Caffe Venus :P
Page 15 of 47
Page 15 of 47 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 31 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Noor wrote:moškijama visi staro mesoRa wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Tko me u ovoovome uzme,stvarno me voli!
Kod sebea, među nogovima..
ĐILF - đed I like to fuck...
Guest- Guest
Ok, nezz kak niče, ali ja se rumenim ak me se previše hvali, zato odoh nekaj stavit u usta, put do mog srca svakak vodi kroz stomak. :D
Budite mi pozdravljene i ljubljene. :pusaaa
venus wrote:Noor wrote:moškijama visi staro mesoRa wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
ĐILF - đed I like to fuck...
Noor wrote:Zašto...fora je vrh :)ᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:AlfaOmega wrote:Ako mene pitaš, itekakᴍᴏxʏ wrote:
Aco de reci mogu li ostati trudna ?
A de,nije smijesno.....
A gle, njoj nije smiješno da se slijedećih 3-4-5 godina yebe s hormonima, pelenama, neprospavanim noćima - beba blizanaca..
Guest- Guest
A dobro! Nemoj me sad i tući.Noor wrote:Ali...JE!Ra wrote:Ma Aco je inteligentan i duhovit i uopće ne mora uopće biti zgodan. Ali ako je neka je, od viška glava ne boli.Atlana wrote:Aco je zgodan.Ra wrote:Raskrinkala te.AlfaOmega wrote:Triba bi biti, ali evo atlana me predupridi sa mojim imenom, ispadoh pravo fin :DRa wrote:Što, znači sad si nezgodan?AlfaOmega wrote:Samo liti. Zimi pustim stomakvenus wrote:
A i zgodan je, šta je, je..
Nema veze, ti i dalje tvrdi kako si nezgodan i opasan, a mi ćemo ti vjerovati na riječ.
Vidila na svoje oci...
I nedavno je dobio visi cin u NYPD :)
Vidla tu nedavno jednu fotku :)
Aco je samozatajan i ugodan, za razliku od njekijih moškijeh, jel
Nisam rekla da nije, nego da ne mora biti i zgodan kad je već pametan i duhovit. Joj...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:A prištići su od sijena.venus wrote:Ra wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Udubine su zbog perilice i centrifuge!!!
Pitaj Moxy
Ma sve mi je draze od trudnoće
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ok, nezz kak niče, ali ja se rumenim ak me se previše hvali, zato odoh nekaj stavit u usta, put do mog srca svakak vodi kroz stomak. :D
Guest- Guest
posle yebanja nema kajanja...ae!venus wrote:Noor wrote:Zašto...fora je vrh :)ᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:AlfaOmega wrote:Ako mene pitaš, itekakᴍᴏxʏ wrote:
A de,nije smijesno.....
A gle, njoj nije smiješno da se slijedećih 3-4-5 godina yebe s hormonima, pelenama, neprospavanim noćima - beba blizanaca..
Sad mi sve preverzno zvuci...AlfaOmega wrote:Ok, nezz kak niče, ali ja se rumenim ak me se previše hvali, zato odoh nekaj stavit u usta, put do mog srca svakak vodi kroz stomak. :D
Skuzaj :D
Guest- Guest
venus wrote:AlfaOmega wrote:Ok, nezz kak niče, ali ja se rumenim ak me se previše hvali, zato odoh nekaj stavit u usta, put do mog srca svakak vodi kroz stomak. :D
Guest- Guest
venus wrote:Noor wrote:Zašto...fora je vrh :)ᴍᴏxʏ wrote:Noor wrote:AlfaOmega wrote:Ako mene pitaš, itekakᴍᴏxʏ wrote:
A de,nije smijesno.....
Otkud tebi sad blizanci,pa ti mene bas mrzis!
Guest- Guest
Atlana wrote:Sad mi sve preverzno zvuci...AlfaOmega wrote:Ok, nezz kak niče, ali ja se rumenim ak me se previše hvali, zato odoh nekaj stavit u usta, put do mog srca svakak vodi kroz stomak. :D
Skuzaj :D
Joj i meni
Guest- Guest
Bome.ᴍᴏxʏ wrote:Ra wrote:A prištići su od sijena.venus wrote:Ra wrote:Ajde rospijetine jedne, sigurno vam visi staro meso i sigurno imate... udubine.Noor wrote:I goozovima, pas im goozicu poharovenus wrote:Noor wrote:Mox, a kuži ove desne...natakariš na butove, u pojasu zažniraš, a među nogovima nema ništaᴍᴏxʏ wrote:
Jaoooo vidi
Udubine su zbog perilice i centrifuge!!!
Pitaj Moxy
Ma sve mi je draze od trudnoće
Triput je li?
Meni je i jedna bila previše.
Ipak dvaput. Blizanci su :D
Last edited by Ra on 24/11/2020, 22:40; edited 1 time in total
2020-06-01
AlfaOmega wrote:Ok, nezz kak niče, ali ja se rumenim ak me se previše hvali, zato odoh nekaj stavit u usta, put do mog srca svakak vodi kroz stomak. :D
Je 3 puta
I dosta mi za ovaj zivot
Jos ova vjestica blizance rece.....sad cu se duplo stititi!
I dosta mi za ovaj zivot
Guest- Guest
Dobar tek. :)AlfaOmega wrote:Ok, nezz kak niče, ali ja se rumenim ak me se previše hvali, zato odoh nekaj stavit u usta, put do mog srca svakak vodi kroz stomak. :D
2020-06-01
ᴍᴏxʏ wrote:Je 3 puta
I dosta mi za ovaj zivot
E! ...
djeco, malo tiše......
Guest- Guest
Ma pusti je. Lako je tuđim veseljkom gloginje mlatiti.ᴍᴏxʏ wrote:Je 3 puta
I dosta mi za ovaj zivot
Ali svejedno pripazi... otvori oči i... stisni noge.
2020-06-01
Milo mi je hrnić da smo se družili, do suza ste me nasmijali...
Idem leć...lknoć ekipica...luv ya <3
Idem leć...lknoć ekipica...luv ya <3
Guest- Guest
Page 15 of 47 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 31 ... 47
Page 15 of 47