Da remiziramo...
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Da remiziramo...
Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
Vjerojatno bi krenuo stopama ružičke i preloga...
...
Guest- Guest
T.- Posts : 17600
2014-04-14
a jesi li ti prijavio državi porez na to ili si klasični utajivač istoga?Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
krv ti jebem, jel vidiš ti što je školovanje na klonji... promakle ti lekcije o Lavoslavu i Vladimiru... kolko dnevno napraviš porcija tog po 100 ojera, i kolko sam popapaš tog sataraša iz guzice neuke...Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
oni balkanjerosi a ti menadžer...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A koji si ti kurac da pitas takvo sto?..ono..tipicni balkanjeros,optuzivati,tuziti,suditi drugima,a svoje smece ni da pomete u svom dvoristu...tre wrote:a jesi li ti prijavio državi porez na to ili si klasični utajivač istoga?Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:krv ti jebem, jel vidiš ti što je školovanje na klonji... promakle ti lekcije o Lavoslavu i Vladimiru... kolko dnevno napraviš porcija tog po 100 ojera, i kolko sam popapaš tog sataraša iz guzice neuke...Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
Skratimo..Ti cvilis za vakcinom i lijekom,u nemoći bi uveo lomače,giljotine,omrezio sva gracka krizanja vjesalima,a prve musterije bi ti bile Yoda,Ero i Šejker.,..ma covjece,stvarno znas covjeka nasmijati...
Guest- Guest
ma jebo porez ja bi to užgo i u pičku materinu... pa gdje i u kojem svijetu ovakvi psihopatolozi mogu živjeti... on je klasičan primjerak pedofilčine kojeg je trebalo uštrojiti još u vrijeme kad se počeo igrati kemičara...tre wrote:a jesi li ti prijavio državi porez na to ili si klasični utajivač istoga?Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
2015-08-08
Kakogod,cvilezi na ovoj temi i previse,kao i ocaja..a nitko da prstom nesh napravi u smislu korisnog rjesenja ili bar prjecavanja problema...ajte,sad slobodno nastavite cviljeti
Guest- Guest
vidim..ljubomorko je popizdijo...glumatas neki autoritet,a dobro je Sejker rekao...Pojebo banijski vepar bukvu i rodijo se Miha...michaellcmacha wrote:ma jebo porez ja bi to užgo i u pičku materinu... pa gdje i u kojem svijetu ovakvi psihopatolozi mogu živjeti... on je klasičan primjerak pedofilčine kojeg je trebalo uštrojiti još u vrijeme kad se počeo igrati kemičara...tre wrote:a jesi li ti prijavio državi porez na to ili si klasični utajivač istoga?Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
Guest- Guest
miha glup si..pun si doduse podataka suhoparnih,ali i ja imam oko 40 tB praznog prostora za slicne podatke...nije mi zato NAT inteligentan i pametan..
Guest- Guest
ja bi prvo vas nafilao cjepivom, jebala te vakcina u šupak, i to bi dobili svaki po duplu i putnu dozu... a ja se stignem cijepiti i na godinu u rujnu, za ovu sezonu sam ionako miran...Legendovich wrote:michaellcmacha wrote:krv ti jebem, jel vidiš ti što je školovanje na klonji... promakle ti lekcije o Lavoslavu i Vladimiru... kolko dnevno napraviš porcija tog po 100 ojera, i kolko sam popapaš tog sataraša iz guzice neuke...Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
Skratimo..Ti cvilis za vakcinom i lijekom,u nemoći bi uveo lomače,giljotine,omrezio sva gracka krizanja vjesalima,a prve musterije bi ti bile Yoda,Ero i Šejker.,..ma covjece,stvarno znas covjeka nasmijati...
2015-08-08
možemo se ja i on prepirati oko corone ali on ne koristi vakcinu i ne papa srpske kobasičice a i ne laže i ne izmišlja tak da se ne trpaj gdje ti nije mjesto... mogu ja njemu svašta reći a i on meni, a i kažemo si kako se vidi iz priloženog, ali za njega (šejkera) se ne bojim da bi mi pucao u leđa... a ti, pirate, i još tu neki ste gmazovi koji samo čekate u ćoši i gledate gdje bi koga ugrizli iz zasjede... sve ti je gnječ rekao... a ako je itko sa gnječom bio na ratnoj nozi onda sam to bio ja...Legendovich wrote:vidim..ljubomorko je popizdijo...glumatas neki autoritet,a dobro je Sejker rekao...Pojebo banijski vepar bukvu i rodijo se Miha...michaellcmacha wrote:ma jebo porez ja bi to užgo i u pičku materinu... pa gdje i u kojem svijetu ovakvi psihopatolozi mogu živjeti... on je klasičan primjerak pedofilčine kojeg je trebalo uštrojiti još u vrijeme kad se počeo igrati kemičara...tre wrote:a jesi li ti prijavio državi porez na to ili si klasični utajivač istoga?Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
kakogod nebitno..poanta je sto MENI to i ne treba,jer nisam prijemciv za virusa...Evo..tu truckate vas par "veleumnika" 8 mjeseci,a nitko se nij sjetio poduzeti nesh sto bar laicki zna,samo brojite zrtve i molite boga da Netko(e da opet taj) nesh napravi umjesto vas..michaellcmacha wrote:ja bi prvo vas nafilao cjepivom, jebala te vakcina u šupak, i to bi dobili svaki po duplu i putnu dozu... a ja se stignem cijepiti i na godinu u rujnu, za ovu sezonu sam ionako miran...Legendovich wrote:michaellcmacha wrote:krv ti jebem, jel vidiš ti što je školovanje na klonji... promakle ti lekcije o Lavoslavu i Vladimiru... kolko dnevno napraviš porcija tog po 100 ojera, i kolko sam popapaš tog sataraša iz guzice neuke...Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
slobodno se cjepi,tvoja volja..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:možemo se ja i on prepirati oko corone ali on ne koristi vakcinu i ne papa srpske kobasičice a i ne laže i ne izmišlja tak da se ne trpaj gdje ti nije mjesto... mogu ja njemu svašta reći a i on meni, a i kažemo si kako se vidi iz priloženog, ali za njega (šejkera) se ne bojim da bi mi pucao u leđa... a ti, pirate, i još tu neki ste gmazovi koji samo čekate u ćoši i gledate gdje bi koga ugrizli iz zasjede... sve ti je gnječ rekao... a ako je itko sa gnječom bio na ratnoj nozi onda sam to bio ja...Legendovich wrote:vidim..ljubomorko je popizdijo...glumatas neki autoritet,a dobro je Sejker rekao...Pojebo banijski vepar bukvu i rodijo se Miha...michaellcmacha wrote:ma jebo porez ja bi to užgo i u pičku materinu... pa gdje i u kojem svijetu ovakvi psihopatolozi mogu živjeti... on je klasičan primjerak pedofilčine kojeg je trebalo uštrojiti još u vrijeme kad se počeo igrati kemičara...tre wrote:a jesi li ti prijavio državi porez na to ili si klasični utajivač istoga?Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
Brajo moj,nikog toliko ne mrzim da bih pucao u njega,a niti ne mrzim u sustini,..cuj,radi javnog pokazivanja kucnog odgoja na opskurnom forumu?'
Bash svasta..no fancy,ali nisi toliko bitan faktor u necijem zivotu da bi se bavio tobom u bilo kojem smislu...valja raditi i zbrinuti svoje..to sto ti mislis da bi ti netko napravio nesto,vjerovatno je problem u tome,jer ti projiciras podsvjesno svoje zelje u tom smjeru..pa mislis da bi i druga strana to napravila..
Pa sad,ako krenes prvi,legitimna obrana je ocekivana,dapace pozeljna..ja bih tebe uštipnuo za guz...
Guest- Guest
vid kako ga u žicu iz prve pogodiLegendovich wrote:A koji si ti kurac da pitas takvo sto?..ono..tipicni balkanjeros,optuzivati,tuziti,suditi drugima,a svoje smece ni da pomete u svom dvoristu...tre wrote:a jesi li ti prijavio državi porez na to ili si klasični utajivač istoga?Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
Znači sad si i sitni krimos a ne samo menager u audiju i burzovni mešetar sa zlatom :)))))
Nemoj tako na robija, vidiš da radi nekoliko poslova da skrpa kraj s krajem, menager, burzovni mešetar, kemičar...michaellcmacha wrote:ma jebo porez ja bi to užgo i u pičku materinu... pa gdje i u kojem svijetu ovakvi psihopatolozi mogu živjeti... on je klasičan primjerak pedofilčine kojeg je trebalo uštrojiti još u vrijeme kad se počeo igrati kemičara...tre wrote:a jesi li ti prijavio državi porez na to ili si klasični utajivač istoga?Legendovich wrote:Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
...
Šta VELE, u vukojebinI zvanoj USA najveći broj dnevno evidentiranih umrlih i pozitivnih...
2015-08-08
Sarajevski ljekar prim. dr. Abud Sarić izgubio bitku s koronavirusom
Radiosarajevo.ba
05. 12. 2020. u 09:10:00 Radiosarajevo.ba
U Sarajevu je od posljedica koronavirusa preminuo prim. dr. Abud Sarić, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Opće bolnice.
Kako nezvanično saznajemo, jučer je bio u jako teškom stanju i prebačen je u Opću bolnicu.
Prim. dr. Abud Sarić obavljao je funkciju novog predsjednika Upravnog odbora JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.
Bio je predsjednik Nezavisnog strukovnog sindikata radnika zaposlenih u zdravstvu FBiH i jedan od njegovih osnivača.
Dr. Sarić svojim nesebičnim angažmanom istakao se i najtežim ratnim danima.
Radiosarajevo.ba
05. 12. 2020. u 09:10:00 Radiosarajevo.ba
U Sarajevu je od posljedica koronavirusa preminuo prim. dr. Abud Sarić, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Opće bolnice.
Kako nezvanično saznajemo, jučer je bio u jako teškom stanju i prebačen je u Opću bolnicu.
Prim. dr. Abud Sarić obavljao je funkciju novog predsjednika Upravnog odbora JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.
Bio je predsjednik Nezavisnog strukovnog sindikata radnika zaposlenih u zdravstvu FBiH i jedan od njegovih osnivača.
Dr. Sarić svojim nesebičnim angažmanom istakao se i najtežim ratnim danima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50