Caffe Venus :P
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Caffe Venus :P
ti si toliko puta obećala da nije više ni fora :^^dzepna_venera wrote:Pa da, sliniti na umjetnjače može samo neko ko nije vidio sise od dojenja
Mislim, stavila bi ja svoje, ali...
Bolje ne.
Re: Caffe Venus :P
Nisi ti bio takav kic...to ti je fakat od treninga...testosteron udario..:p
Guest- Guest
Ma Bogi. Jednoga dana kada budem imala dijete...ono ce mislit da je takvo "razbacivanje" ispravno. Onda ce curica od 16 godina se oblaciti u sto uzu manju i tanju odjecu.
A vjeruj mi nisu one sve sretne...zamisli...probudit se ujutro i razmisljat sta ces obuci da tebe najvise primjete...to je samo primjer.
Recimo prema pam anderson imam postovanje. Skidala se i ona gola, al brate pristojnija je i finija od ovih danasnjih. Vjerojatno jer je starija.
A vjeruj mi nisu one sve sretne...zamisli...probudit se ujutro i razmisljat sta ces obuci da tebe najvise primjete...to je samo primjer.
Recimo prema pam anderson imam postovanje. Skidala se i ona gola, al brate pristojnija je i finija od ovih danasnjih. Vjerojatno jer je starija.
Guest- Guest
ajd biži ća.Zagy wrote:Nisi ti bio takav kic...to ti je fakat od treninga...testosteron udario..:p
laka ti noć.
veber-
2014-12-30
evo baš završio sa sklekovima i tricom, ni dan ne smijem propustiti jer sve se onda raspadne.. to je tak, sise su umjetne bože moj, meni je situacija bitna, no ponavljam se :DZagy wrote:Nisi ti bio takav kic...to ti je fakat od treninga...testosteron udario..:p
Kic ja tebe volim i nista ovo nije tebi osobno upuceno.
:)
Sada vas napustam jer se budim u 6 da se pobrinem o svojoj buducnosti.
I naravno da sam i ja gledala gole muske na netu kao i vi zenske. :)
Ali jednostavno ova me zenskica ootaknula na nesto
:)
Sada vas napustam jer se budim u 6 da se pobrinem o svojoj buducnosti.
Guest- Guest
alles gutLady_D wrote:Kic ja tebe volim i nista ovo nije tebi osobno upuceno.
Vidis Lady,sto odredjuje to..Svijet je toliko ubrzao,i roditelji se moraju maksimalno angazirati poslom,tako da djecu uglavnom odgajaju vrtici,skole,drustvo("prijatelji")..cujem od nekih frendica,kojima su kceri u pubertetu,da vrlo cesto nabijaju roditeljima na nos,kako su "glupi,ne razumiju ih,da su prijatelji bolji izbor,jer ima je stalo do njih"-e ta mi je najbolja ..jednostavno,pićonjci od 12-13 godina vec pocnu izlaziti,nalaziti se sa deckima,ovi im prodavati "rokerske" zivotne filozofije,i u jednom trenu roditelji postaju oni najgori neprijatelji,koji "sprijecavaju2 mladoj Duši da rasiri svoja krila....Preemalo vremena roditelji izdvajaju za svoju djeciu,jer ga bas i nemaju previse,pa se sve svede na brzo recitovanje pravila..u tom kontekstu,svakodnevno druzenje sa "prijateljima" iz skole,roditelji nemaju sansuLady_D wrote:Ma Bogi. Jednoga dana kada budem imala dijete...ono ce mislit da je takvo "razbacivanje" ispravno. Onda ce curica od 16 godina se oblaciti u sto uzu manju i tanju odjecu.
Guest- Guest
Slazem se bogi da je i do roditelja.
I koje ja nepovezane recenice pisem kad mi se oci sklapaju a zelim nesto reci.
Sve puno gresaka i nepovezanij rijeci.
Mogla sam i bolje ali mozak zove krevet
I koje ja nepovezane recenice pisem kad mi se oci sklapaju a zelim nesto reci.
Sve puno gresaka i nepovezanij rijeci.
Mogla sam i bolje ali mozak zove krevet
Guest- Guest
veber_1 wrote:ajd biži ća.Zagy wrote:Nisi ti bio takav kic...to ti je fakat od treninga...testosteron udario..:p
laka ti noć.
Vidiš kako te slušam. ...
Guest- Guest
I kod odgoja djece,kao i u svemu ostalome,je bitna zlatna sredina....mora se raditi ali i imati vremena za svoju djecu.....jednostavno ih podupirati u rastu....i turkinje su sa djecom kući, ne rade,pa su im djeca često neodgojena....nezadovoljna mama kod kuće nije rješenje. ...
Guest- Guest
tu je opet problem tradicija, turkinje su uglavnom jos uvijek podredjene zene i kao takve ne mogu bit ispunjene
kao arapkinje ovdje
kao arapkinje ovdje
betty.boop-
2015-01-23
sto znaci ispunjena?Jel bracni zivot nije napose ono realno ispunjenje obaju partnera.?
Guest- Guest
ne nuzno
u nekim kulturama se i dan danas u brak ulazi iz raznoraznih interesa, koji nemaju puno veze s ljubavlju
u nekim kulturama se i dan danas u brak ulazi iz raznoraznih interesa, koji nemaju puno veze s ljubavlju
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:sto znaci ispunjena?Jel bracni zivot nije napose ono realno ispunjenje obaju partnera.?
Bračni život je idealna 'platforma' za rast. Niko te ne može toliko potaknuti da narasteš ko onaj kojeg najviše voliš sa kojim jedeš cukar,sol i drek.
Tko tebe potiče, bogomdana emanacijo..
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50