ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Caffe Venus :P

Page 29 of 47 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 38 ... 47  Next

Go down

Caffe Venus :P  - Page 29 Empty Re: Caffe Venus :P

Post by Guest 7/12/2020, 23:34

:D :D :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 7/12/2020, 23:55

Ra wrote:
jasambrend wrote:Tu je poželjno odmah postaviti granice ma kako god da okrutno to zvučalo...nisi ga ti vrtila, već je on tvoju pažnju usmjernu prema njemu potpuno krivo protumačio jer je, jebi ga, ipak prvenstveno muškarac bez obzira na invaliditet...svejedno po opisu mi djeluje kao pokušaj posesivnog odnosa, donekle razumljiv s obzirom na njegovu situaciju, ali u kojem nikad nema sreće za nikoga...zato obzir, ali i jasne granice da se čovjek ne uplete u nečiju ranjivu emocionalnu situaciju nakon koje teško da neće biti povrijeđenih u odnosu...
Ma postavljanje ranih granica se također može krivo tumačiti. 

Postoji mogućnost da muškarac kaže  - ma o čemu ti to, nije mi ni na kraj pameti takvo što, umišljaš si... 
druga mogućnost je da će pretpostaviti da je to lažno ne koje zapravo znači da. I što više ponavljaš to ne, druga strana to shvati kao izazov i samo pojača pritisak.

Da skratim priču, mišljenja sam da je slaba vajda postavljanja granica, tj. da su muško ženska prijateljstva skoro nemoguća misija. Prije ili kasnije bude ranjenih emocija. 

Moguća opcija je kad je jedno homić ili kad je riječ o bivšim partnerima koji su istrošiti sve zalihe strasti, a vežu ih djeca i sjećanja na lijepe trenutke
svako...ali baš svako slovo na mjestu Caffe Venus :P  - Page 29 B015

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Ra 8/12/2020, 00:00

Noor wrote:
Iskustvo, draga moja.  :D
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Noor 8/12/2020, 00:03

Ra wrote:
Noor wrote:
You tell me about it :rasta

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Ra 8/12/2020, 00:05

Noor wrote:
Ra wrote:
Noor wrote:
B-)

Laku noć.  :offt
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Noor 8/12/2020, 00:56

Ra wrote:
Noor wrote:
Ra wrote:
Noor wrote:
B-)

Laku noć.  :offt
Noc, draga :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/12/2020, 05:31

Ra wrote:
jasambrend wrote:Tu je poželjno odmah postaviti granice ma kako god da okrutno to zvučalo...nisi ga ti vrtila, već je on tvoju pažnju usmjernu prema njemu potpuno krivo protumačio jer je, jebi ga, ipak prvenstveno muškarac bez obzira na invaliditet...svejedno po opisu mi djeluje kao pokušaj posesivnog odnosa, donekle razumljiv s obzirom na njegovu situaciju, ali u kojem nikad nema sreće za nikoga...zato obzir, ali i jasne granice da se čovjek ne uplete u nečiju ranjivu emocionalnu situaciju nakon koje teško da neće biti povrijeđenih u odnosu...

Postoji mogućnost da muškarac kaže  - ma o čemu ti to, nije mi ni na kraj pameti takvo što, umišljaš si... 
druga mogućnost je da će pretpostaviti da je to lažno ne koje zapravo znači da. I što više ponavljaš to ne, druga strana to shvati kao izazov i samo pojača pritisak.

Da skratim priču, mišljenja sam da je slaba vajda postavljanja granica, tj. da su muško ženska prijateljstva skoro nemoguća misija. Prije ili kasnije bude ranjenih emocija. 

Moguća opcija je kad je jedno homić ili kad je riječ o bivšim partnerima koji su istrošiti sve zalihe strasti, a vežu ih djeca i sjećanja na lijepe trenutke

Nešto si mi velik skeptik vezano uz muško-ženske odnose...sve je to zapravo individualno, nisu svi muškarci baš nasađeni tako da im je bitno povalit i pticu u letu samo da bi si na ego stavili još jednu recku... itekako je moguće uzajamno prijateljstvo i poštovanje dvoje ljudi koji se čak i na više razina privlače, a bez da pređu granicu nakon koje više nema povratka na staro, samo oboje moraju biti svjesni svih mogućih posljedica prelaska iste...nije jednostavno i nije za svakog, slažem se, ali je moguće...

A glede postavljanja granica... ne ide se u tom smjeru odmah prejudicirajući nešto ukoliko nema nikakvih naznaka druge strane o namjerama, ali čim iste na neki način izađu na vidjelo, to je poželjno raščisti čisto iz razloga da se više time ne opterećuje odnos, naravno ovo vrijedi ukoliko nam je uopće stalo do istog... postoje ljudi koji su nam na platonskoj razini sjeli, ali iz nekog razloga nisu nam napeti ili je ta priča jednostavno nemoguća, ali ne bismo ih željeli povrijediti pa je tim više bolje pošteno raščlaniti taj odnos...A sad baš ako je netko toliko uporan da ne cijeni taj fer pristup, onda definitivno gubimo vrijeme s takvom osobom i ne bismo trebali previše mariti zbog povrijeđenog osjećaja druge strane. Jednostavno ne možemo biti odgovorni za nečija neispunjena očekivanja ako smo jasno (a opet i suptilno) dali do znanja da ne želimo neke stvari...vrijedi obostrano, a pametni skuže brzo koliko je moguća i izvjesna neka priča...a od ostalih je najmanje okrutno, zapravo se jednostavno udaljiti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2020, 07:29

Muško-ženska prijateljstva su rijetka, al moguća...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2020, 10:50

Dobro jutro :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2020, 10:51

Ra wrote:
Atlana wrote:Pjevam samo kada me nitko ne cuje. :D

Imam gori glas od miljane na postu vise ... :D

Ti Ra?
Ne više. Duhan mi je odnio dobar glas. sad škripi i puca na svaki viši ton.  :D
Samo plešem. 
Plešem sve klasične plesove, nešto latino, kaubojski line dance i folklor. 
Naučila sam čak malo i istarski balun, a prošli Božić Linđu. :D 

I ja znam balun :D 
I mrvicu tanga... 

Jesi prestala pusiti?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2020, 11:09

Veco- nema poveznice. Samo sam iznijela hrpu misli odjednom. :D

Ja vjerujem u musko zenska prijateljstva. Imam 2 prijatelja s kojima sam u super odnosu i nema nikakvih seksualnih tenzija evo :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2020, 11:55

Ja san za balun super...
:^O
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2020, 19:29

:hail Ja sam šokirata koliko je Brend pametan, ovi zadnji upisi su mrak!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 8/12/2020, 19:37

Meni nikad nije izgleda glup, nezz di se tebi učinija pa si sad šokirana? :D

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 8/12/2020, 19:37

Ak je ViP, tam smo svi glupi.

2015-09-11

kic likes this post

Back to top Go down

Post by Ra 8/12/2020, 19:40

AlfaOmega wrote:Meni nikad nije izgleda glup, nezz di se tebi učinija pa si sad šokirana? :D
:20
Neke komplimente je bolje ne reći... ubiju u pojam.  :D
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 8/12/2020, 20:05

Ra wrote:
AlfaOmega wrote:Meni nikad nije izgleda glup, nezz di se tebi učinija pa si sad šokirana? :D
:pp :pp

Taj dio da nisam mislila prije da je glup sam izbrisala iz svog posta, što da kažem, predvidjela sam da ćete se rugat.. :D

Zamišljala sam ga kao vrckavog šaljivca, pa me iznenadio ozbiljnošću u postovima. A sadržaj je besprijekoran.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 8/12/2020, 20:13

jasambrend wrote:
Ra wrote:

Nešto si mi velik skeptik vezano uz muško-ženske odnose...sve je to zapravo individualno, nisu svi muškarci baš nasađeni tako da im je bitno povalit i pticu u letu samo da bi si na ego stavili još jednu recku... itekako je moguće uzajamno prijateljstvo i poštovanje dvoje ljudi koji se čak i na više razina privlače, a bez da pređu granicu nakon koje više nema povratka na staro, samo oboje moraju biti svjesni svih mogućih posljedica prelaska iste...nije jednostavno i nije za svakog, slažem se, ali je moguće...

A glede postavljanja granica... ne ide se u tom smjeru odmah prejudicirajući nešto ukoliko nema nikakvih naznaka druge strane o namjerama, ali čim iste na neki način izađu na vidjelo, to je poželjno raščisti čisto iz razloga da se više time ne opterećuje odnos, naravno ovo vrijedi ukoliko nam je uopće stalo do istog... postoje ljudi koji su nam na platonskoj razini sjeli, ali iz nekog razloga nisu nam napeti ili je ta priča jednostavno nemoguća, ali ne bismo ih željeli povrijediti pa je tim više bolje pošteno raščlaniti taj odnos...A sad baš ako je netko toliko uporan da ne cijeni taj fer pristup, onda definitivno gubimo vrijeme s takvom osobom i ne bismo trebali previše mariti zbog povrijeđenog osjećaja druge strane. Jednostavno ne možemo biti odgovorni za nečija neispunjena očekivanja ako smo jasno (a opet i suptilno) dali do znanja da ne želimo neke stvari...vrijedi obostrano, a pametni skuže brzo koliko je moguća i izvjesna neka priča...a od ostalih je najmanje okrutno, zapravo se jednostavno udaljiti...
Ne ne, nisam skeptik za muško ženske odnose, nego za muško ženska prijateljstva. Barem što se njihove trajnosti (i namjera) tiče. :)

Jako lijep post si napisao, ali praksa govori nešto sasvim drugo. 

Znam da nisu svi tako nasađeni i žao mi je ako si pomislio da ciljam isključivo u tom smjeru. To je tek jedna strana medalje (ona svjetlija), a druga su emocije i moguće zaljubljivanje jednog od sudionika. S prvim dijelom je lako, brzo se skuži, ali kako znati da je netko na putu razvijanja neželjenih osjećaja i poduzeti prave korake kako ne bi došlo do kulminacije? 
Kako ne prejudicirati i pogoditi pravi trenutak da se stvari postave na svoje mjesto ? 
Koji su to signali koje ne vidimo na vrijeme?
Je li to trenutak kad ti počne povlađivati u svemu, diviti ti se i kad te vidi raščupanu u staroj trenirci? Ili možda kad postane osoran bez nekog pravog razloga, jer je prvi skužio što se događa, pa ga je uhvatila panika?
Je li to trenutak kad ti počne pljuckati po mužu (ili supruzi)? A zaljubljeni to rade, jednostavno si ne mogu pomoći. 

Pametni skuže, ali tko je pametan kad se već zaljubljen? A zaljubi se usput i dugo nije svjestan što se događa.
A ako si predmet tog nepoželjnog zaljubljivanja ok možda i posumnjaš, ali te strah pitati da ne ispadneš smiješan (ne preuraniš sa zaključcima i ne pokvariš prijateljstvo neosnovanim sumnjama)

Ovo što sam napisala ne vrijedi samo za muškarce, jednako je i za žene. I ne mora značiti da će se moj prijatelj zaljubiti u mene, možda se ja zaljubim u njega. Isti mrak i neugodnjak. Kad se prijatelji nađu u toj situaciji tu više nema prijateljstva. Taj odnos može ići na neki drugi level ili jednostavno biti prekinut. 
I upravo zbog ovakvih (vrlo čestih ishoda) mislim da je bolja preventiva od dugotrajnog liječenja. 

Svatko tko misli da zna i može uvijek kontrolirati svoje emocije jako se vara. Mi možemo kontrolirati svoje postupke, ali ne i emocije i prije ili kasnije se uvjerimo u to. 
Ne, ne mislim da sam odgovorna za bilo čije emocije, ne mislim ni da je netko kriv ili odgovoran ako se to meni dogodi, jer... ljubav se jednostavno događa bez obzira na naše želje ili pametne odluke i ne pita nas je li u redu, je li pogodno vrijeme, osoba, okolnosti... 

A da, možda se zaljube oboje, ali onda to nije ova priča. ;)
Ra
Ra

2020-06-01

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Ra 8/12/2020, 20:20

venus wrote:
Ra wrote:
:pp :pp

Taj dio da nisam mislila prije da je glup sam izbrisala iz svog posta, što da kažem, predvidjela sam da ćete se rugat.. :D

Zamišljala sam ga kao vrckavog šaljivca, pa me iznenadio ozbiljnošću u postovima. A sadržaj je besprijekoran.
Ja sam davno na VIP-u pročitala jedan njegov post u kojem je rekao svoje mišljenje o ratu i shvatila koji je materijal. ;)

Plus obožavam kad usred neke ubi bože ozbiljne teme gdje svi vuku na svoju stranu pokazujući koliko su načitani, informirani, pametni, on samo baci atomsku .  cheers
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by kic 8/12/2020, 20:22

naš bacač nuklearnih xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Ra 8/12/2020, 20:42

kic wrote:
naš bacač nuklearnih xD
Boško Buhač :)

Napomena: 
Buhač je prirodni insekticid tj. biljka koja tjera buhe, stjenice, komarce i ostale nametnike...
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 29 of 47 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 38 ... 47  Next

Back to top

- Similar topics