Šmit : Došao sam u BiH da napravim građansku državu
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Šmit : Došao sam u BiH da napravim građansku državu
https://m.dw.com/hr/christian-schmidt-%C4%8Disto-etni%C4%8Dka-orijentacija-je-poput-kvadrature-kruga/a-58698642
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Šmit : Došao sam u BiH da napravim građansku državu
2014-04-14
Ovome očito nije baš najjasnije di je upa.
Zabavan neki lik.
Zabavan neki lik.
2014-04-11
Pa ima li iko da zatjera ove Zapadnjake u pizdu materinu....sto dalje od BiH
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:Ovome očito nije baš najjasnije di je upa.
Zabavan neki lik.
Rekoh ja švapće uopće ne može skužiti BiH…
Dakle kao što je Dodo rekao, pomalo zagubljeni turist.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa ogroman dio Europe koji nije bio pod okupacijom osmanskog carstva i/ili na udaru istog to jednostavno ne kuži.Hektorović wrote:
Rekoh ja švapće uopće ne može skužiti BiH…
Zato ćemo im poslat novu turu ilegalnih imigranata da ih pobliže upoznaju.
2014-04-11
A sto ce drugo prodavati, sigurno nece jacati nacionalnu svijest pojedinih naroda.
Tko se uzda u drugoga i da ce mu drugi rijesiti bitne stvari u zivotu samo ce nagrebusiti
Tko se uzda u drugoga i da ce mu drugi rijesiti bitne stvari u zivotu samo ce nagrebusiti
dijagram-
2015-08-09
Đermani će biti ok za koju godinu kad ih se natrpa svime i svačim i postanu teški antiislamisti.dijagram wrote:A sto ce drugo prodavati, sigurno nece jacati nacionalnu svijest pojedinih naroda.
2014-04-11
Za svako poremećenog švapče ima jedan Gavrilo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dok se on lomi u BiH činjenica je da svaku godinu njegovog mandata Njemačka gubi 400 tisuća etnički Njemaca i postaju starija nacija.
Živo blato. Šta oni ovdje više upiru građansku to im je sama Njemačka u sve većem rasulu.
Živo blato. Šta oni ovdje više upiru građansku to im je sama Njemačka u sve većem rasulu.
2014-04-11
Zagreb ce ga pozdraviti jer to je nastavak vizionarske politike FT.
Tri naroda, dva entiteta, jedinstvena drzava;)
Tri naroda, dva entiteta, jedinstvena drzava;)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:Za svako poremećenog švapče ima jedan Gavrilo.
:D :D
2018-04-10
585 tisuća djece rodile su majke s njemačkim državljanstvom ( šta ne znači da su baš sve Njemice jer nisu ) a umrlo 985 tisuća ljudi.
Manjak : 400 tisuća etničkih Njemaca godišnje.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Germany
Formula je jednostavna : Šta je Njemačka u većem živom blatu to će se više oslanjati na saveznike s ovu stranu Alpa.
Manjak : 400 tisuća etničkih Njemaca godišnje.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Germany
Formula je jednostavna : Šta je Njemačka u većem živom blatu to će se više oslanjati na saveznike s ovu stranu Alpa.
2014-04-11
Samo trpaj Njemačku svime i svačim. To oni samo misle da ovoliko demografsko živo blato mogu preživit a da ne bude posljedica.
To je tipično za Njemce , guraju jednu ideologiju dok ne pukne a onda pokolj u Europi.
To je tipično za Njemce , guraju jednu ideologiju dok ne pukne a onda pokolj u Europi.
2014-04-11
djesu partizani, spavaju dok im svabe upravljaju zemljomepikur37 wrote:Za svako poremećenog švapče ima jedan Gavrilo.
tctctc
Njemačka je već izgubila taj budući rat , samo ih još nitko nije o tome obavijestio.Leviathan2 wrote:djesu partizani, spavaju dok im svabe upravljaju zemljomepikur37 wrote:Za svako poremećenog švapče ima jedan Gavrilo.
tctctc
Pogledaj im demografiju i sve će ti postat jasno.
2014-04-11
neka,RayMabus wrote:Njemačka je već izgubila taj budući rat , samo ih još nitko nije o tome obavijestio.Leviathan2 wrote:djesu partizani, spavaju dok im svabe upravljaju zemljomepikur37 wrote:Za svako poremećenog švapče ima jedan Gavrilo.
tctctc
Pogledaj im demografiju i sve će ti postat jasno.
ionako su napravili previse sranja u svojoj povjesti, red je da nestanu s pozornice
zakon opstanka i jaceg jos niko nije ukinuo osim njih i ostatka eu
To samo Njemac može. To je taj njihov mentalni sklop. To je bolest.
2014-04-11
MOSTAR - Novi visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit večeras je stigao u Mostar, javljaju federalni mediji.
Kakoj javlja Klix, njemački političar odlučio je doći u Bosnu i Hercegovinu dva dana uoči zvaničnog preuzimanja funkcije visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH.
Sarajevski portal piše kako će se Šmit sutra uputiti prema glavnom gradu BiH.
Kakoj javlja Klix, njemački političar odlučio je doći u Bosnu i Hercegovinu dva dana uoči zvaničnog preuzimanja funkcije visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH.
Sarajevski portal piše kako će se Šmit sutra uputiti prema glavnom gradu BiH.
2018-04-10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Brazilac, očaran Srbijom, o planovima u 2021: "Nisam došao ovde da nađem posao, već da ga napravim
» (SAFF) Dragan Čović otvoreno: „Za svaku unitarnu, jednonacionalnu i građansku državu bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom“!
» Šmit : Neka se Turska, Hrvatska i Srbija dogovore oko BiH
» Demokratsku građansku većinu u BiH čine muslimani, osovina Čović-Dodik je genocidna manjina, samo Komšić je spasitelj
» Komsoglu priznao:'Plenkovic je najutjecajniji politicar u regionu.On je najzasluzniji sto je Smit stao na stranu HDZ-a .'
» (SAFF) Dragan Čović otvoreno: „Za svaku unitarnu, jednonacionalnu i građansku državu bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom“!
» Šmit : Neka se Turska, Hrvatska i Srbija dogovore oko BiH
» Demokratsku građansku većinu u BiH čine muslimani, osovina Čović-Dodik je genocidna manjina, samo Komšić je spasitelj
» Komsoglu priznao:'Plenkovic je najutjecajniji politicar u regionu.On je najzasluzniji sto je Smit stao na stranu HDZ-a .'
Page 1 of 10