Caffe Venus :P
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: Caffe Venus :P
A, odlično , moći ćemo malo neobavezno čavrljati, bez grižnje savjesti da smo zachatali temu Meni je malo kasno za kavicu, ali hvala. Ja ću ovo ponijeti hladno, hladno.
Guest- Guest
Joooj, obožavam sve što je s sirom (ne, nema nikakve veze s temom ispod) Hvala Dzv :) Sljedeći put ću ja nešto ponijeti ;)
Guest- Guest
Mativka wrote:Joooj, obožavam sve što je s sirom (ne, nema nikakve veze s temom ispod) Hvala Dzv :) Sljedeći put ću ja nešto ponijeti ;)
Vid
Guest- Guest
snakebite wrote:samo da javno konstatiram da mi fali tema sa ženskim guzicama!!
Jeste li ti i Bogomdani u rodu?!
Guest- Guest
snakebite wrote:samo da javno konstatiram da mi fali tema sa ženskim guzicama!!
Imaš ih koliko god voliš po netu :P
Guest- Guest
Nisu rodijaci po koljenu, nego ...Mativka wrote:snakebite wrote:samo da javno konstatiram da mi fali tema sa ženskim guzicama!!
Jeste li ti i Bogomdani u rodu?!
Guest- Guest
Oh! Kakav dan...dovršiti što trenutno radim i idem se onesvijestiti do zore. Pa opet.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:snakebite wrote:samo da javno konstatiram da mi fali tema sa ženskim guzicama!!
trošim vrijeme tako, ovako je bolje kad dođeš na gotovo...
Guest- Guest
snakebite wrote:dzepna_venera wrote:snakebite wrote:samo da javno konstatiram da mi fali tema sa ženskim guzicama!!
trošim vrijeme tako, ovako je bolje kad dođeš na gotovo...
Pa da. Legneš i čekaš.
Guest- Guest
I tako ja u teškim vremenima odlučim da ću biti dobra. Krenem prema centru grada i leži lik na podu, pola tijela nema, 40 je stupnjeva. Kako da prođem kraj njega, o mili Bože. Dam mu novčanicu, ta imam ja, Bog mi dao da mogu, ne samo to-izgledam kao da imam puno i mogu sve. Nisam ni do kraja ulice došla očajna žena sjedi na rubnjaku dućana i obraća se meni da joj nešto dam. Ja samo prođem, nije još nastala u meni nikakva odluka, a ona meni: a sve što želim je da mogu kupiti kruh, ugodan ti dan.
I odem ja po kruh, donesem joj ga, i žena se rasplače. Mislim se koja sam nehumana kokoš jer nisam skinula naočale da pogledam tu ženu u lice, pa ona je ljudsko biće koje je u teškoćama. Dođem u centar grada, zaustavi me jedan mladi dečko da je beskućnik (jel opet baš od svih mene) prodaje novine o beskućnicima, dakle ne prosi nego prodaje. I opet ja srca kamena, otprve neću. Stoje dvije žene 5 metara od mene, obje mu kupe novine. Kaže mu jedna: ali morali bi se malo i potruditi da ne budete beskućnik. Pa trudim se, kaže joj on. I tako hodam ja iza njega i molim ga da mu kupim te novine jer ću ga ako odem sanjati. Idem ja kući i usput pročitam te novine, i padne mi kamen sa srca. Životne priče ljudi koji unatoč najtežim okolnostima ne odustaju,i svojim duhom inspiriraju one koji imaju puno bolje životne uvjete, da cijene više svoje živote. Šta ti je život.
I odem ja po kruh, donesem joj ga, i žena se rasplače. Mislim se koja sam nehumana kokoš jer nisam skinula naočale da pogledam tu ženu u lice, pa ona je ljudsko biće koje je u teškoćama. Dođem u centar grada, zaustavi me jedan mladi dečko da je beskućnik (jel opet baš od svih mene) prodaje novine o beskućnicima, dakle ne prosi nego prodaje. I opet ja srca kamena, otprve neću. Stoje dvije žene 5 metara od mene, obje mu kupe novine. Kaže mu jedna: ali morali bi se malo i potruditi da ne budete beskućnik. Pa trudim se, kaže joj on. I tako hodam ja iza njega i molim ga da mu kupim te novine jer ću ga ako odem sanjati. Idem ja kući i usput pročitam te novine, i padne mi kamen sa srca. Životne priče ljudi koji unatoč najtežim okolnostima ne odustaju,i svojim duhom inspiriraju one koji imaju puno bolje životne uvjete, da cijene više svoje živote. Šta ti je život.
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50