Caffe Venus :P
Page 37 of 47
Page 37 of 47 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Ra, ne očajavaj...
Proc će i ovo sranje pa ćemo se opet normalno druzit sa svojim najmilijima...
<3
Proc će i ovo sranje pa ćemo se opet normalno druzit sa svojim najmilijima...
<3
Guest- Guest
Ra draga, i ne idi k njoj....čujte se na mob, i samo misli na ono što smo već rekli..sve će to proći i živjet ćemo kao i prije, ma što tko kaže.Ra wrote:ᴍᴏxʏ wrote:Avatar!
Moja boja je žuta
Fala, fala. ;)
Moja je pedeset nijansi zelene. :D
U petak sam bila kod zubara i trebala sam opet jučer popodne da mi dovrši zub. Dođem, a njega nema. Korona.
Moji kreću danas, a ja se ne usudim riskirati i otići na blef kod osobe koja je toliko rizična da bi je i gripa mogla ubiti.
Bit će da ću ispuniti onaj prvi plan, otići u dućan, kupiti sve što trebam i napraviti onaj tatarski.
ma kakvo novo normalno...to može biti i bude samo privremeno
Hvala vam svima.
Gospodin nije bio "moje krvi", ali je bio moja obitelj. Bio je vise nego sto su i oni blizi krvnim srodstvom ikada bili.
Uvijek mi je pricao o veloj varosi (on je od tamo)... jako ddobar covjek, jako teskog zivota. Zasluzio je vise nego sto je imao. Pocivao u miru. Nas tvrdoglavko...
U subotu je pogreb. Nas desetak ce biti. Uz razmak od 1.5m i sa maskama. Vise nas ni ne smije biti...
Gospodin nije bio "moje krvi", ali je bio moja obitelj. Bio je vise nego sto su i oni blizi krvnim srodstvom ikada bili.
Uvijek mi je pricao o veloj varosi (on je od tamo)... jako ddobar covjek, jako teskog zivota. Zasluzio je vise nego sto je imao. Pocivao u miru. Nas tvrdoglavko...
U subotu je pogreb. Nas desetak ce biti. Uz razmak od 1.5m i sa maskama. Vise nas ni ne smije biti...
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma uopće ne očajavam. Ovako je za nju najsigurnije i nema očajavanja. Viša sila.
Napravit ću si tu božićni ugođaj.
Večerat ćemo istovremeno online i biti će kao da smo zajedno zajedno.
Dobro, skoro kao da smo zajedno.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
kad kreneš na tatarski, sjeti se mene, a ja ću se tebe na drniškom...uz zdravicu za stara dobra vremena i želju da ovo što prije prođeRa wrote:Ma uopće ne očajavam. Ovako je za nju najsigurnije i nema očajavanja. Viša sila.
Ra wrote:Ma uopće ne očajavam. Ovako je za nju najsigurnije i nema očajavanja. Viša sila.
Guest- Guest
Ako nađeš štogod oko kosti drniškeNoor wrote:kad kreneš na tatarski, sjeti se mene, a ja ću se tebe na drniškom...uz zdravicu za stara dobra vremena i želju da ovo što prije prođeRa wrote:Ma uopće ne očajavam. Ovako je za nju najsigurnije i nema očajavanja. Viša sila.
Sjetiti ću se čim ga zagrizem.
Ako ne prije, sjetit žu se kad nalijem čašu vina.
2020-06-01
Noor likes this post
dobila sam info da se čeka meneRa wrote:Ako nađeš štogod oko kosti drniškeNoor wrote:kad kreneš na tatarski, sjeti se mene, a ja ću se tebe na drniškom...uz zdravicu za stara dobra vremena i želju da ovo što prije prođeRa wrote:Ma uopće ne očajavam. Ovako je za nju najsigurnije i nema očajavanja. Viša sila.
Strah je zdrav, kome ga je Bog dao.Noor wrote:dobila sam info da se čeka meneRa wrote:Ako nađeš štogod oko kosti drniškeNoor wrote:kad kreneš na tatarski, sjeti se mene, a ja ću se tebe na drniškom...uz zdravicu za stara dobra vremena i želju da ovo što prije prođeRa wrote:Ma uopće ne očajavam. Ovako je za nju najsigurnije i nema očajavanja. Viša sila.
Tvoje je očito sve blagoslovio
2020-06-01
Moxićka upravo su mi moji javili kakav je tretman na granici.
Prilikom ulaska u Hr ne treba nikakav test i nema karantene. Ono što treba dati na uvid je potvrda o zaposlenju u inozemstvu. Tretira nas se kao pogranične radnike.
Dakle, svi silni članci u novinama nemaju veze sa stvarnim stanjem.
Ukoliko si planirala ići još uvijek stigneš. ;)
Prilikom ulaska u Hr ne treba nikakav test i nema karantene. Ono što treba dati na uvid je potvrda o zaposlenju u inozemstvu. Tretira nas se kao pogranične radnike.
Dakle, svi silni članci u novinama nemaju veze sa stvarnim stanjem.
Ukoliko si planirala ići još uvijek stigneš. ;)
2020-06-01
Hvala za info,javi kako je za nazad isto....ja nazalost radim....
Ja sam se ljetos uvjerila da barem pola iz medija u vodu bacit mozes ....isli na more i u Slavoniju,nitko nista,a mediji su digli famu nevidjenu....
Ja sam se ljetos uvjerila da barem pola iz medija u vodu bacit mozes ....isli na more i u Slavoniju,nitko nista,a mediji su digli famu nevidjenu....
Guest- Guest
Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
Ja bi triba oboje odjednom...Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
:^O
Guest- Guest
imaš ionako sve u svojoj, što će ti druga :)Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
bitno da možemo raditi
Ajme, stvarno..fridrih_niche wrote:Ja bi triba oboje odjednom...Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
Uskoro ce bit samo jedna.
(Znam da nije utjesno)
;-D
Eh, dosta je posla za ovu godinu.Noor wrote:imaš ionako sve u svojoj, što će ti druga :)Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
bitno da možemo raditi
Treba sad odmorit malo ;-)
Noor likes this post
Jos malo pa cemo gospare vratit domafridrih_niche wrote:Ja bi triba oboje odjednom...Maggie19 wrote:Oni preko grane, a mi necemo ni u drugu zupaniju moci ;-P
Pred 300 godina su trazili odvajanje, sad cvile da bi natrag...
Nek im bude, EU placa :)
Page 37 of 47 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42 ... 47
Page 37 of 47