Zagreb je pobjednik
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Zagreb je pobjednik
http://www.vecernji.hr/zg-zivot/zagreb-najbolji-bozicni-sajam-u-europi-1044247
Guest- Guest
Re: Zagreb je pobjednik
Zbilja lijepo izgleda, pogotovo ovaj novi krak fuliranja u Kurelčevoj. Meni najdraži štand, Moskve
Guest- Guest
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Srpski Kurir...ako oni tako kažu onda je valjda tako.
http://www.kurir.rs/zabava/glavni-grad-hrvatske-sa-sjajnom-zimskom-pricom-zagreb-je-pravo-mesto-za-advent-clanak-1997803
http://www.kurir.rs/zabava/glavni-grad-hrvatske-sa-sjajnom-zimskom-pricom-zagreb-je-pravo-mesto-za-advent-clanak-1997803
hahahaahahha..."Coriere" preporucuje Zogreb za "advent"! Pisijada...
pa je, kažu da je najbolji u europi, zbilja prekrasno izgleda. svugdje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a što je pišijada, gdje je bolji?Stanojko wrote:hahahaahahha..."Coriere" preporucuje Zogreb za "advent"! Pisijada...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stanojko misli da mu je beograd najbolja bozicna destinacija...to bi bilo ok kad bi oni znali sta je bozic a kamoli sta je advent...oni misle valjda da je advent neka zurka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma zezam se sele... Otkud znam... Meni je to sve kicerica. U Becu je recimo zanimljiv, kada zalede sve one stazice oko gradske skupstine... :)kaja_333 wrote:a što je pišijada, gdje je bolji?Stanojko wrote:hahahaahahha..."Coriere" preporucuje Zogreb za "advent"! Pisijada...
Šta je advent?vuksadinare wrote:Stanojko misli da mu je beograd najbolja bozicna destinacija...to bi bilo ok kad bi oni znali sta je bozic a kamoli sta je advent...oni misle valjda da je advent neka zurka
Pa kad padneš i razbiješ se kao pička.Stanojko wrote:Ma zezam se sele... Otkud znam... Meni je to sve kicerica. U Becu je recimo zanimljiv, kada zalede sve one stazice oko gradske skupstine... :)kaja_333 wrote:a što je pišijada, gdje je bolji?Stanojko wrote:hahahaahahha..."Coriere" preporucuje Zogreb za "advent"! Pisijada...
Malo duze za objasnjavat...ali to ti je vrijeme docasca ili iscekivanje rodjenja isusa...cetri nedjelje prije bozica pale se po jedna svijeca u nedjelju,ide se na mise tj zornice rano ujutro...slavi se i pjevaju bozicne pjesme uz pice i ice na otvorenom...tu su i gradski sajmovi sa standovima sa bozicnom ponudom od hrane do igle i koncadzango wrote:Šta je advent?vuksadinare wrote:Stanojko misli da mu je beograd najbolja bozicna destinacija...to bi bilo ok kad bi oni znali sta je bozic a kamoli sta je advent...oni misle valjda da je advent neka zurka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kod nas na bilbordima reklamiraju "advent u Zagrebu" a a niko da objasni šta je advent.
došašće.dzango wrote:Šta je advent?vuksadinare wrote:Stanojko misli da mu je beograd najbolja bozicna destinacija...to bi bilo ok kad bi oni znali sta je bozic a kamoli sta je advent...oni misle valjda da je advent neka zurka
kaj u srbiji ne pale četiri sviječice? ne podjebavam.
2014-12-30
Koje četiri sveće?veber wrote:došašće.dzango wrote:Šta je advent?vuksadinare wrote:Stanojko misli da mu je beograd najbolja bozicna destinacija...to bi bilo ok kad bi oni znali sta je bozic a kamoli sta je advent...oni misle valjda da je advent neka zurka
kaj u srbiji ne pale četiri sviječice? ne podjebavam.
zaboravi!
neka ti ero objasni. nisam vjernik.
(adventski vjenac ima četiri svijeće. prva se pali prve nedjelje u prosincu, pa tako do božića, ako se ne varam)
neka ti ero objasni. nisam vjernik.
(adventski vjenac ima četiri svijeće. prva se pali prve nedjelje u prosincu, pa tako do božića, ako se ne varam)
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ok. imaš pojašnjenje, koliko ja znam.dzango wrote:Gugl ga tupi. Bolje ovo u dve reči.
bu ti ero pojasnio opširnije.
2014-12-30
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Tko će na kraju biti pobjednik?
» Je li Erdogan pravi pobjednik rata?Izigrao je Putina a on mu ne moze nista
» Tko će biti pobjednik Big Brothera ?
» Kasparov: Hrvatska je već pobjednik
» Stranka Angele Merkel pobjednik izbora u Saarskoj
» Je li Erdogan pravi pobjednik rata?Izigrao je Putina a on mu ne moze nista
» Tko će biti pobjednik Big Brothera ?
» Kasparov: Hrvatska je već pobjednik