Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
pokerjocker wrote:u 15 h je veliki prosvjed ovdje u zagrebu, dolaze busevima iz cijele hrvatske. ukoliko ne dođete i stavite dokaz da ste bili tužit ću vas antivakserskim autoritetima
Kakvi autoriteti?
Guest- Guest
Gnječ wrote:pokerjocker wrote:u 15 h je veliki prosvjed ovdje u zagrebu, dolaze busevima iz cijele hrvatske. ukoliko ne dođete i stavite dokaz da ste bili tužit ću vas antivakserskim autoritetima
Kakvi autoriteti?
Srwćko Sladojev, Bujanec i Hasanbegovića.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije meni nikaj. niti me nekaj hiće.marcellus wrote:pokerjocker wrote:za marca vrijedi isto, barem iz ovdje pročitanog
nemam pojma kaj je veberu zadnje vreme tu na forumu... nekaj ga hiće
samo ukazujem na nedoslijednosti i nelogičnosti tvojih upisa.
malo se gubiš.
@epikur
bil sam s dječicom na streljani.
sada na očaj cijepljenih idemo na ručak u restoran.
veber-
2014-12-30
ti kao i safet nemate baš nekog uzusa, a bogme ni morala.epikur37 wrote:Gnječ wrote:pokerjocker wrote:u 15 h je veliki prosvjed ovdje u zagrebu, dolaze busevima iz cijele hrvatske. ukoliko ne dođete i stavite dokaz da ste bili tužit ću vas antivakserskim autoritetima
Kakvi autoriteti?
mijenjate strane ne kako vjetar puhne, već po broju zaraženih sidom podijeljeno s onima koji imaju hunjavicu pa puta nasukani kitovi.
veber-
2014-12-30
POTVRDILI IZ POLICIJE
POLICAJAC IZ POREČA UDALJEN S DUŽNOSTI: Odbijao je pokazati covid potvrdu
Porečki policajac Anton Ramljak udaljen je iz službe - naime, on je odbio pokazati covid potvrdu, te je u izjavi za Novu TV, još u srijedu rekao da je testiranje "njegova osobna sloboda i izbor".
https://www.glasistre.hr/istra/policajac-iz-poreca-udaljen-s-duznosti-odbijao-je-pokazati-covid-potvrdu-759291
POLICAJAC IZ POREČA UDALJEN S DUŽNOSTI: Odbijao je pokazati covid potvrdu
Porečki policajac Anton Ramljak udaljen je iz službe - naime, on je odbio pokazati covid potvrdu, te je u izjavi za Novu TV, još u srijedu rekao da je testiranje "njegova osobna sloboda i izbor".
https://www.glasistre.hr/istra/policajac-iz-poreca-udaljen-s-duznosti-odbijao-je-pokazati-covid-potvrdu-759291
Guest- Guest
Sovak wrote:Sve uzalud ... gledajte u nebo (moj potpis).
Ako je sve uzalud onda uzalud govoris da je uzalud. Prestani disati jer i to je uzalud.
Guest- Guest
veber wrote:ti kao i safet nemate baš nekog uzusa, a bogme ni morala.epikur37 wrote:Gnječ wrote:pokerjocker wrote:u 15 h je veliki prosvjed ovdje u zagrebu, dolaze busevima iz cijele hrvatske. ukoliko ne dođete i stavite dokaz da ste bili tužit ću vas antivakserskim autoritetima
Kakvi autoriteti?
mijenjate strane ne kako vjetar puhne, već po broju zaraženih sidom podijeljeno s onima koji imaju hunjavicu pa puta nasukani kitovi.
Mi čekamo na ulazu u spilju Grabovica... Idemo dolje u 14h i neću imati signal sat vremena.
Ako krenete s revolucijom neću znati... Dok ne izađem.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dr Peter McCullough Sues Medical Journal for Refusing to Publish Study Highlighting Risks of Covid-19 Vaccine in Children
Dr Peter McCullough, one of the top Covd-19 experts, is suing Elsevier, an information analysis company, for refusing to publish a new study that shows Covid-19 vaccines are dangerous for children.
During a recent episode of The John-Henry Western Show, Dr McCullough explained that Elsevier originally published the study in question but very quickly removed it after the US Food and Drug Administration (FDA) announced its plans to authorise the vaccine for emergency use in five to 11-year-olds.
https://dailyexpose.uk/2021/11/19/dr-peter-mccullough-sues-medical-journal-for-refusing-to-publish-study-highlighting-risks-of-covid-19-vaccine-in-children/
Dr Peter McCullough, one of the top Covd-19 experts, is suing Elsevier, an information analysis company, for refusing to publish a new study that shows Covid-19 vaccines are dangerous for children.
During a recent episode of The John-Henry Western Show, Dr McCullough explained that Elsevier originally published the study in question but very quickly removed it after the US Food and Drug Administration (FDA) announced its plans to authorise the vaccine for emergency use in five to 11-year-olds.
https://dailyexpose.uk/2021/11/19/dr-peter-mccullough-sues-medical-journal-for-refusing-to-publish-study-highlighting-risks-of-covid-19-vaccine-in-children/
Guest- Guest
možda kod tebe u Loparama i Pirkovcimaepikur37 wrote:ebenica wrote:čuvaj se dok plutaš da te neki lovac ne skine, s tim repićem izgledaš k'o nutrija.epikur37 wrote:Sovak wrote:Achtung .... idu chemictrailsi ..... !
Veber i mali čopor antivaxeri u zbjeg!
To je sad moderno a i ženske to vole
Eto cenzure na djelu. Video je na youtube uploadan prije 3 sata i evo sad su ga cenzurirali. I sad slucajno sam svjedok tomu jer evo kako oni cenzuriraju: ja taj video mogu jos uvijek gledati ali svi koji su dosli nakon mene nemogu.
Mozda netko uploada na drugu platformu.
"YOU’RE PUTTING AMERICANS LAST” - Angry Jim Jordan GOES OFF on Dr. Fauci in Congress Hearing
Mozda netko uploada na drugu platformu.
"YOU’RE PUTTING AMERICANS LAST” - Angry Jim Jordan GOES OFF on Dr. Fauci in Congress Hearing
Guest- Guest
dobro, kaj vas antivaksere nije sram virit iz zapećka i gledat što se događa, namjesto da se ogoljenih prsa u prvim redovima...posebno violator
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
tako je....shut your mouth!Gnječ wrote:
Evo jedan dio cenzuriranog videa dok i ovog ne skinu
Vlatka Pokos i moja susjeda švercericaepikur37 wrote:Gnječ wrote:pokerjocker wrote:u 15 h je veliki prosvjed ovdje u zagrebu, dolaze busevima iz cijele hrvatske. ukoliko ne dođete i stavite dokaz da ste bili tužit ću vas antivakserskim autoritetima
Kakvi autoriteti?
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50