Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Ma užasno. Imam upalu srčanog mišića, ribosomi mi nisu u redu i spajk mi je u glavi.marcellus wrote:kaya wrote:svi.mutava baštarda wrote:
Zna li netko podatak koliko ih cijepljenih umrlo do sada?
je, ja sam isto mrtav. Kak si ti?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa to je, dvojba sad.Slovoslagar wrote:
u smislu da je šteta koja je napravljena ograničena na xy uništenih stanica koje su bile zahvaćene količinom ubrizganog genetskog materijala ili možda imamo spontanu proliferaciju napada limfocita na stanice krvnih žila.
2015-08-15
Mislim da je ova proliferacija ipak
Djelomično folikularna proliferacija tireocita .
To je. Meni
To je. Meni
Last edited by kaya on 10/7/2021, 00:17; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Ako ćemo na ironije, 18 miliona doza do kraja 2023.
Limfociti su mi izveli napad na spajk proteina i ribosoma .mutava baštarda wrote:kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Nije mi do zajebancije
2015-08-15
Kad crvenkasti piše ovakve postove, on se pretvara da je glup.kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Kada ti pišeš ovakve postove, ti se pretvaraš da si pametna.
Slovoslagar-
2021-04-25
Pa je, šta ne zvuči super pametno.Slovoslagar wrote:Kad crvenkasti piše ovakve postove, on se pretvara da je glup.kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Ajd ti sad još pametnije
2015-08-15
Apsolutno podržavam da se cijepiš koliko god puta struka i fucktograf ocijene potrebnim.kaya wrote:Pa je, šta ne zvuči super pametno.Slovoslagar wrote:Kad crvenkasti piše ovakve postove, on se pretvara da je glup.kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Ajd ti sad još pametnije
U tvom slučaju zaista sam spreman učiniti tu iznimku.
Jel dobro?
Slovoslagar-
2021-04-25
SuperSlovoslagar wrote:Apsolutno podržavam da se cijepiš koliko god puta struka i fucktograf ocijene potrebnim.kaya wrote:Pa je, šta ne zvuči super pametno.Slovoslagar wrote:Kad crvenkasti piše ovakve postove, on se pretvara da je glup.kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Ajd ti sad još pametnije
Jel dobro?
".
Narativ antivakserskog pokreta klasična je populistička priča o sukobu naroda i elite. Predstavljaju se kao žrtve farmaceutske industrije i korumpiranih elita, kao “mali ljudi” koji se samo bore za zdravlje svoje i tuđe djece. David protiv Golijata.
Ljude koji im se suprotstavljaju ukazujući na znanstvene činjenice i na društvenu štetu koju uzrokuje širenje lažnih informacija o cjepivima, antivakseri etiketiraju kao izdajnike i plaćenike. Protiv njih vode hajku na društvenim mrežama, pozivajući svoje pratitelje da ih uznemiravaju i prijete im"
2015-08-15
kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
kaya wrote:SuperSlovoslagar wrote:Apsolutno podržavam da se cijepiš koliko god puta struka i fucktograf ocijene potrebnim.kaya wrote:Pa je, šta ne zvuči super pametno.Slovoslagar wrote:Kad crvenkasti piše ovakve postove, on se pretvara da je glup.kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Ajd ti sad još pametnije
Jel dobro?
".
Narativ antivakserskog pokreta klasična je populistička priča o sukobu naroda i elite. Predstavljaju se kao žrtve farmaceutske industrije i korumpiranih elita, kao “mali ljudi” koji se samo bore za zdravlje svoje i tuđe djece. David protiv Golijata.
Ljude koji im se suprotstavljaju ukazujući na znanstvene činjenice i na društvenu štetu koju uzrokuje širenje lažnih informacija o cjepivima, antivakseri etiketiraju kao izdajnike i plaćenike. Protiv njih vode hajku na društvenim mrežama, pozivajući svoje pratitelje da ih uznemiravaju i prijete im"
x
Pametnica :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vidiš, nisam na to ni pomislio. To je, dakle, to.kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Nikako mi nije bilo jasno zašto me je najedanput štrecnulo u križu.
A šta ću sad, šta je tu je...
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Prim. Dr. Ivić iz Splita kaže da bi cijepljenje starijih i onih koji po predispozicijama teže podnose bolesna stanja trebalo biti obavezno, za mlađe pak i za one sa jačim imunitetom je rekao da oni skoro pa u pravilu i kad se zaraze ne obolijevaju ili ako i obole tijek bolesti im je bezazlen... Iz nekog samo njemu znanog razloga i za njih je rekao da bi im cijepljenje trebalo biti obavezno, iako im samo cjepivo ne bi presudno pomoglo u preboljenju u slučaju da se zaraze i obole, i iako oni i u slučaju da se cijepe i dalje mogu biti prijenosnici bolesti, odnosno širitelji zaraze...
2015-08-08
Noor wrote:kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
nemoj se smijati...pogledaj kretanje sulfata kod prve doze cjepiva
2015-08-06
gledam, evoepikur37 wrote:Noor wrote:kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Noor wrote:gledam, evoepikur37 wrote:Noor wrote:kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Pa jel vidiš da ovaj rast suzbija beta blokatore te posljedično dovodi do stanične apoptoze.
e danice, danice....
sve je napravljeno da nas prevare
2015-08-06
michaellcmacha wrote:Prim. Dr. Ivić iz Splita kaže da bi cijepljenje starijih i onih koji po predispozicijama teže podnose bolesna stanja trebalo biti obavezno, za mlađe pak i za one sa jačim imunitetom je rekao da oni skoro pa u pravilu i kad se zaraze ne obolijevaju ili ako i obole tijek bolesti im je bezazlen... Iz nekog samo njemu znanog razloga i za njih je rekao da bi im cijepljenje trebalo biti obavezno, iako im samo cjepivo ne bi presudno pomoglo u preboljenju u slučaju da se zaraze i obole, i iako oni i u slučaju da se cijepe i dalje mogu biti prijenosnici bolesti, odnosno širitelji zaraze...
Cijepivo koje ne sprječava širenje virusa je učinkovito 0.5% i virusa koga preboli 99.7 posto ljudi. Logično da treba cijepiti sve ljude na planetu.
Neka mi otkažu zdravstvene usluge i oslobode plaćanja zdravstvenih doprinosa jer me neće cijepiti ni na silu u periodu od 2 godine sigurno.
michaellcmacha likes this post
mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Prim. Dr. Ivić iz Splita kaže da bi cijepljenje starijih i onih koji po predispozicijama teže podnose bolesna stanja trebalo biti obavezno, za mlađe pak i za one sa jačim imunitetom je rekao da oni skoro pa u pravilu i kad se zaraze ne obolijevaju ili ako i obole tijek bolesti im je bezazlen... Iz nekog samo njemu znanog razloga i za njih je rekao da bi im cijepljenje trebalo biti obavezno, iako im samo cjepivo ne bi presudno pomoglo u preboljenju u slučaju da se zaraze i obole, i iako oni i u slučaju da se cijepe i dalje mogu biti prijenosnici bolesti, odnosno širitelji zaraze...
Cijepivo koje ne sprječava širenje virusa je učinkovito 0.5% i virusa koga preboli 99.7 posto ljudi. Logično da treba cijepiti sve ljude na planetu.
Neka mi otkažu zdravstvene usluge i oslobode plaćanja zdravstvenih doprinosa jer me neće cijepiti ni na silu u periodu od 2 godine sigurno.
Ajde ti u somaliju živiti
2014-04-16
Jesi izračunala koliko je tvojih doza od tih? Ako zapinje pitaj Eru, on je matematičar.kaya wrote:Limfociti su mi izveli napad na spajk proteina i ribosoma .mutava baštarda wrote:kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Nije mi do zajebancije
4
Naime, SO4 je nestabilan i ima tendenciju vezanja na Ca u CaSO4.
CaSO4 pravi probleme na kostima, bez obzira na starost.
Posebno nakon druge doze.
Lapsus calami. Radi se o CaSO4 i ne o SO4.epikur37 wrote:Noor wrote:kaya wrote:Mislim da je ova proliferacija ipak
To je. Meni
Naime, SO4 je nestabilan i ima tendenciju vezanja na Ca u CaSO4.
CaSO4 pravi probleme na kostima, bez obzira na starost.
Posebno nakon druge doze.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
aben wrote:mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Prim. Dr. Ivić iz Splita kaže da bi cijepljenje starijih i onih koji po predispozicijama teže podnose bolesna stanja trebalo biti obavezno, za mlađe pak i za one sa jačim imunitetom je rekao da oni skoro pa u pravilu i kad se zaraze ne obolijevaju ili ako i obole tijek bolesti im je bezazlen... Iz nekog samo njemu znanog razloga i za njih je rekao da bi im cijepljenje trebalo biti obavezno, iako im samo cjepivo ne bi presudno pomoglo u preboljenju u slučaju da se zaraze i obole, i iako oni i u slučaju da se cijepe i dalje mogu biti prijenosnici bolesti, odnosno širitelji zaraze...
Ajde ti u somaliju živiti
Mi smo već u Somaliji, samo što imamo asfalt i doprinose.
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
Page 14 of 50