Da remiziramo...
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Da remiziramo...
Sarajevski ljekar prim. dr. Abud Sarić izgubio bitku s koronavirusom
Radiosarajevo.ba
05. 12. 2020. u 09:10:00 Radiosarajevo.ba
U Sarajevu je od posljedica koronavirusa preminuo prim. dr. Abud Sarić, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Opće bolnice.
Kako nezvanično saznajemo, jučer je bio u jako teškom stanju i prebačen je u Opću bolnicu.
Prim. dr. Abud Sarić obavljao je funkciju novog predsjednika Upravnog odbora JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.
Bio je predsjednik Nezavisnog strukovnog sindikata radnika zaposlenih u zdravstvu FBiH i jedan od njegovih osnivača.
Dr. Sarić svojim nesebičnim angažmanom istakao se i najtežim ratnim danima.
Radiosarajevo.ba
05. 12. 2020. u 09:10:00 Radiosarajevo.ba
U Sarajevu je od posljedica koronavirusa preminuo prim. dr. Abud Sarić, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Opće bolnice.
Kako nezvanično saznajemo, jučer je bio u jako teškom stanju i prebačen je u Opću bolnicu.
Prim. dr. Abud Sarić obavljao je funkciju novog predsjednika Upravnog odbora JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.
Bio je predsjednik Nezavisnog strukovnog sindikata radnika zaposlenih u zdravstvu FBiH i jedan od njegovih osnivača.
Dr. Sarić svojim nesebičnim angažmanom istakao se i najtežim ratnim danima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Koja je svrha ovih objava o smrtnim ishodima muslimanskih političara i funkcionera... Mislim po kojoj osnovi je to važna forumski obavijest...Hektorović wrote:[size=44]Sarajevski ljekar prim. dr. Abud Sarić izgubio bitku s koronavirusom[/size]
[size=32][size=32]Radiosarajevo.ba[/size]
05. 12. 2020. u 09:10:00 Radiosarajevo.ba[/size]
[size=32]U Sarajevu je od posljedica koronavirusa preminuo prim. dr. Abud Sarić, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Opće bolnice.
Dr. Sarić svojim nesebičnim angažmanom istakao se i najtežim ratnim danima.[/size]
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Guest- Guest
Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Guest- Guest
Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
Pa kaj, čovjek je svestran..iako nema konkorda više, on brzo doleti, zaključi dil, pokupi pare i vrati se u nemačku.
Guest- Guest
to je za vikend, preko tjedna je menager u audiju a sad je postao i trova ovaj kemičar da popuni malo rupu u novčaniku!venus wrote:michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
Pa kaj, čovjek je svestran..iako nema konkorda više, on brzo doleti, zaključi dil, pokupi pare i vrati se u nemačku.
A jesi ubrala kad je sredio otkaz nekoj mladoj turkinji što mu nije dala da joj zbirka u dekolte... Dok je još bio menadžer u audiju...venus wrote:michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
2015-08-08
Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko ili mrko se s njima pogledavao...
(tko će znati više svako malo bi muške štipo za dupe)
(tko će znati više svako malo bi muške štipo za dupe)
2015-08-08
a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
michaellcmacha likes this post
michaellcmacha wrote:Koja je svrha ovih objava o smrtnim ishodima muslimanskih političara i funkcionera... Mislim po kojoj osnovi je to važna forumski obavijest...Hektorović wrote:[size=44]Sarajevski ljekar prim. dr. Abud Sarić izgubio bitku s koronavirusom[/size]
[size=32][size=32]Radiosarajevo.ba[/size]
05. 12. 2020. u 09:10:00 Radiosarajevo.ba[/size]
[size=32]U Sarajevu je od posljedica koronavirusa preminuo prim. dr. Abud Sarić, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Opće bolnice.
Dr. Sarić svojim nesebičnim angažmanom istakao se i najtežim ratnim danima.[/size]
Isto bi bilo po HR da se nisu zavele mjere.
Epidemija bez kontrole je ovo što se događa u Bosni.
2018-04-10
Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i dalje je priključen na invazivnu mehaničku ventilaciju i sve prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.
2018-04-10
1. 24495 aktivnih slučajevamichaellcmacha wrote:1. 24190 aktivnih slučajevamichaellcmacha wrote:1. 23942 aktivnih slučajevamichaellcmacha wrote:1. 22610 aktivnih slučajeva
2. 3539 novozaraženih
3. 2408 oboljelih na bolničkom liječenju
4. 252 na respiratoru
5. 55 novih smrtnih ishoda
iz 2. na dnevnoj bazi dopunjavamo 1.
iz 1. na dvodnevnoj bazi dopunjavamo 3.
iz 3. na 4dnevnoj bazi dopunjavamo 4.
iz 3. i 4. imamo na dnevnoj bazi imamo 5.
u 60 dana,
tj u odnosu na 02.10.2020.
1. je porastao za 1500%
2. je porastao za 1000%
3. je porastao za 900%
4. je porastao za 1100%
5. je porastao za 800%
2. 4534 novozaraženih
3. 2501 oboljelih na bolničkom liječenju
4. 258 na respiratoru
5. 48 novih smrtnih ishoda
2. 3955 novozaraženih
3. 2427 oboljelih na bolničkom liječenju
4. 262 na respiratoru
5. 68 novih smrtnih ishoda
2. 4084 novozaraženih
3. 2514 oboljelih na bolničkom liječenju
4. 259 na respiratoru
5. 70 novih smrtnih ishoda
2015-08-08
Bora čorba... :)tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
2015-08-08
tre wrote:to je za vikend, preko tjedna je menager u audiju a sad je postao i trova ovaj kemičar da popuni malo rupu u novčaniku!venus wrote:michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
Kako, zar nije otišao iz auto industrije..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:A jesi ubrala kad je sredio otkaz nekoj mladoj turkinji što mu nije dala da joj zbirka u dekolte... Dok je još bio menadžer u audiju...venus wrote:michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
Nisam, pa ko bi čovječe stigao sve čitati što pišete, ne bi se ni počešljat stigla..
Ako je fkt sredio toj curi otkaz - karma is a bitch, sve se vraća i sve plaća
Guest- Guest
pa vjerojatno još ponekad uleti da riješi neke probleme jer ga ovi mole na koljenima da im pomogne a robi kakav je meka srca ne može odoliti pozivu u pomoć!venus wrote:tre wrote:to je za vikend, preko tjedna je menager u audiju a sad je postao i trova ovaj kemičar da popuni malo rupu u novčaniku!venus wrote:michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
Vjerojatno ju je cinkao i otišao u klonju po družiti se sa Ru(j)kom... Da se oslobodi stresa kojeg mu je priuštila mlada turkinja..venus wrote:michaellcmacha wrote:A jesi ubrala kad je sredio otkaz nekoj mladoj turkinji što mu nije dala da joj zbirka u dekolte... Dok je još bio menadžer u audiju...venus wrote:michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
Nisam, pa ko bi čovječe stigao sve čitati što pišete, ne bi se ni počešljat stigla..
Ako je fkt sredio toj curi otkaz - karma is a bitch, sve se vraća i sve plaća
2015-08-08
tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
Šta reći, čovjek je bogomdano legendarno sveto čudo.
Farmaceutska industrija kad čuje za novi koktel sa antibioticima, bit će na aparatima od muke.
Guest- Guest
tre wrote:pa vjerojatno još ponekad uleti da riješi neke probleme jer ga ovi mole na koljenima da im pomogne a robi kakav je meka srca ne može odoliti pozivu u pomoć!venus wrote:tre wrote:to je za vikend, preko tjedna je menager u audiju a sad je postao i trova ovaj kemičar da popuni malo rupu u novčaniku!venus wrote:michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
Vanjski suradnik i savjetnik uprave..
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50