Da remiziramo...
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Da remiziramo...
ti si glup da to boli... jel ti uopće znaš kako cjepivo funkcionira vremenski
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ti si glup da to boli... jel ti uopće znaš kako cjepivo funkcionira vremenski
Znam. Zašto pitaš?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ti si glup da to boli... jel ti uopće znaš kako cjepivo funkcionira vremenski
Znam. Zašto pitaš?
Nego, što zapravo hoćeš reći?
Da će ipak biti skoro propast sveta kako si ti najavljivao i dalje najavljuješ usprkos skorom početku cijepljenja?
Guest- Guest
ako ti netko kaže da počinje s cijepljenjem u uvjetima kad nema dovoljno cjepiva za sve onda ti je valjda jasno da će prvo cijepiti zdravstveno osoblje, vjerojatno vojsku prometni sektor i dio upravljačkog aparata to je sveukupno oko 10% od ukupne populacije i ne mijenja ništa u odnosu na širenje bolesti eventualno pokušava zaštititi osigurače... bez kojih se sustav raspada
2015-08-08
Nemoj.michaellcmacha wrote:to je ono čemu ste se ti i šejker prije 74 dana čudili ko pura dreku... hoćeš da te podsjetim što si tada pisao...Eroo wrote:Hvale vrijedan trud. Sve sam razumio.michaellcmacha wrote:1. 22610 aktivnih slučajeva
2. 3539 novozaraženih
3. 2408 oboljelih na bolničkom liječenju
4. 252 na respiratoru
5. 55 novih smrtnih ishoda
iz 2. na dnevnoj bazi dopunjavamo 1.
iz 1. na dvodnevnoj bazi dopunjavamo 3.
iz 3. na 4dnevnoj bazi dopunjavamo 4.
iz 3. i 4. imamo na dnevnoj bazi imamo 5.
u 60 dana,
tj u odnosu na 02.10.2020.
1. je porastao za 1500%
2. je porastao za 1000%
3. je porastao za 900%
4. je porastao za 1100%
5. je porastao za 800%
nisam nikada najavljivao nikakvu propast svijeta, moguće si ti moje upise tako percipirao... ja sam cijelo vrijeme dok ste vi govorili da je ovo gripica, upozoravao da se radi o ozbiljnoj i teškoj bolesti koja će uzeti velikog maha... tako da te lijepo molim da ne jedeš govna kraj još uvijek solidne ponude normalnih prehrambenih proizvoda
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ako ti netko kaže da počinje s cijepljenjem u uvjetima kad nema dovoljno cjepiva za sve onda ti je valjda jasno da će prvo cijepiti zdravstveno osoblje, vjerojatno vojsku prometni sektor i dio upravljačkog aparata to je sveukupno oko 10% od ukupne populacije i ne mijenja ništa u odnosu na širenje bolesti eventualno pokušava zaštititi osigurače... bez kojih se sustav raspada
Naravno da mi je jasno.
Pa upravo sam to, uz dodatak rizičnih skupina po dobi odnosno komorbiditetima što si gore zaboravio spomenuti, neprestano spominjao prethodnih mjeseci u kojima sam najavljivao relativno skoro pojavljivanje dovoljno efikasnih cjepiva i dinamike njihove upotrebe.
I nije istina da to ne mijenja ništa u odnosu na širenje bolesti. Naravno da mijenja, samo je pitanje u kolikoj mjeri.
Guest- Guest
kaj bulaznite da to nije normalno.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ti si glup da to boli... jel ti uopće znaš kako cjepivo funkcionira vremenski
Znam. Zašto pitaš?
Da će ipak biti skoro propast sveta kako si ti najavljivao i dalje najavljuješ usprkos skorom početku cijepljenja?
da se sada svi procjepimo, a vele da će biti dvodozno, dok krene reakcija i procjepljenost bude potpuna.
nećemo još doseći vrh.
mene ne zanimaju debilne krivulje jednog cinkera.
zanima me kada ćemo doseći vrh, jer tek onda slijedi pad.
kako je krenulo ući ćemo u geometrijsku progresiju, a ako se to dogodi bit će "veselo"
ovo kaj glupi bosanac crtka u freecel-u to je mački o rep.
kao i sve njegove "projekcije" zadnja je bila, adezej dvotrećinski, prije kolinda grabi dalje itd
2014-12-30
michaellcmacha wrote:nisam nikada najavljivao nikakvu propast svijeta, moguće si ti moje upise tako percipirao... ja sam cijelo vrijeme dok ste vi govorili da je ovo gripica, upozoravao da se radi o ozbiljnoj i teškoj bolesti koja će uzeti velikog maha... tako da te lijepo molim da ne jedeš govna kraj još uvijek solidne ponude normalnih prehrambenih proizvoda
Da, formalno i verbalno nisi najavaljivao, ali ali je svaki tvoj upis upućivao upravo na takav završetak.
Očito nisi razumio onu moju promjedbu o neophodnoj konzistenosti vlastitih iskaza.
Što se tiče ocjene o gripici, to je bila ironija pa i sprdnja usmjerena prema vama koji ste širili defetizam pa čak ovu pandemiju po efektima stavljali ispred španjole što je doslovce ne sumanuto nego potpuno ludo.
Ali nikada nisam sumnjao da je riječ o ozbiljnoj bolesti, nebitno što u puno manjoj mjeri pogađa stanovništvo u najvitalnijoj dobi kao što je to činila španjola, nego ipak u velikoj većini stare ljude i one sa komorbiditetima.
Guest- Guest
pisao si tu kako sam ja kukavica a upravo tada sam bio u dubravi i vidio ajmo reći iz prve ruke da se kod nas stvari značajno pogoršavaju i to sam tu sa vama podijelio... opet tvoja očito kriva percepcija ali već tada smo utvrdili da se radilo o malicioznosti s tvoje strane
2015-08-08
Bitno smanjivanje smrtnih slučajeva, jer je evidentno da se drugačije ne mogu odbraniti starački domovi, odakle se regrutiraSpeare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ako ti netko kaže da počinje s cijepljenjem u uvjetima kad nema dovoljno cjepiva za sve onda ti je valjda jasno da će prvo cijepiti zdravstveno osoblje, vjerojatno vojsku prometni sektor i dio upravljačkog aparata to je sveukupno oko 10% od ukupne populacije i ne mijenja ništa u odnosu na širenje bolesti eventualno pokušava zaštititi osigurače... bez kojih se sustav raspada
Naravno da mi je jasno.
Pa upravo sam to, uz dodatak rizičnih skupina po dobi odnosno komorbiditetima što si gore zaboravio spomenuti, neprestano spominjao prethodnih mjeseci u kojima sam najavljivao relativno skoro pojavljivanje dovoljno efikasnih cjepiva i dinamike njihove upotrebe.
I nije istina da to ne mijenja ništa u odnosu na širenje bolesti. Naravno da mijenja, samo je pitanje u kolikoj mjeri.
najveći broj umrlih. Već cjepljenje u prvom valu će biti melem na ranu...
pa slušaj izvješća u zadnjih 10 dana, iz dana u dan dob onih koji iskazuju sve teže simptome je sve niža a njih sve više...
2015-08-08
veber wrote:kaj bulaznite da to nije normalno.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ti si glup da to boli... jel ti uopće znaš kako cjepivo funkcionira vremenski
Znam. Zašto pitaš?
da se sada svi procjepimo, a vele da će biti dvodozno, dok krene reakcija i procjepljenost bude potpuna.
nećemo još doseći vrh.
Da, to bi bilo točno kada bi se oslanjali isključivo na cjepivo i čekali njegovo djelovanje.
Međutim, vidiš da imamo i famozne lockdowne, makar ne totalne, ali koji ipak daju razultata u smanjenu broja novozaraženih.
Što misliš zašto Francuska najavljuje popuštanje mjera?
I to baš početkom adventa.
Jer su prethodno oštrijim mjerama dosegli značajno smanjenje broja novozaraženih pa će sad iskoristiti turistički potencijal ovog doba godine.
Ne znam kad ćemo dosegnuti vrh. Po mojim davno napisanim procjenama vjerojatno za tjedan ili dva, a možda smo ga već i dosegnuli. I dalje tvrdim kako nam do nove godine slijedi osjetan pad broja novozaraženih.
Po svemu sudeći zbog djelovanja cjepiva neće biti trećeg vala koji se dogodio tijekom španjole.
Last edited by Speare Shaker on 2/12/2020, 16:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
jesi ti glup koji ti je kurac... cjepivo nema utjecaja na 8 milijuna oboljelih koji imaju srednje teškr i teške simptome niti ima utjecaja na 100 000 onih koji su na ventilatorima.... jebo te pa vi ste stvarno mutavi ti pogotovo... njima treba lijek, a ne cjepivo....Eroo wrote:Bitno smanjivanje smrtnih slučajeva, jer je evidentno da se drugačije ne mogu odbraniti starački domovi, odakle se regrutiraSpeare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ako ti netko kaže da počinje s cijepljenjem u uvjetima kad nema dovoljno cjepiva za sve onda ti je valjda jasno da će prvo cijepiti zdravstveno osoblje, vjerojatno vojsku prometni sektor i dio upravljačkog aparata to je sveukupno oko 10% od ukupne populacije i ne mijenja ništa u odnosu na širenje bolesti eventualno pokušava zaštititi osigurače... bez kojih se sustav raspada
Naravno da mi je jasno.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pisao si tu kako sam ja kukavica a upravo tada sam bio u dubravi i vidio ajmo reći iz prve ruke da se kod nas stvari značajno pogoršavaju i to sam tu sa vama podijelio... opet tvoja očito kriva percepcija ali već tada smo utvrdili da se radilo o malicioznosti s tvoje strane
I to je bila ironija pa i sprdnja. Čak ne zbog malicioznosti. Jednostavno mi je dosadilo čitati prognoze o "skoroj propasti sveta" i usporedbe ove pandemije sa španjolom.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa slušaj izvješća u zadnjih 10 dana, iz dana u dan dob onih koji iskazuju sve teže simptome je sve niža a njih sve više...
Nema spora da je to sadašnji trend. Ali koji će se promjeniti na bolje najkasnije početkom cijepljenja. Naravno, kada se prime obje doze.
Broj novozaraženih će se početi osjetno smanjivati značajno ranije, najkasnije do nove godine.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:
njima treba lijek, a ne cjepivo....
Nema univerzalnog lijeka za ovu bolest. Vjerojatno ga neće ni biti. Postoji samo simptomatska terapija. Nekome će pomoći, nekome neće.
Guest- Guest
ti si pametniji od ovog sanskog kretena.Speare Shaker wrote:veber wrote:kaj bulaznite da to nije normalno.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ti si glup da to boli... jel ti uopće znaš kako cjepivo funkcionira vremenski
Znam. Zašto pitaš?
nećemo još doseći vrh.
Da, to bi bilo točno kada bi se oslanjali isključivo na cjepivo i čekali njegovo djelovanje.
Međutim, vidiš da imamo i famozne lockdowne, makar ne totalne, ali koji ipak daju razultata u smanjenu broja novozaraženih.
Što misliš zašto Francuska najavljuje popuštanje mjera?
I to baš početkom adventa.
Jer su prethodno oštrijim mjerama dosegli značajno smanjenje broja novozaraženih.
Ne znam kad ćemo dosegnuti vrh. Po mojim davno napisan procjenama vjerojatno za tjedan ili dva, a možda smo ga već i doesgnuli. I dalje tvrdim kako nam do nove godine slijedi osjetan pad broja novozaraženih.
Po svemu sudeći zbog djelovanja cjepiva neće biti trećeg vala koji se dogodio tijekom španjole.
uloženi resursi su ogromni.
ero tipka sa starog laptopa ili još starijeg PCa pa ne raspoznaje razlike servera od računala.
poanta upisa je ta da sam dopustio da se koriste kapaciteti mojeg servera u izradi modela, a ja nisam jedini i milijuni računala su spojeni u mrežu i obrađuju podatke.
ja nemam pristup nikakvim podacima.
što će biti ili neće biti ne možemo znati.
bez obzira na upregnutu snagu.
2014-12-30
a, imamo hiv. u početku smrtnost ogromna, danas kronična bolest.
ali prošlo je 35 godina od početka širenja.
ali prošlo je 35 godina od početka širenja.
2014-12-30
U Hrvatskoj 2,408. To je jedino što znamo zasigurno.michaellcmacha wrote:jesi ti glup koji ti je kurac... cjepivo nema utjecaja na 8 milijuna oboljelih koji imaju srednje teškr i teške simptome niti ima utjecaja na 100 000 onih koji su na ventilatorima.... jebo te pa vi ste stvarno mutavi ti pogotovo... njima treba lijek, a ne cjepivo....Eroo wrote:Bitno smanjivanje smrtnih slučajeva, jer je evidentno da se drugačije ne mogu odbraniti starački domovi, odakle se regrutiraSpeare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ako ti netko kaže da počinje s cijepljenjem u uvjetima kad nema dovoljno cjepiva za sve onda ti je valjda jasno da će prvo cijepiti zdravstveno osoblje, vjerojatno vojsku prometni sektor i dio upravljačkog aparata to je sveukupno oko 10% od ukupne populacije i ne mijenja ništa u odnosu na širenje bolesti eventualno pokušava zaštititi osigurače... bez kojih se sustav raspada
Naravno da mi je jasno.
Svi pozitivni nisu oboljeli, hospitaliziraju se samo neki od pozitivnih.
Nemoj to meni objašnjavati, to objasni tezgaru koji ne razlikuje ni virus od bolesti...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
njima treba lijek, a ne cjepivo....
Nema univerzalnog lijeka za ovu bolest. Vjerojatno ga neće ni biti. Postoji samo simptomatska terapija. Nekome će pomoći, nekome neće.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50