ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozbiljna korona tema - zbirno

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 12 Empty Re: Ozbiljna korona tema - zbirno

Post by mutava baštarda Fri 9 Jul - 11:54

Eroo wrote:
Slovoslagar wrote:
Eroo wrote:
Slovoslagar wrote:U Izraelu se virus širi uredno kroz procijepljenu populaciju, odnosno procijepljena populacija ga uredno širi kao i neprocijepljena. Vidim ekipa iz Pfizera priča kako će se kroz 12 mjeseci trebati docijepiti :)

To si reko 'nako, napamet, preko prsta...u pitanju su još milijuni necijepljenih. Nitko se više ne pridržava mjera.
Znamo jedino da ga širi neprocijepljena i neuspješno cijepljena, a za ostale ne znamo.
Cijepite se ljudi, ja sam se 2x i evome, tu sam, živ i zdrav...

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/imunolog-trobonjaca-moram-priznati-da-me-zabrinjavaju-vijesti-iz-izraela-15086494

Znači, ako sam te dobro shvatio, cijepljeni za koje još ne znamo šire li virus su po tebi uspješno cijepljeni, a cijepljeni za koje utvrdimo da ipak šire virus su po tebi neuspješno cijepljeni? Jel to misliš reći?
To znamo i meni je logično.
Doduše meni je logično i da uspješno cijepljeni ne prenose zarazu,
ali dokaze za to još nisam nigdje pročitao.
......
Na stadionu 60,000 ljudi luduje i međusobno izmjenjuje viruse. Katastrofa.
.

Na festivalu gađanja kravljim izmetom u Indiji bilo je mnogo više ljudi.

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 9 Jul - 12:18

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
Slovoslagar wrote:
Eroo wrote:
Slovoslagar wrote:U Izraelu se virus širi uredno kroz procijepljenu populaciju, odnosno procijepljena populacija ga uredno širi kao i neprocijepljena. Vidim ekipa iz Pfizera priča kako će se kroz 12 mjeseci trebati docijepiti :)

To si reko 'nako, napamet, preko prsta...u pitanju su još milijuni necijepljenih. Nitko se više ne pridržava mjera.
Znamo jedino da ga širi neprocijepljena i neuspješno cijepljena, a za ostale ne znamo.
Cijepite se ljudi, ja sam se 2x i evome, tu sam, živ i zdrav...

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/imunolog-trobonjaca-moram-priznati-da-me-zabrinjavaju-vijesti-iz-izraela-15086494

Znači, ako sam te dobro shvatio, cijepljeni za koje još ne znamo šire li virus su po tebi uspješno cijepljeni, a cijepljeni za koje utvrdimo da ipak šire virus su po tebi neuspješno cijepljeni? Jel to misliš reći?
To znamo i meni je logično.
Doduše meni je logično i da uspješno cijepljeni ne prenose zarazu,
ali dokaze za to još nisam nigdje pročitao.
......
Na stadionu 60,000 ljudi luduje i međusobno izmjenjuje viruse. Katastrofa.
.

Na festivalu gađanja kravljim izmetom u Indiji bilo je mnogo više ljudi.
Više znamo o indijskim kravama nego o  njihovim  Šudrama. Kravama se zna broj, a Šudrama ne.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by kaya Fri 9 Jul - 12:40

mutava baštarda wrote:
Speare Shaker wrote:
kaya wrote:
mutava baštarda wrote:

Zna li netko podatak koliko ih cijepljenih umrlo do sada? 
svi.

Ako nisu do sad, prije ili kasnije će svi umrijeti.
Jučer se u Sinju ukopa jedan koji je umrao nakon druge doze. Otkazali bubrezi, završio u bolnici iz koje je izašao u kapselu.
Osobno znam za trojicu iz Sinja i prigradskih naselja.
Vi napredni po stanovima i da vam umre susjed ne znate dok žohari ne počnu izlaziti ispod vrata ili dok beroš ne javi da ipak ljudi umiru.
Tako da me zaboli za vas, sami pali sami se ubili.
Kak ne znamo. U mojoj zgradi su umrli svi. Još se jedan drži na životu ali otpale su  mu noge.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 9 Jul - 13:03

kaya wrote:
mutava baštarda wrote:
Speare Shaker wrote:
kaya wrote:
mutava baštarda wrote:

Zna li netko podatak koliko ih cijepljenih umrlo do sada? 
svi.

Ako nisu do sad, prije ili kasnije će svi umrijeti.
Jučer se u Sinju ukopa jedan koji je umrao nakon druge doze. Otkazali bubrezi, završio u bolnici iz koje je izašao u kapselu.
Osobno znam za trojicu iz Sinja i prigradskih naselja.
Vi napredni po stanovima i da vam umre susjed ne znate dok žohari ne počnu izlaziti ispod vrata ili dok beroš ne javi da ipak ljudi umiru.
Tako da me zaboli za vas, sami pali sami se ubili.
Kak ne znamo. U mojoj zgradi su umrli svi. Još se jedan drži na životu ali otpale su  mu noge.
Briga te... Ti si cijepljena i sigurna s antitijelima koja možda traju vječno.

"zaključno sa 31. svibnja, naručeno, rezervirano 8, 8 milijuna doza, a do konca 2023., još oko 10 milijuna doza"

2015-09-14

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 9 Jul - 13:04

meni počela trnuti lijeva oga i kašljucam, ispljuvak je svijetlo plave boje

otrovali su me, narode, podvala :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 9 Jul - 13:13

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 9 Jul - 13:16

epikur37 wrote:meni počela trnuti lijeva oga i kašljucam, ispljuvak je svijetlo plave boje

miliona naručenih doza cijepiva... Ima da sjajiš u mraku

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 9 Jul - 13:30

mutava baštarda wrote:
epikur37 wrote:meni počela trnuti lijeva oga i kašljucam, ispljuvak je svijetlo plave boje

miliona naručenih doza cijepiva... Ima da sjajiš u mraku
18 miliona... Ero je matematičar pa nam može izračunati ako procijepimo sve, uključujući i dicu, koliko je to puta.
Ako će samo vas napredne, to vam je šest doza... do kraja 2023

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 9 Jul - 13:34

18 miliona doza... #mislina druge

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Jul - 13:58

EMA: Upala srčanog mišića i ovojnice su moguće nuspojave cjepiva Pfizera i Moderne

EUROPSKA agencija za lijekove (EMA) utvrdila je moguću povezanost između rijetke upale srca i mRNA cjepiva protiv covida-19, Pfizer/BioNTecha i Moderne, a preporučila je i da se osobe koje imaju rijedak krvni poremećaj ne cijepe Johnson & Johnsonovim cjepivom.

Srčani problemi miokarditis (upala srčanog mišića) i perikarditis (upala srčane ovojnice) moraju se navesti kao moguće nuspojave dvaju mRNA cjepiva, objavio je u petak Odbor za sigurnost Europske agencije za lijekove. Takvi slučajevi dogodili su se u roku od 14 dana od cijepljenja, češće nakon druge doze i kod mladih odraslih muškaraca, navodi EMA. To se poklapa sa zaključcima američkih zdravstvenih dužnosnika objavljenima prošli mjesec.

EMA-in panel rekao je također da se osobe koje imaju sindrom kapilarnog curenja (CLS) ne bi smjele cijepiti Johnson & Johnsonovim cjepivom protiv koronavirusa. EMA je u lipnju zatražila da se CLS doda i na popis nuspojava AstraZenecina cjepiva protiv covida-19. I AstraZenecino i Johnson & Johnsonovo cjepivo koriste različite verzije virusa prehlade kako bi prenijele upute za stvaranje proteina koronavirusa i izazvala imunološki odgovor.

Europska agencija za lijekove kazala je također da je još prerano da bi se moglo znati hoće li biti potrebno više od dvije doze cjepiva protiv covida-19. Vjeruje da su dvije doze za sada dovoljne. Pfizer/BioNTech u četvrtak su objavili da planiraju zatražiti od američkih i europskih regulatora da odobre docjepljivanje trećom dozom, na osnovi dokaza o povećanom riziku od zaraze šest mjeseci nakon cijepljenja te zbog širenja jako zarazne delta varijante virusa, koja je prvi put identificirana u Indiji.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ema-upala-srcanog-misica-i-ovojnice-su-moguce-nuspojave-cjepiva-pfizera-i-moderne/2289477.aspx?index_ref=read_more_d

nuspojave otkrivamo u hodu kako procjepljujemo glupe dvonožne zamorce. čim su te dve nuspojave priznali znači da je pomrlo pun kurac vaksera pokusnih zamoraca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 9 Jul - 14:06

Gnječ wrote:.

Europska agencija za lijekove kazala je također da je još prerano da bi se moglo znati hoće li biti potrebno više od dvije doze cjepiva protiv covida-19. Vjeruje da su dvije doze za sada dovoljne. Pfizer/BioNTech u četvrtak su objavili da planiraju zatražiti od američkih i europskih regulatora da odobre docjepljivanje trećom dozom, na osnovi dokaza o povećanom riziku od zaraze šest mjeseci nakon cijepljenja te zbog širenja jako zarazne delta varijante virusa, koja je prvi put identificirana u Indiji.

[.

Haha Evropska agencija ne zna, ali HDZ zna. 18 000 000 doza dragi zamorčići.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Jul - 14:25

mutava baštarda wrote:

[.

za 3-5 godina bit će upss..ovaj...khm...uh...obavještavamo sami sebe da smo upravo otkrili da sva cjepiva za Covid izazivaju prionsku bolest koja je fatalna za sve koji su se cijepili. jako nam je žao ali that's life, shit happens.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Fri 9 Jul - 14:37

https://faktograf.hr/2020/10/28/kako-su-antivakseri-postali-veca-prijetnja-od-pandemije/
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 9 Jul - 14:42

Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:

[.

za 3-5 godina bit će upss..ovaj...khm...uh...obavještavamo sami sebe da smo upravo otkrili da sva cjepiva za Covid izazivaju prionsku bolest koja je fatalna za sve koji su se cijepili. jako nam je žao ali that's life, shit happens.
Teoretičaru zavjere... Viditi ćeš početkom 2023 kada se cijepivo konačno ispita da se varaš :D
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Jul - 14:47

kaya wrote:https://faktograf.hr/2020/10/28/kako-su-antivakseri-postali-veca-prijetnja-od-pandemije/

bijedni pokušaj adhominem smear campaign u stilu Envera Hoxhe ili Chausescua.

naslov se bez nekih bitnih izmjena u pamfletu može nasloviti i ovako:

Kako su vakseri postali veća prijetnja od pandemije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Jul - 14:51

mutava baštarda wrote:
Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:

[.

Teoretičaru zavjere... Viditi ćeš početkom 2023 kada se cijepivo konačno ispita da se varaš :D

nisam samo ja "teoretičar zavjere" evo i američki CDC je isto. oni su otišli puno dalje u teoriji zavjere: Zombie Preparedness:

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Jul - 15:02

evo recimo neka mi neo-boljševička kuplerajska rvacka turčadija sa faktografa objasni kako to da su kinezi prije nego je svijet saznao za pandemiju...kako to da su kinezi još onda blokirali sav avionski i željeznički i cestovni promet iz Wuhana prema ostalim gradovima u Kini a nisu zabranili tj. blokirali internacionalni avionski promet iz Wuhana prema inozemstvu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Slovoslagar Fri 9 Jul - 15:35

Gnječ wrote:evo recimo neka mi neo-boljševička kuplerajska rvacka turčadija sa faktografa objasni kako to da su kinezi prije nego je svijet saznao za pandemiju...kako to da su kinezi još onda blokirali sav avionski i željeznički i cestovni promet iz Wuhana prema ostalim gradovima u Kini a nisu zabranili tj. blokirali internacionalni avionski promet iz Wuhana prema inozemstvu?
Pa sve su ti objasnili.
Evo citat koji je univerzalno primjenjiv: "Opisani narativ činjenično je sasvim netočan, ali svejedno privlači sve veću pozornost među korisnicima društvenih mreža."

Što god napišeš, oni kažu da je činjenično netočno i to je to. Riješen problem.

Ne sumnjam da kola dosta činjenično netočnih stvari o virusu i pandemiji, ima i nekih apsurdnih stvari (recimo to da je stvoren s 5G tehnologijom). Nebitno tko je te gluposti stavio u opticaj, ali toga ima sasvim dovoljno da pokvarenjaci iz fucktografa sve udrobe zajedno i za razne ere i kaye diskreditiraju svaku racionalnu raspravu.

Kao i ovo korištenje termina "antivakseri". Sada najednom imamo cca. 2 milijuna antivaksera u ovoj zemlji. Čudo jedno ....
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by kaya Fri 9 Jul - 15:41

Evo, ovdje je par primjeraka takvih koji su nasjeli na dezinformacije te sekte antivaksera. Njima se to čini kao  da su važni, da su nešto otkrili, imaju neki antistav,  otpor. U biti ih je sekta izmanipulirala zaplašivanjem.
Šteta.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Jul - 15:53

Slovoslagar wrote:
Gnječ wrote:evo recimo neka mi neo-boljševička kuplerajska rvacka turčadija sa faktografa objasni kako to da su kinezi prije nego je svijet saznao za pandemiju...kako to da su kinezi još onda blokirali sav avionski i željeznički i cestovni promet iz Wuhana prema ostalim gradovima u Kini a nisu zabranili tj. blokirali internacionalni avionski promet iz Wuhana prema inozemstvu?
Pa sve su ti objasnili.
Evo citat koji je univerzalno primjenjiv: "Opisani narativ činjenično je sasvim netočan, ali svejedno privlači sve veću pozornost među korisnicima društvenih mreža."

Što god napišeš, oni kažu da je činjenično netočno i to je to. Riješen problem.

Ne sumnjam da kola dosta činjenično netočnih stvari o virusu i pandemiji, ima i nekih apsurdnih stvari (recimo to da je stvoren s 5G tehnologijom). Nebitno tko je te gluposti stavio u opticaj, ali toga ima sasvim dovoljno da pokvarenjaci iz fucktografa sve udrobe zajedno i za razne ere i kaye diskreditiraju svaku racionalnu raspravu.

Kao i ovo korištenje termina "antivakseri". Sada najednom imamo cca. 2 milijuna antivaksera u ovoj zemlji. Čudo jedno ....

opisani narativ nije netočan ustvari nije to što sam napisao narativ nego je pitanje. pitam ekipicu sa faktografa a ako misle da je moje pitanje kajgod, zajebali su se:

How China locked down internally for COVID-19, but pushed foreign travel

There is new evidence to show that China locked down all domestic traffic internally by end January 2020 but pushed to open foreign travel till end March. Data from Tom Tom traffic index, a traffic location site that covers 416 cities across 57 countries show that as a result of this strategy, China, intentionally or otherwise, was able to lockdown its cities unknown to the world. While this reduced the spread of the Corona virus within China, China’s aggressive foreign travel policy lead to a virus explosion worldwide. Here is the chronological events of what happened with the requisite traffic data from 10 major cities globally and the statements from Chinese leaders that will help readers reach their own conclusions.

https://economictimes.indiatimes.com/blogs/Whathappensif/how-china-locked-down-internally-for-covid-19-but-pushed-foreign-travel/

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Slovoslagar Fri 9 Jul - 15:54

kaya wrote:Evo, ovdje je par primjeraka takvih koji su nasjeli na dezinformacije te sekte antivaksera. Njima se to čini kao  da su važni, da su nešto otkrili, imaju neki antistav,  otpor. U biti ih je sekta izmanipulirala zaplašivanjem.
Šteta.
Ti si jedna vrlo vrlo limitirana osoba ... ali baš izrazito limitirana ... toliko limitirana da me čak ni ne nerviraš u tolikoj mjeri koliko mi je neugodno umjesto tebe.

Možeš komotno otići u SAD i upisati gender studies ili critical race theory. Opremljena si svim kognitivnim alatima potrebnima za uspjeh u tom polju.
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics