Korona novosti i spoznaje
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
što je najbolje, suglasan sa svime napisanim u tom tekstuNoor wrote:kaj zna ta agencija...sace smajser objasnitimichaellcmacha wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/europska-agencija-za-lijekove-upozorava-previse-booster-doza-moze-oslabiti-imunitet-15144849
ostaje da se ponašaš zbilja jadno, a pozivaš se kao i cijeli čopor na neku raznovrsnost mišljenja, propitikivanje i spoznaje
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
s tim da ima kvaka 22, znači u svakoj bolnici postoji nekoliko političkih strana, tako da bi druga vrlo brzo poentirala da ovo nisu točne informacijeHektorović wrote:Gnječ wrote:
jebe mi se za izjavu dvojice ravnatelja dvije bolnice. njihova izjava je zakurac.
A znaš zašto? Politički su postavljeni. Dakle oni su čisto ekstenzije politike i birokracije.
ali dobro, vi ste duboko u teorijama zavjera
2015-08-02
Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćenoljubo1212 wrote:što je najbolje, suglasan sa svime napisanim u tom tekstuNoor wrote:kaj zna ta agencija...sace smajser objasnitimichaellcmacha wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/europska-agencija-za-lijekove-upozorava-previse-booster-doza-moze-oslabiti-imunitet-15144849
ostaje da se ponašaš zbilja jadno, a pozivaš se kao i cijeli čopor na neku raznovrsnost mišljenja, propitikivanje i spoznaje
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hektorović likes this post
istina, čak i neki od kojih se to, po redovitom tijeku stvari, ne bi očekivalo...michaellcmacha wrote:Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćenoljubo1212 wrote:što je najbolje, suglasan sa svime napisanim u tom tekstuNoor wrote:
kaj zna ta agencija...sace smajser objasniti
strah je najjača emocija, paralizirajuća...
T.- Posts : 17602
2014-04-14
michaellcmacha likes this post
Nisi ti čak ni član čopora.Hektorović wrote:Noor wrote:kaj zna ta agencija...sace smajser objasnitimichaellcmacha wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/europska-agencija-za-lijekove-upozorava-previse-booster-doza-moze-oslabiti-imunitet-15144849
Podrumaš iz Novog Mesta zna više od te antivax agencije.
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
možda i hoće pred neke izbore u borbi za vlast ako bude potrebno a ti ćeš tada napisati: pa da, ja sam bio rekao da je glupo da s time ne izlaze, da vam začepe usta...ljubo1212 wrote:s tim da ima kvaka 22, znači u svakoj bolnici postoji nekoliko političkih strana, tako da bi druga vrlo brzo poentirala da ovo nisu točne informacijeHektorović wrote:Gnječ wrote:
jebe mi se za izjavu dvojice ravnatelja dvije bolnice. njihova izjava je zakurac.
A znaš zašto? Politički su postavljeni. Dakle oni su čisto ekstenzije politike i birokracije.
onako kako si nam ti čepio sa svakom informacijom preko faktčekera.
Guest- Guest
hektorović je predsjednik, jednoglasno smo to odlučili na tajnoj sjedinici pa smo se skinuli goli, mazali životinjskom krvlju i trčali po šumi a mjesečina nam je milovala gola namazana tijela, i zavijali...uuuuuu...uuuuu...uuuuEroo wrote:Nisi ti čak ni član čopora.Hektorović wrote:Noor wrote:
Podrumaš iz Novog Mesta zna više od te antivax agencije.
Guest- Guest
T. wrote:istina, čak i neki od kojih se to, po redovitom tijeku stvari, ne bi očekivalo...michaellcmacha wrote:Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćenoljubo1212 wrote:
što je najbolje, suglasan sa svime napisanim u tom tekstu
Pa cijepljeni su. Zasticeni od virusa. Cemu strah?
Guest- Guest
strah se ne može kontrolirati, iracionalan je...Gnječ wrote:T. wrote:istina, čak i neki od kojih se to, po redovitom tijeku stvari, ne bi očekivalo...michaellcmacha wrote:
Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćeno
Pa cijepljeni su. Zasticeni od virusa. Cemu strah?
nitko nije kriv što ga je strah nečega...
T.- Posts : 17602
2014-04-14
siguran sam da ne živiš od "ćutnje", jer bi inače tanko kakaomichaellcmacha wrote:Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćenoljubo1212 wrote:što je najbolje, suglasan sa svime napisanim u tom tekstuNoor wrote:
nema opravdavanja, nego čisto čuđenje, jer nemam ništa dodati/oduzeti na taj članak, a proziva me noor za koju držim da je da je sugovornik kojem treba i iz pristojnosti odgovoriti
možeš primijetiti da neke preskočim jer ne vrijedi cijedit suhu drenovinu kraljevića marka
a na forumu sam predugo, da bih bilo što ili koga uzimao k srcu,
2015-08-02
mi koje preskačeš nismo zabrinuti...sjetit ćeš se ti nas kad se na faktčekeru nešto pojavi da možeš poentirati, kao i svaki put do sad.ljubo1212 wrote:siguran sam da ne živiš od "ćutnje", jer bi inače tanko kakaomichaellcmacha wrote:Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćenoljubo1212 wrote:
nema opravdavanja, nego čisto čuđenje, jer nemam ništa dodati/oduzeti na taj članak, a proziva me noor za koju držim da je da je sugovornik kojem treba i iz pristojnosti odgovoriti
možeš primijetiti da neke preskočim jer ne vrijedi cijedit suhu drenovinu kraljevića marka
Guest- Guest
ljubo1212 wrote:siguran sam da ne živiš od "ćutnje", jer bi inače tanko kakaomichaellcmacha wrote:Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćenoljubo1212 wrote:
Jest, da, jer ovdje se komentiraju sahovski turniri? :) Zaheb je sto pises na temi koja se opravdano "uzima k srcu".
Guest- Guest
odgovorit će ti kao i noorki, ne zato kaj cijeni tvoje mišljenje i zato kaj isto može bit kvalitetno već iz pristojnosti.violator wrote:ljubo1212 wrote:siguran sam da ne živiš od "ćutnje", jer bi inače tanko kakaomichaellcmacha wrote:
Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćeno
Jest, da, jer ovdje se komentiraju sahovski turniri? :) Zaheb je sto pises na temi koja se opravdano "uzima k srcu".
Guest- Guest
ljubo1212 wrote:s tim da ima kvaka 22, znači u svakoj bolnici postoji nekoliko političkih strana, tako da bi druga vrlo brzo poentirala da ovo nisu točne informacijeHektorović wrote:Gnječ wrote:
Vidis da te realnost demantira druga strana ne poentira. Ti nas optuzujes za teorije zavjera a u stvari ti si taj koji je u teorijama zavjera. Cuj njega druga politicka strana bi poentirala hahah . Ne roza naocale nego ti si totalno slijepi teoreticar zavjera.
Guest- Guest
ako su istiniti oni ugovori u kojima pfizer ne odgovara za nuspojave već to države preuzimaju na sebe a to znači i odštete onda nije riječ samo o birokratskoj lijenosti ili neučinkovitosti već i o sukobu interesa jer je halmed državna agencija i radit će ono što je u interesu države što bi doslovno značilo da moraš umrijet pred kamerama da se priznaju nuspojave i da će se priznat samo takve koje isus bog nemre objasnit drugačije....dok svi drugi, jebiga, nemate sreće.Venus wrote:https://www.halmed.hr/COVID-19/Kako-prijaviti-sumnju-na-nuspojavu/Podaci-o-zaprimljenim-prijavama-sumnji-na-nuspojave-cjepiva-protiv-bolesti-COVID-19/
Evo što piše Halmed o prijavama (ukupno 6340), izdvojila sam dio sa ozbiljnim nuspojavama:
Poznavajući našu milu birokraciju u dušu, vjerujem da je stvarnost x puta gora od javno objavljenih podataka.
Guest- Guest
Korona fasisti u laganoj defanzivi. U Danskoj se vec ispricavaju za s*anja koja su radili. Vec sam jednom napisao, ponovit cu vrijeme je za ispriku i na forumu to bi bilo najmanje sto se moze uciniti
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
michaellcmacha, Noor and Hektorović like this post
[size=34]Lauc piše o tome kako se danski novinari ispričavaju jer su bili dio pandemijskog marketinga: Što čekaju režimski hrvatski mediji?[/size]
Doktor Gordan Lauc objavio je zanimljiv post o tome kako se jedan od vodećih danskih listova ispričao svojim čitateljima jer su nekritički prenosili stavove „stručnjaka“ i vlade. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
“Ekstra Bladet, jedan od vodećih dnevnih listova u Danskoj, ispričava se čitateljima što su nekritički prenosili stavove „stručnjaka“ i vlade, a nisu inzistirali da se razlikuju bolesni OD i SA COVID-19. Također priznaju da su prenaglašavali važnost cijepljenja, posebice djece…
Pandemijska mafija je premrežila medije i vlade svojim lobistima, no ne mogu cijelo vrijeme baš sve imati pod kontrolom i istina sve više izlazi na površinu. „Stručnjaci“ koji su nas zastrašivali tijekom cijele pandemije uglavnom su zašutjeli, pa pandemijski marketing izvlači nekakve nove „stručnjake“ u pokušaju da još malo širi strah.
No širenju straha je došao kraj i zato svakodnevno vidimo sve više primjera onih koji „mijenjaju uniforme“ i/ili se ispričavaju što su bili zavedeni. Nadam se da ćemo i kod nas uskoro vidjeti poneku ispriku i pojašnjenja zašto su se radile toliko nelogične stvari koje su se radile”, ističe Lauc.
Gotovo svi hrvatski “režimski mediji” trebali bi se ugledati na Dance koji su se skrušeno pokajali.
Foto: Hina
2015-09-09
michaellcmacha and Hektorović like this post
No širenju straha je došao kraj i zato svakodnevno vidimo sve više primjera onih koji „mijenjaju uniforme“ i/ili se ispričavaju što su bili zavedeni. Nadam se da ćemo i kod nas uskoro vidjeti poneku ispriku i pojašnjenja zašto su se radile toliko nelogične stvari koje su se radile”, ističe Lauc.
Gotovo svi hrvatski “režimski mediji” trebali bi se ugledati na Dance koji su se skrušeno pokajali.
2015-09-09
Hoce li Erina isprika na kraju biti: "bio sam zaveden"
2015-09-09
newuser wrote:Korona fasisti u laganoj defanzivi. U Danskoj se vec ispricavaju za s*anja koja su radili. Vec sam jednom napisao, ponovit cu vrijeme je za ispriku i na forumu to bi bilo najmanje sto se moze uciniti
Ovdje nema predaje. Vodi se posljednja bitka kod Odzaka.
Guest- Guest
ebenica wrote:ako su istiniti oni ugovori u kojima pfizer ne odgovara za nuspojave već to države preuzimaju na sebe a to znači i odštete onda nije riječ samo o birokratskoj lijenosti ili neučinkovitosti već i o sukobu interesa jer je halmed državna agencija i radit će ono što je u interesu države što bi doslovno značilo da moraš umrijet pred kamerama da se priznaju nuspojave i da će se priznat samo takve koje isus bog nemre objasnit drugačije....dok svi drugi, jebiga, nemate sreće.Venus wrote:https://www.halmed.hr/COVID-19/Kako-prijaviti-sumnju-na-nuspojavu/Podaci-o-zaprimljenim-prijavama-sumnji-na-nuspojave-cjepiva-protiv-bolesti-COVID-19/
Evo što piše Halmed o prijavama (ukupno 6340), izdvojila sam dio sa ozbiljnim nuspojavama:
Poznavajući našu milu birokraciju u dušu, vjerujem da je stvarnost x puta gora od javno objavljenih podataka.
Ne ako nego su ugovori istiniti. Pfizer Moderna i ostala ekipa imaju imuniter krda. Ne odgovaraju za nista nikome. A od rzave ces dobiti odstetu nikada jer si sam pristao na cijepljenje i potpisom to potvrdio.
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje