ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 43 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by epikur37 Sun 21 Nov - 10:40

ljubo1212 wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/od-posljedica-covida-preminuo-novinar-nenad-bunjac-u-90-ima-poznat-kao-zestoki-tudmanov-kriticar-15122936

branimir bunjac? to onaj živozidaš što je sad u irskoj, ismijavao covid, pa se razbolio i bio manji od makova zrna, pa onda opet ismijava cijepljenje i mjere?
hm, što sad kaže, mislim, žao mi za njegovog brata, ali..

Manje više to ti je radikalna politička margina.. levo desna... jučer sinčić i hasanbegović, DP i RF...

Nešto vjerskih fanatika okolo

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 21 Nov - 11:20

ljubo1212 wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/od-posljedica-covida-preminuo-novinar-nenad-bunjac-u-90-ima-poznat-kao-zestoki-tudmanov-kriticar-15122936

branimir bunjac? to onaj živozidaš što je sad u irskoj, ismijavao covid, pa se razbolio i bio manji od makova zrna, pa onda opet ismijava cijepljenje i mjere?
Ovo je Branimirov brat. Ne znam jel' bio hosovac kao Branimir.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 21 Nov - 11:22

pokerjocker wrote:Odličan opis !

– Unatoč tome što se svaki dan pokapa toliko mrtvih, unatoč tome što su kamere ušle u jedinice intenzivne njege i među pacijente, koji i sami kažu da bi bilo bolje da su se cijepili, toliko gluhoće i neosjetljivosti na patnje umirućih i teško bolesnih govori o određenom mentalnom defektu kod ljudi koji prosvjeduju. Kako se u narodu kaže, slijepi su pored zdravih očiju. Odbijaju prihvatiti medicinu tamo gdje je medicina najefikasnija jer im je najvažniji njihov strah i nepovjerenje i sada ga već očajnički brane. Strah prati svakog čovjeka od rođenja do smrti, strah je normalna pojava, ali ako je ovakvih razmjera... Umjesto da ti ljudi opsjedaju Plenkovića, Sabor i druge institucije, bilo bi bolje da opsjedaju psihijatre kako bi im pomogli svladati strahove. Ti ljudi žrtve su svojih strahova, ali je i cijela Hrvatska žrtva antivaksera. Mislite li da je sada lako liječnicima i medicinskom osoblju što su se bolnice u koje ljudi dolaze po pomoć i s nadom u izlječenje pretvorile u tvornice smrti? – govori Urlić.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/sto-strucnjaci-kazu-o-prosvjedu-i-utjecaju-crkve-radikalni-pojedinci-slijepi-su-pored-zdravih-ociju-i-oni-nisu-odraz-javnog-mnijenja-1540988 - www.vecernji.hr

https://www.facebook.com/groups/172158853515340/permalink/991577931573424/
Čovjek je skoro pa sam napunio trg.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Sun 21 Nov - 11:28

mutava baštarda wrote:

lepi, ti imaš ozbiljnih problema sa čitanjem s razumijevanjem
u stvari, ne razumješ kurca, ali se svuda rivleš ko prdac u gaćama
pa, jel teško pročitati da mene zanima brat umrlog i što sad kaže o covidu? hebote, da prešutiš ponekad ne bi stalno ispadao tako glup
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 11:33

pokerjocker wrote:čestitam gnječu , ebenici i ostalom življu na odličnom izboru glazbene podrške:

ti si isto bio na drilu u školi? kakve točno po tebi ja imam veze sa prosvjedima?
prosvjedi i izbori mene u životu nikad nisu zanimali jer izbori služe tome da jedne budale od drugih žicaju velike plaće i benificije i da ih se okolo vozi pod rotirkama zaštićene, prosvjedi služe tim budalama za zagrijavanje za izbore. meni nikad u životu nije trebao vođa niti mi treba grupa da bih funkcionirao i ja se ne positovjećujem sa antivakserima kao što se ti poistovjećuješ sa vakserima. ja i ti nemamo aspolutno ništa zajedničko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 11:35

Sovak wrote:

Ako se ovo ovak nastavi Europa ima dva moguća scenarija
opusti se bokte, bit će i 4 i 5 booster i tablete i sve, zaštiti će te od antivaksera.
grabljaj lišće i uživaj u životu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 11:42

mutava baštarda wrote:
Čestitke drugovima Debu, jastrebu i sori... U beču korona napravila ono što nisu mogli svi emisari iz bilog svita.
bilo je toga već na nekim sportovima. tenis, rukomet.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 11:42

ebenica wrote:
pokerjocker wrote:čestitam gnječu , ebenici i ostalom življu na odličnom izboru glazbene podrške:

ti si isto bio na drilu u školi? kakve točno po tebi ja imam veze sa prosvjedima?
prosvjedi i izbori mene u životu nikad nisu zanimali jer izbori služe tome da jedne budale od drugih žicaju velike plaće i benificije i da ih se okolo vozi pod rotirkama zaštićene, prosvjedi služe tim budalama za zagrijavanje za izbore. meni nikad u životu nije trebao vođa niti mi treba grupa da bih funkcionirao i ja se ne positovjećujem sa antivakserima kao što se ti poistovjećuješ sa vakserima. ja i ti nemamo aspolutno ništa zajedničko.

Naravno da ce i ovaj prosvjed biti visokoispolitiziran, dovoljno je primijetiti iste one politicare koji su u jednoj drugoj situaciji marsirali za drugacija, gotovo nasuprotna uvjerenja. A i Crkva je stala uz razjareni narod, dakle, nisam bas toliko naivna pa znam da ni ovo nije liseno daljnjih manipulacija.

Inace, sukobi se zaostravaju, uslijedit ce medijski linc i emotivne ucjene na racun prosvjednika.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 11:47

– Unatoč tome što se svaki dan pokapa toliko mrtvih, unatoč tome što su kamere ušle u jedinice intenzivne njege i među pacijente, koji i sami kažu da bi bilo bolje da su se cijepili, toliko gluhoće i neosjetljivosti na patnje umirućih i teško bolesnih govori o određenom mentalnom defektu kod ljudi koji prosvjeduju. Kako se u narodu kaže, slijepi su pored zdravih očiju. Odbijaju prihvatiti medicinu tamo gdje je medicina najefikasnija jer im je najvažniji njihov strah i nepovjerenje i sada ga već očajnički brane. Strah prati svakog čovjeka od rođenja do smrti, strah je normalna pojava, ali ako je ovakvih razmjera... Umjesto da ti ljudi opsjedaju Plenkovića, Sabor i druge institucije, bilo bi bolje da opsjedaju psihijatre kako bi im pomogli svladati strahove. Ti ljudi žrtve su svojih strahova, ali je i cijela Hrvatska žrtva antivaksera. Mislite li da je sada lako liječnicima i medicinskom osoblju što su se bolnice u koje ljudi dolaze po pomoć i s nadom u izlječenje pretvorile u tvornice smrti? – govori Urlić.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/sto-strucnjaci-kazu-o-prosvjedu-i-utjecaju-crkve-radikalni-pojedinci-slijepi-su-pored-zdravih-ociju-i-oni-nisu-odraz-javnog-mnijenja-1540988 - www.vecernji.hr

Jadna ova drzava s ovakvim strucnjacima. Antivakseri su zrtve svojih strahova? A sto nisu malo analizirali vaksere koji su se u vecini slucajeva cijepili ne zbog virusa nego zbog kovidnice i zbog straha ne izgube posao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 11:50

Sovak wrote:

To uopće ne dvojim da je PR bil debilan ... počevši od nošenje/nenošenje maski itd.

pr debilan? samo to?
a ne ono treba se cijepit jer je to lijek protiv virusa, treba druga doza jer je prva malo preslaba, treba booster jer dvije nisu dosta...sad se već priča i o 4.
dvije doze sigurno štite od težih simptoma....dvije doze sigurno štite od smrti...treba booster...
misliš da je samo pr? nije to kaj se cjepivo razvijalo 3 mjeseca? nije to kaj je i dalje eksperimentalno pa se nadocjepljueš stalno? nije to kaj se sve više čuju glasovi u znanstvenoj zejdnici koji govore o štetnostima istoga? nije to kaj se sve više prijavljuju slučajevi štetnosti istoga? samo pr? pa onda nema nikakvih problema, treba samo dobra reklama na tv, ak se žuja može prodat za svjetsko valjda će se i ovo ak stave nekog popularnog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 11:51

Kad se mongoli sa onih mongolskih stepa krenu skupljati i pocnu svirati Pink Floyd onda je smak svijeta blizu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. Sun 21 Nov - 11:51

mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 43 Img_2562

Korona novosti i spoznaje - Page 43 Img_2563

:bless

Data from ONS/England. Quick math since the lines diverged:
Average Death Rate, Unvaccinated = 1.27/100k
Average Death Rate, Fully vaccinated = 2.68/100k (2.1x higher)
Assuming original data interpretation & plotting is correct.

Treba vjerovati znanosti i naboosterati se. Ima ljudi što kad se napiju navečer ujutro odmah presječu s rakijom i budu skroz normalni. Drugarica Sora je najbolji primjer za to.
Doduše ove podatke ne treba ni uzimati kao relevantne dok ih drug ljubo iz centrale ne faktčekira.
Ne priznaju ti oni koji podržavaju znanost podatke s interneta...
Trebaš prezentirati izvornik s pečatom i potpisom struke...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 21 Nov - 11:53

ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:

pa, jel teško pročitati da mene zanima brat umrlog i što sad kaže o covidu? hebote, da prešutiš ponekad ne bi stalno ispadao tako glup
Dovoljno je otići na njegov profil i vidjeti što te zanima.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by T. Sun 21 Nov - 12:00

mutava baštarda wrote:

https://www.facebook.com/groups/172158853515340/permalink/991577931573424/
Čovjek je skoro pa sam napunio trg.
Komandir šamil je nanjušio da je ovo njegov trenutak...
Ovime je prilika da se stvar riješi mirnim putem nepovratno izgubljena...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 12:00

T. wrote:
mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 43 Img_2562

Korona novosti i spoznaje - Page 43 Img_2563

:bless

Data from ONS/England. Quick math since the lines diverged:
Average Death Rate, Unvaccinated = 1.27/100k
Average Death Rate, Fully vaccinated = 2.68/100k (2.1x higher)
Assuming original data interpretation & plotting is correct.

Treba vjerovati znanosti i naboosterati se. Ima ljudi što kad se napiju navečer ujutro odmah presječu s rakijom i budu skroz normalni. Drugarica Sora je najbolji primjer za to.
Doduše ove podatke ne treba ni uzimati kao relevantne dok ih drug ljubo iz centrale ne faktčekira.
Ne priznaju ti oni koji podržavaju znanost podatke s interneta...
Trebaš prezentirati izvornik s pečatom i potpisom struke...

Ma nema van rvacke pecata jedino ovdje ritual pecata je kao neka vrsta relikvije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Sun 21 Nov - 12:17

mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:

Dovoljno je otići na njegov profil i vidjeti što te zanima.

qed :D
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 21 Nov - 13:00

https://www.index.hr/vijesti/clanak/uznemirujuce-objavljena-potresna-reportaza-s-covidodjela-u-splitu/2319936.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 13:13

violator wrote:
ebenica wrote:

Naravno da ce i ovaj prosvjed biti visokoispolitiziran, dovoljno je primijetiti iste one politicare koji su u jednoj drugoj situaciji marsirali za drugacija, gotovo nasuprotna uvjerenja. A i Crkva je stala uz razjareni narod, dakle, nisam bas toliko naivna pa znam da ni ovo nije liseno daljnjih manipulacija.

Inace, sukobi se zaostravaju, uslijedit ce medijski linc i emotivne ucjene na racun prosvjednika.

Naravno ... borbu jebenih plemena (stranaka) za vlast ne treba nikad podcjenjivati.

Ali znam gotovo pa sigurno.

Karikiram budućnošću - da kojim slučajem MOST (čiji jesam glasač u posljednje vrijeme), DP i Suverenisti kak konzervativna opcija skinu s vlasti hadezejce i njegove satelite i da ovaj SARS nastavi ovim tempom koji je npr. danas - u roku šest mjeseci, ne više, bi počeli lizati govno po govno koje su izasrali na ovom prosvjedu ili prije u svezi SARS-a, ljudskih prava i izbora, a hadezejci i sateliti bi se zalagali za ''ljudske slobode i izbore''.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 13:16

Gnječ wrote:Kad se mongoli sa onih mongolskih stepa krenu skupljati i pocnu svirati Pink Floyd onda je smak svijeta blizu.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 21 Nov - 13:25

epikur37 wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/uznemirujuce-objavljena-potresna-reportaza-s-covidodjela-u-splitu/2319936.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
koji je ovo usrani kurac? počinje video sa rečenicom: to su uglavnom necjepljeni pacijenti...kaj to znači uglavnom? eto sami su si krivi ti necjepljeni...kaj s ovim koji nisu uglavnom? jel su si i oni sami krivi?
i onda vodi kamere i nestručno osoblje po bolnici? pa pička ti materina usrana gdje je tu zaštita pacijenata? to je struka? pička ti materina usrana.
jel netko od tih usranih debila ikad pročitao zakon o zaštiti pacijenata i njihova prava? pa nije to jebeni zooološki.
jebem ti mater i struci da ti jebem mater.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pokerjocker Sun 21 Nov - 13:42

antivakserska alternativa cjepivu  :^0

https://www.vecernji.hr/vijesti/muskarac-s-prosvjeda-u-zagrebu-postao-hit-na-internetu-no-ucino-je-nesto-odvratno-1541070
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics