Korona novosti i spoznaje
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
iduća dva tjedna su ključna...Gnječ wrote:
Evo jedan dio cenzuriranog videa dok i ovog ne skinu
pusti marca, on je samo novinar, nije njegovo da propitkiva.Gnječ wrote:marcellus wrote:pokerjocker wrote:za marca vrijedi isto, barem iz ovdje pročitanog
nemam pojma kaj je veberu zadnje vreme tu na forumu... nekaj ga hiće
Ti si komad budale tebe je evolucija zaobisla.
You will be vaccinated and assimilated.
The resistance is futile.
The resistance is futile.
Guest- Guest
At Wednesday's GOP-led hearing on the COVID-19 origins, Rep. Jim Jordan (R-OH) criticized Dr. Anthony Fauci's actions and statements at the beginning of the pandemic.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Ako je sve uzalud onda uzalud govoris da je uzalud. Prestani disati jer i to je uzalud.
Nije. Meni OK. Imun sam na chemictrailse.
Guest- Guest
Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Ako je sve uzalud onda uzalud govoris da je uzalud. Prestani disati jer i to je uzalud.
Rada Borić, jesi to ti?
mutava baštarda wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Rada Borić, jesi to ti?
God damn ... you got me!
Guest- Guest
Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Rada Borić, jesi to ti?
God damn ... you got me!
Na prosvjed došli Raspudić, Bulj, Kokakušić, Bartulica, Hasanbegović, Sinčić, Grmoja
protiv prosvjeda, zločinačka organizacija, možemo, sdp, hsls, hns...
piši lastanu, pitaj ga jesi li postao ljevičar?
https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
ovo je za temu: teorija urote, tamo je objavljeno i previše smrti u sportu ove godine. neki dan na jednoj trci u španjolskoj dva srčana udara. stožer bi ozbiljno morao razmisliti o ukidanju sporta zbog njegove štetnosti za zdravlje.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
izgleda da ovo cijepivo najviše štetit, prvo mladima , djeci i ekipi, te sportašima... a nakon njih starijima..mutava baštarda wrote:ovo je za temu: teorija urote, tamo je objavljeno i previše smrti u sportu ove godine. neki dan na jednoj trci u španjolskoj dva srčana udara. stožer bi ozbiljno morao razmisliti o ukidanju sporta zbog njegove štetnosti za zdravlje.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
nekoj ekipi između 30 i 60godina vjerojatno cijepivo čini najmanje štete, ovako poznavajući ljude koje je ovo sjebalo.. zašto je to tako.. nagađanja.. inače ove skupine(mladi i sportaši) inače ne trebaju cijepivo, jer zbog svoga imuniteta , korona im ne može ništa
zato je "degenerirana švedska" zabranila cijepljenje mlađih od 30godina,(ili preporučila da se ne cijepe). ostalima je svima naravno dobrovoljno
sjećam se kada je mutavi u jednoj raspravi sa onim ludim "erom" , kada ga je ovaj srpdao i rugao "jer je ovaj zagovarao švedski model" a švedska je tada imala daleko najviše mrtvih.. a onda si ti ispravno rekao "ovo je utrka na duge staze".. i da sada se vidi, gotovo svi su sustigli švedsku,
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Gravitas: Revealed: How Pfizer blackmails countries for shots
Guest- Guest
Ispalo je tako i bolje da je, a i da nije ispalo, njihov model je ono što je Evropa nekad bila, a ostatak Evrope se prišalta na kineski model...AssadNaPodmornici wrote:izgleda da ovo cijepivo najviše štetit, prvo mladima , djeci i ekipi, te sportašima... a nakon njih starijima..mutava baštarda wrote:ovo je za temu: teorija urote, tamo je objavljeno i previše smrti u sportu ove godine. neki dan na jednoj trci u španjolskoj dva srčana udara. stožer bi ozbiljno morao razmisliti o ukidanju sporta zbog njegove štetnosti za zdravlje.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
nekoj ekipi između 30 i 60godina vjerojatno cijepivo čini najmanje štete, ovako poznavajući ljude koje je ovo sjebalo.. zašto je to tako.. nagađanja.. inače ove skupine(mladi i sportaši) inače ne trebaju cijepivo, jer zbog svoga imuniteta , korona im ne može ništa
zato je "degenerirana švedska" zabranila cijepljenje mlađih od 30godina,(ili preporučila da se ne cijepe). ostalima je svima naravno dobrovoljno
sjećam se kada je mutavi u jednoj raspravi sa onim ludim "erom" , kada ga je ovaj srpdao i rugao "jer je ovaj zagovarao švedski model" a švedska je tada imala daleko najviše mrtvih.. a onda si ti ispravno rekao "ovo je utrka na duge staze".. i da sada se vidi, gotovo svi su sustigli švedsku,
Gnječ wrote:
Gravitas: Revealed: How Pfizer blackmails countries for shots
ovo nije ugovor nego kapitulacija
jaaako opasan sport je taj nogomet, pogotovo u zadnje vrijemeAssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
bastarda, daj onaj graf
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
e, taj da...mutava baštarda wrote:Noor wrote:jaaako opasan sport je taj nogomet, pogotovo u zadnje vrijemeAssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
bastarda, daj onaj graf
ne znam šta im bi da su počeli padati ko pokošeni, možda su trčali prebrzo
Do sada bi u nogometu bilo par slučajeva godišnje. U kvarat godine objavljeni su linkovi na 30...Noor wrote:e, taj da...mutava baštarda wrote:Noor wrote:jaaako opasan sport je taj nogomet, pogotovo u zadnje vrijemeAssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
bastarda, daj onaj graf
ne znam šta im bi da su počeli padati ko pokošeni, možda su trčali prebrzo
Zato krajnje je vrijeme da postanemo solidarni i prestanemo poticati jadnu mladost kako gine trčeći za mijurom.
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 36 of 50