Da remiziramo...
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Da remiziramo...
anemična niškoristi faca će oko 15.11. pustiti sliku s nekim tko je pozitivan na koronu i onda otići na tjedan dana u izolaciju.vuksadinare wrote:plenki sad optuzuje građane da su najveci krivci za koronu iz razloga sto je uvidio buntovni neposluh i to ga pece...a sam je kriv za to jer je osiobnim primjerom on i njegovi poltroni pokzali da se sami nisu i ne pridrzavaju mjera...najbolji primjer je zadar a ima ih jos ohohoho...i zasto bi onda obicni građanin i ispao budala kad se ne pridrzavaju oni koji bi se trebali pridrzavati mjera koje su sami odredili
tako će osobnim primjerom pokazati kako je vjerodostojan i odgovoran, a usput će izbjeći odlazak u vukovar.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Čačić im otkaze ruku u gabuli je plenki a ako pođe za cacicem i onaj hrebak nemaju vise cak ni izjednacenih ruku i zaprav postaju manjinska vlada koja ovisi hoce li opstati voljom upravo oporbe...problem je sto bi plenkiju u tom slucaju bilo ispod casti kleknuti ispred škore ili mostovaca te traziti ih da ga podrze...a s obzirom sto je sve prema njima izgovorio u posljednje vrijeme ovi bi se pucali u koljena da mu pristanu biti prtneri ili dizu ruke za njega u saboru...uglavnom...ne bi mu bio u kozi...a ne bi me iznenadilo da pocnu previranaj i unutar samog hdz-a(ne bi bilo prvi put) kad dogori do noktiju...svakom je njegova guza i karijera najmilija tu prestaje svaka odanost i pocne s esolirativili40 wrote:ja najbolje znam što se tu događa,više nitko ne jebe nikoga.I znam točno mjesta i događanja od kud se širilo danima i tjednima.Sad je veliki problem a pošto više nitko ni ne pokušava stati na kraj tome po svemu sudeći stvari će ići na još puno gore.Čačić je tražio da se nešto poduzme na državnom nivou ali ga uopće ne doživljavaju.Plenki se sad bavi Čorićem,Zokijem i psuje mater oporbi i tko ju je stvorio.Nevjerojatno mi je samo kako ovu situaciju sa koronom minimaliziraju i sakrivaju.vuksadinare wrote:zenska u varazdinu ravnateljica sportske dvorane otkantala stozer i cacica...nema namjeru zatvriti dvoranu jer ljudima mora davati placu..kaze mi cemo se pridrzavati propisanih mjera a vise od toga ne...te lijepo porucila između redaka cacicu i stozeru..'jebo vas onaj koji vas je meni poslao'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
penava kaze da ne zna hoce li plenki doci jer obicaj je ako dolazi drzavni vrh da se sve najavi najmanje mjesec dana ranije radi osiguranja,protokola i slicnog...dakle ostaje opcija da i nece doci...previse je bilo ruznih sukoba i plenki nece riskirati da mu se dobacuje,negoduje..ili da bude zguran negdje sa strane...moze nacaci izgovor u dobrom razlogu npr.da ode u škabrnju mada sumnjam da bi i tamo bio nest bolje docekan bez obzira sta tamo je hdz na vlasti ali ima dosta ekipe koja ga ocima ne moze i tamo vidjeti pogotovo sto pupovcu miluje jajca..a koji je komsija ovim iz skabrnjesitting_bull wrote:anemična niškoristi faca će oko 15.11. pustiti sliku s nekim tko je pozitivan na koronu i onda otići na tjedan dana u izolaciju.vuksadinare wrote:plenki sad optuzuje građane da su najveci krivci za koronu iz razloga sto je uvidio buntovni neposluh i to ga pece...a sam je kriv za to jer je osiobnim primjerom on i njegovi poltroni pokzali da se sami nisu i ne pridrzavaju mjera...najbolji primjer je zadar a ima ih jos ohohoho...i zasto bi onda obicni građanin i ispao budala kad se ne pridrzavaju oni koji bi se trebali pridrzavati mjera koje su sami odredili
tako će osobnim primjerom pokazati kako je vjerodostojan i odgovoran, a usput će izbjeći odlazak u vukovar.
2015-09-08
Čačić sve luđi...evo trazi razgovor sa premijerom... ...veli dogorilo...stalno je izlozen pritisku i građana i politicara i stranackih kolega u županiji...
2015-09-08
očekivano od čačička...blize se lokalni izbori a on ovisi o njima...popusili moze se pozdraviti da je župan a to je pozicija koja ga najvise zanima..ostaje mu samo saborski mandat a tad mu svejedno moze i u oporbi bit i nemati nikakvu odgovornost...tika taka
2015-09-08
problem je sto cacica osim županijske fotelje jedino zanima samo ona premijerska..nikakva ministarska,podpredsjendicka i slicno..vec je odbio plenkija kad mu je nudio da bude jedan od podpredsjednika bez portfelja..tika taka...
2015-09-08
ne razumiješ,u županiji je situacija jako loša a rekao sam,ne jebu ga ni pol posto.On mora moljakati respiratore jer ih je neki dan ponestalo a dobili su ih samo 12 makar po broju stanovnika trebali su ih imati bar 24,on ih traži da nešto poduzmu sa tim nemjerama i još svašta a plenki "nemojte dramiti"...pa treba imati živce za tovuksadinare wrote:očekivano od čačička...blize se lokalni izbori a on ovisi o njima...popusili moze se pozdraviti da je župan a to je pozicija koja ga najvise zanima..ostaje mu samo saborski mandat a tad mu svejedno moze i u oporbi bit i nemati nikakvu odgovornost...tika taka
vili40-
2015-08-02
u bih 54 umrla..oko 1900 zarazenih testiranih 4000 tisuce i kusur...u konjicu pacijenti od korona virusa leze u hodnicima jern nema dovoljno poljskih šatora...trecina novonabavljenih repiratora ima tehnicki problem
2015-09-08
...znam ja cacica..nece on dugo trpiti njemu je funkcija zupana najvaznija...i jedino van te funckije zeli biti premijer...ostalo ga ne zanima...plenki podcjenjuje cacica a nije prvi put da cacic nekog otkanta ako ga zajebava..mogao bi cacic vrlo lako svoju saborsku ruciu drzat spustenu...vili40 wrote:ne razumiješ,u županiji je situacija jako loša a rekao sam,ne jebu ga ni pol posto.On mora moljakati respiratore jer ih je neki dan ponestalo a dobili su ih samo 12 makar po broju stanovnika trebali su ih imati bar 24,on ih traži da nešto poduzmu sa tim nemjerama i još svašta a plenki "nemojte dramiti"...pa treba imati živce za tovuksadinare wrote:očekivano od čačička...blize se lokalni izbori a on ovisi o njima...popusili moze se pozdraviti da je župan a to je pozicija koja ga najvise zanima..ostaje mu samo saborski mandat a tad mu svejedno moze i u oporbi bit i nemati nikakvu odgovornost...tika taka
2015-09-08
u tuzlanskoj bolnici prijete otkazivanjem poslusnosti ministru zdravstva i njihovom stozeru...jer im mjesecima obecavaju respiratore...i dugu medicinsku pomoc ali sve stalo na obecanjima..
2015-09-08
region mu zgorel od korone ...ajd nes su makedonci uspjeli stabilizirat koliko toliko situaciju jer su uveli neke stroze mjere...ostalo picvajz...jer ne uvode mjere zbog straha od kraha gospodarstva
2015-09-08
Padaju rekordi po broju umrlih u Hrvatskoj i BiH
https://www.klix.ba/vijesti/u-hrvatskoj-2-890-novozarazenih-preminule-34-osobe/201106050
https://www.klix.ba/vijesti/bih/korona-u-bih-1-886-novozarazenih-i-54-umrlih-najvise-od-pocetka-pandemije/201106043
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sloveniji-1-564-novozarazenih-i-24-preminulih-bolnice-se-i-dalje-pune/201106079
https://www.klix.ba/vijesti/u-hrvatskoj-2-890-novozarazenih-preminule-34-osobe/201106050
https://www.klix.ba/vijesti/bih/korona-u-bih-1-886-novozarazenih-i-54-umrlih-najvise-od-pocetka-pandemije/201106043
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sloveniji-1-564-novozarazenih-i-24-preminulih-bolnice-se-i-dalje-pune/201106079
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vili40 wrote:ne razumiješ,u županiji je situacija jako loša a rekao sam,ne jebu ga ni pol posto.On mora moljakati respiratore jer ih je neki dan ponestalo a dobili su ih samo 12 makar po broju stanovnika trebali su ih imati bar 24,on ih traži da nešto poduzmu sa tim nemjerama i još svašta a plenki "nemojte dramiti"...pa treba imati živce za tovuksadinare wrote:očekivano od čačička...blize se lokalni izbori a on ovisi o njima...popusili moze se pozdraviti da je župan a to je pozicija koja ga najvise zanima..ostaje mu samo saborski mandat a tad mu svejedno moze i u oporbi bit i nemati nikakvu odgovornost...tika taka
kupite respiratore sami jebovasbog a račun za respiratore proslijedite kriminalcu anemičnom psihopati i još mu zaračunajte kamatu. pa ima se para za budalaštine onda bi trebali imati para i za respiratore.
Guest- Guest
Čačić umjesto što njurga mogao je iz svog džepa sam kupiti bez beda barem 5 respiratora da ne kažem i da ostala jugo-krama instant kapitalista može isto.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:region mu zgorel od korone ...ajd nes su makedonci uspjeli stabilizirat koliko toliko situaciju jer su uveli neke stroze mjere...ostalo picvajz...jer ne uvode mjere zbog straha od kraha gospodarstva
kojeg gospodarstva??? pa vi nemate gospodarstvo jebem vam mater glupu. imate sezonski turizam na obali jadranskog mora i to je to. po zimi i tako svirate kurcu jer nema ničega osim par stotina sitnig pogona u kojima radi max po 100 radnika. ajd u pičku materinu da gospodarstvo...jedino ako armiju uhljeba po kancelarijama ne vodite pod gospodarstvo...
Guest- Guest
ja sam povrce i kunice prodajemGnječ wrote:vuksadinare wrote:region mu zgorel od korone ...ajd nes su makedonci uspjeli stabilizirat koliko toliko situaciju jer su uveli neke stroze mjere...ostalo picvajz...jer ne uvode mjere zbog straha od kraha gospodarstva
kojeg gospodarstva??? pa vi nemate gospodarstvo jebem vam mater glupu. imate sezonski turizam na obali jadranskog mora i to je to. po zimi i tako svirate kurcu jer nema ničega osim par stotina sitnig pogona u kojima radi max po 100 radnika. ajd u pičku materinu da gospodarstvo...jedino ako armiju uhljeba po kancelarijama ne vodite pod gospodarstvo...
2015-09-08
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2228195
2015-09-08
...he he..zaprijetio i uzjogunio se cacicko ovaj tek sad skuzio da se ne zajebava..i odmah ce da se uvode mjere..cacive ruka zlatna vrijednavuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2228195
2015-09-08
vuksadinare wrote:...he he..zaprijetio i uzjogunio se cacicko ovaj tek sad skuzio da se ne zajebava..i odmah ce da se uvode mjere..cacive ruka zlatna vrijednavuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2228195
jebote ovi se prave mutavi a na horizontu je nova pandemija sa totalno novim mutiranim virusom iz Danske. znači postoji velika šansa, pogotovo gledajući svu ovu hrpu mutavih političara i znanstvenika, da budemo uskoro imali dvije pandemije Covid-19 i Covid-20 istovremeno.
good luck!
Guest- Guest
đizsGnječ wrote:kako sam predvidio, 4. zakon termodinamike: "Ako serija događaja može poći naopako, poći će najgorim mogućim redoslijedom".
na farmama vidrice koje su zaražene SARS-CoV-2 pojavio se novi mutant soj virusa koji je opasan za ljude.
Denmark plans to cull up to 17 million mink to stop mutated coronavirus
(CNN)Denmark, the world's largest producer of mink furs, plans to cull all mink in the country to contain a mutated form of novel coronavirus.
Prime Minister Mette Frederiksen said Wednesday the decision had been made with a "heavy heart," but it was necessary based on the recommendation of health authorities.
"The virus has mutated in mink. The mutated virus has spread to humans," Frederiksen said.
https://edition.cnn.com/2020/11/05/europe/denmark-mink-cull-coronavirus-intl-hnk-scli/index.html
Mutated variety of coronavirus found in Danish mink
Prime minister says all of Denmark’s minks must be killed for sake of vaccine development
A WHO spokesman said: "We have been informed by Denmark of a number of persons infected with the coronavirus from minks, with some genetic changes in the virus.
“The Danish authorities are investigating the epidemiological and virological significance of these findings and culling the mink population. We are in touch with them to find more about this event."
https://www.aa.com.tr/en/europe/mutated-variety-of-coronavirus-found-in-danish-mink/2032390#
kao prvo nisam obožavatelj lika i dijela župana čačića,kao drugo županija je nekako uspjela naći i kupiti svojim sredstvima nekoliko respiratora(inače se na tržištu sad teško nađu),kao treće žalosna je ta raspodjela gdje jedna sjeverna županija dobije pola a neka druga ima duplo pa čuva,kao četvrto najžalosniji je taj odnos središnjih vlasti(koji traje već neko duže vrijeme)prema sjevernim županijama jer očigledno da bi smo mi nešto dobili moramo otpuzati na koljenima velikom vođi na dvor i kao peto jedna sočna psovka na račun tih bahatih i pokvarenih ništkoristi koji kao vode ovu nazovidržavuGnječ wrote:vili40 wrote:ne razumiješ,u županiji je situacija jako loša a rekao sam,ne jebu ga ni pol posto.On mora moljakati respiratore jer ih je neki dan ponestalo a dobili su ih samo 12 makar po broju stanovnika trebali su ih imati bar 24,on ih traži da nešto poduzmu sa tim nemjerama i još svašta a plenki "nemojte dramiti"...pa treba imati živce za tovuksadinare wrote:očekivano od čačička...blize se lokalni izbori a on ovisi o njima...popusili moze se pozdraviti da je župan a to je pozicija koja ga najvise zanima..ostaje mu samo saborski mandat a tad mu svejedno moze i u oporbi bit i nemati nikakvu odgovornost...tika taka
kupite respiratore sami jebovasbog a račun za respiratore proslijedite kriminalcu anemičnom psihopati i još mu zaračunajte kamatu. pa ima se para za budalaštine onda bi trebali imati para i za respiratore.
vili40-
2015-08-02
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50