Korona novosti i spoznaje
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Do sada bi u nogometu bilo par slučajeva godišnje. U kvarat godine objavljeni su linkovi na 30...Noor wrote:e, taj da...mutava baštarda wrote:Noor wrote:jaaako opasan sport je taj nogomet, pogotovo u zadnje vrijemeAssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
bastarda, daj onaj graf
ne znam šta im bi da su počeli padati ko pokošeni, možda su trčali prebrzo
Zato krajnje je vrijeme da postanemo solidarni i prestanemo poticati jadnu mladost kako gine trčeći za mijurom.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
From the very beginning of the COVID-19 crisis, Dr. Jay Bhattacharya has been on the front lines of analyzing, studying, and even personally fighting the pandemic. In this wide-ranging interview, Dr. Bhattacharya takes us through how it started, how it spread throughout the world, the efficacy of lockdowns, the development and distribution of the vaccines, and the rise of the Delta variant. He delves into what we got right, what we got wrong, and what we got really wrong. Finally, Dr. Bhattacharya looks to the future and how we will learn to live with COVID rather than trying to extinguish it, and how we might be prepared to deal with another inevitable pandemic that we know will arrive at some point.
Guest- Guest
opet kada gledaš, možda će četvrti booster izravnati krivulju.Noor wrote:e, taj da...mutava baštarda wrote:Noor wrote:jaaako opasan sport je taj nogomet, pogotovo u zadnje vrijemeAssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
bastarda, daj onaj graf
Jebe ih stimulativno sredstvoNoor wrote:e, taj da...mutava baštarda wrote:Noor wrote:jaaako opasan sport je taj nogomet, pogotovo u zadnje vrijemeAssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-nogometas-dozivio-srcani-udar-na-treningu-i-preminuo-na-putu-do-bolnice/2319609.aspx?index_ref=naslovnica_sport_teme_i_komentari_d
bastarda, daj onaj graf
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Koje se ubrizgava u dve u tri doze
2015-08-08
Tribali su Zagorcima odmah 2u3michaellcmacha wrote:Koje se ubrizgava u dve u tri doze
2014-04-16
sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
2015-09-14
2015-09-14
Na 1:11 počelo puškaranje
Bit će 5g ili su nešto puštali iz aviona
Last edited by mutava baštarda on Sat 20 Nov - 18:33; edited 1 time in total
Jel bilo palicanja s milicijom?
2014-04-16
ti si u njemačkoj kao i ja.pokerjocker wrote:sada treba netko pratiti brojke slijedećih 2-14 dana, pa ako nema nekog znatnog povećanja oboljelih, potpuno ste u pravu.
zakaj korona divlja u zemlji sa 67% procjepljenih.
kod mene šef po drugi put puši koronu.
prvo je bio krepuz prije cijepljenja.
onda se cijepio pa je sada krepuz malo jače nego prvi put.
ponadao sam se da bum opet deset dana drkao kurac, ali đaba sam krečio.
vele u ponedjeljak prvo na testiranje, a onda na radno mjesto.
ako nisam koronarirao
veber-
2014-12-30
Nisam gori, danas sam ima neku obaveza u St. kako otprilike reče Dino dvornik u filmu u kojemu jje glumio težaka u WW2 ; ako ja danas ne napravin posa sa mladon lozom, za tri godine neću imati vino.aben wrote:Jel bilo palicanja s milicijom?
Ovde se nije radilo o lozi nego o nečemu što je neprocjenjivo.
Ka rečeš 'vode', misliš na split, ne na zagreb, jel tako?mutava baštarda wrote:Nisam gori, danas sam ima neku obaveza u St. kako otprilike reče Dino dvornik u filmu u kojemu jje glumio težaka u WW2 ; ako ja danas ne napravin posa sa mladon lozom, za tri godine neću imati vino.aben wrote:Jel bilo palicanja s milicijom?
Jer u zagrebu se skupila opskurna šačica građana upitnog morala i ciljeva...
2014-04-16
nije da su bili besposleni i nemoralniaben wrote:Ka rečeš 'vode', misliš na split, ne na zagreb, jel tako?mutava baštarda wrote:Nisam gori, danas sam ima neku obaveza u St. kako otprilike reče Dino dvornik u filmu u kojemu jje glumio težaka u WW2 ; ako ja danas ne napravin posa sa mladon lozom, za tri godine neću imati vino.aben wrote:Jel bilo palicanja s milicijom?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/reportera-rtl-a-izudarali-na-prosvjedu-incident-osudio-glasnogovornik-vlade-kukavicluk-i-divljastvo-15122805
UŽIVO Dio prosvjednika s Trga stigao pred zgradu HRT-a, traže od policije da ih puste na razgovor
Biće ih pito potvrdu za intervju:)mutava baštarda wrote:nije da su bili besposleni i nemoralniaben wrote:Ka rečeš 'vode', misliš na split, ne na zagreb, jel tako?mutava baštarda wrote:Nisam gori, danas sam ima neku obaveza u St. kako otprilike reče Dino dvornik u filmu u kojemu jje glumio težaka u WW2 ; ako ja danas ne napravin posa sa mladon lozom, za tri godine neću imati vino.aben wrote:Jel bilo palicanja s milicijom?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/reportera-rtl-a-izudarali-na-prosvjedu-incident-osudio-glasnogovornik-vlade-kukavicluk-i-divljastvo-15122805
2014-04-16
Na prosvjedu napadnuta i ekipa Nove TV: 'Vrijeđali su nas i vikali da smo plaćenici'aben wrote:Biće ih pito potvrdu za intervju:)mutava baštarda wrote:nije da su bili besposleni i nemoralniaben wrote:Ka rečeš 'vode', misliš na split, ne na zagreb, jel tako?mutava baštarda wrote:Nisam gori, danas sam ima neku obaveza u St. kako otprilike reče Dino dvornik u filmu u kojemu jje glumio težaka u WW2 ; ako ja danas ne napravin posa sa mladon lozom, za tri godine neću imati vino.aben wrote:Jel bilo palicanja s milicijom?
Teška vremena za biti novinar.
zato je marc u podrumu. cijepljen.
kaj je ziher je ziher.
kaj je ziher je ziher.
2014-12-30
Prosvjedi su legitimni i legalni...jasno da ima ljudi koji se ne slažu s mjerama.
Pustimo ih da nam kažu što ih tišti i koja pitanja imaju.
Pustimo ih da nam kažu što ih tišti i koja pitanja imaju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje