Da remiziramo...
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Da remiziramo...
nesh manje,ali nebitno..ne biti ljubomorna..venus wrote:Legendovich wrote:sise josh i bolje..masivne i teske..Sovak wrote:Venus ima dobru rit ... barem na avataru.
Rujka ima bolje i veće, ako je dovoljno napušeš.
Guest- Guest
venus wrote:Gnječ wrote:Legendovich wrote:sise josh i bolje..masivne i teske..Sovak wrote:Venus ima dobru rit ... barem na avataru.
kako vi to sve vidite??? ja ne vidim ništa pizda mu materina.
ma rekla bi ti ča oni vide, ma neću sovat.
... bin ....
Guest- Guest
ja te volum...đe tija prijetim???veber wrote:vidiš da sam od straja i kamere ugradio,venus wrote:veber wrote:stalno mi prijete, život ugrožavaju.venus wrote:veber wrote:
umjesto kaj prdiš ovdje po forumu, uključi se.
ziher oko novog mesta trebaju ljude koji bi rasteretili službe.
ili ćeš čekat. da vidiš tko bu prevagnuo.
i nikako da me oni tvoji, na jedan poziv, posjete.
jebote već sam 100× susjedima otišao u šoping, ali njih nema.
Vebs, sorry, malo se ponavljaš. Dosadan si. Kaj ima novo..?
mačka mi se slika s nadzornom kamerom
češnjofke sam napravio
dosadno mi je pa lovim čejene
Ma tko ti prijeti, kaži mi da te zaštitim jadnog i bespomoćnog od okrutnog svijeta.
o patnjo
o straha
(ero i svetoje mi prijete, ali nemoj nikom reći-bojim se)
Guest- Guest
jebemtemutava.Gnječ wrote:Legendovich wrote:sise josh i bolje..masivne i teske..Sovak wrote:Venus ima dobru rit ... barem na avataru.
u čvalje.
uđi u zen
zamisli se, gnječ je nadničar u njemačkoj za 10€/h, lidl ti je menhetn a aldi pariz.
udahni, izdahni, udahni, izdahni
na stolu imaš linoleum
udah, izdah, udah izdah.
odjednom, osjetiš strast, požudu.
a, ruka je tu...
udah izdah
2014-12-30
ti si Štreber..cure takvima slike ne salju...Gnječ wrote:Legendovich wrote:sise josh i bolje..masivne i teske..Sovak wrote:Venus ima dobru rit ... barem na avataru.
Guest- Guest
Gnječ wrote:opet namaz samopromocije pa namaz budalaština pa opet dvi fete samopromocije...
Ne vjerujem da si ti Foe, ali da si i zapao u loše drušvo to jesi. Čopor.
ti to mena rajcas ljubavi???veber wrote:jebemtemutava.Gnječ wrote:Legendovich wrote:sise josh i bolje..masivne i teske..Sovak wrote:Venus ima dobru rit ... barem na avataru.
u čvalje.
uđi u zen
zamisli se, gnječ je nadničar u njemačkoj za 10€/h, lidl ti je menhetn a aldi pariz.
udahni, izdahni, udahni, izdahni
na stolu imaš linoleum
udah, izdah, udah izdah.
odjednom, osjetiš strast, požudu.
a, ruka je tu...
udah izdah
Guest- Guest
Feberu budaletino jedna..prije pol godine sam ti nudjao za projekt da napravis niskoletece transportne dronove,do dvista kila...nisi niti zucnuo,a danas lik pokrece mrezu transportnih dronova diljem Europe...et kad si glup ko kuratz i nisi vizioner...
Guest- Guest
neka uđe u zapisnik, forumski.Legendovich wrote:ja te volum...đe tija prijetim???veber wrote:vidiš da sam od straja i kamere ugradio,venus wrote:veber wrote:stalno mi prijete, život ugrožavaju.venus wrote:veber wrote:
umjesto kaj prdiš ovdje po forumu, uključi se.
ziher oko novog mesta trebaju ljude koji bi rasteretili službe.
ili ćeš čekat. da vidiš tko bu prevagnuo.
i nikako da me oni tvoji, na jedan poziv, posjete.
jebote već sam 100× susjedima otišao u šoping, ali njih nema.
Vebs, sorry, malo se ponavljaš. Dosadan si. Kaj ima novo..?
mačka mi se slika s nadzornom kamerom
češnjofke sam napravio
dosadno mi je pa lovim čejene
Ma tko ti prijeti, kaži mi da te zaštitim jadnog i bespomoćnog od okrutnog svijeta.
o patnjo
o straha
(ero i svetoje mi prijete, ali nemoj nikom reći-bojim se)
još će ispasti patnje starog prdonje.
(majketi, ako se misliš upucat, nemoj fulat, jer bu ekipa poludila čitajući)
2014-12-30
Jeboteirud,tamo crta neke vijkove propelere.kuratz palatz a ovdi mogli pare zaraditi i biti bougati..Feberu,udaraj glavom o zid..
Guest- Guest
Sovak wrote:venus wrote:Gnječ wrote:Legendovich wrote:sise josh i bolje..masivne i teske..Sovak wrote:Venus ima dobru rit ... barem na avataru.
... bin ....
ala nu ga!
Guest- Guest
ti si meni nudio?Legendovich wrote:Feberu budaletino jedna..prije pol godine sam ti nudjao za projekt da napravis niskoletece transportne dronove,do dvista kila...nisi niti zucnuo,a danas lik pokrece mrezu transportnih dronova diljem Europe...et kad si glup ko kuratz i nisi vizioner...
kaj?
daj se skoncentriraj i neka ti rujka burek savije.
imati tipkovnicu i pristup internetu ne znači imati znanje.
ni ti niti ero, niti hrpa ljudi koji žive oko nas i imaju interakciju s nama, ne kužite nikaj.
to kaj imate google ne znači nikaj.
informaciju moraš filtrirat i upotrijebit ju na pravilan način.
ti i ero ste klasični primjer debila koji je dobio pristup informacijama.
2014-12-30
Gnječ wrote:Sovak wrote:venus wrote:Gnječ wrote:Legendovich wrote:sise josh i bolje..masivne i teske..Sovak wrote:Venus ima dobru rit ... barem na avataru.
... bin ....
ala nu ga!
Ča je ... san fali?
Guest- Guest
veber wrote:ti si meni nudio?Legendovich wrote:Feberu budaletino jedna..prije pol godine sam ti nudjao za projekt da napravis niskoletece transportne dronove,do dvista kila...nisi niti zucnuo,a danas lik pokrece mrezu transportnih dronova diljem Europe...et kad si glup ko kuratz i nisi vizioner...
kaj?
daj se skoncentriraj i neka ti rujka burek savije.
imati tipkovnicu i pristup internetu ne znači imati znanje.
ni ti niti ero, niti hrpa ljudi koji žive oko nas i imaju interakciju s nama, ne kužite nikaj.
to kaj imate google ne znači nikaj.
informaciju moraš filtrirat i upotrijebit ju na pravilan način.
ti i ero ste klasični primjer debila koji je dobio pristup informacijama.
Ovako..ignorirao si valjda taj post upucen tebi..kurcis se da znas nesh raditi u 3D modelerima,pa misljah da napravi projekt i sve sto ide uz to..boli me kuratz sto mislis o nekome,ajmo nesh zaraditi..i ideja je bila da se napravi dokumentacija za proizvodnju,da se patentira,,a poslije postoje likovi koji bi to odradili u materijalu i sve skupa certificirali..nish sad sjedi i hrani bar mačku..
Guest- Guest
venus wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
@Venus, upravo gledam jučerašnje rezultate po županijama. U VŽ vidim rezultat koji ne paše u "sistem", kao da im se je dogodio neki veći incident (lokalni klaster): +627 novozaraženih. Rezultat bi trebao biti ispod +250. Već danas bi moglo biti jasno o čemu se radi.
Pratimo dalje...
@Venus
Dobra prognoza
Pratim!
Šampanjac bi mogao doći na red prije nego što sam mislio.
Za normalno disanje ovo se mora raspoloviti!
Last edited by Eroo on 8/12/2020, 21:06; edited 1 time in total
Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:venus wrote:Gnječ wrote:Legendovich wrote:sise josh i bolje..masivne i teske..Sovak wrote:Venus ima dobru rit ... barem na avataru.
... bin ....
ala nu ga!
Ča je ... san fali?
tr nisi.
Guest- Guest
Eroo wrote:venus wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
@Venus, upravo gledam jučerašnje rezultate po županijama. U VŽ vidim rezultat koji ne paše u "sistem", kao da im se je dogodio neki veći incident (lokalni klaster): +627 novozaraženih. Rezultat bi trebao biti ispod +250. Već danas bi moglo biti jasno o čemu se radi.
Pratimo dalje...
@Venus
Dobra prognoza
Pratim!
A graf .... nikaj?
Guest- Guest
to govori o tvojem "znanju" jednog "inžinjera"Legendovich wrote:Jeboteirud,tamo crta neke vijkove propelere.kuratz palatz a ovdi mogli pare zaraditi i biti bougati..Feberu,udaraj glavom o zid..
ja sam školovan, školovao sam se i školovat ću se.
ta "elisa" na propulzijskom dizelskom motoru smanjuje potrošnju od 3%, nema kavitacije, buka je smanjena.
ovo tebi izgleda, vjerovatno kao svrdlo, ali to je šesteroperni brodski vijak s asimetričnim nagibom lopatica.
trenutno prototipan.
razlika je da ti voziš mitshubishi, a ja astru ;)
2014-12-30
veber wrote:to govori o tvojem "znanju" jednog "inžinjera"Legendovich wrote:Jeboteirud,tamo crta neke vijkove propelere.kuratz palatz a ovdi mogli pare zaraditi i biti bougati..Feberu,udaraj glavom o zid..
ja sam školovan, školovao sam se i školovat ću se.
ta "elisa" na propulzijskom dizelskom motoru smanjuje potrošnju od 3%, nema kavitacije, buka je smanjena.
ovo tebi izgleda, vjerovatno kao svrdlo, ali to je šesteroperni brodski vijak s asimetričnim nagibom lopatica.
trenutno prototipan.
razlika je da ti voziš mitshubishi, a ja astru ;)
Pa meni je auto potreba,ne kurcenje..da se kurcim kao ti,ne bi vozio srebrni bembac limuzinu,nego XC90,bijeli..ti si fakat,kao bosanac..
Guest- Guest
Sovak wrote:Eroo wrote:venus wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
Pratimo dalje...
@Venus
Dobra prognoza
Pratim!
A graf .... nikaj?
Graf o ukupnom broju postoji na službenoj stranici. Ostalo bi morao sam crtat, ali ne vidim smisla.
Venus otvara šapanjac na rezultat +80, a ja ću poslati čestitku Čačiću za dobro odglumljen posao.
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50