Da remiziramo...
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Da remiziramo...
tre wrote:pa vjerojatno još ponekad uleti da riješi neke probleme jer ga ovi mole na koljenima da im pomogne a robi kakav je meka srca ne može odoliti pozivu u pomoć!venus wrote:tre wrote:to je za vikend, preko tjedna je menager u audiju a sad je postao i trova ovaj kemičar da popuni malo rupu u novčaniku!venus wrote:michaellcmacha wrote:Ja nisam, onog dana kad je napisao da vikendom putuje preko bare kako bi trgovao zlatnim polugama, ja sam skužio da kad je Robi u pitanju ništa nas ne smije iznenaditi ni šokirativenus wrote:michaellcmacha wrote:Jel to normalna osobavenus wrote:Legendovich wrote:ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Ja sam u šoku
Ma daj, nisam to ubrala
Pa kaj, čovjek je svestran..iako nema konkorda više, on brzo doleti, zaključi dil, pokupi pare i vrati se u nemačku.
Kako, zar nije otišao iz auto industrije..
Vanjski suradnik i savjetnik uprave..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:Vjerojatno ju je cinkao i otišao u klonju po družiti se sa Ru(j)kom... Da se oslobodi stresa kojeg mu je priuštila mlada turkinja..venus wrote:michaellcmacha wrote:
A jesi ubrala kad je sredio otkaz nekoj mladoj turkinji što mu nije dala da joj zbirka u dekolte... Dok je još bio menadžer u audiju...
Nisam, pa ko bi čovječe stigao sve čitati što pišete, ne bi se ni počešljat stigla..
Ako je fkt sredio toj curi otkaz - karma is a bitch, sve se vraća i sve plaća
Gle, nije on jadan kriv, ziher ga je previše izazivala jer nije sa dovoljno marama prekrila svoj bujni dekolte..
Guest- Guest
Glava mu je sigurno čorbasta, jebote da može toliko lagati i saplitati se o vlastite laži to je ono za ginisa!michaellcmacha wrote:Bora čorba... :)tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
gotovi suvenus wrote:tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
Šta reći, čovjek je bogomdano legendarno sveto čudo.
Farmaceutska industrija kad čuje za novi koktel sa antibioticima, bit će na aparatima od muke.
bacim pogled na remizu.
odem stranicu natrag, pa tako do robijevih inhalacija, onda krenem prema naprijed, da nisam nekaj krivo pročitao unazad.
pa onda otvorim širom prozore.
idem čitati ponovo, ali ne, ništa se nije promjenilo, veberu nemaš halucinacije.
kada pomisliš da ne ide dalje, vidi se da može.
samo nebo je granica.
odem stranicu natrag, pa tako do robijevih inhalacija, onda krenem prema naprijed, da nisam nekaj krivo pročitao unazad.
pa onda otvorim širom prozore.
idem čitati ponovo, ali ne, ništa se nije promjenilo, veberu nemaš halucinacije.
kada pomisliš da ne ide dalje, vidi se da može.
samo nebo je granica.
2014-12-30
Ja bi ako bi morala birati iz toga bogatog životopisa izabrala ono kada je bio zajcov u domovinskom ratu ali nije htio pucati iz uvjerenja nego je samo šetao sa snajperom, kada je osmislio propeler s velikim perajama za mali gliser da leti i kada je skontao da ameri lažu da su otišli na mjesec jer im je pobio računicu sagorijevanja raketnog goriva ili motora .čega već..tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
I da, neizostavna rujka , ultrabogatašica i ljepotica iz doktorske familije i centra grada koji doleti skuhati sarmu, pašticadu i teletinu ispod peke, domaće njoke, međimursku pitu sa 7 slojeva file, da mu p. usput i onda ju potjera doma jer voli sam spavati.
Last edited by kaya on 5/12/2020, 16:40; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha likes this post
hahahaha..lajte kere Jakobsfelda... ..dobro,sad ste se olaksali,sad opet malo kmečanja o nadirucem viruzu i ocekivanju vakcine..
Guest- Guest
Venusica nikako da mi oprosti,sto sam je odhebo-odbio..jbtg..ne volim kad cura ima nazalni glas..to zivcira jako..
Guest- Guest
zasad samo 32 musterije imam,za svaki mjesec osigurana narudžba..krepite od jalnusnosti i ljubomore...
Guest- Guest
[size=45]Operni pjevač iz HNK umro od korone. Sindikat: Ravnateljica je zataškavala zarazu[/size]
KORONAVIRUS bio je koban za 62-ogodišnjeg opernog pjevača zagrebačkog HNK Antu Topića, koji se prije dva tjedna zarazio covidom navodno na predstavi, kao i pola ansambla zbog jednog zaraženog statista.
Paljenjem lampaša pred kazalištem od, kako ga zovu 'dobrog duha opere' opraštaju utučene kolege i prijatelji. Inače, Sindikat opernih djelatnika kazneno je bio prijavio intendanticu Dubravku Vrgoč za širenje zaraze, a sada će prijavu nadopuniti i za ubojstvo iz nehaja jer tvrde da je zarazu pokušala zataškati, javlja RTL.
"Bijesni smo zbog toga jer smo mi skoro već mjesec dana ukazivali na to da se u HNK kršio zakon i kršile su se epidemiološke mjere, na taj način je oboljelo evo sada 48 ljudi i s jednim ovakvim fatalnim ishodom. Pa osim što je kao što znate već podnesena jedna kaznena prijava, sada se namjerava podnijeti još jedna kaznena prijava za ubojstvo iz nehaja", kazala je Cecilija Car Hrgović, prvakinja Opere u HNK Zagreb.
"Izražavam u ime cijelog kazališta doboku sućut zbog gubitka našeg kolege, prijatelja i izvrsnog umjetnika Ante Topića. Uprava kazališta odlučno odbacuje sve optužbe o ne pridržavanju epidemioloških mjera u našem teatru Od početka epidemije, kazalište je poštovalo sve epidemiološke mjere i organiziralo je posao u skladu s njima", kazao je Marcello Mottadelli, ravnatelj Opere u HNK Zagreb.
KORONAVIRUS bio je koban za 62-ogodišnjeg opernog pjevača zagrebačkog HNK Antu Topića, koji se prije dva tjedna zarazio covidom navodno na predstavi, kao i pola ansambla zbog jednog zaraženog statista.
Paljenjem lampaša pred kazalištem od, kako ga zovu 'dobrog duha opere' opraštaju utučene kolege i prijatelji. Inače, Sindikat opernih djelatnika kazneno je bio prijavio intendanticu Dubravku Vrgoč za širenje zaraze, a sada će prijavu nadopuniti i za ubojstvo iz nehaja jer tvrde da je zarazu pokušala zataškati, javlja RTL.
"Bijesni smo zbog toga jer smo mi skoro već mjesec dana ukazivali na to da se u HNK kršio zakon i kršile su se epidemiološke mjere, na taj način je oboljelo evo sada 48 ljudi i s jednim ovakvim fatalnim ishodom. Pa osim što je kao što znate već podnesena jedna kaznena prijava, sada se namjerava podnijeti još jedna kaznena prijava za ubojstvo iz nehaja", kazala je Cecilija Car Hrgović, prvakinja Opere u HNK Zagreb.
"Izražavam u ime cijelog kazališta doboku sućut zbog gubitka našeg kolege, prijatelja i izvrsnog umjetnika Ante Topića. Uprava kazališta odlučno odbacuje sve optužbe o ne pridržavanju epidemioloških mjera u našem teatru Od početka epidemije, kazalište je poštovalo sve epidemiološke mjere i organiziralo je posao u skladu s njima", kazao je Marcello Mottadelli, ravnatelj Opere u HNK Zagreb.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Inače,viruz nash,sto napravi plucima u finalnoj fazi je ziva jeza...u lokalnoj bolnici,kaze jedna,da izgleda kao da su pluca spaljena doslovno..
Guest- Guest
U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza im se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza im se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.
Legendovich wrote:Venusica nikako da mi oprosti,sto sam je odhebo-odbio..jbtg..ne volim kad cura ima nazalni glas..to zivcira jako..
Nazalni glas, ooo bokte, pa kako bih pjevala s takvim glasom... ..imam čisti mezzosopran.
Ma što da ti proturječim, samo bih bezze trošila penkalu.
Svi ionako znaju da čim zineš - ne lažeš.
Guest- Guest
Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Na temelju čega to tvrdiš?
Guest- Guest
Eroo wrote:Mitropolit Hrizostom pozitivan na koronavirus
AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 04.12.2020. 19:36 - 04.12.2020. 19:42
Potvrdila SPC.
Mitropolit dabrobosanski Hrizostom, koji trenutno predsedava Sinodom Srpske pravoslavne crkve (SPC), primljen je u Kovid bolnicu zbog pozitivnog rezultata testiranja na koronavirus.
“Negovo Visokopreosveštenstvo Mitropolit dabrobosanski g. Hrizostom, mjestobljustitelj patrijaraškog trona, primljen je 4. decembra 2020. godine u večernjim časovima u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu zbog pozitivnog rezultata testiranja na virus Kovid-19”, navodi se u saopštenju SPC
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/mitropolit-hrizostom-pozitivan-na-koronavirus/362237/vest
Još da govno krepa ... pa zalijem pivom i nazdravim.
Guest- Guest
venus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Zato kaj su to Varaždinci - Domovine sini.
Guest- Guest
Na temelju dosadašnjih rezultata.venus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Slična situacija je i u Međimurju.
Oštre mjere u Međimurju i Varaždinu imaju smisla samo zbog čuvanja domova za ostarjele.
Ostalo su zakasnili!
Sovak wrote:Eroo wrote:Mitropolit Hrizostom pozitivan na koronavirus
Potvrdila SPC.
Mitropolit dabrobosanski Hrizostom, koji trenutno predsedava Sinodom Srpske pravoslavne crkve (SPC), primljen je u Kovid bolnicu zbog pozitivnog rezultata testiranja na koronavirus.
“Negovo Visokopreosveštenstvo Mitropolit dabrobosanski g. Hrizostom, mjestobljustitelj patrijaraškog trona, primljen je 4. decembra 2020. godine u večernjim časovima u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu zbog pozitivnog rezultata testiranja na virus Kovid-19”, navodi se u saopštenju SPC
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/mitropolit-hrizostom-pozitivan-na-koronavirus/362237/vest
izgleda da bi još jedan antifašist mogao na drugi svijet uskoro
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Šandor Winnetou likes this post
AssadNaPodmornici wrote:Sovak wrote:Eroo wrote:Mitropolit Hrizostom pozitivan na koronavirus
Potvrdila SPC.
izgleda da bi još jedan antifašist mogao na drugi svijet uskoro
Pivčuga spremna ... vratina u pacu.
Guest- Guest
kaya wrote:Ja bi ako bi morala birati iz toga bogatog životopisa izabrala ono kada je bio zajcov u domovinskom ratu ali nije htio pucati iz uvjerenja nego je samo šetao sa snajperom, kada je osmislio propeler s velikim perajama za mali gliser da leti i kada je skontao da ameri lažu da su otišli na mjesec jer im je pobio računicu sagorijevanja raketnog goriva ili motora .čega već..tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
I da, neizostavna rujka , ultrabogatašica i ljepotica iz doktorske familije i centra grada koji doleti skuhati sarmu, pašticadu i teletinu ispod peke, domaće njoke, međimursku pitu sa 7 slojeva file, da mu p. usput i onda ju potjera doma jer voli sam spavati.
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50