Korona novosti i spoznaje
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ebenica wrote:ako su istiniti oni ugovori u kojima pfizer ne odgovara za nuspojave već to države preuzimaju na sebe a to znači i odštete onda nije riječ samo o birokratskoj lijenosti ili neučinkovitosti već i o sukobu interesa jer je halmed državna agencija i radit će ono što je u interesu države što bi doslovno značilo da moraš umrijet pred kamerama da se priznaju nuspojave i da će se priznat samo takve koje isus bog nemre objasnit drugačije....dok svi drugi, jebiga, nemate sreće.Venus wrote:https://www.halmed.hr/COVID-19/Kako-prijaviti-sumnju-na-nuspojavu/Podaci-o-zaprimljenim-prijavama-sumnji-na-nuspojave-cjepiva-protiv-bolesti-COVID-19/
Evo što piše Halmed o prijavama (ukupno 6340), izdvojila sam dio sa ozbiljnim nuspojavama:
Poznavajući našu milu birokraciju u dušu, vjerujem da je stvarnost x puta gora od javno objavljenih podataka.
Ne ako nego su ugovori istiniti. Pfizer Moderna i ostala ekipa imaju imuniter krda. Ne odgovaraju za nista nikome. A od rzave ces dobiti odstetu nikada jer si sam pristao na cijepljenje i potpisom to potvrdio.
Guest- Guest
zašto zaheb?violator wrote:ljubo1212 wrote:siguran sam da ne živiš od "ćutnje", jer bi inače tanko kakaomichaellcmacha wrote:
Ćutim nekakva opravdavanja, a potom i neku povrijeđenost... Ne uzimaj to k srcu.. kao i sve u ranijim vremenima i ovo će proći... Eto jedino što će ostati upamćeno da su neki zbog straha za svoju guzicu malo zastranili... Ne puno ali dovoljno da ostane upamćeno
nema opravdavanja, nego čisto čuđenje, jer nemam ništa dodati/oduzeti na taj članak, a proziva me noor za koju držim da je da je sugovornik kojem treba i iz pristojnosti odgovoriti
možeš primijetiti da neke preskočim jer ne vrijedi cijedit suhu drenovinu kraljevića marka
a na forumu sam predugo, da bih bilo što ili koga uzimao k srcu,
Jest, da, jer ovdje se komentiraju sahovski turniri? :) Zaheb je sto pises na temi koja se opravdano "uzima k srcu".
boldala si cijelu rečenicu, možda sam trebao napisati "na ovom forumu"
pa, je, tema je vrlo ozbiljna, točno, ali svatko tko ovu temu uzima k srcu na ovom forumu, ima problem već u startu
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
i 'ne razumijem engleski'...newuser wrote:Hoce li Erina isprika na kraju biti: "bio sam zaveden"
T.- Posts : 17602
2014-04-14
Hektorović likes this post
Aint gonna happen.T. wrote:i 'ne razumijem engleski'...newuser wrote:Hoce li Erina isprika na kraju biti: "bio sam zaveden"
Čovik bi pomisli da će srbi nakon barbarskih orgijanja devedesetih, u kima su dobili po pički svugdi osin u bosni, reći baren da nisu dobro prečitali rezolucije jer su bile na engleskom. Ali ne, oni nika nikoga nisu napali, celo su se vrime bronili i to još od sumera.
Svi vi ki očekujete filmski rasplet, zaburavite na to.
2014-04-16
newuser wrote:[size=34]Lauc piše o tome kako se danski novinari ispričavaju jer su bili dio pandemijskog marketinga: Što čekaju režimski hrvatski mediji?[/size]
Doktor Gordan Lauc objavio je zanimljiv post o tome kako se jedan od vodećih danskih listova ispričao svojim čitateljima jer su nekritički prenosili stavove „stručnjaka“ i vlade. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
“Ekstra Bladet, jedan od vodećih dnevnih listova u Danskoj, ispričava se čitateljima što su nekritički prenosili stavove „stručnjaka“ i vlade, a nisu inzistirali da se razlikuju bolesni OD i SA COVID-19. Također priznaju da su prenaglašavali važnost cijepljenja, posebice djece…
Pandemijska mafija je premrežila medije i vlade svojim lobistima, no ne mogu cijelo vrijeme baš sve imati pod kontrolom i istina sve više izlazi na površinu. „Stručnjaci“ koji su nas zastrašivali tijekom cijele pandemije uglavnom su zašutjeli, pa pandemijski marketing izvlači nekakve nove „stručnjake“ u pokušaju da još malo širi strah.
No širenju straha je došao kraj i zato svakodnevno vidimo sve više primjera onih koji „mijenjaju uniforme“ i/ili se ispričavaju što su bili zavedeni. Nadam se da ćemo i kod nas uskoro vidjeti poneku ispriku i pojašnjenja zašto su se radile toliko nelogične stvari koje su se radile”, ističe Lauc.
Gotovo svi hrvatski “režimski mediji” trebali bi se ugledati na Dance koji su se skrušeno pokajali.
Foto: Hina
Šta je pjesnik uopće htio reći?
Strah je osobna stvar i različiti ljudi se različito štite od namišljene ili realne ugroze.
Zaštita nekoga tko tvrdi da virus ne postoji je tkzv. "nijekanje"...bježanje od stvarnosti
jer to barem privremeno nudi psihološku ravnotežu.
Ljudi s niskim psihološkim obrambenim lukom će sve smisliti kako bi pobjegli od realne stvarnosti,
stvarajuć svoj imaginarni svijet, koji najčešće nema veze sa stvarnim događajima.
Postanu agresivni prema svakome tko im pokuša srušiti ogradu oko njihov lažnog svijeta.
Ova pojava nije isključivo vezana na stupanj izobrazbe.
Eroo- Posts : 79096
2016-07-22
ljubo1212 wrote:zašto zaheb?violator wrote:ljubo1212 wrote:
siguran sam da ne živiš od "ćutnje", jer bi inače tanko kakao
nema opravdavanja, nego čisto čuđenje, jer nemam ništa dodati/oduzeti na taj članak, a proziva me noor za koju držim da je da je sugovornik kojem treba i iz pristojnosti odgovoriti
možeš primijetiti da neke preskočim jer ne vrijedi cijedit suhu drenovinu kraljevića marka
a na forumu sam predugo, da bih bilo što ili koga uzimao k srcu,
Jest, da, jer ovdje se komentiraju sahovski turniri? :) Zaheb je sto pises na temi koja se opravdano "uzima k srcu".
pa, je, tema je vrlo ozbiljna, točno, ali svatko tko ovu temu uzima k srcu na ovom forumu, ima problem već u startu
Sjor Vulkanac, govorimo o temi koja se direktno nadovezuje na ocuvanje zivota. Tvojeg, mojeg, tudjeg. Tema koja proizlazi iz nagona za prezivljavanjem. Ne mislis li da je iluzorno ponasati se kao da sve ovo ne "uzimas srcu" jer si, mozda, izvan ovoga svijeta, ne dotice te se pa mozes objektivno, racionalno sagledati ono sto ostalima promice? :)
Prvo pravilo kritickog razmisljanja jest - svatko ima neku emotivnu agendu. Pa i mi sami. ;)
Guest- Guest
T. wrote:i 'ne razumijem engleski'...newuser wrote:Hoce li Erina isprika na kraju biti: "bio sam zaveden"
Strah je osobna stvar i različiti ljudi se različito štite od namišljene ili realne ugroze.
Psihološka zaštita nekoga tko tvrdi da virus ne postoji je tkzv. "nijekanje"...bježanje od stvarnosti
Ljudi s niskim psihološkim obrambenim lukom će sve smisliti kako bi pobjegli od realne stvarnosti,
stvarajuć svoj imaginarni svijet(ogradu), koji najčešće nema veze sa stvarnim događajima.
Postanu agresivni prema svakome tko im pokuša srušiti ogradu oko njihovog izmišljenog svijeta.
2016-07-22
Do jučer je u HR od covida preminilo 13.006 osoba.violator wrote:ljubo1212 wrote:zašto zaheb?violator wrote:
Sjor Vulkanac, govorimo o temi koja se direktno nadovezuje na ocuvanje zivota. Tvojeg, mojeg, tudjeg. Tema koja proizlazi iz nagona za prezivljavanjem. Ne mislis li da je iluzorno ponasati se kao da sve ovo ne "uzimas srcu" jer si, mozda, izvan ovoga svijeta, ne dotice te se pa mozes objektivno, racionalno sagledati ono sto ostalima promice? :)
Prvo pravilo kritickog razmisljanja jest - svatko ima neku emotivnu agendu. Pa i mi sami. ;)
Kod nekih ljudi je više empatije izazvalo uginuuće Kleptana od ovoliko umrlih sugrađana.
Nije to normalno, da ga jebeš...
2016-07-22
aben wrote:Aint gonna happen.T. wrote:i 'ne razumijem engleski'...newuser wrote:Hoce li Erina isprika na kraju biti: "bio sam zaveden"
Čovik bi pomisli da će srbi nakon barbarskih orgijanja devedesetih, u kima su dobili po pički svugdi osin u bosni, reći baren da nisu dobro prečitali rezolucije jer su bile na engleskom. Ali ne, oni nika nikoga nisu napali, celo su se vrime bronili i to još od sumera.
Svi vi ki očekujete filmski rasplet, zaburavite na to.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Eroo wrote:T. wrote:i 'ne razumijem engleski'...newuser wrote:Hoce li Erina isprika na kraju biti: "bio sam zaveden"
Psihološka zaštita nekoga tko tvrdi da virus ne postoji je tkzv. "nijekanje"...bježanje od stvarnosti
stvarajuć svoj imaginarni svijet(ogradu), koji najčešće nema veze sa stvarnim događajima.
Postanu agresivni prema svakome tko im pokuša srušiti ogradu oko njihovog izmišljenog svijeta.
Ero, hebemmu sve, zar doista ne prepoznajes i vlastito ponasanje u svemu ovome?! :)
Guest- Guest
violator wrote:ljubo1212 wrote:zašto zaheb?violator wrote:
doticalo ga se ili ne naravno da moze racionalno sagledavat
osim naravno ako se ne pojavi neka teorija koja to onemogucuje
Ovi tu su ko moja frendica. Prirodni imunitet je najjači i već treći put ima prirodno koronu. Sve sojeve proba na sebi. Jebeš budale
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sasvim prirodno isprobava treći put neprirodnu bolest sa prirodnim sumamedom, aspirinom i ostalim prirodnim preparatima. Za posljedice ne znam, do sada. Trknuta u glavu je oduvijek tako da to nije posljedica korone
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nego sta ce bit kad na red dodju restrikcije u cilju spasavanja planete sa svim ljudima na njoj
hoce li se i tad podrzavat "government gun" u rjesavanju klimatskih promjena
ili se misli da tada vlast nece uvodit prisilu koju trenutno radi u vezi kovida
violator wrote:Eroo wrote:T. wrote:
i 'ne razumijem engleski'...
Ero, hebemmu sve, zar doista ne prepoznajes i vlastito ponasanje u svemu ovome?! :)
Gdje, kada i u čemu?
Probleme uvijek nastojim sagledati onakve kakvi jesu i na temelju toga donosim najoptimalnije odluke.
Profesionalna deformacija, štaš...a ima nešto i u karakteru.
Od ljudi-glista ne možeš nikad očekivati nešto pametno...a za gliste je ivermectin najbolji lijek.Paradoks glista.
2016-07-22
naime ja sam cuo da kad jednom vlast uzme sebi slobodu da cini nesto da nikad od toga ne odustajeprckov wrote:nego sta ce bit kad na red dodju restrikcije u cilju spasavanja planete sa svim ljudima na njoj
mozda to nije istina
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
usro si nam se u ćeif...prckov wrote:nego sta ce bit kad na red dodju restrikcije u cilju spasavanja planete sa svim ljudima na njoj
mi vazda o virusu ti vazda o wokizmu...
2014-04-14
ako netko od ovih koji vjeruju u znanost i faktčekera zna barem jedan primjer iz povijesti, bilo bi lijepo da nam ukažu na njega...prckov wrote:naime ja sam cuo da kad jednom vlast uzme sebi slobodu da cini nesto da nikad od toga ne odustajeprckov wrote:nego sta ce bit kad na red dodju restrikcije u cilju spasavanja planete sa svim ljudima na njoj
mozda to nije istina
možda se onda mi iz čopora više ne budemo bunili, ako ima šanse da će ovi gore popustit stisak...
2014-04-14
T. wrote:usro si nam se u ćeif...prckov wrote:nego sta ce bit kad na red dodju restrikcije u cilju spasavanja planete sa svim ljudima na njoj
mi vazda o virusu ti vazda o wokizmu...
sve ti je to povezano
oma neka tajna veza
kaya wrote:Ovi tu su ko moja frendica. Prirodni imunitet je najjači i već treći put ima prirodno koronu. Sve sojeve proba na sebi. Jebeš budale
To je do glave, jednosta no postoji taj psihološki profil ljudi.
Začepio mi se odvod... raskopao sam sve, našao komad malte.
Da bi moja susjeda komentirala, to je netko namjerno ubacio.
Postoje ljudi koji misle da netko stalno nešto protiv njih...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prckov wrote:violator wrote:ljubo1212 wrote:
zašto zaheb?
doticalo ga se ili ne naravno da moze racionalno sagledavat
osim naravno ako se ne pojavi neka teorija koja to onemogucuje
Ovo nije tema "ili ne" jer je svatko u nju izravno ukljucen i pogonjen odredjenim strahovima koji vode do toga da vecinom trazimo potvrde nasih razmisljanja, a manje ih nastojimo opovrci.
Uostalom, ti i taj hebeni wokeizam kojeg ubacujes gdjegod ti se ucini prikladnim po macjem principu if it fits, I sit dovoljno ukazuje na "objektivnost" i racionalno razmisljanje onoga "dotice me se, ali mogu ja to". Aha.
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje