Korona novosti i spoznaje
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
uvijek zaboravim kak se zovu ove tablice koje on voli..nešto na g..ganglije biće. pseudo.Venus wrote:ebenica wrote:zaboravcio sam poslat i 5 stranica teksta da nauči jezik prijeVenus wrote:
Pa poslao si mu upute, kao da mu pomogneš, nu te đavle na engleskom, misliš da on to razumi..on prevodi francuski samo beaujolais, sauvignon, chardonnay...
Jesi gustog teksta, bez tablica, bez formula...i ne može na žedno učit, nit na gladno pit.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Jbt ovaj jadni luđak je opet cijeli dan proveo svađajući se sa svima, tu pred kraj života tako gubiš vrijeme i širiš negativnu energiju
Ma kakva negativna energija.
Treniramo mu malo vijuge, to je umjesto sudokua u atomskom skloništu.
Guest- Guest
a kod dotura idu bolesni, ae. štašVenus wrote:ebenica wrote:a što nadodati na ovoEroo wrote:
Sam se nisam cijepio protiv gripe već 3.-u godinu zaredom...jer još nemaju drivein cijepljenja za gripu.
Gripu mogu fasati najprije kod liječnika, to se mi već dogodilo jednom.
Tamo navraćaju različiti ljudi, s različitim boleštinama...
Kaj se sam cijepi? Cjepivo za po doma..živote
zamisli čuda.
Guest- Guest
Živim u Sloveniji i kod nas se mnogo toga napravi upravo preko moba.Venus wrote:violator wrote:Eroo wrote:
Naravno da je moguća ta kombinacija, u mjeri u kojoj se događa gripa.
Sam se nisam cijepio protiv gripe već 3.-u godinu zaredom...jer još nemaju drivein cijepljenja za gripu.
Gripu mogu fasati najprije kod liječnika, to se mi već dogodilo jednom.
Tamo navraćaju različiti ljudi, s različitim boleštinama...
Sad prakticiramo fotografiranje i komuniciranje s liječnicima preko moba.
Tako, tako. Jos ako imas kakvo atomsko skloniste u blizini .. reci ti svijetu "dovidjenja"! :)
Plazi jezičinu doktoru na kameri i viče aaaa ne bi li mu ovaj ugledao crveno grlo preko moba..božempomozi, ovo nema ni dr. house.
Kod nas te liječnik prati...kako je u tvojoj vukojebini ti znaš.
Pa ismijavali ste vi nedugo nazad i Hervecovce zbog mobitela,
a danas ga svi nosite...i služe vam isključivo za feejzbuk.
A i čemu drugom bi moga polupismenim domaćicama služiti... lonci, kuhača i polopci.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
ebenica wrote:uvijek zaboravim kak se zovu ove tablice koje on voli..nešto na g..ganglije biće. pseudo.Venus wrote:ebenica wrote:
zaboravcio sam poslat i 5 stranica teksta da nauči jezik prije
Jesi gustog teksta, bez tablica, bez formula...i ne može na žedno učit, nit na gladno pit.
Gantogrami, iliti malo ljepše excellice haha
Guest- Guest
u slo kad ste bolesni ne idete kod dotura da ne sretnete druge bolesne koji tamo navraćaju sa različitim boleštinama...ima logike, kai ie da ie.Eroo wrote:Živim u Sloveniji i kod nas se mnogo toga napravi upravo preko moba.Venus wrote:violator wrote:
Tako, tako. Jos ako imas kakvo atomsko skloniste u blizini .. reci ti svijetu "dovidjenja"! :)
Plazi jezičinu doktoru na kameri i viče aaaa ne bi li mu ovaj ugledao crveno grlo preko moba..božempomozi, ovo nema ni dr. house.
A i čemu drugom bi moga polupismenim domaćicama služiti... lonci, kuhača i polopci.
Guest- Guest
e to...gangam style, tak ću zapamtit:PVenus wrote:ebenica wrote:uvijek zaboravim kak se zovu ove tablice koje on voli..nešto na g..ganglije biće. pseudo.Venus wrote:
Gantogrami, iliti malo ljepše excellice haha
Guest- Guest
Pa naravno.ebenica wrote:a kod dotura idu bolesni, ae. štašVenus wrote:ebenica wrote:
a što nadodati na ovo
zamisli čuda.
Vi, zaraženi, valjda prije pozovete liječnika da vam da upute za odlazak na zarazni odjel...
Ili ti širiš zarazu, jer je to tvoj slobodniizbor?
2016-07-22
Eroo wrote:Živim u Sloveniji i kod nas se mnogo toga napravi upravo preko moba.Venus wrote:violator wrote:
Da, nažalost mi je poznat taj vaš odgoj u kojem žene smatrate polupismenim glupačama čije je mjesto za šporetom.
Gango moja, da mi nije tebe,
odavno bi oženijo sebe.
Guest- Guest
kaj ćemo na zaraznom? tam navraćaju drugi sa nekim boleštinama.Eroo wrote:Pa naravno.ebenica wrote:a kod dotura idu bolesni, ae. štašVenus wrote:
zamisli čuda.
Vi, zaraženi, valjda prije pozovete liječnika da vam da upute za odlazak na zarazni odjel...
Guest- Guest
ebenica wrote:u slo kad ste bolesni ne idete kod dotura da ne sretnete druge bolesne koji tamo navraćaju sa različitim boleštinama...ima logike, kai ie da ie.Eroo wrote:Živim u Sloveniji i kod nas se mnogo toga napravi upravo preko moba.Venus wrote:
Idemo, idemo, ali se prije toga čujemo po mobu...dogovorimo se zauruito jeto.
A ti? Tražiš nekog eru datisredipriko reda, a? Pa znamo se, jelda...
2016-07-22
ne, nisam bio kod doktora 20-tak godina, osim sistematskih...pojedi se od mukeEroo wrote:ebenica wrote:u slo kad ste bolesni ne idete kod dotura da ne sretnete druge bolesne koji tamo navraćaju sa različitim boleštinama...ima logike, kai ie da ie.Eroo wrote:
Živim u Sloveniji i kod nas se mnogo toga napravi upravo preko moba.
Idemo, idemo, ali se prije toga čujemo po mobu...dogovorimo se zauruito jeto.
A ti? Tražiš nekog eru datisredipriko reda, a? Pa znamo se, jelda...
Guest- Guest
Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.ebenica wrote:kaj ćemo na zaraznom? tam navraćaju drugi sa nekim boleštinama.Eroo wrote:Pa naravno.ebenica wrote:
a kod dotura idu bolesni, ae. štaš
zamisli čuda.
Uskoro ide PC, bez maske, pa tividi kako ćeši šta ćeš...Ah, da, s pesekom ćeš se moći družiti i to je nešto.
2016-07-22
u svakom slučaju bolje društvo nego s tobom. pas je pametan, družimo se, pomazim ga, veseli mi se, maše repom, nasmije me često..tebe bi zadavio nakon minute.Eroo wrote:Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.ebenica wrote:kaj ćemo na zaraznom? tam navraćaju drugi sa nekim boleštinama.Eroo wrote:
Pa naravno.
Uskoro ide PC, bez maske, pa tividi kako ćeši šta ćeš...Ah, da, s pesekom ćeš se moći družiti i to je nešto.
ja mislim na svoje zdravlje.
Guest- Guest
Da si ti živ i zdrav. I tvoj pesek, naravno.ebenica wrote:ne, nisam bio kod doktora 20-tak godina, osim sistematskih...pojedi se od mukeEroo wrote:ebenica wrote:
u slo kad ste bolesni ne idete kod dotura da ne sretnete druge bolesne koji tamo navraćaju sa različitim boleštinama...ima logike, kai ie da ie.
Idemo, idemo, ali se prije toga čujemo po mobu...dogovorimo se za uru i to je to.
A ti? Tražiš nekog eru da ti sredi priko reda, a? Pa znamo se, jelda...
Last edited by Eroo on 3/1/2022, 22:08; edited 1 time in total
2016-07-22
Eroo wrote:Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.ebenica wrote:kaj ćemo na zaraznom? tam navraćaju drugi sa nekim boleštinama.Eroo wrote:
Pa naravno.
Psi su puno bolje društvo od ljudi koji grizu druge ljude zato jer su usrani i boje se živjeti.
Guest- Guest
ero i moj pas imaju samo jednu dodirnu točku, oboje su redovito cjepljeni. u svemu ostalom moj pas je 10 svjetlosnih godina iznad ere.Venus wrote:Eroo wrote:Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.ebenica wrote:
kaj ćemo na zaraznom? tam navraćaju drugi sa nekim boleštinama.
Psi su puno bolje društvo od ljudi koji grizu druge ljude zato jer su usrani i boje se živjeti.
Guest- Guest
Kako je onda toliko velik postotak vas 'pametnih' među zaraženima/umrlima?Eroo wrote:Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.ebenica wrote:kaj ćemo na zaraznom? tam navraćaju drugi sa nekim boleštinama.Eroo wrote:
Pa naravno.
T.- Posts : 17552
2014-04-14
A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.Venus wrote:Eroo wrote:Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.ebenica wrote:
Takve ne znaju ni kuhati, a i u onim stvarima nisu bog-zna-šta.
2016-07-22
tvoja princeza mora da je jako ponosna na tebe seljačinu.Eroo wrote:A domaćice, a domaćice ...ako su glupe onda je to katastrofa.Venus wrote:Eroo wrote:
Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.
Takve ne znaju ni kuhati, a i u onim stvarima nisu bog-zna-šta.
Guest- Guest
Otkud ti to? 11x ih jemanjeod necijepljenih , izvadi te banane iz ušiju već jednom.T. wrote:Kako je onda toliko velik postotak vas 'pametnih' među zaraženima/umrlima?Eroo wrote:Izbjegavam/o necijepljene, jebiga...Pametni ljudi po svijetu to upravo čine.ebenica wrote:
2016-07-22
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje