Da remiziramo...
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Da remiziramo...
Znaci zasad sam u pravu, na jednoj temi sam rekao da u najoptimisticnijoj varijanti idemo na 30% prosle godine, iako moja projekcija ide vise ka 20%.AssadNaPodmornici wrote:Mogla bi biti gladna i mrzla zima. Sezona ide lošije od očekivanja, pričalo se o 40-50% biti će dobro ako bude 30 %, a Sebastián Kurtz nije odobrio pare.. Virus se vraća..debotoijusto wrote:sto kaze cappelli oce li bit glad na zimu ?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Re: Da remiziramo...
sprema se gadna zima raznim koj bi malo ležali i još manje radili.Pirate wrote:Sreo sam ga neki dan, nije mi djelovao bas odusevljeno a i sudeci prema rijecima njegove svalerke, sprema nam se gadna zima.debotoijusto wrote:sto kaze cappelli oce li bit glad na zimu ?
tko želi radit nema frke.
2014-12-30
Stoji to sto kazes, ali svejedno ako bude losa sezona, a bit ce, bit ce manje para u opticaju, a time i manje posla i manje zarade. Jebiga, ovdje kod nas na Jadranu nema neke industrije koja bi nas mogla provuci kroz zimu. Prosto receno, najebalo smo.veber wrote:sprema se gadna zima raznim koj bi malo ležali i još manje radili.Pirate wrote:Sreo sam ga neki dan, nije mi djelovao bas odusevljeno a i sudeci prema rijecima njegove svalerke, sprema nam se gadna zima.debotoijusto wrote:sto kaze cappelli oce li bit glad na zimu ?
tko želi radit nema frke.
2019-09-06
AssadNaPodmornici wrote:Mogla bi biti gladna i mrzla zima. Sezona ide lošije od očekivanja, pričalo se o 40-50% biti će dobro ako bude 30 %, a Sebastián Kurtz nije odobrio pare.. Virus se vraća..debotoijusto wrote:sto kaze cappelli oce li bit glad na zimu ?
A reka san ti ja to odavno odma na početku da se pozdraviš sa sezonom a ne ti neki proračuni ako bude ovo ako bude ono. Nema ništa. Zdravo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
Boli te kurac, glavno da si ti još živ.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo sad pogledao ... Danas 164 000 novoboljelih... To bi značilo da smo za manje od dva tjedna na 10milijuna oboljelih
2015-08-08
Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
Ne boj se ništa. Smrt je lijepa.
crvenkasti-
2014-04-17
ti znaš iz osobnog iskustva?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
2014-12-30
veber wrote:ti znaš iz osobnog iskustva?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
Da.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma ne bojim se, ali koliko vidim ima tu još nekog posla za obaviti, tak da ćemo još malo tu boraviti...crvenkasti wrote:veber wrote:ti znaš iz osobnog iskustva?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:
Da.
2015-08-08
Drzi se i glavu gore, nema predaje.michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
2019-09-06
Pirate wrote:Drzi se i glavu gore, nema predaje.michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
Bezveze ga ohrabruješ. Ionako će umrijeti. Prije ili kasnije.
crvenkasti-
2014-04-17
garant i suđe moraš oprat.crvenkasti wrote:Pirate wrote:Drzi se i glavu gore, nema predaje.michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
2014-12-30
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero.crvenkasti wrote:Pirate wrote:Drzi se i glavu gore, nema predaje.michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
2019-09-06
Jebiga,niste kao garanciju tjeli uknjiziti obiteljsko zlato...AssadNaPodmornici wrote:Mogla bi biti gladna i mrzla zima. Sezona ide lošije od očekivanja, pričalo se o 40-50% biti će dobro ako bude 30 %, a Sebastián Kurtz nije odobrio pare.. Virus se vraća..debotoijusto wrote:sto kaze cappelli oce li bit glad na zimu ?
Guest- Guest
..do kurtza..ja ne mogu prestati misliti na one tvoje papričice koje drzis u ruci...one ljute...michaellcmacha wrote:ŠtO kaže dnevni izvještaj po pitanju novoboljelih, jel umiru ljudi... Nisam pratio ovih dana, ali pretpostavljam da je iz dana u dan sve čupavije...
..dok god ne trce po ulici unezverena pogleda,krvi koja im se slijeva iz usiju i noseva,iskezenih zubija da zgrizu bliznjeg svoga,ne se bojati...
evoc,ja uzeo Dayz sa DLC-om,pa malo onako..opustam se i zabavljam..
apgrejdano na real military simulaciju Arma2,dakle,hiperreala u svemu..moras jesti,piti,lijeciti se i usput lijekove i sve drugo traziti..mosh i zemlju obradjivati saditi,loviti,sve sve..
https://www.bohemia.net/games/dayz
Guest- Guest
pa ne moram, ali što da ne operem, makar ono koje koristim...veber wrote:garant i suđe moraš oprat.crvenkasti wrote:Pirate wrote:Drzi se i glavu gore, nema predaje.michaellcmacha wrote:Živ sam ali izgleda da me je malo ipak sjebalo sve ovo... Danas bio kod doktora i nije dobro, krenuli su edemi, a to nije dibro...crvenkasti wrote:
2015-08-08
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50