Da remiziramo...
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Da remiziramo...
jebote aj lako za mene,michaellcmacha wrote:Ti što umiru danas, neće morati sutra... Poučak druga baštarde a podrške druga ere, yodice i šejkera...MaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:naše bolnice su bile preopterećene i otužne čak i prije ove situacije. falilo je doktora i sestara. ljudi bježe sa tih poslova u irsku, njemačku, britaniju, švedsku. dakle država milijune kuna u školovanje nekog doktora do njegovih kasnih dvadesetih, i onda taj as sa 29godina ode u švedsku, jer ga naši plaćaju 7000kn, a gore ima 40 000kn .
a istovremeno svaki HDZovac koji je na maloj jačoj poziciji doslovno zaposlio je desetke članova familije, rodbine, svojih suseljana na kancelarijske izmišljene poslove u državnim firmama koje gomilaju miljarde kuna gubitaka, u bolnicama u kancelarijama isto je gužva , a sa druge strane nemaju sustav da ti se mogu javiti na telefonski poziv, pa zaposleni po općinama koje nebi smjele postojati, županijama koje treba redom ukidati, ministarstva kojih imamo više od rusije koja ima 150milijuna stanovnika itd..
tu vam je problem.
čak i takav sustav izgleda da će izdržati,
Apsolutno da će izdržati. Na dnevnoj bazi će umirati 30-50 ljudi. Nitko ionako nije ništa napravio da to spriječi.
Ali nemaš frke, dok god se može u kafiću piće popiti, i ponašati se svi kao sebična gamad jer ionako umiru oni koji ionako imaju umrijeti onda je to sve okej i onda je to sve u redu.
Pišam se na ovu jebenu usranu državu, pišam se na jebenog šupka od Plenkovića i sve ostale koje idu s njima u paketu uključujući one ćelave idiote koji ga savjetuju. Milu im mater svima jebem, prokleta bila i ova država dabogda nestala u pepelu i patnji u trenutku kad su financije pretpostavili životima. Sve skupa dabogda nestalo.
ali zašto za asa eru?
taj as je još prije tjedan -dva dana zagovarao Kineski, Novo Zelandski model za Hrvatsku državu.
Sada podržava HDZov model koji je ništa više nego lokalna varijacija Švedskog modela koji ide na imunitet krda.. šta se desilo sa Erom?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Naravno. Kak ne bi. Takvom snajperisti..Legendovich wrote:nije pametno moje,do jucer mislila da sam u Zegeju...kaya wrote:Donjela mu valjda sestra pitu..michaellcmacha wrote:Pa znaš da se Robija mora izasrati... Metabolizam je to... Pita od jabuka i cimeta i zagarantirani sere ko grlica na obje guziceRayMabus wrote:Odakle ti taj podatak od miljun otpuštenih u Švabiji ?
Umjesto da zahvali ženi izmišlja da rujka mijesi...
Kayo,nemoj biti ljubomorna..da me vidis,i ti bi me vrlo brzo zavoljela i pocela mi mjesiti bureke,pite,i kuvati opcenito..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
opaaa...šta si stvarno tako zgodan?Legendovich wrote:nije pametno moje,do jucer mislila da sam u Zegeju...kaya wrote:Donjela mu valjda sestra pitu..michaellcmacha wrote:Pa znaš da se Robija mora izasrati... Metabolizam je to... Pita od jabuka i cimeta i zagarantirani sere ko grlica na obje guziceRayMabus wrote:Odakle ti taj podatak od miljun otpuštenih u Švabiji ?
Kayo,nemoj biti ljubomorna..da me vidis,i ti bi me vrlo brzo zavoljela i pocela mi mjesiti bureke,pite,i kuvati opcenito..
Ako se nalazi u par ulica od trga bana Jelačića na kojemu se događa prosvjed protiv mjera stožera onda bbudi sigurna da dolaze kola hitne najkraćim putem...kaya wrote:Pa probaj nazvati onda ti nekoga da ti dođe doma pa te liječi doma od korone, reci da imaš upalu pluća. Pa javi jesi našla dobrovoljce. Ako te ne pošalju u tri kurca i kažu ti nazoveš psihijatrijuTriny wrote:Onda nek si naprave bolnicu doma i plate doktore da im dođu doma.kaya wrote:U privatnu bi ti bolnicu s koronom ?Triny wrote:Pa nek idu u privatne bolnice.kaya wrote:A kak da se pobrinu za svoju "starčad" ako ih ne mogu primiti u bolnicu jer nema mjesta?Triny wrote:
Ae. Nek se svatko pobrine za svoju starčad s parama koje ima. A vi svi koji navodno brinete o tuđoj starčadi i nazivate se humanistima, najviše brinete o svom dupetu i htjeli bi da svijet stane zbog vas.
I što si ti tako sigurna da ti nećeš završiti ispred bolnice?
Nisam sigurna, ali znam koliko para imam i koliko "zdravlja" s time mogu kupiti.
A koju to? Kako se zove ta privatna bolnica gdje primaju ove bolesnike?
michaellcmacha wrote:Pazi bika, u njemačkoj kora kakve ti srce zaželi, ali novopečeni brucoš se zaželio pite od jabuka u jufki i poslao rujku na tečaj kod šiptara ili turaka... Krv ti hebem da oprostiš što sve budala iz muda iscijedi a pička porodi... Aj kud sve to, Al kud je još i ispo na pločicekaya wrote:Donjela mu valjda sestra pitu..michaellcmacha wrote:Pa znaš da se Robija mora izasrati... Metabolizam je to... Pita od jabuka i cimeta i zagarantirani sere ko grlica na obje guziceRayMabus wrote:Odakle ti taj podatak od miljun otpuštenih u Švabiji ?
Rujka ima pite u malom prstu, to rusko tradicionalno jelo. Mota u zraku..
2015-08-15
sranje je sa njemačkom što uopće nisu imali niti prvi val, kod nas je prvi val zarazio do 10ak % populacije.. sada imamo drugi val , vjerojatno već je 25-30% hrvata preboljelo virus, tako kažu nepriajtelji bakić i lauc i tako objašnjavaju usporavanje širenje pandemije.. ponavljam, ja ne odlučujem o tome, HDZ i Plenkovic sprovode takav model. SDP je nudio totalno zaključavanje, Hrvati su premoćno izabrali HDZ i HDZ i stožer i dalje uživaju visok postotak podrške. Gledam čak i Bakić i Lauc i Oleg hvale preko fejsa Plenkovica ..Legendovich wrote:A svabija pregazila 20000 oboljelih dnevno..fali josh malo francuskih mutacija..
njemci to ništa , ali ništa nisu imali. zapravo jedni od rijetkih u europi? da li je to indicija da će švabama se desiti sranje što se desilo nama , šveđanima, talijanima, francuzima, česima? mislim nisam stigao pratiti od ovih usranih USA izbora.. pa me informirajte vi koji ste pametniji
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
nisam pratio Eru, ali je otišao s tamne strane sile?AssadNaPodmornici wrote:jebote aj lako za mene,michaellcmacha wrote:Ti što umiru danas, neće morati sutra... Poučak druga baštarde a podrške druga ere, yodice i šejkera...MaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:naše bolnice su bile preopterećene i otužne čak i prije ove situacije. falilo je doktora i sestara. ljudi bježe sa tih poslova u irsku, njemačku, britaniju, švedsku. dakle država milijune kuna u školovanje nekog doktora do njegovih kasnih dvadesetih, i onda taj as sa 29godina ode u švedsku, jer ga naši plaćaju 7000kn, a gore ima 40 000kn .
a istovremeno svaki HDZovac koji je na maloj jačoj poziciji doslovno zaposlio je desetke članova familije, rodbine, svojih suseljana na kancelarijske izmišljene poslove u državnim firmama koje gomilaju miljarde kuna gubitaka, u bolnicama u kancelarijama isto je gužva , a sa druge strane nemaju sustav da ti se mogu javiti na telefonski poziv, pa zaposleni po općinama koje nebi smjele postojati, županijama koje treba redom ukidati, ministarstva kojih imamo više od rusije koja ima 150milijuna stanovnika itd..
tu vam je problem.
čak i takav sustav izgleda da će izdržati,
Apsolutno da će izdržati. Na dnevnoj bazi će umirati 30-50 ljudi. Nitko ionako nije ništa napravio da to spriječi.
Ali nemaš frke, dok god se može u kafiću piće popiti, i ponašati se svi kao sebična gamad jer ionako umiru oni koji ionako imaju umrijeti onda je to sve okej i onda je to sve u redu.
Pišam se na ovu jebenu usranu državu, pišam se na jebenog šupka od Plenkovića i sve ostale koje idu s njima u paketu uključujući one ćelave idiote koji ga savjetuju. Milu im mater svima jebem, prokleta bila i ova država dabogda nestala u pepelu i patnji u trenutku kad su financije pretpostavili životima. Sve skupa dabogda nestalo.
ali zašto za asa eru?
taj as je još prije tjedan -dva dana zagovarao Kineski, Novo Zelandski model za Hrvatsku državu.
Sada podržava HDZov model koji je ništa više nego lokalna varijacija Švedskog modela koji ide na imunitet krda.. šta se desilo sa Erom?
ili samo ne smi kontra partije. bogati ero nije 45ta.
Miha,nesh sasvim gore pise...MADE FOR MINDS,na stranici linka..ne me sramotiti...michaellcmacha wrote:Pa znaš da se Robija mora izasrati... Metabolizam je to... Pita od jabuka i cimeta i zagarantirani sere ko grlica na obje guziceRayMabus wrote:Odakle ti taj podatak od miljun otpuštenih u Švabiji ?
https://www.dw.com/en/germany-record-number-of-workers-on-reduced-hours/a-53289958
[size=35]Germany: Record number of workers on reduced hours[/size]
The coronavirus pandemic has caused German firms to apply for a record 10.1 million workers on state-subsidised reduced hours terms. At the same time, the unemployment rate soared in April.
[url=https://twitter.com/intent/tweet?source=webclient&text=https%3A%2F%2Fp.dw.com%2Fp%2F3bb9S%3Fmaca%3Den-Twitter-sharing+Germany%3A Record number of workers on reduced hours][/url]
German companies have signed up a record 10.1 million workers for a state salary scheme to compensate cuts in working hours due to the impacts of the coronavirus pandemic, according to new figures released by the Federal Employment Agency (BA).
The previous record was in May 2009, when 1.44 million people were on reduced hours in the aftermath of the global financial crisis.
"Short-time work secures millions of jobs in Germany," said Labor Minister Hubertus Heil. "We may not be able to guarantee every job in our country, but we will fight for every job."
The number of people claiming unemployment benefits rose by 308,000 from March to April, 415,000 more than a year ago and taking the overall total to 2.644 million.
Follow the latest coronavirus developments in our rolling coverage
The spike marks the first time ever that unemployment and underemployment has increased in the month of April. The unemployment rate rose by 0.7 percentage points to 5.8%.
"The demand for new employees has literally collapsed," said BA chief Detlef Scheele. "The coronavirus pandemic will likely lead to the most serious recession in Germany of the post-World War II period … The labor market is also coming under pressure," he added.
Read more: The global economy was shattered before the coronavirus
[size=14]Watch video01:37
Germany faces worst recession since WWII
Slash in work hours
Reduced work hours, known in Germany as Kurzarbeit, or "short-time" work, gives employers more options than the choice of keeping workers or firing them, explained economist Holger Schäfer from the German Economic Institute in Cologne.
"I can say, 'You come 70% of the hours, or 50% or 30%.' One doesn't have to say either all or nothing,'' he said. "When the crisis is over and the demand for labor rises, then the business owner has exactly the right staff available right away and doesn't have to find new people.''
Read more: Germany faces huge economic slump due to coronavirus pandemic
Schäfer said the method also protects a country's entire economy. "When someone is afraid that their job will be lost in the near future, that person limits their consumption, they don't buy a new car and spend less money, and that has in turn an effect on the macro-economy.''
Germany's Kurzarbeit system has been credited with saving hundreds of thousands of jobs during the 2009 financial crisis and has been adopted throughout the European Union.
The German government expanded the programme as the scale of the coronavirus threat increased.
Applications for the scheme do not mean that workers will in fact be placed on shorter hours.
"Nevertheless, this is a never-before-seen figure compared with recent decades, and a multiple of the notifications seen during the great recession in 2008-09," the BA said.
mvb/rt (AP, AFP, dpa)
Every evening at 1830 UTC, DW's editors send out a selection of the day's hard news and quality feature journalism. Sign up to receive it directly here.[/size]
DW RECOMMENDS
Coronavirus: European solidarity comes at a price
It's become the mantra of the coronavirus crisis: "Everything will be different after this." The pandemic has exposed weaknesses in health care systems and economies. How will Europe emerge from this crisis? (22.04.2020)
Ovo je druga vijest,ali se puno toga da iscitati iz nje,naravno ako se razmislja..i koristi glava..
Guest- Guest
???...AssadNaPodmornici wrote:sranje je sa njemačkom što uopće nisu imali niti prvi val, kod nas je prvi val zarazio do 10ak % populacije.. sada imamo drugi val , vjerojatno već je 25-30% hrvata preboljelo virus, tako kažu nepriajtelji bakić i lauc i tako objašnjavaju usporavanje širenje pandemije.. ponavljam, ja ne odlučujem o tome, HDZ i Plenkovic sprovode takav model. SDP je nudio totalno zaključavanje, Hrvati su premoćno izabrali HDZ i HDZ i stožer i dalje uživaju visok postotak podrške. Gledam čak i Bakić i Lauc i Oleg hvale preko fejsa Plenkovica ..Legendovich wrote:A svabija pregazila 20000 oboljelih dnevno..fali josh malo francuskih mutacija..
njemci to ništa , ali ništa nisu imali. zapravo jedni od rijetkih u europi? da li je to indicija da će švabama se desiti sranje što se desilo nama , šveđanima, talijanima, francuzima, česima? mislim nisam stigao pratiti od ovih usranih USA izbora.. pa me informirajte vi koji ste pametniji
Guest- Guest
ma grcnula bi se ti..i pocrvenjela,sjetila mladih dana iskrene zaljubljenosti...kaya wrote:Naravno. Kak ne bi. Takvom snajperisti..Legendovich wrote:nije pametno moje,do jucer mislila da sam u Zegeju...kaya wrote:Donjela mu valjda sestra pitu..michaellcmacha wrote:Pa znaš da se Robija mora izasrati... Metabolizam je to... Pita od jabuka i cimeta i zagarantirani sere ko grlica na obje guziceRayMabus wrote:Odakle ti taj podatak od miljun otpuštenih u Švabiji ?
Guest- Guest
Prije bi se sjetila manijaka u haustoruLegendovich wrote:ma grcnula bi se ti..i pocrvenjela,sjetila mladih dana iskrene zaljubljenosti...kaya wrote:Naravno. Kak ne bi. Takvom snajperisti..Legendovich wrote:nije pametno moje,do jucer mislila da sam u Zegeju...kaya wrote:Donjela mu valjda sestra pitu..michaellcmacha wrote:Pa znaš da se Robija mora izasrati... Metabolizam je to... Pita od jabuka i cimeta i zagarantirani sere ko grlica na obje guziceRayMabus wrote:Odakle ti taj podatak od miljun otpuštenih u Švabiji ?
2015-08-15
Da joj pošaljem tvoju fotku...Legendovich wrote:nije pametno moje,do jucer mislila da sam u Zegeju...kaya wrote:Donjela mu valjda sestra pitu..michaellcmacha wrote:Pa znaš da se Robija mora izasrati... Metabolizam je to... Pita od jabuka i cimeta i zagarantirani sere ko grlica na obje guziceRayMabus wrote:Odakle ti taj podatak od miljun otpuštenih u Švabiji ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
AssadNaPodmornici wrote:sranje je sa njemačkom što uopće nisu imali niti prvi val, kod nas je prvi val zarazio do 10ak % populacije.. sada imamo drugi val , vjerojatno već je 25-30% hrvata preboljelo virus, tako kažu nepriajtelji bakić i lauc i tako objašnjavaju usporavanje širenje pandemije.. ponavljam, ja ne odlučujem o tome, HDZ i Plenkovic sprovode takav model. SDP je nudio totalno zaključavanje, Hrvati su premoćno izabrali HDZ i HDZ i stožer i dalje uživaju visok postotak podrške. Gledam čak i Bakić i Lauc i Oleg hvale preko fejsa Plenkovica ..Legendovich wrote:A svabija pregazila 20000 oboljelih dnevno..fali josh malo francuskih mutacija..
njemci to ništa , ali ništa nisu imali. zapravo jedni od rijetkih u europi? da li je to indicija da će švabama se desiti sranje što se desilo nama , šveđanima, talijanima, francuzima, česima?
...nemoj, asocirat će me na manijaka u haustoru golog ispod balonera. Ptsp ću dobit...michaellcmacha wrote:Da joj pošaljem tvoju fotku...Legendovich wrote:nije pametno moje,do jucer mislila da sam u Zegeju...kaya wrote:Donjela mu valjda sestra pitu..michaellcmacha wrote:Pa znaš da se Robija mora izasrati... Metabolizam je to... Pita od jabuka i cimeta i zagarantirani sere ko grlica na obje guziceRayMabus wrote:Odakle ti taj podatak od miljun otpuštenih u Švabiji ?
2015-08-15
vrlo malo je bilo zaraženih i mrtvih.Legendovich wrote:???...AssadNaPodmornici wrote:sranje je sa njemačkom što uopće nisu imali niti prvi val, kod nas je prvi val zarazio do 10ak % populacije.. sada imamo drugi val , vjerojatno već je 25-30% hrvata preboljelo virus, tako kažu nepriajtelji bakić i lauc i tako objašnjavaju usporavanje širenje pandemije.. ponavljam, ja ne odlučujem o tome, HDZ i Plenkovic sprovode takav model. SDP je nudio totalno zaključavanje, Hrvati su premoćno izabrali HDZ i HDZ i stožer i dalje uživaju visok postotak podrške. Gledam čak i Bakić i Lauc i Oleg hvale preko fejsa Plenkovica ..Legendovich wrote:A svabija pregazila 20000 oboljelih dnevno..fali josh malo francuskih mutacija..
što znači vrlo malo je švaba preboljelo virus i time stekli barem kakvu takvu imunost.. (kratkročnu, dugoročnu, djelomičnu nije važno).
što znači da virus mora švabiju poharati, kao što hara hrvatskom, i drugim zemljama.. mislim da je u RH već oko 1/4 populacije preboljelo/bilo zaraženo virusom, pa taj virus se manje širi zadnjih dana.. krenuo je očiti trend pada(tako kažu neprijatelji bakic i lauc)
uz malo sreće(tako kažu oni pa i speaker ne ja više) situacija će se stabilizirati kroz naredne tjedne..
međutim švabe nisu imali tako nešto.. s obzirom da je švaba 20x više, ako kod nas umire dnevno.. sada 20-30ljudi.. kod švaba bi trebalo krenuti na 400-600-700 ljudi dnevno a to će biti prava pandemija
koliko ih trenutno umire?
Pa rekla sam ti, znam koliko "zdravlja" mogu kupiti. Znaš li ti? Ili bi htjela i više od toga i to na tuđi račun?kaya wrote:Pa probaj nazvati onda ti nekoga da ti dođe doma pa te liječi doma od korone, reci da imaš upalu pluća. Pa javi jesi našla dobrovoljce. Ako te ne pošalju u tri kurca i kažu ti nazoveš psihijatrijuTriny wrote:Onda nek si naprave bolnicu doma i plate doktore da im dođu doma.kaya wrote:U privatnu bi ti bolnicu s koronom ?Triny wrote:Pa nek idu u privatne bolnice.kaya wrote:A kak da se pobrinu za svoju "starčad" ako ih ne mogu primiti u bolnicu jer nema mjesta?Triny wrote:
Ae. Nek se svatko pobrine za svoju starčad s parama koje ima. A vi svi koji navodno brinete o tuđoj starčadi i nazivate se humanistima, najviše brinete o svom dupetu i htjeli bi da svijet stane zbog vas.
Nisam sigurna, ali znam koliko para imam i koliko "zdravlja" s time mogu kupiti.
Trinity-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:vrlo malo je bilo zaraženih i mrtvih.Legendovich wrote:???...AssadNaPodmornici wrote:sranje je sa njemačkom što uopće nisu imali niti prvi val, kod nas je prvi val zarazio do 10ak % populacije.. sada imamo drugi val , vjerojatno već je 25-30% hrvata preboljelo virus, tako kažu nepriajtelji bakić i lauc i tako objašnjavaju usporavanje širenje pandemije.. ponavljam, ja ne odlučujem o tome, HDZ i Plenkovic sprovode takav model. SDP je nudio totalno zaključavanje, Hrvati su premoćno izabrali HDZ i HDZ i stožer i dalje uživaju visok postotak podrške. Gledam čak i Bakić i Lauc i Oleg hvale preko fejsa Plenkovica ..Legendovich wrote:A svabija pregazila 20000 oboljelih dnevno..fali josh malo francuskih mutacija..
što znači vrlo malo je švaba preboljelo virus i time stekli barem kakvu takvu imunost.. (kratkročnu, dugoročnu, djelomičnu nije važno).
što znači da virus mora švabiju poharati, kao što hara hrvatskom, i drugim zemljama.. mislim da je u RH već oko 1/4 populacije preboljelo/bilo zaraženo virusom, pa taj virus se manje širi zadnjih dana.. krenuo je očiti trend pada(tako kažu neprijatelji bakic i lauc)
uz malo sreće(tako kažu oni pa i speaker ne ja više) situacija će se stabilizirati kroz naredne tjedne..
međutim švabe nisu imali tako nešto.. s obzirom da je švaba 20x više, ako kod nas umire dnevno.. sada 20-30ljudi.. kod švaba bi trebalo krenuti na 400-600-700 ljudi dnevno a to će biti prava pandemija
koliko ih trenutno umire?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
U stvari nekih 1400 km dalje.mutava baštarda wrote:Ako se nalazi u par ulica od trga bana Jelačića na kojemu se događa prosvjed protiv mjera stožera onda bbudi sigurna da dolaze kola hitne najkraćim putem...kaya wrote:Pa probaj nazvati onda ti nekoga da ti dođe doma pa te liječi doma od korone, reci da imaš upalu pluća. Pa javi jesi našla dobrovoljce. Ako te ne pošalju u tri kurca i kažu ti nazoveš psihijatrijuTriny wrote:Onda nek si naprave bolnicu doma i plate doktore da im dođu doma.kaya wrote:U privatnu bi ti bolnicu s koronom ?Triny wrote:Pa nek idu u privatne bolnice.kaya wrote:A kak da se pobrinu za svoju "starčad" ako ih ne mogu primiti u bolnicu jer nema mjesta?Triny wrote:
Nosim onu blesavu masku jer inače ne mogu u dućan, izbjegavam dezificijense , perem ruke ko i do sada, a covida nigdje.
Trinity-
2014-04-17
a možda si i dobila nekad a da ne znaš. podmukla je toTriny wrote:U stvari nekih 1400 km dalje.mutava baštarda wrote:Ako se nalazi u par ulica od trga bana Jelačića na kojemu se događa prosvjed protiv mjera stožera onda bbudi sigurna da dolaze kola hitne najkraćim putem...kaya wrote:Pa probaj nazvati onda ti nekoga da ti dođe doma pa te liječi doma od korone, reci da imaš upalu pluća. Pa javi jesi našla dobrovoljce. Ako te ne pošalju u tri kurca i kažu ti nazoveš psihijatrijuTriny wrote:Onda nek si naprave bolnicu doma i plate doktore da im dođu doma.kaya wrote:U privatnu bi ti bolnicu s koronom ?Triny wrote:Pa nek idu u privatne bolnice.kaya wrote:A kak da se pobrinu za svoju "starčad" ako ih ne mogu primiti u bolnicu jer nema mjesta?Triny wrote:
Nosim onu blesavu masku jer inače ne mogu u dućan, izbjegavam dezificijense , perem ruke ko i do sada, a covida nigdje.
Last edited by mutava baštarda on 7/11/2020, 21:22; edited 1 time in total
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50