Korona novosti i spoznaje
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ebenica wrote:pa noorka nikad nije bila u mom društvu, bilo bi od nje glupo da je...ja sam pijanac i klošar sa stadiona a ona je dama. sherloče.Eroo wrote:ebenica wrote:
kaj norka ima s tim? upućeno je tebi da barem u smrti ne budeš usrana prosječna izdrkotina krepana od tableta ili predoziranja..da barem u tom iskrenom činu budeš poseban i zapamćen...
ti trebaš dat x i zahvalit mi što te činim posebnim a ne norka.
Očigledno vam nije baš ODANa.
Gade joj se tvoji bolesni komentari, jebiga...Ipak ne spda u vaše društvo.
ali ta činjenica je ne trpa u tvoje društvo po defaultu.
Ero i ja nismo zajedno ni u strukovnom društvu, tj. komori....on nema pristup u nju :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Samo ti podpiši, ili reci da ne želiš podpisati.Noor wrote:
9.894 novih slučajeva u protekla 24 sata
jesi li svjestan kakve obmane si žrtva?
bit će vas sve više i više, nažalost :(
S glupim upadicama nikoga nisi u ništa uvjerila, osim da nisi ODANa čoporu.
Eroo- Posts : 79094
2016-07-22
pa đemal je poznat diljem slovenije, italije, austrije.Noor wrote:ebenica wrote:pa noorka nikad nije bila u mom društvu, bilo bi od nje glupo da je...ja sam pijanac i klošar sa stadiona a ona je dama. sherloče.Eroo wrote:
Ero i ja nismo zajedno ni u strukovnom društvu, tj. komori....on nema pristup u nju :D
ima dva projekta na stolu.
troškovnik napravi dok pročitaš bibliju.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Samo ti podpiši, ili reci da ne želiš podpisati.Noor wrote:
S glupim upadicama nikoga nisi u ništa uvjerila, osim da nisi ODANa čoporu.
e vakseri moji, ošo vrč na mlin
što misliš...hoće li sutra brojke ići u + ili -?
čuo se lom stakla do zagreba...puklo jedno srce u sloveniji :PNoor wrote:ebenica wrote:pa noorka nikad nije bila u mom društvu, bilo bi od nje glupo da je...ja sam pijanac i klošar sa stadiona a ona je dama. sherloče.Eroo wrote:
Guest- Guest
Pa mislim da i jeste, nije Ero glup ali ima preveliki ego da bi priznao gresku. Ja se nadam da se nece ostvariti crna predvidjanja Lose i slicnih da ih genske terapije nece skupo kostati. Tek tada bi nastao veliki kaos iako s druge strane ne razumijem zasto se takva upozorenja olako ignorira i ismijava. Da ima 1% sanse da se ostvare dovoljno bi bilo za alarm.Noor wrote:Eroo wrote:To je u redu, nemam problema s tim, ali ti imaš s ovim ispod, pa se izmotavaš s poprilično glupim komentarom.Noor wrote:gadi mi se tvoja ljigavost....to mi se gadi
Podpiši, šta te košta? Daj čovjeku x ili lajk, ne budi takva.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
vrijeme će pokazati, danewuser wrote:Pa mislim da i jeste, nije Ero glup ali ima preveliki ego da bi priznao gresku. Ja se nadam da se nece ostvariti crna predvidjanja Lose i slicnih da ih genske terapije nece skupo kostati. Tek tada bi nastao veliki kaos iako s druge strane ne razumijem zasto se takva upozorenja olako ignorira i ismijava. Da ima 1% sanse da se ostvare dovoljno bi bilo za alarm.Noor wrote:Eroo wrote:
To je u redu, nemam problema s tim, ali ti imaš s ovim ispod, pa se izmotavaš s poprilično glupim komentarom.
a Ero nek svoj ego s lanca pušta doma, na krivu se namjerio
Janez, zajodlaj malo i tiEroo wrote:
Noor podpiši, pobogu!
Nema greške, služim se isključivo službeno objavljenim rezultatima.newuser wrote:Pa mislim da i jeste, nije Ero glup ali ima preveliki ego da bi priznao gresku. Ja se nadam da se nece ostvariti crna predvidjanjaNoor wrote:Eroo wrote:
To je u redu, nemam problema s tim, ali ti imaš s ovim ispod, pa se izmotavaš s poprilično glupim komentarom.
9,894 novozaražena danas nije moja izmišljotina, već je službeno objavljen broj.
Što i gdje sam pogriješio, ako smijem znati.
Zar ti je problem to skopiratii staviti ovdje?
Nego, jesi li lajkao ili podpisao onaj tekst iznad, ili ni ti nisi više ODAN čoporu?
Eroo- Posts : 79094
2016-07-22
ebenica wrote:baš mi je drago da je bio serijal na htv-u..forenzika.Sovak wrote:ebenica wrote:
isusa ti dragog
Da ... i ja velim ... bil ti je na HRT-u serijal baš o istraživanju starih grobnica iz ranog srednjog veka s područja današnje Hrvatske.
Se to veli stručno ''forenzička antropologija''.
Forenzičkim ispitivanjem su utvrđivali starost u trenutku smrti, kak su umrli, kaj su jeli za života, bolesti od kojih su bolovali ... i tak to.
Ma jebeš to ... treba se držati samo onoga kaj su Englezi zapisali za svoje plemstvo i c/p ovde na forumu i onda hititi ovaj smajlek - .
Ostalo nema nikaj.
Kaj nema na wiki ili na prvih deset rezultata na googlu ... to ne postoji, je l' tak?
Odoh sad genocid napraviti ... nad sarmom.
I meni ... tu i tam nekaj pametno daju.
Guest- Guest
već sam ti rekao da je pravilna riječ potpis a ne podpis.Eroo wrote:
Nego, jesi li lajkao ili podpisao onaj tekst iznad, ili ni ti nisi više ODAN čoporu?
ne postoji nikakav čopor, ovdje je svatko osoba za sebe, znam da je vama kamenjarcima to čudno jer kad jedan prdne svi šnjofate al u hrvatskom društvu je to normalno.
kad se s nečim slažeš lajkaš kad se ne slažeš ne lajkaš, defaultne stvari ne postoje i zato što ne postoje nikad nitko neće svom neistomišljeniku pisati o štiklama, halterima ili birtijama jer bi to bilo prizemno...jebem ti mater i glup si je u žaru rasprave i odnosi se na izrečenu tvrdnju ne na karakter te osobe kao štikle, halteri i birtije koji nekoga radi rasprave prikazuju kao promiskuitetnu osobu da bi joj drugi dan oprostio što si je tukao.
Guest- Guest
neka te...ionak si prestar za nove trikove.Sovak wrote:ebenica wrote:baš mi je drago da je bio serijal na htv-u..forenzika.Sovak wrote:
Da ... i ja velim ... bil ti je na HRT-u serijal baš o istraživanju starih grobnica iz ranog srednjog veka s područja današnje Hrvatske.
Se to veli stručno ''forenzička antropologija''.
Forenzičkim ispitivanjem su utvrđivali starost u trenutku smrti, kak su umrli, kaj su jeli za života, bolesti od kojih su bolovali ... i tak to.
Ma jebeš to ... treba se držati samo onoga kaj su Englezi zapisali za svoje plemstvo i c/p ovde na forumu i onda hititi ovaj smajlek - .
Ostalo nema nikaj.
Kaj nema na wiki ili na prvih deset rezultata na googlu ... to ne postoji, je l' tak?
Odoh sad genocid napraviti ... nad sarmom.
Guest- Guest
ebenica wrote:neka te...ionak si prestar za nove trikove.Sovak wrote:ebenica wrote:
baš mi je drago da je bio serijal na htv-u..forenzika.
Da ... tko je više videl knjigu u ruke zeti, dobar dokumentarac pogledati ... to je ''out''.
Guest- Guest
kaj veli gradonačelnik karlovca o smeću u zagrebu?Sovak wrote:Kaj veli gradonačelnik Bulj za stanje u bolnici u Splitu?
Guest- Guest
ebenica wrote:kaj veli gradonačelnik karlovca o smeću u zagrebu?Sovak wrote:Kaj veli gradonačelnik Bulj za stanje u bolnici u Splitu?
Nikaj. Njega zgleda ne zanima Minas Morgul.
Guest- Guest
a kaj ti to znači kad ne razumiješ kontekst? dokumentarac kao i film da bi bio gledan i zanimljiv mora bit krcat takvim detaljima, kome se gleda 100 godina ničega osim okapanja krumpira i kakve je bila zima 1534.? tebi?Sovak wrote:ebenica wrote:neka te...ionak si prestar za nove trikove.Sovak wrote:
Da ... tko je više videl knjigu u ruke zeti, dobar dokumentarac pogledati ... to je ''out''.
naravno da ne, zato se za tebe izdvoji jedan povijesni događaj, npr. neko krvoproliće ili nekaj seksualno jer kao prizemna osoba na to padaš, to te pali i to ti se prezentira...i onda ti nakon odgledanog dokumentarca ili "dobre" pročitane knjige dođeš do zaključka: pa mater ti jebem koje ludo doba, samo klanje i jebanje.
Guest- Guest
ebenica wrote:a kaj ti to znači kad ne razumiješ kontekst? dokumentarac kao i film da bi bio gledan i zanimljiv mora bit krcat takvim detaljima, kome se gleda 100 godina ničega osim okapanja krumpira i kakve je bila zima 1534.? tebi?Sovak wrote:ebenica wrote:
neka te...ionak si prestar za nove trikove.
naravno da ne, zato se za tebe izdvoji jedan povijesni događaj, npr. neko krvoproliće ili nekaj seksualno jer kao prizemna osoba na to padaš, to te pali i to ti se prezentira...i onda ti nakon odgledanog dokumentarca ili "dobre" pročitane knjige dođeš do zaključka: pa mater ti jebem koje ludo doba, samo klanje i jebanje.
Kaj da metnem onaj smajlek ... ma ne bum.
Guest- Guest
ne trebaš...pobrkao si me s nekim svojim pajdašem iz birtije kojem ćeš ti prosipat znanje a koji će te gledat zadivljeno i šutke. jel ima smajl za to?Sovak wrote:ebenica wrote:a kaj ti to znači kad ne razumiješ kontekst? dokumentarac kao i film da bi bio gledan i zanimljiv mora bit krcat takvim detaljima, kome se gleda 100 godina ničega osim okapanja krumpira i kakve je bila zima 1534.? tebi?Sovak wrote:
Kaj da metnem onaj smajlek ... ma ne bum.
Guest- Guest
Kakav čopor te spopao. Iskljucivo iznosim misljenje bez obzira na istomisljenike ili one druge. Cak nemam kontakt s nikim privatno, vjerujem i vecina ostalih.Eroo wrote:Nema greške, služim se isključivo službeno objavljenim rezultatima.newuser wrote:Pa mislim da i jeste, nije Ero glup ali ima preveliki ego da bi priznao gresku. Ja se nadam da se nece ostvariti crna predvidjanjaNoor wrote:
9,894 novozaražena danas nije moja izmišljotina, već je službeno objavljen broj.
Što i gdje sam pogriješio, ako smijem znati.
Zar ti je problem to skopiratii staviti ovdje?
Ako sam branis nesto sto je vecini neprihvatljivo nije s druge strane automatski čopor koji je eto tu da bi bio protiv tebe.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje