Caffe Venus :P
Page 28 of 47
Page 28 of 47 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 37 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Jutro Brende.
Ma i ja sam otvorena. To je moj problem.... Ljudi to cesto krivo shvate.
Guest- Guest
Moram izribat wc danas...
Dobila jucer kupusa pa ce biti sarmica ovih dana.
I ribu neku sam dobila.
I ribu neku sam dobila.
Guest- Guest
Atlana wrote:Jutro Brende.
Dobro jutro....
Ja sam jako otvorena osoba i zbilja,ali zbilja ne volim s nikim u rukavicama,meni je to tracenje vremena i prezirem iz dna duse small talk.....sa vremenom ces nauciti prepoznavaprepoznavati takve osobe G. Po pogledu...zatim,izdradit ces svoj svijet,svoj krug ljudi i bit ce lakse.....i okolina puno znaci,tu znas na sta mislim....samo polako
Guest- Guest
Znam, da...ᴍᴏxʏ wrote:Atlana wrote:Jutro Brende.
Dobro jutro....
Ja sam jako otvorena osoba i zbilja,ali zbilja ne volim s nikim u rukavicama,meni je to tracenje vremena i prezirem iz dna duse small talk.....sa vremenom ces nauciti prepoznavaprepoznavati takve osobe G. Po pogledu...zatim,izdradit ces svoj svijet,svoj krug ljudi i bit ce lakse.....i okolina puno znaci,tu znas na sta mislim....samo polako
Small talk je trosenje energije, vremena.
Guest- Guest
Ma postavljanje ranih granica se također može krivo tumačiti.jasambrend wrote:Tu je poželjno odmah postaviti granice ma kako god da okrutno to zvučalo...nisi ga ti vrtila, već je on tvoju pažnju usmjernu prema njemu potpuno krivo protumačio jer je, jebi ga, ipak prvenstveno muškarac bez obzira na invaliditet...svejedno po opisu mi djeluje kao pokušaj posesivnog odnosa, donekle razumljiv s obzirom na njegovu situaciju, ali u kojem nikad nema sreće za nikoga...zato obzir, ali i jasne granice da se čovjek ne uplete u nečiju ranjivu emocionalnu situaciju nakon koje teško da neće biti povrijeđenih u odnosu...
Postoji mogućnost da muškarac kaže - ma o čemu ti to, nije mi ni na kraj pameti takvo što, umišljaš si...
druga mogućnost je da će pretpostaviti da je to lažno ne koje zapravo znači da. I što više ponavljaš to ne, druga strana to shvati kao izazov i samo pojača pritisak.
Da skratim priču, mišljenja sam da je slaba vajda postavljanja granica, tj. da su muško ženska prijateljstva skoro nemoguća misija. Prije ili kasnije bude ranjenih emocija.
Moguća opcija je kad je jedno homić ili kad je riječ o bivšim partnerima koji su istrošiti sve zalihe strasti, a vežu ih djeca i sjećanja na lijepe trenutke
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Gospe blažena, tko je ovo žensko spadalo?Atlana wrote:
Evo pozdravlja jeenog forumasa.
E kojeg, hm hm
2020-06-01
Ja na nju riknemriknem. I upiskim od smiha... :DRa wrote:Gospe blažena, tko je ovo žensko spadalo?Atlana wrote:
E kojeg, hm hm
Guest- Guest
Krušna mrvo, pocrvenila sam gledajući je... sram me u njeno ime.Atlana wrote:Ja na nju riknemriknem. I upiskim od smiha... :DRa wrote:Gospe blažena, tko je ovo žensko spadalo?Atlana wrote:
E kojeg, hm hm
Ni sluha ni ritma. Prestrašno...
2020-06-01
I vjerojatno je ponosna na sebe.Atlana wrote:Ali je sretna. ;)
Uziva u knome sto voli...
Da ona je jako sretna osoba.
Tko je meni kriv što imam ograničenja koja imam.
2020-06-01
Trebali bi svi. Valjda. Možda bi bilo više sretnih.Atlana wrote:Trebam ja takvu filozofiju primjenit. :D
Pjevaš li? Ili barem plešeš?
2020-06-01
Pjevam samo kada me nitko ne cuje. :D
Imam gori glas od miljane na postu vise ... :D
Ti Ra?
Ti Ra?
Guest- Guest
Ne više. Duhan mi je odnio dobar glas. sad škripi i puca na svaki viši ton. :DAtlana wrote:Pjevam samo kada me nitko ne cuje. :D
Ti Ra?
Samo plešem.
Plešem sve klasične plesove, nešto latino, kaubojski line dance i folklor.
Naučila sam čak malo i istarski balun, a prošli Božić Linđu. :D
2020-06-01
Atlana wrote:Moram izribat wc danas...
I ribu neku sam dobila.
Nisam pokopčala kakve uzročno posljedične veze imaju ribanje wc-ja, motanje sarmi i neka riba & koja - ta nisu modraci i orade isto.. ?
Guest- Guest
Ra wrote:Gospe blažena, tko je ovo žensko spadalo?Atlana wrote:
E kojeg, hm hm
Izdržala sam 10 sekundi, sjetila se Ave K. Otišla sam
Guest- Guest
Ako spremi sarmu i ribe isti dan, vjerojatno će imati razloga za ribanje WC-avenus wrote:Atlana wrote:Moram izribat wc danas...
I ribu neku sam dobila.
Nisam pokopčala kakve uzročno posljedične veze imaju ribanje wc-ja, motanje sarmi i neka riba & koja - ta nisu modraci i orade isto.. ?
2020-06-01
Page 28 of 47 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 37 ... 47
Page 28 of 47