Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
veber wrote:zakaj si bahat prema čovjeku koji nije bahat prema tebi?ebenica wrote:djeluješ kao da si u bunici..predmnijevam da ti je doza popustila.niels wrote:ebenica wrote:
jedino kaj mene jebe je
Jedino?
Oisusatidragoga. :)
kaj tebe pere?
Zato jer bi pisao ovdje, a ne može.
Bahatost je uvijek odraz frustracije i nemoći. Agresivnost je odraz straha i ugroženosti.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
znači, ta slovenka i ta bbc-eva novinarka su izmišljene? to tvoje senzibilno uber sposobno čulo detektira govna ili?Sovak wrote:ebenica wrote:od pojave interneta i googla ne postoji više tvoja okolica kao orijentir...sve što pročitaš i vidiš bilo gdje u svijetu postaju fakti okolo tebe čisto time što znaš za njih.Sovak wrote:
To su fakti okolo mene.
pa tako i ona mlada slovenka koja je tu visila par dana kao žrtva cjepiva je fakt okolo tebe ili ona bbc-eva novinarka. ne samo ljudi koje ti možeš opipati i dosegnuti pogledom.
jer po toj logici nitko ovdje ne postoji, svi smo mi izmišljeni a ti tipkaš sam sebi.
Nekad se govorilo da papir svakakva govna trpi ... uz časne izuzetke.
Danas to vrijedi za google i internet ... uz časne izuzetke.
Guest- Guest
tako je!.niels wrote:veber wrote:zakaj si bahat prema čovjeku koji nije bahat prema tebi?ebenica wrote:djeluješ kao da si u bunici..predmnijevam da ti je doza popustila.niels wrote:ebenica wrote:
jedino kaj mene jebe je
Jedino?
Oisusatidragoga. :)
kaj tebe pere?
Zato jer bi pisao ovdje, a ne može.
Bahatost je uvijek odraz frustracije i nemoći. Agresivnost je odraz straha i ugroženosti.
Guest- Guest
niels wrote:Glupkakurac wrote:niels wrote:Inače, ebenica me pitao jesam li na nekim lijekovima.
Ne baš, kapi za oči, hrpe vitamina C i lekadol - prije nego što pročitam tvoje upise.
Ipak je to koktel, možda da se udaljim od upisa i lekadola…
Jesi li pročitao sve nuspojave... Da ne bi bilo...: ) Masa ljudi ni ne zna da kombinacije nekih lijekova i preparata u svakodnevnoj upotrebi, mogu biti smrtonosne.
Kapi za oči, C vitaminoza, lekadol i ebenica?
Ma kakvi, u mojim godinama to ti je sigurnije od čaše mlake vode. :)
A jebi ga... Od kad me prehlada skurila, ja pušem i na hladno... : )
darth_vader-
2014-04-17
čuj, imam ti ja jedan recept za puhanje.Glupkakurac wrote:niels wrote:Glupkakurac wrote:niels wrote:Inače, ebenica me pitao jesam li na nekim lijekovima.
Ne baš, kapi za oči, hrpe vitamina C i lekadol - prije nego što pročitam tvoje upise.
Jesi li pročitao sve nuspojave... Da ne bi bilo...: ) Masa ljudi ni ne zna da kombinacije nekih lijekova i preparata u svakodnevnoj upotrebi, mogu biti smrtonosne.
ide i na toplo i na hladno.
veber-
2014-12-30
Glupkakurac wrote:niels wrote:Glupkakurac wrote:niels wrote:Inače, ebenica me pitao jesam li na nekim lijekovima.
Ovisi o prehladi.
Ja sam sve svoje prehlade prehodao. Ali imao sam ih malo i bile su slabe.
A zna biti i drukčije, jedna je navodno ubila Shakespeara.
niels-
2021-04-26
ebenica wrote:znači, ta slovenka i ta bbc-eva novinarka su izmišljene? to tvoje senzibilno uber sposobno čulo detektira govna ili?Sovak wrote:ebenica wrote:od pojave interneta i googla ne postoji više tvoja okolica kao orijentir...sve što pročitaš i vidiš bilo gdje u svijetu postaju fakti okolo tebe čisto time što znaš za njih.Sovak wrote:
To su fakti okolo mene.
pa tako i ona mlada slovenka koja je tu visila par dana kao žrtva cjepiva je fakt okolo tebe ili ona bbc-eva novinarka. ne samo ljudi koje ti možeš opipati i dosegnuti pogledom.
jer po toj logici nitko ovdje ne postoji, svi smo mi izmišljeni a ti tipkaš sam sebi.
Nisu izmišljene kao osobe.
Ali ono kaj su nounari pisali u svezi njih ... za to ne dajem ruku u vatru ... ne dajem niti prst, a kamoli nekaj drugo.
Tebi to pisanje paše jer pišu upravo ono kaj ti hoćeš ćuti.
Nisu nounari blesavi pa da ne znaju kak podignuti tiražu ... pardon .. klikanje članaka.
Guest- Guest
u biti stvar je u tome, barem kod mene osobno, animozitet je prema nametanju.
i s tehničke strane je upitno uz današnje modele tako brzo stvoriti cjepivo.
da nije tog forsanja vjerovatno bi se cjepio, ovako-makar krepao-neću.
osim ako ne pređem u bmw pa bum
i s tehničke strane je upitno uz današnje modele tako brzo stvoriti cjepivo.
da nije tog forsanja vjerovatno bi se cjepio, ovako-makar krepao-neću.
osim ako ne pređem u bmw pa bum
2014-12-30
monkey see, monkey do.pokerjocker wrote:nemogućeebenica wrote:to je zapažanje.pokerjocker wrote:ebenica wrote:nemoguće.pokerjocker wrote:primjećujem
uh, sad si me žestoko skurio. napustit ću forum, rasprodat sve što imam i idem za Tibet tražit odgovore. Iz hdz-a se još uvijek neću iščlanit. To kad udariš malo jače
Guest- Guest
bbc promovira cijepljenje kao i svaki drugi medij na ovoj planeti i svejedno je izrazio sućut obitelji i prenio mrtvozornikovo izvješće. kaj ja imam točno s tim da mi to paše?Sovak wrote:ebenica wrote:znači, ta slovenka i ta bbc-eva novinarka su izmišljene? to tvoje senzibilno uber sposobno čulo detektira govna ili?Sovak wrote:ebenica wrote:od pojave interneta i googla ne postoji više tvoja okolica kao orijentir...sve što pročitaš i vidiš bilo gdje u svijetu postaju fakti okolo tebe čisto time što znaš za njih.Sovak wrote:
To su fakti okolo mene.
Ali ono kaj su nounari pisali u svezi njih ... za to ne dajem ruku u vatru ... ne dajem niti prst, a kamoli nekaj drugo.
Nisu nounari blesavi pa da ne znaju kak podignuti tiražu ... pardon .. klikanje članaka.
jel trebam ignorirat ili odbacit? jel bi trebao imat supesenzibilno čulo i reć da je to sranje jer mojoj susjedi katici nije niš?
Guest- Guest
Aj sad još usporedi covid 19 sa variolom verom major i da zsključimo tko je tko u ovoj priči...niels wrote:kic wrote:
vrlo je maliciozna i opasna ova
“logika” kako se ljudi moraju i ne moraju cijepiti u uvjetima pandemije virusa koji se prenosi kapljično (između ostaloga), koji neprekidno mutira i pitanje je vremena i iscrpljujuće utrke hoće li se pojaviti supersoj na koje cjepivo neće imati učinka.
Ti ljudi ugrožavaju sebe (za što tvrde da imaju pravo), ali i sve ostale (za što definitivno nemaju pravo). S pojavom COVID potvrda oni histerično zahtijevaju da se iste ne koriste, iako ih dobar dio europskih zemalja koje imaju puno veći obzir prema ljudskim pravima i manju smrtnost u odnosu na ukupnu populaciju, uredno uvodi.
Riječ je o emocionalnoj ucjeni, općeopasnom ponašanju koje je na granici bioterorizma.
Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima, čovjek pije o svojem trošku (iako i tu ima rasprava, ali ukinuti liječenje je drastično).
Ja sam predložio sve što tražite za sebe: nema cjepiva, nema potvrda, nema ograničenja, nema maski…uz samo jedan preduvjet prije trijaže u slučaju manjka respiratora: ne možete u situaciji manjka respiratora biti prikopčani na jedan ako ste odbili cijepljenje.
Molim i da se primjeti da nisam predložio da se ljudima uskrate i drugi načini liječenja koji nisu usko grlo i ne zahtijevaju trijažu. Eto, testiraju i lijekove.
Pristupam holistički: cijepljenje je dio napora u obuzdavanju pandemije. Odbijanje cijepljenja je analogno odbijanju liječenja i preuzimanju osobne odgovornosti za zdravlje.
Stav po kojem bolest ne postoji, cjepivo je opasno, itd. i zaključak da se ne želite cjepiti jest šašav, ali morate prihvatiti posljedice toga da ste opasni po okolinu.
A posljedica mora biti, makar u situaciji ako se odlučuje o ljudskim životima. Ionako kod pravila trijaže ima hrpa faktora na koje mi ne možemo utjecati. Stari znanstvenik će umrijeti, mladi psihopat i diler će živjeti, npr.
Ja plaćam zdravstveno osiguranje i imam policu koja mi jamči pružanje zdravstvenih usluga. S obzirom da sađ imunokompromitiran, s obzirom da su mi krvne žile visoko kalcificirane, u skladu sa preporukama kardiologa iz klinike za kv bolesti unazad zadnjih 19 mjeseci trebao sam imati 4 kontrolna pregleda i jedan testni. Međutim nisam ih imao jer je nastupila viša sila. Tko je odgovoran što ja nisam imao pristup usluzi koju uredno plaćan putem svoje zdravstvene police... Tko ke odgovoran što tisuće ljudi poput mene nisu u mogućnosti obaviti preglede, tko je odgovoran što moja kuđa nije mogla otići na pregled početkom prošle godine i što joj je kasno dijagnosticiran karcinom u poodmakloj fazi između ostalog ubrzanog i stresom kojeg je izazvala ova šizofrena situacija i koja je na koncu umrla prije koji mjesec... Naravno koga od vas boli kurac što je bilo tko pa i moja kuma umrla jer joj je netko uskratio liječničku skrb, tj onemogućio pravovremenu liječničku reakciju kriz ustaljene medicinske procedure...
2015-08-08
marcellus likes this post
Mi smo na manje od 50%, tko god tintvrdi drugsčije iči više od tog taj te laže i to perfidno i podmukloniels wrote:Naravno da je parcijalno nedovršeno cijepljenje opasno. Pa ne cijepi se individua da sebe zaštiti, nego da pridonese dosezanja kolektivnog imuniteta!
Za to nam treba 80% cijepljenog stanovništva, a mi smo neki dan jedva nekako, kilavo, prebacili 60% cijepljenih prvim cjepivom (i ovo uzeti s rezervom, kao i popis stanovništva i vremensku prognozu, sve je u službi zločinačke).
Dok ne dosegnemo kolektivni imunitet, niti su cijepljeni uistinu zaštićeni, niti su necijepljeni iole sigurni.
Eh, sad…tko ono koči dosezanje imuniteta krda?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Imamo mi i oboljele od hepatitisa od kojih su se mnogi razboljeli ubjetno rečeno svojom krivnjom, između ostalog i homoseksualci i narkomani, ali meni ne pada napamet i nikom tkonidlučuje, da dovede u pitanje oprwvsanost liječenja tih ljudi...ebenica wrote:ne frende, ti si rekao da neke, necjepljene treba izuzet iz liječenja, miha te upozorio da onda i druge skupine mogu spadat u to izuzeće i spomenuo alkoholičare i jetru na što je tebi bio argument da to nije isto jer za razliku od cjepljenih alkoholičari nisu nikome opasni već štetu rade samo sebi...niels wrote:O isusati dragoga…ebenica wrote:pijanci su naravno općepoznati da nisu opasni po društvo, piju o svom trošku i nikad baš nikad ne sjednu za volan pijani i nikad ali baš nikad ne premlate ženu ili dijete..to su ljudi koji gledaju svoja posla i piju o svom trošku, naši mali anđeli i ima ih smisla spasit. trijezni nemaju veze s njima. opet si razmišljao 2 pune sekunde :/niels wrote:
Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima,
Za to si se zakvačio. Miha je pitao treba li ih liječiti, ja sam odgovorio potvrdno.
Ti imaš svoje mišljenje, vidim da ti nije bitno plaćaju li ili ne, itekako si spreman suditi i presuditi, čim se ne radi o tvojoj koži. :)
Ti si definicija hipokrizije.
daj se jebem ti mater koncentriraj!!!! ili popi jebeni lijek!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor likes this post
michaellcmacha wrote:Aj sad još usporedi covid 19 sa variolom verom major i da zsključimo tko je tko u ovoj priči...niels wrote:kic wrote:
vrlo je maliciozna i opasna ova
“logika” kako se ljudi moraju i ne moraju cijepiti u uvjetima pandemije virusa koji se prenosi kapljično (između ostaloga), koji neprekidno mutira i pitanje je vremena i iscrpljujuće utrke hoće li se pojaviti supersoj na koje cjepivo neće imati učinka.
Ti ljudi ugrožavaju sebe (za što tvrde da imaju pravo), ali i sve ostale (za što definitivno nemaju pravo). S pojavom COVID potvrda oni histerično zahtijevaju da se iste ne koriste, iako ih dobar dio europskih zemalja koje imaju puno veći obzir prema ljudskim pravima i manju smrtnost u odnosu na ukupnu populaciju, uredno uvodi.
Riječ je o emocionalnoj ucjeni, općeopasnom ponašanju koje je na granici bioterorizma.
Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima, čovjek pije o svojem trošku (iako i tu ima rasprava, ali ukinuti liječenje je drastično).
Ja sam predložio sve što tražite za sebe: nema cjepiva, nema potvrda, nema ograničenja, nema maski…uz samo jedan preduvjet prije trijaže u slučaju manjka respiratora: ne možete u situaciji manjka respiratora biti prikopčani na jedan ako ste odbili cijepljenje.
Molim i da se primjeti da nisam predložio da se ljudima uskrate i drugi načini liječenja koji nisu usko grlo i ne zahtijevaju trijažu. Eto, testiraju i lijekove.
Pristupam holistički: cijepljenje je dio napora u obuzdavanju pandemije. Odbijanje cijepljenja je analogno odbijanju liječenja i preuzimanju osobne odgovornosti za zdravlje.
Stav po kojem bolest ne postoji, cjepivo je opasno, itd. i zaključak da se ne želite cjepiti jest šašav, ali morate prihvatiti posljedice toga da ste opasni po okolinu.
A posljedica mora biti, makar u situaciji ako se odlučuje o ljudskim životima. Ionako kod pravila trijaže ima hrpa faktora na koje mi ne možemo utjecati. Stari znanstvenik će umrijeti, mladi psihopat i diler će živjeti, npr.
Ja plaćam zdravstveno osiguranje i imam policu koja mi jamči pružanje zdravstvenih usluga. S obzirom da sađ imunokompromitiran, s obzirom da su mi krvne žile visoko kalcificirane, u skladu sa preporukama kardiologa iz klinike za kv bolesti unazad zadnjih 19 mjeseci trebao sam imati 4 kontrolna pregleda i jedan testni. Međutim nisam ih imao jer je nastupila viša sila. Tko je odgovoran što ja nisam imao pristup usluzi koju uredno plaćan putem svoje zdravstvene police... Tko ke odgovoran što tisuće ljudi poput mene nisu u mogućnosti obaviti preglede, tko je odgovoran što moja kuđa nije mogla otići na pregled početkom prošle godine i što joj je kasno dijagnosticiran karcinom u poodmakloj fazi između ostalog ubrzanog i stresom kojeg je izazvala ova šizofrena situacija i koja je na koncu umrla prije koji mjesec... Naravno koga od vas boli kurac što je bilo tko pa i moja kuma umrla jer joj je netko uskratio liječničku skrb, tj onemogućio pravovremenu liječničku reakciju kriz ustaljene medicinske procedure...
Zdravstveni je sustav u kolapsu kažu...
A ljudi ne mogu ni prismrdit bolnicama...
Ovi u bolnicama plešu i smišljaju koreografije da mogu stavit na youtube...
Kaže kolaps je zdravstvenog sustava...
Pa kolaps je već 20 godina i bez jebenog virusa...
Ljudi čekaju neku dijagnostiku po 2 godine, šta je to nego kolaps?
T.- Posts : 17560
2014-04-14
isto to se radilo pušačima ako se netko sjeća onih prvih hajki na pušače kod zabrane pušenja u kafićima.michaellcmacha wrote:Imamo mi i oboljele od hepatitisa od kojih su se mnogi razboljeli ubjetno rečeno svojom krivnjom, između ostalog i homoseksualci i narkomani, ali meni ne pada napamet i nikom tkonidlučuje, da dovede u pitanje oprwvsanost liječenja tih ljudi...ebenica wrote:ne frende, ti si rekao da neke, necjepljene treba izuzet iz liječenja, miha te upozorio da onda i druge skupine mogu spadat u to izuzeće i spomenuo alkoholičare i jetru na što je tebi bio argument da to nije isto jer za razliku od cjepljenih alkoholičari nisu nikome opasni već štetu rade samo sebi...niels wrote:O isusati dragoga…ebenica wrote:pijanci su naravno općepoznati da nisu opasni po društvo, piju o svom trošku i nikad baš nikad ne sjednu za volan pijani i nikad ali baš nikad ne premlate ženu ili dijete..to su ljudi koji gledaju svoja posla i piju o svom trošku, naši mali anđeli i ima ih smisla spasit. trijezni nemaju veze s njima. opet si razmišljao 2 pune sekunde :/niels wrote:
Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima,
Za to si se zakvačio. Miha je pitao treba li ih liječiti, ja sam odgovorio potvrdno.
Ti imaš svoje mišljenje, vidim da ti nije bitno plaćaju li ili ne, itekako si spreman suditi i presuditi, čim se ne radi o tvojoj koži. :)
Ti si definicija hipokrizije.
daj se jebem ti mater koncentriraj!!!! ili popi jebeni lijek!
ne zaslužuju da ih se liječi i ostala sranja...samo se mijenja skupina kojoj je to usmjereno. ovaj puta je to usmjereno na necijepljene.
ista retorika isti kurac.
Guest- Guest
A u pičku materinu, nisam imao mjeru... Pa nisam bio sam sportaš, pa završio u ludilu u kojem u jednom trenutku cigareta dođe kao ispušni ventil, pa onds red krbi, pa red raskomsdanih dijelova tijela, pa jedna cigsreta, pa druga pa stota, pa onda red, evo konkretno kad je bio medački džep, u susjednom tenkovskom rovu zaklanih svih četvero mojih suboraca, pa kad smo ih tako preklane zstekli jebiga nadošlo mi da popušim cijelu paklu u sat i po, i tako čovjek se sjeti nekih gadnih situacija, i uđe u jednu lošu rutinu i optuže ga da je prevršio mjeru... Veberu aj odi u kurac, normalnije pišeš kad popiješ koju iči kad si mamuran... :)veber wrote:moj stari je prestao pušiti 10ak godina prije nego što je obolio od raka pluća.ebenica wrote:pijanci su naravno općepoznati da nisu opasni po društvo, piju o svom trošku i nikad baš nikad ne sjednu za volan pijani i nikad ali baš nikad ne premlate ženu ili dijete..to su ljudi koji gledaju svoja posla i piju o svom trošku, naši mali anđeli i ima ih smisla spasit. trijezni nemaju veze s njima. opet si razmišljao 2 pune sekunde :/niels wrote:
kada bi zapalio cigaru, ne cigaretu, kohibu-održao bi mi predavanje o štetnosti duhana.
po čemu prepoznam bivšeg alkoholičara ili bivšeg pušača?
po priči jehovinih svjedoka.
duhan je odvratan, alkohol je odvratan.
nije moj problem kaj ste se vi naduvali ko prasad i nalokali ko svinje, vaš je problem što niste imali mjeru.
2015-08-08
darth_vader likes this post
ebenica wrote:a ti si to proučavao i čitao raznorazne studije pa si zato tak siguran u tu tvrdnju?marcellus wrote:
je da je cjepivo zakurac ali da je opasno, to sigurno ne.
pošto si novinar aide pitaj onu gestapo babu jel spremna stavit svoj potpis na svaku potrošenu dozu cjepiva u rh...
krele, tri milijarde ljudi je cijepljeno do sad i jedini problem je bilo astra zenecino i to kod cura mlađih od 30 i to kod jedne na deset milijuna, cca...
dakle da siguran sam
da je neučinkovito ne treba posebno dokazivat, postoje studije, nakon 120 dana je zaštita na razini placeba a ni prije toga nije bog zna kaj.
odjebi mi s idiotarijama, ono baš si neuki krelac
jedno je ne vjerovat vlastima, drugo je vjerovat trolovima s interneta. Manje su naivni oni koji vjeruju vlastima. Osobno, bmk za to što tvrdi stožer i još me više bmk za priče o cjepivu iz dubina facebooka. Je, da, naraste ti treće oko i surla i lijepi ti se kovanica za rame. Aha. I nakon pet godina će svi umrijet od raka koji su cijepljeni. Samo što nije prošlo pet godina da bi to mogli znat pa ko god to tvrdi tvrdi na pamet.
konjino nepodojena, cjepivo te ujebalo.michaellcmacha wrote:A u pičku materinu, nisam imao mjeru... Pa nisam bio sam sportaš, pa završio u ludilu u kojem u jednom trenutku cigareta dođe kao ispušni ventil, pa onds red krbi, pa red raskomsdanih dijelova tijela, pa jedna cigsreta, pa druga pa stota, pa onda red, evo konkretno kad je bio medački džep, u susjednom tenkovskom rovu zaklanih svih četvero mojih suboraca, pa kad smo ih tako preklane zstekli jebiga nadošlo mi da popušim cijelu paklu u sat i po, i tako čovjek se sjeti nekih gadnih situacija, i uđe u jednu lošu rutinu i optuže ga da je prevršio mjeru... Veberu aj odi u kurac, normalnije pišeš kad popiješ koju iči kad si mamuran... :)veber wrote:moj stari je prestao pušiti 10ak godina prije nego što je obolio od raka pluća.ebenica wrote:pijanci su naravno općepoznati da nisu opasni po društvo, piju o svom trošku i nikad baš nikad ne sjednu za volan pijani i nikad ali baš nikad ne premlate ženu ili dijete..to su ljudi koji gledaju svoja posla i piju o svom trošku, naši mali anđeli i ima ih smisla spasit. trijezni nemaju veze s njima. opet si razmišljao 2 pune sekunde :/niels wrote:
kada bi zapalio cigaru, ne cigaretu, kohibu-održao bi mi predavanje o štetnosti duhana.
po čemu prepoznam bivšeg alkoholičara ili bivšeg pušača?
po priči jehovinih svjedoka.
duhan je odvratan, alkohol je odvratan.
nije moj problem kaj ste se vi naduvali ko prasad i nalokali ko svinje, vaš je problem što niste imali mjeru.
nije išlo tebi.
išlo je ebenom koji spočitava i popuje kako su drgi alkići i kako se drugi liječe.
a kaj je najbolje ne pijem. ne pušim.
malo ženske naganjam i to je to.
veber-
2014-12-30
može link na te podatke?marcellus wrote:ebenica wrote:a ti si to proučavao i čitao raznorazne studije pa si zato tak siguran u tu tvrdnju?marcellus wrote:
je da je cjepivo zakurac ali da je opasno, to sigurno ne.
pošto si novinar aide pitaj onu gestapo babu jel spremna stavit svoj potpis na svaku potrošenu dozu cjepiva u rh...
krele, tri milijarde ljudi je cijepljeno do sad i jedini problem je bilo astra zenecino i to kod cura mlađih od 30 i to kod jedne na deset milijuna, cca...
dakle da siguran sam
Guest- Guest
ebenica wrote:bbc promovira cijepljenje kao i svaki drugi medij na ovoj planeti i svejedno je izrazio sućut obitelji i prenio mrtvozornikovo izvješće. kaj ja imam točno s tim da mi to paše?Sovak wrote:ebenica wrote:znači, ta slovenka i ta bbc-eva novinarka su izmišljene? to tvoje senzibilno uber sposobno čulo detektira govna ili?Sovak wrote:ebenica wrote:od pojave interneta i googla ne postoji više tvoja okolica kao orijentir...sve što pročitaš i vidiš bilo gdje u svijetu postaju fakti okolo tebe čisto time što znaš za njih.Sovak wrote:
To su fakti okolo mene.
jel trebam ignorirat ili odbacit? jel bi trebao imat supesenzibilno čulo i reć da je to sranje jer mojoj susjedi katici nije niš?
Koliko vidim ti ga imaš ... za svih onih trinaest cjepiva u sebi i studije i rezultate i nuspojave koja ona imaju.
O čemu više uopće ...?
Guest- Guest
još ću ti jednom ponovit kretenu, ja nisam spočitavao nikome kaj pije nego sam se osvrnuo na tvrdnju da alkoholičari kad piju nisu opasni po društvo a necjepljeni jesu.veber wrote:
išlo je ebenom koji spočitava i popuje kako su drgi alkići i kako se drugi liječe.
.
i ja nigdje u niti jednom postu nisam napisao da nekoga, bilo koga ne treba liječiti...jel ti to dovoljno jasno?
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje