su problem zašto se ljudi koji bi trebali nisu cijepili. ako ljudima govoriš da će umrijet to može proć samo kod prvog lockdowna dok nitko ništa ne zna, al kad ljudi znaju jednu osobu koja se oporavila, pa znaju drugu pa treću...pa su im priče da su ležali doma dva dana. onda ljudima više ne možeš lagat jer im vrijeđaš inteligenciju. i ova ismijavanja su upravo to, vrijeđanje ljudske inteligencije a ti i stožer bi htjeli da vas se slijedi? da vas se slijedi trebate bit iskreni. ti si pedagog? pa mater ti jebem k'o je tebi dao diplomu.epikur37 wrote:sve je izmišljeno, ima na internetu par istraživanja, sve dokazuju
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hektorović likes this post
zašto nagađati... pa do sada je ološar sve rekao i tko je i što je... tko špara na vodi lako kupi diplomu...T. wrote:Diploma se ne daje...ebenica wrote:ti i takvi poput tebe su problem zašto se ljudi koji bi trebali nisu cijepili. ako ljudima govoriš da će umrijet to može proć samo kod prvog lockdowna dok nitko ništa ne zna, al kad ljudi znaju jednu osobu koja se oporavila, pa znaju drugu pa treću...pa su im priče da su ležali doma dva dana. onda ljudima više ne možeš lagat jer im vrijeđaš inteligenciju. i ova ismijavanja su upravo to, vrijeđanje ljudske inteligencije a ti i stožer bi htjeli da vas se slijedi? da vas se slijedi trebate bit iskreni. ti si pedagog? pa mater ti jebem k'o je tebi dao diplomu.epikur37 wrote:sve je izmišljeno, ima na internetu par istraživanja, sve dokazuju
Ili se zasluži ili kupi...
Ostaje nam dakle na nagađamo...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hektorović likes this post
to ti je isti kiki.T. wrote:Ne pušim ima skoro 3 godine...veber wrote:zajebi te pravničke fore.T. wrote:Aj i nisam tako loš...
Samo sam jedan bivši...
Ovo drugo, aktualni...
kaj si bivši?
od žene?
cigarete?
alkohola nisi.
Sada grijem...
ja ne znam datum kada sam prestao čikat, ali otprilike mjesec dana nakon kaj sam mihu posjetio u bolnici
ali nije on uzrok, samo podsjetnik.
veber-
2014-12-30
Chinese officials spent a lot of time downplaying Wuhan's seriousness and coercing other countries, most notably Pakistan, not to introduce travel bans - *after* the Chinese lockdowns had already started. pic.twitter.com/saIqrHNW1M
— James Palmer (@BeijingPalmer) January 15, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
BREAKING: Governor Glenn Youngkin ends vaccine mandate for state employees and mask mandates for schools
— ACTforAmerica (@ACTforAmerica) January 16, 2022
2018-04-10
Somebody put up this incredible street art in DC over night.
— :wolf: (@LeighWolf) January 15, 2022
Knowing DC it’ll be ripped down within hours. All must comply!
If you know the artist drop it in the replies! pic.twitter.com/nTe7sXWGwA
2018-04-10
veber wrote:tvoj upis me podsjeća na mog starog koji je 40g pušio, nakon kaj je prestso pušit "dobio" je rak na plućima, uredno dvije kutije.Venus wrote:veber wrote:
nekome je sedativ.
nikakav.
sve su to pizdarije.
a, ja imam frenda koji mi pokloni cohibe pa si zadimi, za dušu uz bijelo vino, ne one pederske fore s konjakom.
i onda taj isti moj otac uđe u dnevnu sobu i ide mi držat predavanje o štetnosti pušenja.
a, bogme
Ama čovječe, nisi me čitao. Ko god hoće od svog života činit što god hoće, na dušu mu, i na pamet. Tko sam ja da sudim ikom.
Hoću reć da se obilato sere protiv antivaksera, obilno se zalijevajući pritom otrovom koji drito ulazi u krvožilni sustav i sve organe, dimeći smeće, uzimajući otrov od tableta i jedući industrijska sranja. To sve uništava imunitet. I onda su antivakseri krivi jer ljudi umiru.
Misli na druge i cijepi se. Koja poruka za idiote koji ne vide dalje od svog nosa.
Propaganda je usmjerena na to da se što više cjepiva uštrca u ljude. Pritom nigdje ne vidim propagandu da se živi zdravo, jer to ne odgovara kliki koja ubire novac na budalama koji su zaboravili svoju pravu prirodu. Posljedično, psihijatri i psihijatrijski odjeli zatvorenog tipa će imat pune ruke posla.
Guest- Guest
Zabronili smo vožnju pod utjecajen jer to ugrožava drugeVenus wrote:veber wrote:tvoj upis me podsjeća na mog starog koji je 40g pušio, nakon kaj je prestso pušit "dobio" je rak na plućima, uredno dvije kutije.Venus wrote:
a, bogme
Ama čovječe, nisi me čitao. Ko god hoće od svog života činit što god hoće, na dušu mu, i na pamet. Tko sam ja da sudim ikom.
Hoću reć da se obilato sere protiv antivaksera, obilno se zalijevajući pritom otrovom koji drito ulazi u krvožilni sustav i sve organe, dimeći smeće, uzimajući otrov od tableta i jedući industrijska sranja. To sve uništava imunitet. I onda su antivakseri krivi jer ljudi umiru.
Misli na druge i cijepi se. Koja poruka za idiote koji ne vide dalje od svog nosa.
Propaganda je usmjerena na to da se što više cjepiva uštrca u ljude. Pritom nigdje ne vidim propagandu da se živi zdravo, jer to ne odgovara kliki koja ubire novac na budalama koji su zaboravili svoju pravu prirodu. Posljedično, psihijatri i psihijatrijski odjeli zatvorenog tipa će imat pune ruke posla.
Zabronili smo pušenje indoors jer to ugrožava druge
Zabronili smo da somi odlučujemo oćemo li školovati dicu jer to ugrožava druge
Zabronili smo da ne ploćoš zdravstveno jer neploćanje ugrožava druge,
Zoč ti je unda sa odjednun problijem ča želimo zabroniti i hodanje okolo bez inekcije?
2014-04-16
aben wrote:Zabronili smo vožnju pod utjecajen jer to ugrožava drugeVenus wrote:
Zabronili smo pušenje indoors jer to ugrožava druge
Zabronili smo da somi odlučujemo oćemo li školovati dicu jer to ugrožava druge
Zabronili smo da ne ploćoš zdravstveno jer neploćanje ugrožava druge,
Zoč ti je unda sa odjednun problijem ča želimo zabroniti i hodanje okolo bez inekcije?
Vidi skretničara, kako skreće s teme.
Šta ćemo tako za svaki virus onda ići po nove doze, i di je uopće kraj tom ludilu?
Onaj ko se boji gripe/sarsa/utorka/hitova jelene rozge nek se cijepi, ko mu brani.
Ja tu govorim o tome da necijepljeni ne ugrožavaju cijepljene zato jer se i jedni i drugi dovoljno truju toliko jako pa korona ili bilo koja druga bolešćina dođe kao točka na i, na jadni imunitet.
Guest- Guest
čega me strah? covida? tebe? da me strah kljuko bi se lijekovima i hrabrosti iz boca...ne radim niti jedno niti drugoGlupkakurac wrote: Reci slobodno, strah te je...
... I serem samo kad skužim da si gladan... Znam da voliš jesti govna.
ne frende, ti sereš jer niš drugo kroz tebe ne može ni izać', preplašena mala curica koja ne trči rekorde. najjač bolest na svijetu, daj droge svima, svima daj, svi su ugroženi. daj djeci u jogurtima u školama, samo daj. pičko mala usrana ti ćeš o strahu
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
» Korona novosti i spoznaje