Da remiziramo...
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Da remiziramo...
Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=49]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
posle ovog talasa sigurno...
Guest- Guest
đikić?..'znanstvenik' koji vec dvadeset godina radi na izumima a nikad nista do kraja nije dovrsio...ali je uvijek među prvima kad se fekta lova...i soli pametmarcellus wrote:Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=49]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
švedska, problemi, opet ovih dana ruše rekorde. Jedno pet šest ijada dnevno.
ma meni samo nije jasan ovaj naš Đikić. Mislim, da je noćni čuvar u institutu a ne znanstvenik ne bi stigo svaki dan dat pet komentara za medije i tolko fejsbučit. A inače su znanstvene procjene pouzdane ko i proročanstva babe vange, i ne samo njegova. U biti se znanstvenici ne mogu dogovorit ni koje je boje govno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
brate, ne talasajBrat Brale wrote:Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=49]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
Noor wrote:brate, ne talasajBrat Brale wrote:Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=49]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
jbg, meni se sada moze...
Guest- Guest
sve točno... samo neće kurve da umiru.marcellus wrote:Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=50]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
ma meni samo nije jasan ovaj naš Đikić. Mislim, da je noćni čuvar u institutu a ne znanstvenik ne bi stigo svaki dan dat pet komentara za medije i tolko fejsbučit. A inače su znanstvene procjene pouzdane ko i proročanstva babe vange, i ne samo njegova. U biti se znanstvenici ne mogu dogovorit ni koje je boje govno.
a možda i jadni umru pa ih andres zakopa iza'kuće...
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
da ne razbijate glave, možda testovi ne valjaju...mutava baštarda wrote:sve točno... samo neće kurve da umiru.marcellus wrote:Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=50]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Anders gurnio niz kanalizaciju ono što je bilo za umrit od prvemutava baštarda wrote:sve točno... samo neće kurve da umiru.marcellus wrote:Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=50]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
dalje pratimo
samo nemoj ssvašta čitati. neneka faktograf prvo da atest...Noor wrote:Anders gurnio niz kanalizaciju ono što je bilo za umrit od prvemutava baštarda wrote:sve točno... samo neće kurve da umiru.marcellus wrote:Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=50]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
dalje pratimo
Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:Protiv gripe, a izgleda ni protiv korone, ne možete stvoriti kolektivni imunitet, rekla je prof. dr. sc. Alemka Markotić u HRT-ovoj emisiji 1 na 1.
evo što je rekla ....sad ti pametno svoje... stavi što je mislilašejker wrote:Uopće?
uopće da.šejker wrote:Čak niti na način masovnog cijepljenja stanovništva?
da. masovno cijepljenje neće zaustaviti virus. pitaj me zašto.šejker wrote:Dobro, ti očito uopće nisi svjestan kakve gluposti pišeš.
I to je jedan od razloga zašto se čovjek jednostavno mora sažaliti nad tobom.
Dakle, ja nisam čuo niti jednog jedinog znanstvenika da bi rekao tako nešto. Svi tvrde da je i protiv korone moguće steći kolektivni imunitet na način masovnog cijepljenja stanovništva, samo je pitanje koliko stanovnika treba steći individualni imunitet da bi se postogao onaj kolektivni.
Procjene su od najmanje 60% pa sve do 80%.
Ja nisam čuo niti jednog stručnjaka koji bi tvrdio da je neophodno da više od 80% stanovnika stekne individualni imunitet kako bi se postigao onaj kolektivni, ali tu možemo govoriti samo o procjenama, jer sa ovim virusom jedostavno nemamo dovoljno iskustva kako bi govorili o nekim čvrstim spoznajama.
za ovaj virus nema imuniteta krda iliti kolektivnog imuniteta.
Guest- Guest
pa dobro da li index i faktograf nadziru i upravljaju sa informacijama worldometra koji iste zaprima od državnih zavoda za javno zdravstvo država koje su pretpostavljam članice svjetske zdravstvene organizacije...mutava baštarda wrote:nemoj zamarati glavicu... index i faktograf će objasniti, a ako ne usvojiš gradivo tu su gnječ i miha zs repeticije...Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=51]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
ero je u penziji, ne bih ga zamarao...
mene samo zanima da li možemo objektivno, a ne subjektivno poput sf šejkera ili tezgara ere, izanalizirati moje tvrdnje odnosno pretpostavke, vezane uz kretanje brojeva bitnih za pandemiju...
i sad evo aj da vidimo i tebe jer i ti tvrdiš da si visoko obrazovan...
ja sam ustvrdio da će brojevi kontinuirano rasti sve do kraja OVE GODINE, neovisno o dnevno evidentiranim oscilacijama koje su uočene i prepoznate kao "vikend oscilacije" skoro svugdje u svijetu...
i eto tako sam rekao kad je broj evidentiranih zaraž. bio 25 milijuna da će do kraja godine taj broj biti udvostručen... jebiga sory zajebao sam se udvostručio se 50 dana prije... sad ostaje 50 dana da taj broj dosegne broj zaraženih veći od 75 milijuna koliko sam pretpostavio da će biti u proljeće, a u proljeće će vrlo vjerojatno biti oko 100 milijuna....
i sad evo tu smo gdje jesmo šejker je rekao da će do kraja godine brojevi biti skoro pa zanemarivi, a ja tvrdim da ćemo na silvestrovo imati oko 25 milijuna aktivnih slučajeva od kojih minimalno trećinu kod kojih će se razvit neki od oblika bolesnog stanja, oko 200 000 kritičnih (ventilatori), i do tada evidentiranih vrlo blizu 2 milijuna smrtnih ishoda...
što se tiče hrvatske
do silvestrova ponovit ću
2400+ smrtnih ishoda i oko 200 000 evidentiranih zaraženih, preko 300 na umjetnim plućima, i tek onda nakon NG vrlo zaguljeno i neizvjesno sa lošijom perspektivom po meni...
ajde sad ti...
a mogu i knjigovesci...
naravno nekako sam uvjerenja da ćete i i ti i oni filozofirati a konkretno izignorirati kao i svaki put do sad...
2015-08-08
Noor likes this post
Noor wrote:Eroo wrote:S ovizin mojizin ograničenin mozgićon predpostavljan 2x, a preostanak od 10% testirali bi onoliko putaNoor wrote:unutar te 2 godine, koliko puta bi se cijepili? bi li virus koji puta možda i opet mutirao?Eroo wrote:Do sada znamo da Virus SARS-CoV-2 malomutira, a i ono što mutira (tako Alemka) mutira na nekim
beznačajnim dijelovima virusa.Logika nam kaže ako se virus ne može razmnožavati(kopirati) onda se uguši.
Ako bi uspješnost cjepljenja bila 90% i ako bicijepili cjelokupnu populaciju onda bi na kraju cjepljenja
imali 10% stanovništva nezaštićenih. Ako bi serološkim testiranjem imeđu njima zdvojili(izolirali) zaražene,
onda bi prijenos virusa bio zaustavljen-ugušen.Cjelokupna "operacija" ne bi trajala duže od 2 godine.
Više ćemo znati o ovome kad saznamo konačne efekte masovnog testiranja u Slovačkoj.
Dužni smo veliku zahvalnost Slovacima za onaj neviđeni trud u pokušaju zaustavljanja epidemije,
s čime su , iako mali narod, svijetu dali značajan doprinos.
koliko bi bilo potrebno. Za mutiranje se kaže da se dešava sporo, a po sadašnjim saznanjima mutira
na nebitnim dijelovima strukture virusa, što kao ne bi bio problem za vektorsko mRNA cjepivo.
@gnječ
molim te, možeš li ponoviti one članke (linkove) o broju dosadašnjih mutacija corona virusa
znam da si već stavljao, ali ... :/
nemam vremena opet satima tražiti. ima na netu negdje. novih sojeva koji su u cirkulaciji ima više od 1 u cro ih ima 3-4 sojeva neznam napamet potraži u datoteci Ruđer Bošković instituta.
dakle ako virus gripe mutira jednom u godini ovaj virus covida mutira više nije prošlo ni godinu dana a već imamo hrpu novih sojeva tako da argument da ne mutira brzo ne stoji.
Guest- Guest
ovo je vrhunac drugog vala
sad će se to spuštati a
dolazi icjepivo
sad će se to spuštati a
dolazi icjepivo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:ovo je vrhunac drugog vala
sad će se to spuštati a
dolazi icjepivo
nema tu prvi drugi val. ovo je tsunami.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:ovo je vrhunac drugog vala
sad će se to spuštati a
dolazi icjepivo
oni kratko traju
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:ovo je vrhunac drugog vala
sad će se to spuštati a
dolazi icjepivo
oni kratko traju
kao i tvoja inteligencija jebote. jedna od dobrih strana SFRJ je ta što je vas debile držala u vašim kasabama.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:ovo je vrhunac drugog vala
sad će se to spuštati a
dolazi icjepivo
oni kratko traju
kao i tvoja inteligencija jebote. jedna od dobrih strana SFRJ je ta što je vas debile držala u vašim kasabama.
esco....mir dita, čuš je
zatvorit ćemo ti pekaru :p
2015-08-06
e jebem ti, tko bi rekao da ću se u tako nečemu s tobom složiti.... :)) imaš lajk na kubik za ovu tvrdnju...Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:ovo je vrhunac drugog vala
sad će se to spuštati a
dolazi icjepivo
oni kratko traju
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sve integer.Nema majci...michaellcmacha wrote:pa dobro da li index i faktograf nadziru i upravljaju sa informacijama worldometra koji iste zaprima od državnih zavoda za javno zdravstvo država koje su pretpostavljam članice svjetske zdravstvene organizacije...mutava baštarda wrote:nemoj zamarati glavicu... index i faktograf će objasniti, a ako ne usvojiš gradivo tu su gnječ i miha zs repeticije...Noor wrote:i, šta kaže Anders, kaće krdo?mutava baštarda wrote:tko je ta ne znam, ali najveći svjetski autoritet na tom polju i jedan od najcitiranijih znanstvenika uopće ([size=51]John Ioannidis[/size] ) ima stav o koroni kao šejker, samo index ne prenosi...kaya wrote:Dakle speare zna nešto što ni ova koja se bavi virusima 30 godina ne zna.
ero je u penziji, ne bih ga zamarao...
mene samo zanima da li možemo objektivno, a ne subjektivno poput sf šejkera ili tezgara ere, izanalizirati moje tvrdnje odnosno pretpostavke, vezane uz kretanje brojeva bitnih za pandemiju...
i sad evo aj da vidimo i tebe jer i ti tvrdiš da si visoko obrazovan...
ja sam ustvrdio da će brojevi kontinuirano rasti sve do kraja OVE GODINE, neovisno o dnevno evidentiranim oscilacijama koje su uočene i prepoznate kao "vikend oscilacije" skoro svugdje u svijetu...
i eto tako sam rekao kad je broj evidentiranih zaraž. bio 25 milijuna da će do kraja godine taj broj biti udvostručen... jebiga sory zajebao sam se udvostručio se 50 dana prije... sad ostaje 50 dana da taj broj dosegne broj zaraženih veći od 75 milijuna koliko sam pretpostavio da će biti u proljeće, a u proljeće će vrlo vjerojatno biti oko 100 milijuna....
i sad evo tu smo gdje jesmo šejker je rekao da će do kraja godine brojevi biti skoro pa zanemarivi, a ja tvrdim da ćemo na silvestrovo imati oko 25 milijuna aktivnih slučajeva od kojih minimalno trećinu kod kojih će se razvit neki od oblika bolesnog stanja, oko 200 000 kritičnih (ventilatori), i do tada evidentiranih vrlo blizu 2 milijuna smrtnih ishoda...
što se tiče hrvatske
do silvestrova ponovit ću
2400+ smrtnih ishoda i oko 200 000 evidentiranih zaraženih, preko 300 na umjetnim plućima, i tek onda nakon NG vrlo zaguljeno i neizvjesno sa lošijom perspektivom po meni...
ajde sad ti...
a mogu i knjigovesci...
naravno nekako sam uvjerenja da ćete i i ti i oni filozofirati a konkretno izignorirati kao i svaki put do sad...
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50