Korona novosti i spoznaje
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Kome priče ovaj nepodojenko prodaje... Pa svi njegovi su bili prevrijedni da bi ratovali i branili naciju... A sad bijeda nikogovićevska se kakti brine za nacijuNoor wrote:@veber daj ovo kuvertirajEroo wrote:Narodne neprijatelje mrzim, ali ne i odgovorne antivaksere. Kužiš?Venus wrote:
Ja sam cijepljena Janssenom jer čini se da volim jednokratne eksperimentalne droge, a nuspojava je da se raspravljam s tobom.
Podržavam da svatko odlučuje za sebe, svatko zna kako se ponaša prema sebi i svom zdravlju.
Živim okružena antivakserima i onima koji mantraju "cijepi se-misli na druge", i mogu s jednima i drugima živjeti u miru.
No ovakvog kao što si ti, netolerantnog i prgavog zagovaratelja cjepljenja koji mrzi necijepljene koji imaju svoje mišljenje, e to ja još ne vidjeh.
Mrzim antivaksere koji kažu "Neka svi pocrkaju, što se menetie". I tolerantno se s takvima družiš? Stvarno?
Crvena linija postoji, koju ne smije ni antivakser ni cijepljeni prijeći, kad je zdravlje i obrana nacije u pitanju. Ni ovo ne kužiš?
Kako hoćeš, a ja sam dužan upozoriti kad god se pokuša prijeći crvena linija. Samo to činim. Za sada.
Uskoro će doći vrijeme (ne više od mjesec dana) kad će sve biti dovedeno u red i ja neću imatirazloga napisati ovdje ni jedno slovo.
2015-08-08
Noor and Hektorović like this post
šta je sad opet?Eroo wrote:Noor, pa vidiš li ti ovo? Reci nešto, pobogu...
taman dovršila rođendansku tortu i kanila leć'
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hektorović likes this post
Imam neki blagi osjećaj da vas je sve već dao u kuvertu...Nije? Je.Noor wrote:@veber...aj i ovo u kuvertuEroo wrote:T. wrote:
Jesu to isti oni 'experti' koji su u 2 zadnje godine promašili sve što se promašiti dalo?
Puči će mi želudac.......čuli, Papua Nova Gvineja ....
Eroo- Posts : 78900
2016-07-22
Koji moji? Bakić je svojevremeno, za vašega yodu iz čopora, bio sveti Bakić, dok nije bio položen na pleća glede prognoza...T. wrote:Pa to tvoji tvrde...Eroo wrote:Puči će mi želudac.......čuli, Papua Nova Gvineja ....
'Experti'...
Sad ga više ne spominje, više voli citirat Lauca, jer se on ne služi brojevima. A šta bi s brojevima jedan "ekonomist".
2016-07-22
Stavlja podatke za 1 (jedan) dan i onda se poziva ne višemjesečnu skoro cijelogodišnju dinamiku... A i u jednom i u drugom slučaju je u krivu...Noor wrote:Eroo wrote:dijagram wrote:Ispravno bi bilo reci ovako:
Danas je u zemlji gotovo poptuno procijepljenoj umrlo cca 50% vise ljudi nego u zemlji koja je slabo procijepljena:)
Neispravno, dragi mladi kolega.
Ispravno je ono šta vidiš na gornja 2 dijagrama o smrtnosti u zadnjih9-10 mjeseci.
Rumunija je nastradala zbog neprocijepljenosti.
Još uvijek im pomažu ekipe liječnika iz EU.
Možeš vidjeti ina donja dva dijagrama, isto je...
Last edited by michaellcmacha on Sun 2 Jan - 1:16; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor and Hektorović like this post
Pa kupi si jebenu tipkovnicu... Jednu mehaničku da se počastiš...Eroo wrote:PS: Isprika, na puno komentara odgovaram, pa su tipkarske grške razumljive.
Plus toga, moja tipkovnica ne funkcionira ciše najbolje ... space mi ne odvaja više riječi.
2015-08-08
Noor,pomozi, pobogu...pokaži da imaš barem malo usmišljenja.michaellcmacha wrote:Stavlja podatke za 1 (jrdan) dan i onda se poziva ne višemjesečnu skoro cijelogodišnju dinamiku... A i u jednom i u drugom slučaju je u krivu...Noor wrote:Eroo wrote:
Ispravno je ono šta vidiš na gornja 2 dijagrama o smrtnosti u zadnjih9-10 mjeseci.
Ne do mene, ja ću već nekako izdurat...
2016-07-22
Upravoi imam nešto takvo...istroši se to s vremenom, vidiš to i po'sebi.michaellcmacha wrote:Pa kupi si jebenu tipkovnicu... Jednu mehaničku da se počastiš...Eroo wrote:PS: Isprika, na puno komentara odgovaram, pa su tipkarske grške razumljive.
Plus toga, moja tipkovnica ne funkcionira ciše najbolje ... space mi ne odvaja više riječi.
2016-07-22
svaki dan nešto namješta i frizira, svaki bogi danmichaellcmacha wrote:Stavlja podatke za 1 (jedan) dan i onda se poziva ne višemjesečnu skoro cijelogodišnju dinamiku... A i u jednom i u drugom slučaju je u krivu...Noor wrote:Eroo wrote:
veli da me njegova princeza kupi iz malog džepa, a nemaju ni za PCR test ni za tipkovnicumichaellcmacha wrote:Pa kupi si jebenu tipkovnicu... Jednu mehaničku da se počastiš...Eroo wrote:PS: Isprika, na puno komentara odgovaram, pa su tipkarske grške razumljive.
E jebiga sad, ja san mislija da si ti drugar, ali ništa od tebe.Noor wrote:svaki dan nešto namješta i frizira, svaki bogi danmichaellcmacha wrote:Stavlja podatke za 1 (jedan) dan i onda se poziva ne višemjesečnu skoro cijelogodišnju dinamiku... A i u jednom i u drugom slučaju je u krivu...Noor wrote:
Navodiš ljude na nepotrebno "šamaranje", zašto to radiš, pobogu?
2016-07-22
Debill Gates, pa onda prodane duše Capak, Beroš, ona koza meketava iz HZJZ i sličniEroo wrote:Koji moji? .T. wrote:Pa to tvoji tvrde...Eroo wrote:Puči će mi želudac.......čuli, Papua Nova Gvineja ....
'Experti'...
E moj Ero kad bi ti znao što je mehanička tipkovnica, znao bi da su te nepoderive... Ali i skuoe... Zato što su nepoderive...Eroo wrote:Upravoi imam nešto takvo...istroši se to s vremenom, vidiš to i po'sebi.michaellcmacha wrote:Pa kupi si jebenu tipkovnicu... Jednu mehaničku da se počastiš...Eroo wrote:PS: Isprika, na puno komentara odgovaram, pa su tipkarske grške razumljive.
2015-08-08
Nema...aj nam ti posudi za PCR?Noor wrote:veli da me njegova princeza kupi iz malog džepa, a nemaju ni za PCR test ni za tipkovnicumichaellcmacha wrote:Pa kupi si jebenu tipkovnicu... Jednu mehaničku da se počastiš...Eroo wrote:PS: Isprika, na puno komentara odgovaram, pa su tipkarske grške razumljive.
Zapravo, mi to sve imamo za badave i PCR i HAT(doma), baš sve...bez naručivanja.
A da te može kupiti iz malog džepa, može...njen tata, ustvari, jer princeza trenutno samo troši.
2016-07-22
michaellcmacha wrote:E moj Ero kad bi ti znao što je mehanička tipkovnica, znao bi da su te nepoderive... Ali i skuoe... Zato što su nepoderive...Eroo wrote:Upravoi imam nešto takvo...istroši se to s vremenom, vidiš to i po'sebi.michaellcmacha wrote:
Pa kupi si jebenu tipkovnicu... Jednu mehaničku da se počastiš...
2015-08-08
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje