Da remiziramo...
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Da remiziramo...
epikur37 wrote:
Njemačka uvozna radna snaga, inžinjeri....Angelika presritna.
Khmmm ... demokršćani ... ono ... ne??
Guest- Guest
Sovak wrote:epikur37 wrote:
naša sramota da,
kao i lovro
nismo savršeni
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:
naša sramota da,
kao i lovro
nismo savršeni
Znam, da niste ... to vam celo vreme govorimo ... ali jebat ga ... ''pravašija''.
Dobro, meni se živo ... dobro, i ne baš ... ali ono ... godine delaju svoje.
Žene i dalje volim.
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
kao što sam prije napisao,Eroo wrote:Slabo si zašvasao potpore i jebiga...
za tebe je varenje svemirska tehnologija.
stalno se koprcaš.
kao vakuftetski obrazovan trebao bi poznavati venturijevu cijev i bernoulijev zakon.
fluidi idu jednako oko trupa broda kao što idu oko zgrade.
ali činjenica je da ti to neznaš.
ti si kako moj stari veli ŠURovac.
s tim da si ti još cinakanjem od lopatara postao voditelj lopate.
a, dobar varioc kod nas u firmi je znao natući i 20ak tvojih mirovina u jednom mjesecu. ako je pride znao orbitalno s laserom 30ak tvojih mirovina za jedan mjesec.
zato prestani se ukapati i bulazniti.
nemaš pojma osim o lopata cementa, četiri šodra, voda- ne znam kako to ide, ali tako nekako.
2014-12-30
Slažem se, ja samo propišem kvalitet vara, "a", l itd....tvoje je da to uradiš.veber wrote:kao što sam prije napisao,Eroo wrote:Slabo si zašvasao potpore i jebiga...
Zna se tko kosi i tko vodu nosi.
Tuga u Sarajevu: 40-godišnji Ajdin Bašić izgubio je bitku s koronom
Radiosarajevo.ba
13. 11. 2020. u 09:26:00 Radiosarajevo.ba
Ajdin Bašić (40), uposlenik Druge gimnazije u Sarajevu, preminuo je od posljedica COVID-19, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.
Iz Druge gimnazije su se emotivno oprostili od uposlenika koji je tu proveo 17 godina radnog vijeka.
"Otišao je naš Ajdin. Otišao je dobri duh Druge gimnazije. Bio je to čovjek vrijedan, vedar i širok. Vrata njegove male kancelarije u dnu hodnika na drugom spratu škole bila su uvijek širom otvorena za sve: direktora, koordinatore, profesore, pedagoge, razrednike, učenike, stručne saradnike, tehničko osoblje, higijeničarke ̶ jednom riječju za sve radnike Druge gimnazije. Širokim osmijehom dočekivao je sve nas i redom rješavao naše probleme. Ako nas tišti neki problem, znali smo kome ćemo se obratiti Ajdinu", navedeno je na Facebook stranici Druge gimnazije.
Doprinose je dao u svim segmentima rada škole svojim nesebičnim trudom i zalaganjem, dodaje se u Facebook objavi.
"Ajdin nije samo održavao računarsku opremu, što mu je bio osnovni zadatak, već je i radio mnoge druge poslove: održavao web stranicu škole, pomagao u nabavci opreme za školu, dijelio pribor učenicima i profesorima, učestvovao u radu komisija i odbora. Poseban pečat ostavio je u organizovanju i radu Sindikalne organizacije Druge gimnazije, kao dugogodišnji član Sindikalnog odbora. U njegovu kancelariju uvijek se moglo doći po pomoć, savjet ili razgovor, tek onako, drugarski uz kahvu. Ostat će upamćen kao vrijedan radnik, odan i beskompromisan saradnik, a najviše kao drug, prijatelj i Čovjek", napisali su iz Druge gimnazije.
Brojne kolege i učenici škole posljednji put se opraštaju od Bašića.
Radiosarajevo.ba
13. 11. 2020. u 09:26:00 Radiosarajevo.ba
Ajdin Bašić (40), uposlenik Druge gimnazije u Sarajevu, preminuo je od posljedica COVID-19, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.
Iz Druge gimnazije su se emotivno oprostili od uposlenika koji je tu proveo 17 godina radnog vijeka.
"Otišao je naš Ajdin. Otišao je dobri duh Druge gimnazije. Bio je to čovjek vrijedan, vedar i širok. Vrata njegove male kancelarije u dnu hodnika na drugom spratu škole bila su uvijek širom otvorena za sve: direktora, koordinatore, profesore, pedagoge, razrednike, učenike, stručne saradnike, tehničko osoblje, higijeničarke ̶ jednom riječju za sve radnike Druge gimnazije. Širokim osmijehom dočekivao je sve nas i redom rješavao naše probleme. Ako nas tišti neki problem, znali smo kome ćemo se obratiti Ajdinu", navedeno je na Facebook stranici Druge gimnazije.
Doprinose je dao u svim segmentima rada škole svojim nesebičnim trudom i zalaganjem, dodaje se u Facebook objavi.
"Ajdin nije samo održavao računarsku opremu, što mu je bio osnovni zadatak, već je i radio mnoge druge poslove: održavao web stranicu škole, pomagao u nabavci opreme za školu, dijelio pribor učenicima i profesorima, učestvovao u radu komisija i odbora. Poseban pečat ostavio je u organizovanju i radu Sindikalne organizacije Druge gimnazije, kao dugogodišnji član Sindikalnog odbora. U njegovu kancelariju uvijek se moglo doći po pomoć, savjet ili razgovor, tek onako, drugarski uz kahvu. Ostat će upamćen kao vrijedan radnik, odan i beskompromisan saradnik, a najviše kao drug, prijatelj i Čovjek", napisali su iz Druge gimnazije.
Brojne kolege i učenici škole posljednji put se opraštaju od Bašića.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kao što ti pišem već godinama.Eroo wrote:Slažem se, ja samo propišem kvalitet vara, "a", l itd....tvoje je da to uradiš.veber wrote:kao što sam prije napisao,Eroo wrote:Slabo si zašvasao potpore i jebiga...
ti si nitko i ništa.
od kada je juga kihnula, nasukan si.
da samo malo poznaješ materiju ne bi pisao konstantno pizdarije.
a, bosanske poskočice ostavi za bosanska sijela.
ti si nula, zero, nikaj, ništa.
skompleksirani čefur .
tvoji smajliji te ne aboliraju. glup si.
neuk
nemaš pojma o venturiju niti o bernouliju.
nemaš pojma zašto se koristi željezo u betonu, a ne recimo Ti koji je 142×čvršći i jači od drek štala.
2014-12-30
Eroo wrote:
uh, netko je šparao na podupiračima
pa safet je tu od mreže, kaj nije?Noor wrote:Eroo wrote:
uh, netko je šparao na podupiračima
kako on to veli?
šećerefendijašupakmeraklijaoslummubarak.
2014-12-30
veber wrote:
pa safet je tu od mreže, kaj nije?
kako on to veli?
nisu krive mreže, nego uopće nema serklaža, a i šprize su mislili da nisu potrebne baš
karikiram.Noor wrote:veber wrote:
pa safet je tu od mreže, kaj nije?
kako on to veli?
nisu krive mreže, nego uopće nema serklaža, a i šprize su mislili da nisu potrebne baš
vi s građevine imate statiku, mi imamo čvrstoću.
greda je greda. greda s dva uporišta je most ali i dalje greda.
momenti, sile jednake su u građevinarstvu kao i u strojarstvu.
lik je 10kre i neznalica.
2014-12-30
Zašto neki ljudi imaju silnu potrebu dokazivati da su pametni?
Znanje nikome nije donijelo sreću.
Gdje god ima puno znanja, tamo je puno i brige. Tko umnožava znanje, umnožava muku.
Gdje god ima puno znanja, tamo je puno i brige. Tko umnožava znanje, umnožava muku.
crvenkasti-
2014-04-17
spi sančo, jebote u čvalje mubarakoslorahmetlicukarefendijašupakmeraklijaiznovogmesta.
idemo na kronometar
jebem vas u čvalje bosanske
idemo na kronometar
jebem vas u čvalje bosanske
2014-12-30
ja isto pojma nemam ..ali meni daj vinogradarske skare,motiku,frezu..prskalicu..ima's najbolje voce i grozdjeveber wrote:kao što ti pišem već godinama.Eroo wrote:Slažem se, ja samo propišem kvalitet vara, "a", l itd....tvoje je da to uradiš.veber wrote:kao što sam prije napisao,Eroo wrote:Slabo si zašvasao potpore i jebiga...
ti si nitko i ništa.
od kada je juga kihnula, nasukan si.
da samo malo poznaješ materiju ne bi pisao konstantno pizdarije.
a, bosanske poskočice ostavi za bosanska sijela.
ti si nula, zero, nikaj, ništa.
skompleksirani čefur .
tvoji smajliji te ne aboliraju. glup si.
neuk
nemaš pojma o venturiju niti o bernouliju.
nemaš pojma zašto se koristi željezo u betonu, a ne recimo Ti koji je 142×čvršći i jači od drek štala.
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
crvenkasti wrote:Zašto neki ljudi imaju silnu potrebu dokazivati da su pametni?
sve je mučno...
najbolja knjiga
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
eto me sančo.
slabo ovaj vikend, kilav sam.
to si ti i husein krivi.
jebem vas u čvalje osmanlijske.
slabo ovaj vikend, kilav sam.
to si ti i husein krivi.
jebem vas u čvalje osmanlijske.
2014-12-30
Taj je star ko yoda?Hektorović wrote:[size=46]Tuga u Sarajevu: 40-godišnji Ajdin Bašić izgubio je bitku s koronom[/size]
[size=45][size=45]Radiosarajevo.ba[/size]
13. 11. 2020. u 09:26:00 Radiosarajevo.ba[/size]
[size=45]
Brojne kolege i učenici škole posljednji put se opraštaju od Bašića.[/size]
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50