ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozbiljna korona tema - zbirno

Page 13 of 50 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Next

Go down

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 13 Empty Re: Ozbiljna korona tema - zbirno

Post by Slovoslagar 9/7/2021, 15:54

kaya wrote:Evo, ovdje je par primjeraka takvih koji su nasjeli na dezinformacije te sekte antivaksera. Njima se to čini kao  da su važni, da su nešto otkrili, imaju neki antistav,  otpor. U biti ih je sekta izmanipulirala zaplašivanjem.
Šteta.
Ti si jedna vrlo vrlo limitirana osoba ... ali baš izrazito limitirana ... toliko limitirana da me čak ni ne nerviraš u tolikoj mjeri koliko mi je neugodno umjesto tebe.

Možeš komotno otići u SAD i upisati gender studies ili critical race theory. Opremljena si svim kognitivnim alatima potrebnima za uspjeh u tom polju.

Slovoslagar

2021-04-25

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 9/7/2021, 15:57

Gnječ wrote:
Slovoslagar wrote:
Gnječ wrote:evo recimo neka mi neo-boljševička kuplerajska rvacka turčadija sa faktografa objasni kako to da su kinezi prije nego je svijet saznao za pandemiju...kako to da su kinezi još onda blokirali sav avionski i željeznički i cestovni promet iz Wuhana prema ostalim gradovima u Kini a nisu zabranili tj. blokirali internacionalni avionski promet iz Wuhana prema inozemstvu?
Pa sve su ti objasnili.
Evo citat koji je univerzalno primjenjiv: "Opisani narativ činjenično je sasvim netočan, ali svejedno privlači sve veću pozornost među korisnicima društvenih mreža."

Što god napišeš, oni kažu da je činjenično netočno i to je to. Riješen problem.

Ne sumnjam da kola dosta činjenično netočnih stvari o virusu i pandemiji, ima i nekih apsurdnih stvari (recimo to da je stvoren s 5G tehnologijom). Nebitno tko je te gluposti stavio u opticaj, ali toga ima sasvim dovoljno da pokvarenjaci iz fucktografa sve udrobe zajedno i za razne ere i kaye diskreditiraju svaku racionalnu raspravu.

Kao i ovo korištenje termina "antivakseri". Sada najednom imamo cca. 2 milijuna antivaksera u ovoj zemlji. Čudo jedno ....

opisani narativ nije netočan ustvari nije to što sam napisao narativ nego je pitanje. pitam ekipicu sa faktografa a ako misle da je moje pitanje kajgod, zajebali su se:
Znam ja što su Kinezi napravili. Samo ti pokušavam reći da ti nemaš jak megafon, a oni koji imaju jak megafon mogu napisati: "Opisani narativ činjenično je sasvim netočan."

I ti se možeš lijepo jebati. I to ti je to ...
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by Eroo 9/7/2021, 15:57

Slovoslagar wrote:
Gnječ wrote:evo recimo neka mi neo-boljševička kuplerajska rvacka turčadija sa faktografa objasni kako to da su kinezi prije nego je svijet saznao za pandemiju...kako to da su kinezi još onda blokirali sav avionski i željeznički i cestovni promet iz Wuhana prema ostalim gradovima u Kini a nisu zabranili tj. blokirali internacionalni avionski promet iz Wuhana prema inozemstvu?
Pa sve su ti objasnili.
Evo citat koji je univerzalno primjenjiv: "Opisani narativ činjenično je sasvim netočan, ali svejedno privlači sve veću pozornost među korisnicima društvenih mreža."

Ne sumnjam da kola dosta činjenično netočnih stvari o virusu i pandemiji, ima i nekih apsurdnih stvari (recimo to da je stvoren s 5G tehnologijom). Nebitno tko je te gluposti stavio u opticaj, ali toga ima sasvim dovoljno da pokvarenjaci iz fucktografa sve udrobe zajedno i za razne ere i kaye diskreditiraju svaku racionalnu raspravu.

Kao i ovo korištenje termina "antivakseri". Sada najednom imamo cca. 2 milijuna antivaksera u ovoj zemlji. Čudo jedno ....
Cijepljeno je oko 1,5 milijuna ljudi, tako da ta cifra od 2 milijuna zna biti točna.
Antivakserstvo je svjetski pokret jedne američke sekte. To je stara sekta, ali je sada
dobila medijski prostor i konkretnu epidemiju. Ništa nepoznato, koga to zanima.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/7/2021, 17:46

Eroo wrote:
Slovoslagar wrote:
Pa sve su ti objasnili.

Cijepljeno je oko 1,5 milijuna ljudi, tako da ta cifra od 2 milijuna zna biti točna.
Antivakserstvo je svjetski pokret jedne američke sekte. To je stara sekta, ali je sada
dobila medijski prostor i konkretnu epidemiju. Ništa nepoznato, koga to zanima.
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 13 63a86301-fcd1-4ab1-b039-3c30bdd54f39

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 9/7/2021, 18:12

kaya wrote:
mutava baštarda wrote:
Speare Shaker wrote:
kaya wrote:
mutava baštarda wrote:

Zna li netko podatak koliko ih cijepljenih umrlo do sada? 
svi.

Ako nisu do sad, prije ili kasnije će svi umrijeti.
Jučer se u Sinju ukopa jedan koji je umrao nakon druge doze. Otkazali bubrezi, završio u bolnici iz koje je izašao u kapselu.
Osobno znam za trojicu iz Sinja i prigradskih naselja.
Vi napredni po stanovima i da vam umre susjed ne znate dok žohari ne počnu izlaziti ispod vrata ili dok beroš ne javi da ipak ljudi umiru.
Tako da me zaboli za vas, sami pali sami se ubili.
Kak ne znamo. U mojoj zgradi su umrli svi. Još se jedan drži na životu ali otpale su  mu noge.

Evo i mene prisklo u križu, da nije od ovog otrova od cjepiva? Znaš da si me namrtvo uplašila.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 9/7/2021, 18:17

kaya wrote:Evo, ovdje je par primjeraka takvih koji su nasjeli na dezinformacije te sekte antivaksera. Njima se to čini kao  da su važni, da su nešto otkrili, imaju neki antistav,  otpor. U biti ih je sekta izmanipulirala zaplašivanjem.
Šteta.
da li si toliko glupa ili plava.

nitko od nas ne zastup antivakserske pizdarije.

mi samo pišemo o mogućim posljedicama.

i mutavi i ja smo se nedavno cijepili protiv tetanusa, cjepivo znano desetljećima.
na minimum ljudi izaziva alergijsku reakciju.

vi koji ste pohrlili cijepiti se imate "stav".

bitno da smo cijepljeni u mladosti, da smo djecu cijepili, da primimo cjepivo protiv tetanusa ili u slučaju mog frenda protiv bjesnoće.

i mi smo antivakseri.

samo je juga procijepila stanovništvo u par tjedana i zaustavila boginje.
ali cjepivo je bilo poznato, bolest je bila poznata.

odjednom imamo cjepivo u par mjeseci.
of kors.

ako ću se morat cijepiti, budem.
u jna me nitko nije pitao hoću-neću. sve nas ispikali i vozi.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 9/7/2021, 19:01

kaya wrote:
mutava baštarda wrote:

svi.

je, ja sam isto mrtav. Kak si ti?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/7/2021, 19:15

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/7/2021, 19:42

veber wrote:
Šteta.

i mutavi i ja smo se nedavno cijepili protiv tetanusa, cjepivo znano desetljećima.

bitno da smo cijepljeni u mladosti, da smo djecu cijepili, da primimo cjepivo protiv tetanusa ili u slučaju mog frenda protiv bjesnoće.

i mi smo antivakseri.

of kors.

odjednom imamo cijepivo razvijeno u pola godine, koje izgleda ne djeluje baš savršeno(aj smanjuje vjerojatnost smrtnih ishoda) i ne znamo dugoročne posljedice cijepiva a znamo da je opasno za dijecu i osobe u razvoju. navodno je opasno i za plodnost. čitam da cijepivo protiv antraxa u USA koje su dobjali USA vojnici , razvijeno isto tako brzo, ostavilo je dosta USA vojnika kao invalide.

dalje, o koroni znamo sve. znamo da ne ubija kako ero tvrdi 3.33% ljudi, jer bi u RH bilo 100 000 mrtvih s obzirom da je u RH sa virusom u kontaktu bilo cca 40-50% stanovnika.
ubija 0.2% -0.03% i to ne "random" ne isključivo po godinama. ubija ljude koji su stariji i rizične skupine, njima je zaista šansa da ih potamani covd od 1-10% (ovisno o godinama i komorbidetitima). tako je ispalo da je prosjek umrlih od covida u RH tipa 78 godina, a koliko ovdje ljudi dožive? 76 ili 77godina?
u USA isto tako ispalo prosjek godišta 78umrli od covida, a ljudi žive 77godina. u prijevodu virus statistički ubija starije.. podaci su tipa da 90% ljudi koje je virus ubio su bili +65godina.
svi ostali od 0-65godina čine manje od 10% umrlih.
a onda 0-40godina čine bez-značajan postotak umrlih.
i forsira se cijepljenje djece u školama, djeca su najveće bogatstvo naroda, pogotovo našeg naroda koji izumire, a virus im na sreću ne može ništa a iz nekoga razloga cijepi se cijepivmo koji je dokazano opasan za njih. bolest nije itd.

isto vremeno 40% ljudi starijih od 65godina - nisu cijepljeni. što je recimo debilizam. radi ljudi od +65godina, radi njih su svi ovi lockdowni i cijepljenje, a opet se skoro pola nije cijepilo. a forsiraju cijepljenje mlađih kojima ova prehlada ne može ništa. ja sam imao najblažu prehladu, mene svake godine na prelazu godišnjih doba sastavi neka viroza, i 2-3dana ne mogu ustati iz kreveta, boli grlo, nos, glava užas.. ove godine korona, ništa - samo suhi kašalj i malo glavobolje i upale mišića. nije curio nos, nije bolilo grlo(sve tipični simptomi korone) . napravio nakon par tjedana serološki test -visoka razina anti-tijela.
i većini tako. neki budu u istoj prostoriji sa zaraženim i nemogu se zaraziti. takve ljude ne treba cijepiti. ili netreba forsirati cijepljenje. pogotovo što cijepivo nije ispitano do kraja i ne znamo potencijalne dugoročne posljedice. ja se planiram razmnožavati i ne planiram se cijepiti pod razno. bolja polovica iz istoga razloga ne želi, još žešće od mene.

evo bogami danas gost na brodu priča svoje iskustvo cijepljenja, kaže fajzer, nakon druge doze , nije mogao dva dana ustati iz kreveta, da to nije doživio u životu i smije se, (lik je pro-vaxer).

ja sam uzeo sva cijepiva, i potomstvo bi cijepivo svim cijepivima koje sam ja dobio - osim cijepiva protiv korone. stopa preživljavanja za moje godište koliko? 99.99%(dakle umiru samo teško pretili ili teško bolesni) , i sada da se cijepim. kako da ne.

e da debili poput Nenada Jarića Dauenhauera (i onaj luđak forumaš) tvrde da cijepivo bolje štiti od "prirodnog preboljevanja". kakav je to debilizam. normalno da ne štiti, to će reći svaka ozbiljnija osoba. a luđaci to tvrde.

sloboda izbora - tko se hoće cijepiti neka se cijepi, tko ne želi amen.
osobno preporučavam svima +60godina i ako imaju dijabetis ili nešto slično -da se cijepe. ostalima , pogotovo mlađima i oni koji se planiraju razmnožavati -da preskoče
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/7/2021, 19:46

AssadNaPodmornici wrote:.
osobno preporučavam svima +60godina i ako imaju dijabetis ili nešto slično -da se cijepe. ostalima , pogotovo mlađima i oni koji se planiraju razmnožavati -da preskoče

Joda preporučujem onaj video iznad...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber 9/7/2021, 20:08

marcellus wrote:
kaya wrote:
mutava baštarda wrote:

svi.

jedete govna.
odjednom se cijepite a prije par godina vam nije palo napamet cijepiti se. protiv gripe.

konstantno izbjegvate/ignorirate/previđate činjenicu

da nitko od nas na drugoj strani nije "antivakser" niti protivnik cijepljenja.

ali, nemoj me jebat da su razvili cijepivo u par mjeseci.

naveo sam primjer juge-oko variole. koji ste opet izignorirali jer ne paše vašoj novoj vjeri.

jednostavno ste se usrali, pa primili pikicu i sve pet.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 9/7/2021, 20:15

AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
Šteta.

i mi smo antivakseri.

of kors.

odjednom imamo cijepivo razvijeno u pola godine, koje izgleda ne djeluje baš savršeno(aj smanjuje vjerojatnost smrtnih ishoda) i ne znamo dugoročne posljedice cijepiva a znamo da je opasno za dijecu i osobe u razvoju.  navodno je opasno i za plodnost. čitam da cijepivo protiv antraxa u USA koje su dobjali USA vojnici , razvijeno isto tako brzo, ostavilo je dosta USA vojnika kao invalide.

dalje, o koroni znamo sve. znamo da ne ubija kako ero tvrdi 3.33% ljudi, jer bi u RH bilo 100 000 mrtvih  s obzirom da je u RH sa virusom u kontaktu bilo cca 40-50% stanovnika.
ubija 0.2% -0.03% i to ne "random" ne isključivo po godinama.  ubija ljude koji su stariji i rizične skupine, njima je zaista šansa da ih potamani covd od 1-10% (ovisno o godinama i komorbidetitima). tako je ispalo da je prosjek umrlih od covida u RH tipa 78 godina, a koliko ovdje ljudi dožive? 76 ili 77godina?
u USA isto tako ispalo  prosjek godišta 78umrli od covida,  a ljudi žive 77godina. u prijevodu virus statistički ubija starije.. podaci su tipa da 90% ljudi koje je virus ubio su bili +65godina.
i forsira se cijepljenje djece u školama, djeca su najveće bogatstvo naroda, pogotovo našeg naroda koji izumire, a virus im na sreću ne može ništa a iz nekoga razloga cijepi se cijepivmo koji je dokazano opasan za njih. bolest nije itd.

isto vremeno 40% ljudi starijih od 65godina - nisu cijepljeni. što je recimo debilizam. radi ljudi od +65godina, radi njih su svi ovi lockdowni i cijepljenje, a opet se skoro pola nije cijepilo. a forsiraju cijepljenje mlađih kojima ova prehlada ne može ništa. ja sam imao najblažu prehladu, mene svake godine na prelazu godišnjih doba sastavi neka viroza, i 2-3dana ne mogu ustati iz kreveta, boli grlo, nos, glava užas.. ove godine korona, ništa - samo suhi kašalj i malo glavobolje i upale mišića. nije curio nos, nije bolilo grlo(sve tipični simptomi korone) .  napravio nakon par tjedana serološki test -visoka razina anti-tijela.
i većini tako. neki budu u istoj prostoriji sa zaraženim i nemogu se zaraziti. takve ljude ne treba cijepiti. ili netreba forsirati cijepljenje. pogotovo što cijepivo nije ispitano do kraja i ne znamo potencijalne dugoročne posljedice. ja se planiram razmnožavati i ne planiram se cijepiti pod razno. bolja polovica iz istoga razloga ne želi, još žešće od mene.

evo bogami  danas gost na brodu priča svoje iskustvo cijepljenja, kaže fajzer, nakon druge doze , nije mogao dva dana ustati iz kreveta, da to nije doživio u životu i smije se, (lik je pro-vaxer).

ja sam uzeo sva cijepiva, i potomstvo bi cijepivo svim cijepivima koje sam ja dobio - osim cijepiva protiv korone. stopa preživljavanja za moje godište koliko? 99.99%(dakle umiru samo teško pretili ili teško bolesni) , i sada da se cijepim. kako da ne.

e da debili poput Nenada Jarića Dauenhauera (i onaj luđak forumaš) tvrde da cijepivo bolje štiti od "prirodnog preboljevanja". kakav je to debilizam. normalno da ne štiti, to će reći svaka ozbiljnija osoba. a luđaci to tvrde.

najgore je kaj nas uvjeravaju da širimo zarazu, a oni ju jednako tako šire jer su prenosnici.

na penicilin znamo da je krenula rezistencija jer se koristio prekomjerno.
i za dežurne jako doro znam razliku od virusa i bakterija.

mislim da im je u biti žao kaj su se cijepili, pa ono da i nas ujebu.

inače u njemačkoj uvedene restrikcije za sve iz rizičnih zemalja koje su sada u crvenom.
za španjolsku 10 dana karantene. primio pikicu ili ne.
pride nakon 5 dana kontrola.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/7/2021, 20:22

veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
Šteta.

i mi smo antivakseri.

of kors.

odjednom imamo cijepivo razvijeno u pola godine, koje izgleda ne djeluje baš savršeno(aj smanjuje vjerojatnost smrtnih ishoda) i ne znamo dugoročne posljedice cijepiva a znamo da je opasno za dijecu i osobe u razvoju.  navodno je opasno i za plodnost. čitam da cijepivo protiv antraxa u USA koje su dobjali USA vojnici , razvijeno isto tako brzo, ostavilo je dosta USA vojnika kao invalide.

dalje, o koroni znamo sve. znamo da ne ubija kako ero tvrdi 3.33% ljudi, jer bi u RH bilo 100 000 mrtvih  s obzirom da je u RH sa virusom u kontaktu bilo cca 40-50% stanovnika.
ubija 0.2% -0.03% i to ne "random" ne isključivo po godinama.  ubija ljude koji su stariji i rizične skupine, njima je zaista šansa da ih potamani covd od 1-10% (ovisno o godinama i komorbidetitima). tako je ispalo da je prosjek umrlih od covida u RH tipa 78 godina, a koliko ovdje ljudi dožive? 76 ili 77godina?
u USA isto tako ispalo  prosjek godišta 78umrli od covida,  a ljudi žive 77godina. u prijevodu virus statistički ubija starije.. podaci su tipa da 90% ljudi koje je virus ubio su bili +65godina.

isto vremeno 40% ljudi starijih od 65godina - nisu cijepljeni. što je recimo debilizam. radi ljudi od +65godina, radi njih su svi ovi lockdowni i cijepljenje, a opet se skoro pola nije cijepilo. a forsiraju cijepljenje mlađih kojima ova prehlada ne može ništa. ja sam imao najblažu prehladu, mene svake godine na prelazu godišnjih doba sastavi neka viroza, i 2-3dana ne mogu ustati iz kreveta, boli grlo, nos, glava užas.. ove godine korona, ništa - samo suhi kašalj i malo glavobolje i upale mišića. nije curio nos, nije bolilo grlo(sve tipični simptomi korone) .  napravio nakon par tjedana serološki test -visoka razina anti-tijela.

evo bogami  danas gost na brodu priča svoje iskustvo cijepljenja, kaže fajzer, nakon druge doze , nije mogao dva dana ustati iz kreveta, da to nije doživio u životu i smije se, (lik je pro-vaxer).

najgore je kaj nas uvjeravaju da širimo zarazu, a oni ju jednako tako šire jer su prenosnici.

na penicilin znamo da je krenula rezistencija jer se koristio prekomjerno.
i za dežurne jako doro znam razliku od virusa i bakterija.

mislim da im je u biti žao kaj su se cijepili, pa ono da i nas ujebu.

inače u njemačkoj uvedene restrikcije za sve iz rizičnih zemalja koje su sada u crvenom.
za španjolsku 10 dana karantene. primio pikicu ili ne.
pride nakon 5 dana kontrola.
Čovječanstvo će im biti zahvalno na dobrovoljnom sudjelovanju. Ako ih se ikada setimo za dan bezbjednosti dobro setimo, ako ne, nikom ništa, to je bila njihova dužnost.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber 9/7/2021, 20:30

za ove naciste je najgore kaj mi ne ignoriramo činjenicu da se treba cijepit protiv bolesti, raznih.
i ti i ja smo se nedavno cijepili protiv tetanusa pa nismo forsali marca kaju, govedo da to naprave, jer je nepotrebno.

posljedice tetanusa i smrt su strašne.
nitko se ne raspiše.

živine sam cijepio protiv bjesnoće iako nisu bile vani.

djecu sam cijepio.

sada se pokušavaju uvjeriti da smo antivakseri.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 9/7/2021, 20:33

konstantno ignoriranje
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 9/7/2021, 20:35

smrt od gripe se, nažalost, događa svake sezone i uglavnom umiru osobe oslabljenog imunološkog sustava koje razviju komplikacije (prvenstveno upalu pluća) i osobe s kroničnim bolestima kod kojih se osnovna bolest zbog gripe pogorša, prvenstveno osobe starije životne dobi.

(ignoranti će ignorirati link)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/7/2021, 20:43

veber wrote:konstantno ignoriranje

Cijeli pokret je na tankom ledu ako ostane na 50%cijepljenoh.
18 miliona doza nagovješćuje kako će se stvari odvijati.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/7/2021, 20:44

veber wrote:smrt od gripe se, nažalost, događa svake sezone i uglavnom umiru osobe oslabljenog imunološkog sustava koje razviju komplikacije (prvenstveno upalu pluća) i osobe s kroničnim bolestima kod kojih se osnovna bolest zbog gripe pogorša, prvenstveno osobe starije životne dobi.

(ignoranti će ignorirati link)

U velikoj Britaniji su opet uveli smrt od gripe.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber 9/7/2021, 21:19

ovi me podsjećaju na jehovce.
di su sada jehovci?

ko i ovi zagovornici električnih autiju.

bmw i vw platili harač 825m E da ih ne jebu.
ona krava stasijeva sve bi zabranjivala.

i onda se čude otporu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 9/7/2021, 21:23

mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:osobno preporučavam svima +60godina i ako imaju dijabetis ili nešto slično -da se cijepe. ostalima , pogotovo mlađima i oni koji se planiraju razmnožavati -da preskoče

Joda preporučujem onaj video iznad...
Pogledao sam video, vrlo informativno. Majko Isusova, ako je lik imalo u pravu to znači da će ljude na dulji rok ili ubiti ili osakatiti vlastiti imunološki sustav. Pogotovo one koji se budu cijepili više puta.

Nadovezano na one studije koncentracije mRNA ili čega već po tkivima, proizlazi da će limfociti izvesti najžešći napad upravo na ona tkiva u kojima se to mRNA sranje najviše nakuplja, odnosno gdje se stvorilo najviše tog spike proteina - jajnici, koštana srž.

Sad je samo pitanje je li štetan učinak od jedne ture cjepiva "jednokratan", u smislu da je šteta koja je napravljena ograničena na xy uništenih stanica koje su bile zahvaćene količinom ubrizganog genetskog materijala ili možda imamo spontanu proliferaciju napada limfocita na stanice krvnih žila. Vjerojatno je ovo prvo, valjda, nadam se.

Ali ovo u svakom slučaju upućuje na zaključak da je svako iduće cijepljenje značajno rizičnije od prethodnog.
Dugoročni učinak ovog cijepljenja (naročito opetovanog) bi zapravo mogla biti umjetno stvorena autoimuna bolest u kojoj limfociti u kratko vrijeme unište stanice krvnih žila u određenim tkivima. A onda kada ta etapa završi, sve dugoročne posljedice tih oštećenja stupaju na scenu, kakve god bile ....
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by kaya 9/7/2021, 22:09

marcellus wrote:
kaya wrote:
mutava baštarda wrote:

svi.

Ma užasno. Imam upalu srčanog mišića, ribosomi mi nisu u redu i spajk mi je u glavi.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 50 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics