Korona novosti i spoznaje
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Otkud ti to? 11x ih jemanjeod necijepljenih , izvadi te banane iz ušiju već jednom.T. wrote:Kako je onda toliko velik postotak vas 'pametnih' među zaraženima/umrlima?Eroo wrote:Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.ebenica wrote:
kaj ćemo na zaraznom? tam navraćaju drugi sa nekim boleštinama.
Uskoro ide PC, bez maske, pa tividi kako ćeši šta ćeš...Ah, da, s pesekom ćeš se moći družiti i to je nešto.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Djeco,budite dobri i ne dirajte ništa...idem si sastaviti jedan koktejl.
ebenica wrote:ero i moj pas imaju samo jednu dodirnu točku, oboje su redovito cjepljeni. u svemu ostalom moj pas je 10 svjetlosnih godina iznad ere.Venus wrote:Eroo wrote:
Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.
Uskoro ide PC, bez maske, pa tividi kako ćeši šta ćeš...Ah, da, s pesekom ćeš se moći družiti i to je nešto.
Psi su puno bolje društvo od ljudi koji grizu druge ljude zato jer su usrani i boje se živjeti.
Ljudi mogu puno naučiti samo gledajući kako se životinje ponašaju. Tko nije nikad imao psa i ne zna što je to biti "vjeran kao pas" ne može zamisliti koliko ta životinja može voljeti, bezuvjetno.
S tom lijepom mišlju pozdravljam. Nasmijala sam se večeras.
Guest- Guest
još je to i dobro, zamisli kad doktoru prijavi da su mu od sjedenja na forumu buknuli hemoroidi, pa mu šikne fotkeVenus wrote:violator wrote:Eroo wrote:
Naravno da je moguća ta kombinacija, u mjeri u kojoj se događa gripa.
Sam se nisam cijepio protiv gripe već 3.-u godinu zaredom...jer još nemaju drivein cijepljenja za gripu.
Gripu mogu fasati najprije kod liječnika, to se mi već dogodilo jednom.
Tamo navraćaju različiti ljudi, s različitim boleštinama...
Sad prakticiramo fotografiranje i komuniciranje s liječnicima preko moba.
Tako, tako. Jos ako imas kakvo atomsko skloniste u blizini .. reci ti svijetu "dovidjenja"! :)
Plazi jezičinu doktoru na kameri i viče aaaa ne bi li mu ovaj ugledao crveno grlo preko moba..božempomozi, ovo nema ni dr. house.
n_razbojnik likes this post
ebenica wrote:tvoja princeza mora da je jako ponosna na tebe seljačinu.Eroo wrote:A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.Venus wrote:
Psi su puno bolje društvo od ljudi koji grizu druge ljude zato jer su usrani i boje se živjeti.
Takve ne znaju ni kuhati, a i u onim stvarima nisu bog-zna-šta.
užas..
Guest- Guest
takodjer..vrijeme je da se krene. šupak si radi koktel lijekova, noć će bit nenormalna. zzop ;)Venus wrote:
S tom lijepom mišlju pozdravljam. Nasmijala sam se večeras.
Guest- Guest
Eroo wrote:A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.Venus wrote:Eroo wrote:
A kako ti to znas, sreco? :)
Guest- Guest
Ja smatram ovakvu vrstu cjepljenja duboko kompromitirajucu po vise parametara sve da me natjeraju da se cjepim 100 puta ovo je prisila i nema velike veze s medicinom.Eroo wrote:newuser wrote:Ostati ces sam na braniku fasizma i segregacije.Eroo wrote:
Djeluješ mi kao glavni "svjedok" ( na pripremi za suđenje) kod psihijatra u mađarskom filmu filmu "Kuća socijalističkih strahova".
Psihijatar mu nabroji 5 stvari i traži da po redu ponovi isto. Naveo je samo ime zadnje stvari od 5.
Kao što vidiš iznad cijepljenih Talijana je 87.27% populacije, a necijepljenih - antifašista, samo 12.73%.
Malo vas je al' ste g. ...
Sada mozemo nastaviti o fasizmu, segregaciji i ostalim usko povezanim medicinskim akcijama
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Eroo wrote:ebenica wrote:u slo kad ste bolesni ne idete kod dotura da ne sretnete druge bolesne koji tamo navraćaju sa različitim boleštinama...ima logike, kai ie da ie.Eroo wrote:
Živim u Sloveniji i kod nas se mnogo toga napravi upravo preko moba.
Kod nas te liječnik prati...kako je u tvojoj vukojebini ti znaš.
Pa ismijavali ste vi nedugo nazad i Hervecovce zbog mobitela,
a danas ga svi nosite...i služe vam isključivo za feejzbuk.
A i čemu drugom bi moga polupismenim domaćicama služiti... lonci, kuhača i polopci.
Idemo, idemo, ali se prije toga čujemo po mobu...dogovorimo se zauruito jeto.
sad piše i japanski
Jel laje na francuski?ebenica wrote:ero i moj pas imaju samo jednu dodirnu točku, oboje su redovito cjepljeni. u svemu ostalom moj pas je 10 svjetlosnih godina iznad ere.Venus wrote:Eroo wrote:
2014-04-15
Čekao sam reakciju i dočekao. Ne vidi svak očigledno.violator wrote:Eroo wrote:A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.Venus wrote:
Mlado-ludo, jebiga, srećice.Tako smo se učili.
2016-07-22
Ma neee,po ingleški kao i njegov vlasnik.n_razbojnik wrote:Jel laje na francuski?ebenica wrote:ero i moj pas imaju samo jednu dodirnu točku, oboje su redovito cjepljeni. u svemu ostalom moj pas je 10 svjetlosnih godina iznad ere.Venus wrote:
Last edited by Eroo on 3/1/2022, 22:23; edited 1 time in total
2016-07-22
Ero na marendi, dajte neke grafove s linkom
2014-04-15
Neš, razbojniĆe, muĆki provokatoru.n_razbojnik wrote:Ero na marendi, dajte neke grafove s linkom
2016-07-22
Eroo wrote:Čekao sam reakciju i dočekao. Ne vidi svak očigledno.violator wrote:Eroo wrote:
A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.
Mlado-ludo, jebiga, srećice.Tako smo se učili.
Pa zar si se tako mlad s domacicama valjao? Fine su te iz tvog kraja. Sve neke plemenitasice.
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
logikom bi išlo da mu kćer nije domaćica pa je prati glas izuzetno dobre jebaljke.violator wrote:Eroo wrote:A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.Venus wrote:
venus može bit samo ljubomorna kaj je dosadna domaćica i ne toliko iskusna jebaljka kao erina kćer.
glupan nikad ne razmisli kaj napiše.
Guest- Guest
pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve rukeviolator wrote:A kako ti to znas, sreco? :)Eroo wrote:A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.Venus wrote:
Šta je, srećice, boli glava, a prazna? Čudno baš čudno.Noor wrote:Eroo wrote:ebenica wrote:
u slo kad ste bolesni ne idete kod dotura da ne sretnete druge bolesne koji tamo navraćaju sa različitim boleštinama...ima logike, kai ie da ie.
Idemo, idemo, ali se prije toga čujemo po mobu...dogovorimo se za uru i to je to.
sad piše i japanski
2016-07-22
zato tebe ne boli, ko ni šuplji zubEroo wrote:Šta je, srećice, boli glava, a prazna? Čudno baš čudno.Noor wrote:Eroo wrote:
Idemo, idemo, ali se prije toga čujemo po mobu...dogovorimo se za uru i to je to.
sad piše i japanski
Moja barem nije glupa..ne podnosim glupe, općenito, kao što vidiš iz dosadašnje prepiske.Noor wrote:pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve rukeviolator wrote:A kako ti to znas, sreco? :)Eroo wrote:
A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.
2016-07-22
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje