Šmit : Došao sam u BiH da napravim građansku državu
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Šmit : Došao sam u BiH da napravim građansku državu
nema puno ali imaniels wrote:kaya wrote:Dakako, vjerojatno upute za peglu.Slovoslagar wrote:Slovoslagar je prevodio tehničku stručnu literaturu na engleski jezik u komercijalne svrhe.kaya wrote:Slovoslager možda ne zna engleski . Al zato se u cijepiva kuži. I ribosome.
Ko marica u krivi
A ti si i dalje glupa ko kurac i posve neuka o čemu god da pričaš ...
On - uključi
Off- isključi
Kolegice kaya, imate smisla za humor, i to puno.
neka kayice :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jedno pitanje: jel svaki put kad udjem na VIP moram citati o BIH??
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Najbolje da ovi bosanci otvore svoj forum i tamo drkaju o trecem rs pederaciji itd. Ljudima se zgadilo vise posebno kad citam ove izbjeglice iz iste bosne
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Jedno pitanje: jel svaki put kad udjem na VIP moram citati o BIH??
Ne, samo kad te zanima ;)
2015-08-06
Istina, tehnička literatura može dosta često biti katastrofalno loše prevođena na engleski. Barem kod nas.niels wrote:Slovoslagar wrote:Slovoslagar je prevodio tehničku stručnu literaturu na engleski jezik u komercijalne svrhe.kaya wrote:Slovoslager možda ne zna engleski . Al zato se u cijepiva kuži. I ribosome.
Ko marica u krivi
A ti si i dalje glupa ko kurac i posve neuka o čemu god da pričaš ...
Eh, to su notorno kvalitetni prijevodi. :)
Jesi li barem pokušao ili si digao ruke i upalio Google Translate?
Pomanje s uvredama i kvalifikacijama, mi isključivo polemiziramo s onim što si napisao, ne s tobom kao osobom. :)
Stručni i znanstveni članci objavljeni u nekim domaćim publikacijama znaju biti apsolutni horor. Ali uglavnom od ekipe starijih godišta, s dolaskom mlađih generacija ta kvaliteta se drastično popravila.
I da budemo jasni, ti polemiziraš sa mnom kao osobom jer si malo nedojebano sitničavo zlopamtilo kojem se ne sviđaju moji stavovi. Samo što meni tvoje doskočice ne uzrokuju stres pa si, kako se starohrvatski kaže, shit ouf of luck.
Slovoslagar-
2021-04-25
Isto kao i moja rodbina sere iz svedske amerike novog zelanda austrije itd o ljubavi prema imotskom i posusju.
Pa brate vrati se i budi sritan. Al kurac nema sanse.
Pa brate vrati se i budi sritan. Al kurac nema sanse.
2015-09-13
Ima pravo, stvarno ste navalili tema. Ako nije BiH, onda je Srbija.
niels-
2021-04-26
Iskreno jebe mi se nego dijelim se na dva osjecajaepikur37 wrote:FRANK wrote:Jedno pitanje: jel svaki put kad udjem na VIP moram citati o BIH??
Ne, samo kad te zanima ;)
Prvi je zaljenje nad vama izbjeglicama
Drugi osjecaj je tai sto u meni tece hercegovacka krv a i pripadnost HOSU I HVOU hrvatskog naroda u toj nakaradnoj drzavi.
Mi smo stvorili HRHB ali hdz predvodjen titinim generalom ju je unistio i stavio u isti tor sa nevjernicima
2015-09-13
Jednu temu tipa SIRIJA i nek se navale.niels wrote:Ima pravo, stvarno ste navalili tema. Ako nije BiH, onda je Srbija.
Ovo mi je kao da citam hajdukove pamflete o tituli
2015-09-13
Slovoslagar wrote:
I da budemo jasni, ti polemiziraš sa mnom kao osobom jer si malo nedojebano sitničavo zlopamtilo kojem se ne sviđaju moji stavovi. Samo što meni tvoje doskočice ne uzrokuju stres pa si, kako se starohrvatski kaže, shit ouf of luck.
Ni slučajno.
Mislim, moguće je da sam “malo nedojebano sitničavo zlopamtilo”, ali nikada ne polemiziram s osobama, već s temama i stavovima.
Dobro je, psuješ i dijeliš kvalifikacije lijevo i desno, visiš već dva sata na Googleu.
Ali nemaš barem stresa :)
niels-
2021-04-26
Evo, dati ću ti čisto životni savjet, da ne živiš u uvjerenju da spavam na forumu samo da ti udarim kontru, tebi kao tebi:
ti sinko totalno si promašio fokus. Ovdje si se polomio oko mene, jeremije, pišeš mi plahte, a imaš ovdje komada koji te zafrkava s tobom.
Umjesto da mene ignoriraš, i prihvatiš zafrkanciju s njom, ti nju izignoriraš, i to ružno, i skroz se posvetiš meni.
Eto, epikur37 je skužio i prihvatio, oportunist, nema što :)
ti sinko totalno si promašio fokus. Ovdje si se polomio oko mene, jeremije, pišeš mi plahte, a imaš ovdje komada koji te zafrkava s tobom.
Umjesto da mene ignoriraš, i prihvatiš zafrkanciju s njom, ti nju izignoriraš, i to ružno, i skroz se posvetiš meni.
niels-
2021-04-26
FRANK wrote:Jednu temu tipa SIRIJA i nek se navale.niels wrote:Ima pravo, stvarno ste navalili tema. Ako nije BiH, onda je Srbija.
Ovo mi je kao da citam hajdukove pamflete o tituli
Ne pišu o tome, nema ti više te droge koja ih može uvjeriti da imaju ekipu za titulu.
niels-
2021-04-26
Hektorović wrote:marcellus wrote:
naravno da nije i naravno da će bit rata. Samo je pitanje hoće li hrvatska bit dovoljno pametna da ostane formalno neutralna, ko švicarska u ww2 (to što su pomagali njemačku na sve načine je druga stvar, jel) i gleda kako nato roka srbiju ili će se otvoreno uključit i riskirat da dobije po pički.
Rata kakvog je bilo 90tih neće biti.
Isto tako Nato neće rokati Srbiju. Pa marcello izađi više iz 90tih.
nisam rekao da će biti rat kao devedesetih, vjerojatno sukob niskog intenziteta, ali će ga biti. Nato će naravno bombardirati srbiju jer je ruska ekspozitura a rusiju bobardirat ne mogu, ali će se skoncentrirat na jebanje majke malim saveznicima.
niels wrote:oportunist, nema što :)
seveda... kayica je ok, malo bijesno ali simpatično, inteligentno i duhovito žensko.
Dovoljno inteligentno da djelom priguši i inherentnu zagrebačku malograđanštinu.
Vi pak ostavljate dojam mlađeg duha nego godine za koje se izdajete i to dovoljno da posumnjam u istinitost istih.
Ovaj Gutenberg, slovoslagar, inteligentan ali ga malo ta inteligencija probija.
Last edited by epikur37 on 31/7/2021, 14:41; edited 1 time in total
2015-08-06
marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:Nato će naravno bombardirati srbiju...
Evo ga opet :)
Pa traktorijada itd
2015-08-06
Kaja je komad budale, ništa više, gušterski dio mozga na najjače.niels wrote:Evo, dati ću ti čisto životni savjet, da ne živiš u uvjerenju da spavam na forumu samo da ti udarim kontru, tebi kao tebi:
Preferiram inteligentne sugovornike koji su u stanju analitički razmišljati, čak i ako se s njima ne slažem.
Slovoslagar-
2021-04-25
epikur37 wrote:niels wrote:oportunist, nema što :)
seveda... kayica je ok, malo bijesno ali simpatično, inteligentno i duhovito žensko.
Dovoljno inteligentno da djelom priguši i inherentnu zagrebačku malograđanštinu.
Vi pak ostavljate dojam mlađeg duha nego godine za koje se izdajete i to dovoljno da posumnjam u istinitost istih.
Ovaj Gutenberg, slovoslagar, inteligentan ali ga malo ta inteligencija probija.
A što bi trebao? Biti u raspadu?
Ćiro Blažević je stariji od mene, pa puca od dosjetljivosti.
Okružen sam isključivo mladim ljudima, već sam napisao.
niels-
2021-04-26
Slovoslagar wrote:Kaja je komad budale, ništa više, gušterski dio mozga na najjače.niels wrote:Evo, dati ću ti čisto životni savjet, da ne živiš u uvjerenju da spavam na forumu samo da ti udarim kontru, tebi kao tebi:
Preferiram inteligentne sugovornike koji su u stanju analitički razmišljati, čak i ako se s njima ne slažem.
Zanimljivo, tvrdiš da voliš analitički razmišljati, a nisi shvatio da si suočen s zero-sum situacijom.
niels-
2021-04-26
A znamo koliko bi to tebe zabolilo.epikur37 wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:Nato će naravno bombardirati srbiju...
Evo ga opet :)
Pa traktorijada itd
Da se ponovi umro bi od tube zar ne???
Ipak su tebi srbi braca
2015-09-13
Što to uopće znači ...epikur37 wrote:Ovaj Gutenberg, slovoslagar, inteligentan ali ga malo ta inteligencija probija.
Slovoslagar-
2021-04-25
Nije mi baš jasno što si htio reći.niels wrote:Zanimljivo, tvrdiš da voliš analitički razmišljati, a nisi shvatio da si suočen s zero-sum situacijom.
Slovoslagar-
2021-04-25
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Brazilac, očaran Srbijom, o planovima u 2021: "Nisam došao ovde da nađem posao, već da ga napravim
» (SAFF) Dragan Čović otvoreno: „Za svaku unitarnu, jednonacionalnu i građansku državu bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom“!
» Šmit : Neka se Turska, Hrvatska i Srbija dogovore oko BiH
» Demokratsku građansku većinu u BiH čine muslimani, osovina Čović-Dodik je genocidna manjina, samo Komšić je spasitelj
» Komsoglu priznao:'Plenkovic je najutjecajniji politicar u regionu.On je najzasluzniji sto je Smit stao na stranu HDZ-a .'
» (SAFF) Dragan Čović otvoreno: „Za svaku unitarnu, jednonacionalnu i građansku državu bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom“!
» Šmit : Neka se Turska, Hrvatska i Srbija dogovore oko BiH
» Demokratsku građansku većinu u BiH čine muslimani, osovina Čović-Dodik je genocidna manjina, samo Komšić je spasitelj
» Komsoglu priznao:'Plenkovic je najutjecajniji politicar u regionu.On je najzasluzniji sto je Smit stao na stranu HDZ-a .'
Page 7 of 10