Korona novosti i spoznaje
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Moja barem nije glupa..ne podnosim glupe, općenito, kao što vidiš iz dosadašnje prepiske.Noor wrote:pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve rukeviolator wrote:A kako ti to znas, sreco? :)Eroo wrote:
A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.
Takve ne znaju ni kuhati, a i u onim stvarima nisu bog-zna-šta.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
bome je prilično glupa, kad tebe hoće trpjetiEroo wrote:Moja barem nije glupa..ne podnosim glupe, općenito, kao što vidiš iz dosadašnje prepiske.Noor wrote:pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve rukeviolator wrote:
A kako ti to znas, sreco? :)
al valjda ima jak želudac
znači da zna kuhat i dobro se jebat, ono kaj je bitno.Eroo wrote:Moja barem nije glupa..ne podnosim glupe, općenito, kao što vidiš iz dosadašnje prepiske.Noor wrote:pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve rukeviolator wrote:
Guest- Guest
Kako boli šuplji zub to ti znaš, ja toga nemam ... U ZG mi o zubima brine stomatologinja Ostojić.Noor wrote:zato tebe ne boli, ko ni šuplji zubEroo wrote:Šta je, srećice, boli glava, a prazna? Čudno baš čudno.Noor wrote:
sad piše i japanski
Potraži je, može ti srediti tu gnjlobu. Je malo poskupa za vas, ali će ti se isplatiti.
2016-07-22
Noor wrote:pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve rukeviolator wrote:A kako ti to znas, sreco? :)Eroo wrote:
A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.
Takve ne znaju ni kuhati, a i u onim stvarima nisu bog-zna-šta.
To mi je prvo proslo umom. Zenu je osramotio samo tako. A eno i Ebu ne promicu zanimljive implikacije ..
To je kad piskis uz vjetar .. :)
Guest- Guest
A šta ti o tome znaš, ako se družiš samo s pesekom? No, dobro, šta znam, ima vas i takvih...ebenica wrote:znači da zna kuhat i dobro se jebat, ono kaj je bitno.Eroo wrote:Moja barem nije glupa..ne podnosim glupe, općenito, kao što vidiš iz dosadašnje prepiske.Noor wrote:
pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve ruke
2016-07-22
Noor dislikes this post
tko je rekao da se ja družim samo s pesekom? ja sam rekao da imam psa. s kim se družim ili ne nikad nisam rekao.Eroo wrote:A šta ti o tome znaš, ako se družiš samo s pesekom? No, dobro, šta znam, ima vas i takvih...ebenica wrote:znači da zna kuhat i dobro se jebat, ono kaj je bitno.Eroo wrote:
Moja barem nije glupa..ne podnosim glupe, općenito, kao što vidiš iz dosadašnje prepiske.
za razliku od tebe jer sad znamo da ti kćer nije domaćica i da izvandredno dobro kuha i još bolje se jebe za razliku od venus.
Guest- Guest
Eroo wrote:Kako boli zub to ti znaš, ja toga nemam ...Noor wrote:zato tebe ne boli, ko ni šuplji zubEroo wrote:
Šta je, srećice, boli glava, a prazna? Čudno baš čudno.
reci nek ti napravi gebis
violator wrote:Noor wrote:pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve rukeviolator wrote:
To mi je prvo proslo umom. Zenu je osramotio samo tako. A eno i Ebu ne promicu zanimljive implikacije ..
implikacije koje nisu Ebu promakle nisu ni meni, no zgodnije je bilo pričekati da on to, kao muškarac, kaže, jel ;D;
Peskočila si bitno, ali nema veze, samo nastavi...O meni i mojima se puno toga zna, pa ne bih opeto tome.violator wrote:Noor wrote:pa gospođa mu je domaćica, provjerio iz prve rukeviolator wrote:
Nego, zašto vi tako skrivate svoje podatke kao zmija noge?
Ispada da nemate žive dušeoko sebe?
PS: Moja tipkovnica me već previše nervira...sutra idem po novu.
PCT imam...OJXAAA...
2016-07-22
zato što se to zove privatno. intima. za ljude koji te poznaju i obitelj.Eroo wrote:
ne za nekog bosanskog kekeca nakljukanog lijekovima koji drka po forumu i za kćer i ženu si indirektno govori da dobro kuhaju i izvrsno se jebu.
Guest- Guest
Noor wrote:violator wrote:Noor wrote:
implikacije koje nisu Ebu promakle nisu ni meni, no zgodnije je bilo pričekati da on to, kao muškarac, kaže, jel ;D;
Užasno mi te je gledati na što si spala, ali stvarno...
Razmišljao sam dugo kako i na koji način ti ovo reći.
Ne treba ti to, trgni se...Žao mi te je, majke mi.
Čudno mi je da ti ni "šamaranje" ne pomaže.
2016-07-22
sam si do toga doveoEroo wrote:Noor wrote:violator wrote:
PS:
@Noor, još jednom, trgni se..zna biti bolno, ali se na kraju isplati.
Nije ovo tvoje društvo, to i sama znaš.
@Noor, još jednom, trgni se..zna biti bolno, ali se na kraju isplati.
Nije ovo tvoje društvo, to i sama znaš.
2016-07-22
Žao mi je, vjeruj mi...Simultanka je i teško odmjerim svaki moj odgovor pojedinačno.Noor wrote:sam si do toga doveoEroo wrote:Noor wrote:
Svako dobro!
2016-07-22
Luđače skoro je ponoć ti si još tu cili dan si proveo opet zakurac
Preletio sam ovih par stranica i slobodan sam ustvrditi da u sve vrijeme našeg bivstvovanja na onom i ovom forumu, većeg ološa u ljudskom obličju od ovog skota Ere ja ne vidjeh...AssadNaPodmornici wrote:Luđače skoro je ponoć ti si još tu cili dan si proveo opet zakurac
Svi mi imamo neke svoje faze, ali ovo što ta nikogovićevska budaletina radi mjesecima ne spada u tu kategoriju...
2015-08-08
Eroo wrote:Peskočila si bitno, ali nema veze, samo nastavi...O meni i mojima se puno toga zna, pa ne bih opeto tome.violator wrote:Noor wrote:
PCT imam...OJXAAA...
Ne zanima me ni tko si, ni tko su tvoji, ni gdje zivis, ni kako provodis dane, zapravo. To sto ti sam otkrivas info o sebi i svojoj obitelji, i kad te netko pita i kad te ne pita, tvoja je stvar. I tvoj izbor. Kao sto je moj izbor zadrzati info o sebi jer ovdje nismo pod prisilom i jer si biram ljude od povjerenja.
Ono bitno sto mi nije promaklo jest da pocesto lesinaris, udaras ispod pojasa, iskoristavas tudju nevolju da bi, kao, nesto poentirao.
Jasno mi je da si na ovom topicu u manjini, nerijetko i sam, pa nije ugodno odgovarati na svaki upit, komentar pa i uvrede koje topic povuku u smjeru "svi na Eru, Ero na sve" ali cesto me i podsjetis na koje bi sve nacine ljude podvodio pod svoju volju i kakav seronja znas bit' pa me ubrzo prodje zelja za ublazavanje situacije humorom.
Ma nebitno. Neka tebi tvojeg Strahonje i Bjesomara. Mozda s novom tipkovnicom i oni nestanu. :)
Guest- Guest
violator wrote:Eroo wrote:Peskočila si bitno, ali nema veze, samo nastavi...O meni i mojima se puno toga zna, pa ne bih opeto tome.violator wrote:
PCT imam...OJXAAA...
Ne zanima me ni tko si, ni tko su tvoji, ni gdje zivis, ni kako provodis dane, zapravo. To sto ti sam otkrivas info o sebi i svojoj obitelji, i kad te netko pita i kad te ne pita, tvoja je stvar. I tvoj izbor. Kao sto je moj izbor zadrzati info o sebi jer ovdje nismo pod prisilom i jer si biram ljude od povjerenja.
Ono bitno sto mi nije promaklo jest da pocesto lesinaris, udaras ispod pojasa, iskoristavas tudju nevolju da bi, kao, nesto poentirao.
Jasno mi je da si na ovom topicu u manjini, nerijetko i sam, pa nije ugodno odgovarati na svaki upit, komentar pa i uvrede koje topic povuku u smjeru "svi na Eru, Ero na sve" ali cesto me i podsjetis na koje bi sve nacine ljude podvodio pod svoju volju i kakav seronja znas bit' pa me ubrzo prodje zelja za ublazavanje situacije humorom.
Ma nebitno. Neka tebi tvojeg Strahonje i Bjesomara. Mozda s novom tipkovnicom i oni nestanu. :)
Ne budi uvrijeđena, što sam rekao da ovo ovdje nije primjereno društvo za gđu. Noor po bilo kojem kriteriju.
Znam zašto sam to rekao i stojim iza toga. Naravno, nisam na sve mislio Oni na koje jesam javit će se sami,
bez moga prozivanja. Alahimanet!
2016-07-22
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje